Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • angie72

Pro lask1

Já vím, je to matka.Musí to být strašný, raději na to nemyslet... Ale kde byli celou tu dobu, když byl tak sám? Když je potřeboval? Tak ať ho už nechaj a dopřejou mu klid. Dělaj to pro klid, nebo pro peníze? Asi pro obojí...
    • lask1

Re: Pro lask1

Presne na to som myslela od začiatku. Som rada, že ťa to tiež napadlo.
      Dávnejšie som to písala, keď mal takú početnú rodinu a tolko kamarátov, prečo mu viac nepomohli a nevšimli si, že má také problémy, že sa trápi, a berie tolko liekov, že bol taký osamelý, nemôže spať.
      Mne sa zdalo, že s tou Janet majú taký dobrý vzťah, alebo aj ten Jarmine.
      Buď tie problémy tak dobre skrýval pred okolím, alebo neviem...

Prečo mu niekto neporadil, nepomohol mu.
      Lina napísala, že možno nejde o to, že by mu nemal kto poradiť, ale možno on nechcel, že si robí po svojom.

Mama mi hovorí, že to všetko robia asi preto, lebo mal 500 mil. dlhy, a chcú aby sa to vrátilo. Vraj keď ho asi pochovajú tak sa už možno o ňom písať nebude.
      Ja si myslím, že sa ešte dneakú dobu o ňom písať bude.

Čítala som aj to, že ho chceli žalovať kôli koncertom, lebo mal vystupovať v USA aj s bratmi a on prijal koncertovanie aj v Anglicku, že porušil zmluvu, chceli 40 mil.
      V polovici júna písali, že ho chcela žalovať neaká jeho hovorkyňa, za porušenie neakej zmluvy, už presne neviem, tiež chcela podobnú sumu, ale že je naďalej jeho priaznivcom.

Z každej strany sa to na neho valilo.
      Myslím si, že aj tie žaloby mu nerobili dobre jeho stavu.
      Aj v minulosti ho neaký producent, ktorý bol aj trestanÝ za daňové úniky, Michael mu dal druhú šancu a on ho zažalovval, lebo neodohral 2 koncerty milénia, pritom ten producent ich sám zrušil, chcel 20 mil. dostal 5, bolo to tvrdenie proti tvrdeniu.

Každý chcel z neho iba žmýkať prachy, to je asi cena za slávu.
      Bol príliš dôverčivý a na to doplatil.
      Zauj´malo by ma z čoho by mal tie dlhy,celý Život sa venuje Charite a oni mu to takto strpčujú.

Asi si niektorý ludia myslia, že keď je taký "hlúpy" a dáva milióny na charitu,
      ťak že môžu z neho mačkať milóny aj oni, že mu chýbať nebudú. Mnohý zneužili jeho dôveru.
      Je mi z takých ludí zle.
      • lask1

Re: Re: Pro lask1

Pokračovanie

Zo všetkého najviac nenávidím toho otca Chandlera, bol zadĺžený, zubárčina mu moc nešla, mal dlhy na alimentoch. Spolčil sa s rovnako hnusným právnikom, aby ho zničili.
        Zneužil svojho syna, ktorého aj nadrogovali, aby krivo vypovedal.
        Chlapec aj s matkou mal ísť na jeho koncert na turné, a on im závidel...
        Vymyslel hnusný plán.

Myslím si, že vtedy v 93 tomu možno moc ludí až tak naverilo, oženil sa, pôsobil asi celkom pokojne, mal stále úspech a priazeň... Neviem.

Ale keby to ten nemožný Bashir nezačal rozobrať a naznačovať, tak by to tak nemuselo možno dopadnúť. Chytili sa toho možno ďalší ludia...
        Neurobil dokument o jeho tvorbe možno tak 5 min, alebo o aktivitách v charite, ale ho zaujímali len plastiky a škandály. Myslel si, že s tým uspeje.

Aj z toho Neverlandu sa preto odsťahoval.
        Zobrali mu jeho sen.
        Je mi z toho smutno a neznesiem tých ludí čo na neho nadávajú, lebo o ňom vôbec nič nevedia.
        Ja som o ňom tiež tolko pred tým nevedela, aký bol hravý, zábavný, citlivý, kolko sa venoval tej charite...

