-
Speechless
Němota
Tvá láska je kouzelná, takhle se cítím já
Ale nemám slova na vysvětlenou
Pryč se slušností, když jde o vyjádření vášně
Ale jsou tam světy a světy vedou k vysvětlení
Říct ti, jak se cítím
Ale jsem němý, němý
To je to, jakým mě děláš
Ačkoli jsem s tebou, jsem daleko a nic není opravdové
Když jsem s tebou, nenalézám slov, nevím, co říct
Hlava se mi točí jako kolotoč, tak tiše se modlím
Bezmocný a beznadějný, takhle se uvnitř cítím
Nic není opravdové, ale všechno je možné, jestli je bůh na mé straně
Když jsem s tebou, jsem ve světle, kde mě nejsem k naleznutí
Ačkoli stojím na tom místě jménem Posvátná země
Němý (němý), němý (němý)
To je to, jakým mě děláš
Půjdu kamkoli a udělám cokoli jen pro dotek tvé tváře
Tam nejsou žádné vysoké hory, na které bych mohl lést
Ve tvé slušnosti jsem byl ponížený
Němý (němý), němý (němý), to je to, jakým mě děláš
Když jsem s tebou, nenalézám slov a nic není opravdové
Když jsem s tebou, nenalézám slov a nic není opravdové
Němý
Tvá láska je kouzelná, takhle se cítím já
Ale v tvé přítomnosti nenalézám slov
Slov jako: „Miluji tě.“
Tohle je písen od MJ kterou miluju absolutně nejvíc *14* Z alba Invincible které jsem si koupila v neděli a tahle písen mě absolutně dostala *14* -
-
Re: Speechless
JJ JE MOC KRÁSNÁ =)
mICHAEL VÍ O ČEM ZPÍVÁ =)
U SVÝCH VYSTOUPENÍ TO VELMI PROŽÍVAL I UŽÍVAL. =) -
-
Re: Re: Speechless
On to stihl nádherně napsat,vložit do písně své srdce,prožít písen,užít si jí,všechny okouzlit a ještě u toho vypadat nádherně *14* *14* *14* *14* A to je to co spoustě jiným zpěvákům chyby -
Re: Re: Speechless
pěknáá *14*
-
-
-
BULVÁR
Ahoj, všechny vás zdravím!
Pokud jste někdo četl bulvár Blesk 11.2.2010 a také se vás dotkl článek "Takhle vypadalo tělo Michaela Jacksona", ve kterém se zcela nechutně popisuje stav mrtvého těla MJ, prosím, podívejte se na stránky petice proti bulváru a je jen na vás, zda podepíšete či ne. Je to hyenismus největšího kalibru, zcela popírá úctu a přirozený respekt k Člověku. Díky a mějte se hezky.
L.O.V.E.
www.protibulvaru.cz -
-
Re: BULVÁR
Byl to ošklivej vopičák, k tomu, aby vypadal trochu jako člověk prodělal 50 plastických operací. Stějně mu to nebylo nic platné, protože se mu rozpadal ksicht.
Vůbec ho není žádná škoda, pedofila, doufám, že se smaží v pekle!!! -
-
Re: Re: BULVÁR
vipatlanče nepleť se mezi nás nevím kdo je tady opičí ksicht ááááá už vím kdo to je jsi to TY *10* *13* *9*
1. majkí není žádný pedofil *13* *13*
2. jestli máš problém napiš mi ho
a jestli máš dost velký problém narvu ti
skalpel do řiti *16* *16* *16* *16*
pokud ti to nestačí velmi ráda ti to zopakuju znovu a důrazněji! *16* *10* *16* *5* *5* *13* -
-
Re: Re: Re: BULVÁR
ZALEZ DO KURNÍKU, PIPINO KDÁKAVÁ, PROTOŽE TVŮJ SLEPIOČÍ MOZEK TO NEMŮŽE POCHOPIT.
AŽ JEDNOU BUDEŠ MÍT VLASTNÍ DĚTI, A TAKOVÍ, JAKO BYL ON TI JE BUDOU OBTĚŽOVAT, TAK MOŽNÁ PROCITNĚŠ.ŽE MU NIC NEDOKÁZALI?
