-
krasavec
michael je fakt nej to máte mpravdu jenom nevim jestli je gey -
Fanoušci!!!
Včera sem dala lina link, který se týká pomníku pro Michaela Jacksona. Nikdo jste nereagoval, úplně jste to přešli. Je to dost smutné, protože kdo jiný se má zapojit, než fanoušci?! Kdo jiný má chtít vybudovat něco takového, než fanoušci?! A kdo jiný potom bude navštěvovat tento pomník, než právě my fanoušci?
Nebuďte prosím lhostejní jako ti ostatní, které Michael prosil, aby uzdravili svět. Stále říkal, že svět potřebuje víc lásky, že je potřeba uzdravit planetu a byl na to sám. My jsme o našeho drahého Michaela přišli, ale můžeme mít alespoň Michaelův památník, kam můžeme chodit s radostí, se smutkem a vzpomínkou.
Nemusíte posílat tisíce, ale pokud nemáte, tak stačí 50,-, nebo 100,- korun. Kdo má a chce zaslat víc, tak určitě také může, ale probuďte se už. Jde o našeho Michaela. Musíme už zvednout s prominutím zadky a něco začít dělat!!!
My jsme včera šly s lina25 na Světový pochod za mír a nenásilí, ale organizátoři to tak pokazili, protože upřednostnili superstár a byli tam samí děti a náctiletí (nic proti náctiletým), ale ječely holky a pištěly mi do ucha, program je nezajímal a my s lina25 odešly. Prostě tohle nebyl účel pochodu, ty děti to nezajímalo a přitom Michael za tohle bojoval celý svůj život...
Mě se často ptáte někteří vzkazama i na blogu, jaký projekt to chystáme, jestli se můžete zapojit, tak se zapojte tady do toho projektu. Není můj, my začínáme od ledna s něčím jiným, ale týká se to Michaela...
Tak co, kdo se připojí???
http://www.facebook.com/ pages/Michael-Jackson-TRIBUTE-DANCE -BEAT-IT-Prague/112375374940?ref=ts &v=wall#/event.php?eid=162748834887 &ref=mf -
-
Re: Fanoušci!!!
Bohužel...pochod mě taky dost zklamal...kvůli superstár jsem tam fakt nešla...úplně mi to zkazilo náladu -
Re: Fanoušci!!!
Ten pochod by mali robiť cez víkend, keď nie sú ludia v robote nie. -
-
Re: Re: Fanoušci!!!
Ten pochod byl od 17 hod. Ale kvůli superstár z tozho nebylo nic, než fraška. Prostě měli nejdřív udělat průvod, až potom zábavu. Mě tedy nebavily písničky té skupiny co zpívala, a na superstár jsem zvšdavá nebyla. Šla jsem z práce dřív, abych to podpořila a odešla po hodině, protože se nic nedělo. Jen mi do uší ječely holky a courali se tam snad 8,9,10 letí... Ale pokjračuje to, bohužel zítra mám do 18 hod., tak se tam asi nedostanu... -
-
Re: Re: Re: Fanoušci!!!
Robila som neaké videa z Michaelových fotiek na youtube.
Ale dajú sa tam nahrať len 10 minútové videa.
Ale našla som na youtube aj niekolko videí, ktoré trvali hodinu a viac, tak neviem. -
-
Re: Re: Re: Re: Fanoušci!!!
Já jsem nikdy nezkoušela dělat videa na you tube. Umím udělat fotky z videí, ale videa jsem nedělala ještě. No, ano nemám čas *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Fanoušci!!!
Chcela som napísať, že to dlhšie video, malo 26 minút sa nahralo,ale mám ho len vo svojom profile a dalšie 3 kratšie videa (pod 10 min) sú aj na youtube. -
Tak nějaká videa zveřejni, lask, ju? Ráda se podívám. Nebo mi pošli link na tv§j profil, podívám se tam, nebo kde je máš... -
V prvom riadku mám chybu, malo tam byť že náhou mám taký program. -
Nahodou mám taký pozerania kde sa okrem pozerania televízie, počúvania rádia, videa atď, dá urobiť video z fotiek aj s hudbou.
Pred tým som s tým ešte nevedela robiť, ale odkedy je tá MJ mánia chcela som to vyskúšať a naučila som sa robiť video.
Ale chcela som urobiť také dlhšie video ako 10 minút s MJ pesničkami, ale na youtube sa to nahrá, ale mala som to video len vo svojom profile a nie verejne.
Na youtube je podobných videí vela s fotkami.
-
-
-
-
-
-
pohadka?
chtela bych byt zase mala a verit v pohadky. Verit ve stastny konec. Verit v to ze jeho smrt je jen spatnej sen a ja se probudim a on bude zase zit a budu moct jit na jeho koncert. Moc bych si prala verit v to ze svou smrt jen predsira, aby se mohl schovat do ustrani a byt pryc od doternejch fotografu. Ale bohuzel uz nejsem mala holka a tak nemuzu verit pohadkam o stasnem konci .. *9* *9* *9* -
-
Re: pohadka?
Mňa trápi aj to, že ho tak neprávom osočovali a obviňovali.
Nezaslúžil si to.
-
-
michael
Já osobně Michaelovi fandím už dost dlouho a vždycky jsem věděla, že je to naprosto úžasný zpěvák! Co se týče toho obvinění,že je pedofil a tak, tak já si myslím, že je to naprostá blbost a kdo tomu věří, ať se jde vycpat! Já nic takového, jako že je někdo držka, neříkám. Nemám problémy s "pedofily", ani s homosexuály ( fandím Willu Youngovi ), ani s Romy ( Vlasta ze Superstar je super ) a ani s černochy ( Ice Cube je nejlepší rapper pod sluncem)!!! Vemte si ze mě příklad, lidi!!! -
??????????????????????????
Je tu někdo? ::) -
-
Re: ??????????????????????????
JO a má někdo z vás twitter? -
-
Re: Re: ??????????????????????????
Ahoj, já jsem tu.
-
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=_r-Gkl0b1Is
-
Ahojky
Ahojte lidi,tak jak vidíte znova jsem se na vás přišla podívat jak jsem to slíbila,doufám že nezavádí:) vidím že od poslední zprávy dost hodně času přešlo,já doufám že tu ještě někdo bude na popsání o Majklovi jako každej den:) -
-
Re: Ahojky
já jsem tu taky ale už musím jít a mám zákaz na týden *16* to mě jako vytáčí *16* -
-
Re: Re: Ahojky
to stejně nevydržím ani do zítřka *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Ahojky
no to bych taky nevidrzela
-
-
Re: Re: Ahojky
tak ahojky a mej se pekne
-
-
Re: Ahojky
ja jsem tu
-
-
Ahoj Lidičky
Já už pujdu taky ale děkuji za to že jte si mě daly do přátel zítra se možná zase příjdu .Jinak pěkné sny o králu popu.Ahoj Lidičky mám vás moc ráda všechny. -
-
Re: Ahoj Lidičky
Ahoj m ytaky ;) ::)
-
-
Teda, nebyla sem tu snad rok..:) A diskuze se nezměnila..
Ani moje láska k Michaelovi.. ♥ -
majklík
Ahojte,neví prosím někdo nějaké novinky z blížícího se soudu s Murrayem?Doufám,že ho konečně odsoudí,až zčerná.Je už to víc než rok a stále žádné potrestání viníků.Michael chudák ani nemůže odpočívat v pokoji!:-(