Myslím, že ten súd dopadol dobre, teda ten koniec. Myslím, že okrem neakých neprajníkov a zaostalcov mu vela ludí verí a fandí. Aspoň v niečom je pán boh spravodlivý.

Pozadie toho druhého súdu až tak neviem, ale raz pśali, že prišiel o vela peňazí.
        Ani sa mu nečudujem ak bol na tom takto, už asi stratil vieru, keď ho chceli iba využívať. Ale myslím , že do určitej miery bol s tým už vyrovnaný, ale s ranami na duši.
        Fanúšikovia mu svojou priazňou asi dávali tiež silu.
        Prežil si tie najkrajšie chvíle slávy, ktoré každý nezažije, ale zároveň aj tie najtrpkejšie. Vela ludí sa s ním tešilo a vela ludí s ním aj smútilo a sćitilo.

Páči sa mi jedno video z roku 2006, keď mu dávali neviem kolkatú cenu za Thriller, fanúšikovia boli šťastný, pekne ho privítali.

Michael Jackson World Music Awards 1/2

http://www.youtube.com/watch ?v=8jk2a9ctihc

2/2 We Are The World

http://www.youtube.com/wat ch?v=ZxBZZ8MvY2Y
      • angie72

Hezké ranko,
        já jsem o těch dluzích četla taky, ale taky jsem četla, že to asi nebyla pravda, protože Majkí neměl přehled o penězích, okrádali ho jak mohli. Ale peníze prý měl.
        V hotovosti měl doma pořád peníze. A našli u něj v domě 2 miliony. Na kontě musel mít taky peníze a z pojistky dostanou plno peněz. Děti už čerpají Majkího peníze. Dostávají kapesné a za půl roku soud rozhodne o změně částky.
        Majkí celý život dával mamince pravidelně měsíc co měsíc peníze.
        Nevěřím tomu, že by utrácel v obchodech a přitom by na to neměl. Všichni Majkího známe a víme jaký to byl srdíčkový člověk.

Jednou jsem četla, že když si něco vybral v obchodě, tak se manažeři starali o to, aby mu to nikdy nedovezli, aby neutrácel. Co jim je proboha do toho?! Vždyť ho jen okrádali... Dokonce se prý mělo zjistit, že mu brali peníze, protože Majkí neměl nikdy přesný přehled.

S Janet měl krásný vztah, i s La Toyou a Jemnainem taky, ale řekla bych, že se všemi. Vem si, že když se staly ty obvinění ze zneužívání, tak Majkí rodině nezavolal. Dokonce ne, ani mamince. Ta se to dozvěděla z televize a hned k němu jela. Co prý udělali jakmile přijela bylo, že se silně objali. Majkí jí potom řekl, že by to nikdy!, nikdy neudělal, a že je nevinný. Když jsem tohle četla, a že toho mám hodně uloženého, tak mi věř bylo mi z toho tak do pláče. Dokonce mu nedovolili rodinu k soudu. On tam byl úplně sám. Bolelo ho srdíčko, chtěl a potřeboval podporu rodiny. Oni řekli, že u soudu není místo. Tak ten advokát řekl, že čeká a doufá, že by mohli říct, že jednu židli pro maminku přidají. Později už u soudu byla a mám pocit, že i někdo další z rodiny.
        Moc se mi líbilo, jak šli tehdy všichni v bílém, to bylo krásný a Majkímu bílá slušela. Nebyl tak bledý v bílém obleku.
        • lask1

Re: Re: Re: Pro lask1

Vieš dosť podrobností.
          Určite mal dobrý vzťah s celou rodinou, je to vidieť.
          Čo sa týka toho súdu, keď som prvý krát videla tie videá ako idú z auta, celá rodina aj bodygárdi na súd.
          Fanúškovia pritom kričali, a keď kričali napr. innocent, úplne ma to dojalo.
          Bolo vydieť ako tá rodina stojí pri ňom.
          Fanúšikovia to velmi prežívali.