PARCHANT, KRERÝ MÁ PRACHY VŠECHNO UPLATÍ A ZE VŠEHO SE VYVLÍKNE.
TAK MAZEJ NA BIDÍLKO A PŘESTAŇ KDÁKAT. -
-
Re: Re: Re: Re: BULVÁR
Nedá mi to, nesnesu, když někdo uráží MJ. Takže, ty chytrej, Michael měl POUZE 2 plastické operace. A jak řekl sám, plastiky má celý Hollywood, ale z nějakýho důvodu (myslím, že ze závisti) všichni ukazují na Michaela.
Pak, pedofil nebyl, jak jistě víš, papír snese všechno, takže když na papír napíšu ,,Funes je debil" klidně to tak může zůstat.
A prosím tě, nenadávej tu ostatním. Vím, že před chvílí jsem to samý udělala tobě, ale u tebe mě bohužel nenapadlo nic jinýho. Každý má právo si tu hájit ty svý. Ale vem si, že seš na diskuzi o Králi popu! To už něco znamená. Z tebe fakt mluví pouze závist a fakt, že musíš svý problémy řešit touhle cestou. Nechej nejen MJ, ale i všechny, který se ti tady snažili vysvětlit pravdu na pokoji. Jediný, kdo nechce slyšet pravdu si ty. Ty prostě nepochopíš, že MJ nebyl žádný pedofil, ale normální laskavý člověk.
Tohle ti říkám zcela v klidu a s láskou.
L.O.V.E
-
-
-
Jediné plastické operace jsou: 2x nos a důlek v bradě!!!!!!!!!!! Psal to ve své knize Moonwalk!!!!! -
Nechápu že tu píšeš až se snaží v pekle MJ dokázel mnohem víc než ty.Michael nebyl žádný opičaák ale člověk,a tolik plastik opravdu neměl,a obličej se MJ opravdu nerozpadal.Zde je vidět lidská povaha člověka a to je závist že byl lepší než ty.MJ neby žádný pedofil. -
-
Michael Jackson: V pátek mu bude padesát... Takhle by vypadal bez plastik!
Tak by dnes vypadal… nebýt plastických operací
LOS ANGELES – Dřívější král popu Michael Jackson, který v pátek oslaví 50. narozeniny, podstoupil během necelých třiceti let přes 50 plastických operací obličeje, mezi nimi 9 operací nosu, několik operací, které měly změnit tvar jeho brady, operaci úst a několik vybělení kůže. Prvnímu kosmetickému zákroku se podrobil v roce 1979 (úprava nosu), poslednímu údajně před měsícem. A výsledek?
Vtípky, které si berou na paškál Michaelův rozpadající se obličej, který drží pohromadě jen díky lepicí pásce, zná téměř každý. Hudební legenda se poslední dobou stáhla do ústraní. Jackson byl naposledy viděn v červenci v hračkářství, kam dorazil v pyžamu na invalidním vozíku.
A jak by vypadal obličej Michaela Jacksona bez zásahu plastických chirurgů? Odborníci na stárnutí na základě fotografie Jacksonova obličeje ještě před zákroky a fotek členů jeho rodiny vytvořili pozoruhodnou počítačovou vizualizaci Jacksonova obličeje. Zdravý muž s krásnými zuby a pokožkou. Přesně takhle by vypadal, kdyby ovšem…
Tohle je jeho skutečná tvář ... po zhruba 50 operacích
Toto je zpráva se seriózních novin, s tím nic nenaděláte, kdo to nechce pochopit nepochopí. -
-
Seriozní noviny ? Můžu vědět jaké ?
