-
Ahoj.......
Ahoj ste tu někdo????Koukám že poslední příspěvek je v 11:28 *9* *9* Tak sem pl s někdo poďteeee!! *4* -
-
Re: Ahoj.......
já jsem tu už dlouho.Konečně někdo dorazil *15*
-
-
Ahoj
Je tu někdo? *7* -
-
Re: Ahoj
já dycky *15* a Mischicka *15* -
-
Re: Re: Ahoj
A jak se máš a co děláš? -
-
Re: Re: Re: Ahoj
no chystám se na hory a mám se celkem fajn *3* ty? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahoj
*15* *15* to je fajn že jedeš na hory... pěkně si to tam užij *3* aji za mě *3*
-
-
Re: Re: Re: Ahoj
*4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
-
-
-
Michael will always be in our heart! *14*
-
**
M
Mi
Mic
Mich
Micha
Michae
Mi chael
Michael J
Michael Ja
Michael Jac
Michael Jack
Michael Jacks
Michael Jackso
Michael Jackson
~*R.I.P King of Pop*~ *14* *14* *14* -
-
Re: **
WoW! *8* krása *15* tos dělala ty že jo? *14* *15* -
hustý *14* *14* *15* -
jůůů *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* :D -
*14* pěkný..... *1* -
*15* *15* *15*
-
-
koncert live
Ahojky, já sem ten koncert už viděla na netu... je super *14* *14* *14* *14* *1* *14* *3* určitě se dívejte, kdo ho ještě neviděl, a Michael byl nadšený... *1* *1* -
-
Re: koncert live
a kde přesne na netu so to viděla? nebo jako na jakých stránkách to bylo? -
-
Re: Re: koncert live
přesně..dej sem plsky odkázek... *1* *3*
-
-
Re: koncert live
JJ ja to mam na DVD *15* Presne nadseny,usmevavy atd..Jako vzdy *14* -
-
Re: Re: koncert live
Ahojky,poradíte kde se dá sehnat ten koncert s MJ na DVD?
-
-
-
Ahojík
Ahojík zlatíčka jak pak se máte?Doufám že dobře.No ve škole byla tak hrozná nuda a ještě naše učitelka tam nebyla a měli jsme několik jinejch učitelek.No prostě hrůza.No potom jsem šla ještě do města a chtěla jsem si něco koupit o Majkím,ale oni nic neměli tak sem byla nasraná. *16* *4* -
-
Re: Ahojík
teťkons se koukám na MJ obrázky a upe total....mrtvá....omámená.....gr ogy...on je tak moc WOW tak moc sweet *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Ahojík
No jo no já vždycky slintám. *14*
-
-
Re: Ahojík
achoj,no já se cítím nějak divně......ale to neřeš a jak se máš ty? -
-
Re: Re: Ahojík
Já se mám celkem fajn,ale jsem ještě trochu nasraná že v tom městě nic neměli. *1* -
-
Re: Re: Re: Ahojík
Malé děti by neměly používat, tak sprostá slova *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojík
To říká ta pravá *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojík
*15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojík
Víš co mi můžeš ? *15* Ale já jsem o tři roky starší .. V mém věku je to normální *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Smůla
Ahojte lidi,vím,že už je trošku pozdě,když Michael můj idol z dětství zemřel už 25.6.,ale podle mě je na to stále času dost.Je mi ho velice líto,protože jeho songy stále žijí a to nejenom v mém srdci.Prostě si to zavinil sám.Co o něm vím,tak měl anorexii,bral drogy a léky tišící bolest.A zemřel na zástavu srdce,protože byl blbec -
-
Re: Smůla
Zemřel na zástavu srdce protože byl blbec? Jsi normální??? -
-
Re: Re: Smůla
měl jíst,ale jídlo a né 50 léků denně!!!! *9* *9* Tím se zdevastoval,závislej byl půl života!!!!! A tu zástavu způsobila asi ta injekce,kterou mu píchl doktor hodinu před tím!!!!
-
-
-
Pro Michaela
SMRT JE ŠKAREDÁ VĚC,
NEJŠKAREDĚJŠÍ NA SVĚTĚ.
KDYŽ NĚKDO HODNĚ BLÍZKÝ UMŘE,
TAK CELÝ SVĚT SE ZHROUTÍ.
TY JSI MI UMŘEL A JÁ MUSÍM ŽÍT BEZ TEBE.
KDO MI TEĎ Z OČÍ DO OČÍ BUDE ŘÍKAT-MILUJI TĚ.
JSI MÁ JEDINÁ LÁSKA NA SVĚTĚ.
TY SLŮVKA OD TEBE MĚ VŽDY ZAHŘÁLA U SRDÍČKA
A JÁ VĚDĚLA,ŽE MĚ NIKDY NEZRADÍŠ.
KDO MI TEĎ TA KRÁSNÁ SLŮVKA BUDE ŘÍKAT ?
JÁ TĚ BUDU MÍT STÁLE V SDCI
A BUDU NA TEBE MYSLET DEN CO DEN.
U TVÉHO HROBEČKU TI STÁLE OPAKOVAT:
MILUJI TĚ A NEPŘESTANU.
JSEM JAKO TĚLO BEZ DUŠE,
JAKO KVĚTINKA CO NEDOSTANE VODIČKU.
ALE JÁ NA TEBE STÁLE BUDU MYSLET A OPAKOVAT:
MILUJI TĚ,LÁSKO MÁ,JEDINÁ NA SVĚTĚ
MICHAEL I LOVE YOU SO MUCH !! ♥♥♥♥ -
-
Re: Pro Michaela
krasa!! *3* -
ano, Michael byl jen jeden. tenhle krásnej človíček nám chybí moooc všem. Ale naštěstí nám zbylo po něm hodně krásných věcí z kterých se můžeme smát, jeho písničky mluví za vše I LOVE YOU *3* -
-
Re: Re: Pro Michaela
to je pravda... ať už je to o komkoli *9* někdo blízký mi zemřel... není to ještě ani rok *9* tvá básnička až na pár veršů *3* sedí... ať už s kýmkoli.. *9* -
-
Re: Re: Re: Pro Michaela
ano, všichni, co jsme tady Michaela milujeme a i když není mezi námi, tak díky vám tu pořád zůstává!! *4* *4* *4*
-
-
-
Vážně je to moc krásný *14* *14*
-
-
Xcape.. genius
Co rikate na xcape?? stary dobry dangerous.. comeback se vydari!!!!..clovek jako on.... no comment!!
jo a k poctu plastik jacksona.. nasrat vsem debilnim nazorum.. je kazdeho vec co se sebou udela.. a myslim, ze lidem kteri kritizuji jeho osobnost se nedari s oblicejem o moc lepe!! jackson je muzikalni genius a spousty let byl i vzhledovbe inspirujicim a verim ze i nadale bude!! -
-
Re: Xcape.. genius
sdílím tvůj názor a máš úplnou pravdu a podle mě je Michael BBBBOOOOŽŽŽŽÍÍÍÍ!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! -
Re: Xcape.. genius
Ano... Máš pravdu! Ale už asi nikdy nebude tak navrcholu jak byl... To už asi nikdo nikdy pokud to bude s hudbou pokračovat v těchto kolejích v jakých to jede. Ale pokud se mu podaří comeback opravdu jako byli alba: Thriller, Bad, Dangerous, History tak není co řešit. On hudbu uměl vždy dělat a doufejme, že tuto vlastnost neztratil někde u soudu *1* *1* *1*
*16*
-
-
Pořád
Pořád na Michaela myslím. Zdají se mi o něm dokonce i sny .