Pre vlastnú rodinu nenájdu miesto, no hlavne, že obecenstvo tam byť na súdoch môže.
          Neviem či tam teda bol aj niekto z verejnosti. Ale iný cudzí tam byť môžu?

Nech radšej pátrajú poskutočných zločincoch, ale oni si zasadnú akurát na ňom. Asi v tom sú prachy.
          • angie72

Re: Re: Re: Re: Pro lask1

Jo je to smutný. Mě z toho vážně nebylo dobře, když jsem si to pročítala. Já jsem si hned představovala, jak mu asi bylo? Jak se cítil? Byl tak sám, rozumíš? Tohle se přeci nestává každý den, že by tě někdo obvinil ze zneužívání a ještě je na to člověk sám? Já jsem v životě zažila dost bolesti taky. Vím jaké to je, když musíš hrdě stát na nohách a srdce ti při tom krvácí. Takže Majkího silně chápu a proto mě to tak bolí, protože s ním mám hodně společného. Nikdy jsem nestála u soudu jako obviněná, to ne, ale trápení, bolesti, atd. Ale člověk v sobě skutečně najde sílu i v momentě, kdy by to nečekal. Majkí jí v sobě našel, ale ničilo ho to.

Nevím, jestli byli civilní lidi u soudu, ale domáhali se práva novináři. Že ústava v USA nedovoluje zakázat novinářům přístup, ani v případě celebrit, takže když Majkího přivezli a on netušil, že tam budou novináři, tak byl nenalíčený. Byl z toho v šoku. Po přestávce už přišel upravený.
            Chudák, viď?
            • lask1

Re: Re: Re: Re: Re: Pro lask1

CELKOM SÁM NA TO VŠETKO NEBOL.

Vela ludí okrem rodiny ho podporovalo a súcitilo s ním, myslím, že to mu aj pomáhalo.

Myslím, že keby mohol tak by niektoré tie ceny vymenil za pokoj, za Neverland a za hru s deťmi, za to aby mu verili, za to aby nemusel prejsť tým peklom.

Ja som tiež velmi citlivá, a tiež som sa niekedy trápila, lebo vela vecí sa ma niekedy dotkne.
        • angie72

Re: Re: Re: Pro lask1

Majkí se po soudních sporech moc změnil. Jednak jeho maminka řekla, že věří tomu, už se nebude k dětem přibližovat, protože se bude bát, což je asi zřejmé. A také jsme všichni viděli, jak se změnila jeho tvář. Pořád to byl ten klučina, ten Peter Pan, ale najednou z něj byl dospělej člověk. Najednou jsme viděli v jeho obličeji bolest, smutek, strach z okolí, strach z děti, z těch nevinných dětí, kterým tolik věřil.
          V Living With Michael Jackson, dokument s Bashirem, řekl, že kdyby někdo vyhlásil, že zemřeli všechni děti, skočil by z balkónu. Jenže ty děti pro něj najednou jako by nebyly. Majkí uvnitř sebe pomalu, ale jistě uvadal. Něco v něm umíralo...

Neskutečně trpěl. Nejen, že ho zažalovali neprávem ti, kterým tak věřil. Kterým tak pomohl, dokonce zachránil život nemocnýmu klukovi. Ale prý se hrozil vždy věty "voláme dalšího svědka". Bál se, kdo přijde, protože vždy přišel někdo, komu pomohl, kdo u něj pracoval a měl potíže. Těm všem Majkí pomohl. Vždy si nechali za to zaplatit, aby křivě vypovídali. Bože to muselo být smutný a emotivní!!!
          Nehledě na to, že ho ponížili policisté, ublížili mu fyzicky, ale i psychicky. Do Neverlandu se už nemohl vrátit. Lámalo mu to srdíčko.
          Dokonce vypovídali křivě i ti, kteří u Majkího pracovali a kradli mu doma. Jedna žena dokonce ukradla obraz Elvise Presleyho, který namaloval Majkí.