V dnešní době už seriozní noviny neexistují .. Všichni chcou pouze vydělat prachy a jsou schopní napsat cokoliv .. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: BULVÁR
Funesi jsi opravdu pi**
vypadni a neser se mezi nás!!!!!!!!!! *5* *5* *5* *5* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *8* *8* *8*
-
-
*16* přestaň kidat kraviny-Michael má 51 let a narozeniny slaví až v srpnu *5* *10* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: BULVÁR
Taky to není nový článek, ale z 26.8.2008
Tady nikdo z vás nesnesete pravdu, ale byl to pedofil, teplouš a feťák. Ani si neuměl udělat vlastní děti.Hrůza, neposerte se z něho blahem. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
ty debile jeden vymaštěný..! podívej se co dokázal on a cos dokázal ty..? si fakt debil omg..jaky pedofil ty pi** jedna ..! pedofil si tu jedine ty a ten tvůj slepičí mozeček (jeslti neaky vubec mas) beztak mas cely tvuj koni ksicht obedarovany a pihaty si tlusty a smrdis jak prase takze zavidis majkimu to co on dokazal a ty nikdy nedosahnes protoze si debil a neumis ani psat ty hyeno jedna a jeslti mas nejaky problem tak napis a ja te vynesu v zubech a narvu ti smetak do riti..!! klidni hormon jo? *9* -
-
Zalez do kurníku na bidílko a přestaň kdákat, slepice jedna.
-
-
drz tlamu se podiv na sebe jak vypadas ja vim no zadna slava nejdriv se podiv na sebe a pak na ostatni demente !!! -
Ošklivej opičák jseš jedině TY‼
Ty jsi u těch plastických operací byl, že víš kolik jich bylo ? Nejdřív se informuj a pak něco kyndej .. Meleš kraviny ...
V pekle se budeš smažit ty! -
funesi, s tímhle přístupem se v pekle budeš smažit ty. a je blbý, rozčilovat se nad něčím, co není pravda.
podepíšu to taky, je to hrozný, jak lidi ničí člověka, kterýmu se právem říká Král popu. Bulvární novináři nedokázali ano polovinu z toho, co Michael, z nich mluví pouze závist.
Michaela Jacksona nechte všichni škkarohlídi na pokoji! Aspoň teď už si zaslouží klid!
-
-
Re: BULVÁR
Podepsala jsem to!!!!! Ten článek je hroznej!!!!!!! Tohle se vůbec nemělo dostat ven!!!!!!!!! Ten kdo to vypustil by měl jít sedět tak na 30 let a víc!!!!!!! Nechápu fakt, jak to mohli novinářům říct, nebo jestli se tam někdo dostal!!!!!!!!!! Asi jim nic neříká slovo ,,humanismus"!!!!! -
-
Ono hlavně není nic z toho pravda. Takže by zasloužili dostat po hubě všichni...
-
-
-
teema
Lidicky moje ja se omlouvam,ale dneska na to nase doprobrani temat vite jakych ne? *15* Budete muset probrat beze mne a potom mi to rict,Ja si musim balit,pac se stehujeem tag plominte zitra tadlem osem papa *14* *15* -
;)
Ahoj lidi,tak jak to jde? Já jsem přišla na to,že nemůžu ráno vyjít z baráku bez Ipodu,v Ipodu mam všechny písničky,Já bych to nevydržela,ani před spaním nemůžu bez toho být :D Prostě já mam Michaela všude a nemůžu bez něj udělat krok...! *15* *15* -
-
Re: ;)
myslím že to tady nikdo *15* -
-
Re: Re: ;)
*15* jn... ale já sem na hudbě tak všeobecně závislá *15* asi na milionu písniček *15*
-
-
-
??
Je tu jetšě někdo? -
-
Re: ??
jj ja jo!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: ??
jj tak to je skvělý =) já taky =) -
-
Re: Re: Re: ??
no jsem tu asi sami dve -
-
Re: Re: Re: Re: ??
jj to je možný ale je zázrak že tu ještě jsem. páč kdyby mě viděla mamka tak mě zabije ale naštěstí jsem na notebooku tak ta klávesnice moc nehlučí *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ??
fakt? máš nějak moc hodnou maminku *4* -
no tak to by mi mamka neudelala nikdy -
tyjo ale já strašně moc riskuju a ani si to neuvědomuju že bych mohla dostat zákaz na 2měsíce *15* -
jj to mas stesti
-
-
-
-
-
-
králem popu byl a zustane.
Michael jackson si opravdu titul kral popu zaslouzil.Je vyborny tanecnik a zpevak.Vzdy jeho pisne znamenaji neco ze zivota a tak to ma byt!kdyz mi bylo nejhure pisne jeho me podrzely!Je az ohromne co dokazal,vzdyt byl lepsi nez madonna!!! *14* Ja ho miluji uz pres 10let a porad budu.Lid nikdy nezapomene na Michaela Jacksona.A co se tyce obzalovy skrze deti,,za to vse muze jeho druha manzelka!O je vlastne ,jak sam o sobe tvrdi,neco jako Petr Pan *14* *14* -
-
Re: králem popu byl a zustane.
jsou sice o něm takové povídačky,ale mi připadá Michael jako velice dobrosrdečný člověk,jsem o něm viděl dokument v televizi a tak na mně působil -
Re: králem popu byl a zustane.
poletí se mnou někdo do tý anglie,když ho všichni tak milujete?já ho taky miluju a ráda bych s někým z vás letěla.už není moc času,prosím ozvěte se mi *9* *9* *8*
-
-
Jedině Majkí
lidicky ja se tu nudim a styska se mi po Majkím jestli je tu jest enekdo takovy komu se styska po Majkím tak mi plosim napiste ju??? -
-
Re: Jedině Majkí
ale no tak lidicky Majklik bude vzdy s nami. me se po nem taky styska ale musime bijovat a myslet jen ze byl nej zpevak na svete i tanecnik. michael nechce aby jsme se kvuli nemu trpeli myslete jen na dobre chvile co prozival.michael byl uzasny je a bude. -
mě se po něm taky moc stýská.. *9* respektive, stejně bych asi neměla moc reálnejch šancí se s ním někde potkat :) ale je to úplně jinej pocit, když víš, že ho už nikdy neuvidíš, že už nic víc nemůže udělat.. je mi z toho strašně smutno.. *9* -
-
Re: Re: Jedině Majkí
pojd na vzkazy je to rychlejsi a nikdo nevidi sco si pisem a je to tedy i lepsi u emas soukromi a muzes si povidat o vsem -
Re: Re: Jedině Majkí
pijd na vzkazy tam si budem psat je to rychlejsi
-
-
Ju! Můžu do vzkazů? *7*
-
-
??
asi se ptám už po několikáté..ale ..kdo v pa jede na MJ Tribute do Prahy?? -
-
Re: ??
Nebydlet na druhém konci ČR tak jedu každopádně *3*
-
-
sen
hoky měla sem naprosto nepichopitelný sen!!! nechápu ho ani ted!! pořád sem přemýšlela jak ho mám napsata a dala sem to jako básničku! snad to pochopíte!! já to nechápu!!(omlouvám se za chyby!!)ale boužel ho musím rozdělit na dvě části je to moc dlouhý!
prvíní část
Sen
od marného brečení mě bolí tvář
tu zničeho nic se po pokoji rozplynula žlutá zář
stojí v ní osoba usmívající
osoba lidmi milující
slyším tlukot svého srdce
dýchat pomalu nemůžu
osoba ke mě natahuje ruce
má to znamenat že umřu?
hello zaznělo mu z úst
to mě jako potáhne nebeský vů?
Horkost mě polila
a já jsem se na zem svalila
nohy jeho se ke mě pomalu vlečou
vidí jak mi slzy tečou
vody má už skoro po kotník
a podává mi bílý kapesník
nemám sílu abych si ho vzala jen sem se do ruky štípala
Michael se na mě líbezně usmál
a mou ruku do své dal
klekl si za mnou na zem
bože at tohle není jenom sen
dívám se mu do očí
a tu mě něco zaskočí
obejme mě
políbí mě
pomůže mi vstát
řekne mi anglicky že mě má rád
tu půlnoc odbila
a Michaelova ruka se zachvěla
promluvil na mě česky:
,,Já rád jsem lidi měl
mějte se hezky
musím jít čas mi vypršel!"
,,Né!!" v slzách jsem zvolala
,,Prosím!" na kolena jsem padala
chytnu ho za nohu:
,,Já tě nepustím
nedovolím ti jít k bohu
zůstan tu prosím!"