Co mě do dnes mrzí je, že tehdy v tom roce 1993 mu právník lépe neporadil. Řekl Majkímu, že i když je nevinen, tak porota mů§že říct "vinen". Že by bylo lepší mimosoudní cestou se dohodnout a zaplatit rodině. To byla ta chyba, protože ho média vláčela už po celou dobu, až do jeho smrti. Mělo se to nechat až do konce, aby soud vyřkl rozsudek "NEVINEN"!!!

Viděla jsem nedávno krásné video, kde všichni celebrity povstali, když šel Majkí přebrat cenu a vzdali mu takový hold, který nikdy neměl a nebude mít, ani Gott. Takovou dobu mu aplausovali (tleskali), že byl dojatý strašně moc a já taky. Potom poděoval, řekl jim, že je miluje a povídal o tom, že je nevinen. Opět vstali a tleskali. Bylo to dojemný...

Jsem s enějak rozepsala, až se bojím, jak to bude dlouhé :-)
          • lask1

Re: Re: Re: Re: Pro lask1

Všetko čo píšeš, toho som sa najviac bála, že tak trpel, lebo keď sa tolké mesiace ťahali tie súdy. Že ho zlomili.
            Keby možno nemal takú podporu rodiny, tak by to možno dopadlo horšie.

Myslíš, že sa k nemu preto tak chovali, lebo mu závideli všetky tie ceny, poklony, pochvaly, ovácie a histériu fanúšikov. Myslím si, že keď mali príležitosť, tak mu to chceli riadne osladiť. Čo sa týka tej polície a to čo si aj ty písala.

Ludia si niekedy závidia aj nos medzi očami, tak by som sa nečudovala, keby mu hlavne niektorý muži závideli jeho talent a celosvetový úspech, obdiv fanúšikov... Keď postavíš do radu 30, alebo 50 ludí, vždy sa medzi nimi nájde minimálne jedna sviňa.
            To sa dá čakať, že sa okolo Michaela bude hemžiť tolko svíň. On každému slepo veril a to nemal.
            Je to ako keď sa na korisť vrhne skupina levov, ale oni to robia pre potravu,
            u Michaela tí majú stále málo, 1 mil. im nestačí.
      • masno

Jo! Mě taky *10*
  • misuleee

Video

http://www.youtube.com/watch?v=PVlx NAC81UA *14*
    • mischicka

Re: Video

*14* ze začátku to je smutný *9* ale pěkný *14* *15* *15*
  • terinda321

Pro michaela

Lidičky tady jsem něco napsala, abych se vypsala z pocitů, které mě sužují!
    Legenda, průkopník ve videoklipech, nejlepší zpěvák, ještě lepší tanečník, umělec tisíciletí a samozřejmě král popu. Tyto a spousta dalších titulů se můžou objevit pouze před jedním jediným jménem!!! MICHAEL JACKSON! Člověk, kterého dokáže překonat pouze jedna bytost – on sám!!! Nasadil laťku tak vysoko, že nemůže být nikým ani ničím překonána. Sám o sobě prohlašoval: „Nestačí mi dojít k hranicím svých možností, vždycky se snažím svoje meze ještě posunout. Je to nádherný pocit, když dokážu víc, než na co jsem si původně troufal.“
    I přesto, že jsem ho neznala, byl to můj učitel. A učitel celého světa. Učil lidi, jak se milovat, jak rozdávat radost a štěstí. Řídil se heslem: „Miluj a budeš milován“. Nebyl to jenom zpěvák, tanečník a skladatel, on se snažil svými písněmi něco vyjádřit, nějaký problém a něco, co ho více než trápilo. Jeho pocity byly skryty za krásným textem. Věřil v lidi a v jejich lásku. Možná to se mu nakonec stalo osudným! Byl to moudrý filozof, který řešil strasti světa. Miloval, když mohl pomoc tak, kde to bylo potřeba. A dělal to ze srdce a ne pro nějakou zjištnost!! On to myslel upřímně!!! Byl to krásný člověk se srdcem na správném místě. Svou muzikou i svým charakterem měnil svět k lepšímu.
    I přesto, že byl snad nejslavnější zpěvák na světě, nikdo si nedokáže představit, jak musel trpět osaměním. Jeho bratr o něm prohlásil: „Michael je nejosamělejší člověk na světě“. Michael prohlašoval: „ Dokonce i doma se cítím osamělý, někdy jen tak sedím v pokoji a pláču. Je pro mě těžké navazovat přátelství. Někdy se jenom tak procházím kolem bloku a doufám, že narazím na někoho, s kým bych mohl mluvit. Obvykle to ale jen obejdu a vrátím se domů.“ Jeho život nebyl pohádkový, jak si mnozí myslí.
  • ..