Michael:,,Každý jednou zemře
teď nebo za sto let
každý se dostane do nebeské říše
ale pro mě už není cesty zpět!"
Já:,, Takže mi chceš říct
že tě lidé neuvidí víc?
zdáš se mi sice
ale i tak mi to trhá srdce
řekni mi proč se mi zdáš
když mě vůbec neznáš?"
Michael:,,jak si sama řekla je to jen sen
takže nic z toho není pravda
ale vím že až zase přijde den
budeš mě mít stějně ráda
jsem v tvé hlavě a srdci
a když nespíš zářím pro tebe a mnoho jiných v temné noci!" -
-
Re: sen
druhá část
Já:,,Jít tě nenechám
to radši svůj život za tebe dám
nebudu se dívat jak odcházíš
ale tomu ty stejně nerozumíš
nevíš jak je těžké vědět
že se setkáme až za hodně let!"
Michael:,,Jestli mě máš ráda tak jak říkáš
klid mi dáš
a odejít mě necháš!"
Já:,,Ale....."
Michae l:,,Udělej to co ti teď řenu
všem napiš jak je mám rád
že na ně nikdy nezapomenu
a že na ně pozor z nebe dám!!"
Já:,,jestli je tohle tvé přání
tak to udělám
a ty se oběvíš ještě někdy v mém snění
když ti ted zbohem dám??"
Michael:,,Tak to ani já sám nevím
záleží to jen na tobě samé
možná když řekneš slovo prosím
ale doufání taky není špatné
to je hodin ted už vážně musím jít
navždy ze světa odejít
řekni všem že je moc miluju
a zavšechno co pro mě udělali jim moc děkuju!"
Tu se opět zablesklo
a tělo Michaela zmizelo
A zase mi po tváři tečou slzy
když jsem viděla jak Michaelovo tělo mizí
,,Zbohem!" jsem ze sebe vydala
a ,,Miluju tě a navždy tě budu mít ve svém srdci!" jsem dodala
oči jsem pomalu otevřela
z postele sem vyskočila
koukla se ven
zjistila že je už den
a tohle všechno byl jenom sen!!
i přes to že to byl jen sen jsem moc ráda že se mi zdála doufám že se mi bude zase něco takového zdát a všem vzkazuju(ikdyž teda jen ze snu)
že vás všechny má michael MOC RÁD!!
We love Michael!! *14* -
-
Re: Re: sen
nádhera...u konce už jsem se neudržela... je to tak krásný a tak smutný... *9* -
Tak to je síla. Máš neuvěřitelné nadánní. Nádhera. *3* -
-
Re: Re: Re: sen
děkuju!! ale říkám pořád chce to jen inspiraci a dovede to každý! *4*
-
-
To je tak.... nemám slov.. krásný... nádherný... dokonalý.... je mi smutnoo.. néé.. prostě... krása.. fakt... nádhera.. hej... nemám slov... -
Je to krásne. -
-
děkuju všem moc!! -
-
Re: Re: Re: Re: sen
Úžasnýý *14*
-
-
-
Krásný. *14* -
opravdu moc pěkný...taky sem se u toho rozbrečela -
Tý brd'oo, opravdu nevím do víc dodat než jen to že mě to rozbrečelo a je to krásný,moc krásný!!! *14* *14* Taky Tě máme rádi Michaeli!!!! Moc Tě milujeme!!! -
-
děkuju dlouho sem přemýšlela jak to napsat a napadla mě básnička!! ale je blbý že to byl jen sen!! *9* *14* -
-
Bud' ráda, že aspoň ve snu jsi mohla vidět Michaela.. Když né '' na živo '' ... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: sen
já ani ve snu ne ..já si to nikdy nepamatuju co se mi zdálo *1*
-
-
..kéž by to byla realita.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: sen
kdyby to byla realita tak bych se nenechala tak snadno odbít a nepustila bych ho aby odešel a jen tak mi řekl zbohem!! to byh asi nezvlála naštěstí to byl jen sen!! *14* *9*
-
-
-
-
nemám slov..nádherný
-
-
-
Ahojííík
Ahoj všichni jak se máte? *4* -
-