Dobrý ráno holky *15*
    Chtěla bych vás o něco poprosit.. Na blogu iloveyou-mj.blog.cz mám nový design. Nemohly byste se prosím kouknout a jestli se vám to nějak špatně zobrazuje poslat mi screen na mail KytiNikki@seznam.cz? Děkuju moc *4* *4*
  • chtěla jsem se zeptat,jestli náhodou někdo neví o nějakém srazu fanoušků ať už buď v Praze nebo v Ostravě.
    Dnes jsem celý den probrečela,strašně mi tu Michael chybí,pořád dokola mi tu hrajou jeho písničky,jeho koncerty... je to strašně smutné :( :(
    • JohanaNolanova
      čau, no jo no.. Je to dost smutné.. :/ Ale, on by přece nechtěl abychom brečeli, že? *3* Michael je hvězda, král popu, král všecho!! Jenže bohužel, včera pršelo takže se nic nekonalo, já už jsem se ptala jedný holčiny, a ta taky o žádný akci nevěděla.. :/ Ale myslím, že nám to vynahradí na jeho narozeniny.. :) Teda ne myslím ale DOUFÁM!! :)

Měj se,
      Johana
      *4*
  • besta

Mishicka

Můžu si tvůj blog spřátel ze svím blogem? Pro případ že řekneš ano: Jak se to děla? :D
    • mischicka

Re: Mishicka

jojo.. musíš dát na svým blogu NASTAVENÍ- POLOŽKY MENU- a přetáhni s itam volitelný menu box a dej uložit, potom se ti pod tou tabulkou objeví ňáká taublka jako na nový článek a tam si napiš Affs a pod toho, ským se spřátelíš.. dyštak se na to podívej na můj blog.. jakou chceš přezdívku? *7*
      • besta

Re: Re: Mishicka

dík...jakou přezdívku..třeba Besta
        • mischicka

Re: Re: Re: Mishicka

ok mě dej Mišqa *3*
  • Bol skveli spevak a tanecnik nigdo ho uz nenahradi spevom a tancom bol kral popu michael jackson a nadalej zostava v nasich srciach.
  • Koukněte se :)

www.michael-jackson-web.blog.cz

Najdete tam Downaldy videí, videa,povídky,fotky a news.
  • jacicek

Miluju Michaela Jackson

Miluju Michaela Jackson i po jeho smrti *4*
  • hancinkabuffynka

???

Proč Michaela Jacksona pořád pomlouvali že je Pedofil a ták to nebyla žádná pravdá no já jako nwm ale to si teda myslím e to nebyla pravdA nebyla můžete mi kdyžtak napsat nebo odppvědět jak to vlastě bylo Děkujíí *1* Love Michael Jackson *14* !!!!! ???? jěště jednou Děkujůů ?
    • zanesskaaaa

Re: ???

První obvinění bylo od Evana Chandlera, že údajně Michael sexuálně zneužíval jeho 13letého syna Jordana. Michael se s nima peněžně vyrovnal, aby se to nemuselo tahat po soudech. Jordan později prohlásil, že si to jeho otec vymyslel, aby z Michaela vytáhl peníze a že ho jeho otec týral. Změnil si jméno a zřekl se ho jako otce.
      Druhé obvinění přišlo v roce 2003, tentokrát 13letým chlapcem Gavinem Arvizem. Porota ho shledala nevinným ve všech 10 bodech obžaloby, jelikož se neprokázal popis, který chlapec řekl a jiných věcí. Pozdeji se přiznal, že tak svědčil pod nátlakem rodičů.
      Navíc soudní psycholog řekl, že Michaela nelze nazývat pedofilem, ale člověkem, který pouze zažívá návrat do ztraceného dětství.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit