-
....
ahojky nemate nejakou fotku ktera zvedne naladu? *9* -
-
Re: ....
http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/82583 -nevím ,jestli ti to zvedne náladu,ale tahle fotka přesně vystihuje jaký byl.. -
-
Re: Re: ....
mam pravdu nezvedla *15* jj vystihuje !!! *4*
-
-
-
Dobrou noc
Krásné sníky vám přeju broučci. Mějte se tu krásně a zase zítra *14* -
-
Re: Dobrou noc
zrovna jsem sem chtěla taky psát..tak se mějte a dobrou noc..paapappaappa *4*
-
-
dement hejma
Nechápu, jak si takovej přízdisráč, kterej zpívá v zapadlý hnusný český kapele, a kterej v životě v podstatě dokázal velký kulový, může vůbec brát do svý tlamy jméno michaela.... to co o něm řekl nemá obdoby.... dokážu pochopit, že se nemusí michael líbit každýmu, to je jeho věc, ale jak může česká nula porovnávat takovýho velikána celýho tohodle průmyslu s nějakou vycházející hvězdičkou, která stejně zhasne, tak rychle jako se rozsvítila.... za tohle by zasloužil... když jsem to viděla, šly na mě mdlby... neříkám, že to zazpívala špatně, ale je to prostě jako kdyby někdo srovnával škodovku 120 a mercedes... -
-
Re: dement hejma
Přesně tak,souhlasim s tebou...ale moc se mi to od ní nelíbilo..A Hejma no vlastně všichni z poroty musí mít hudební hluch *15* -
Hej presne vcera sem se divala a zpivala to divne. Michael je nej a tak to zustane , ale ten Hejma to vcera pos***, vubec nezpiva a kdyz uz tak takovy sra*** a jeste si o nem neco takovyho rekne.Vcera sem mela dost. -
-
Re: Re: dement hejma
Michael je nej a včera když jsem to slyšela tak jsem se až vzteky rozbrečela protože to zpívala katastrofálně,michael totiž zpívá a nemá před sebou jen mikrofon do který ho se o něco snaží a idiot hejma řekne že ho to bavilo narozdíl od Majkího tak co tam potom dělá když nemá hudební sluch a uráží nejlepšího zpěváka pod Sluncem??*16* -
-
Re: Re: Re: dement hejma
moje rec
-
-
Re: Re: dement hejma
blbec hejma...ona to zpivala po svim noo a to znilo divne a debil hejma tvrdi ze zpivala lip nez majki...KDE TO HROME JSME??? *16* *16* *8* *8* *10* *10*
-
-
Ahoj Terísku, zazpívala to hnusně. Ta minule, co zpívala Ben byla naprosto dobrá, ale ta včera měnila výšky a nebylo to vůbec hezký. Hned jsem se taky vztekala. Nekoukala jsem, díval se Fanda, já byla na PC se sluchátka na uších. Poslouchala jsem jak jinak, než Michaela. Musela jsem sundat sluchátka, když jsem to slyšela. Hejma mě vytočil, ale ke konci zase řekl něco, co bylo opak. Prostě si hraje porota na umělce, ale oni jsou jen zpěváci, nechápu, co dělají v porotě. Když už tam tedy jsou, tak ať se zajímají o české rádoby zpěváky, a našeho Michaela nechají na pokoji. Pááá jdu do práce za chvíli...
-
-
ahoooj
ahoooj§! jak se máte lidi?? no takže k tomu včerejšímu superstar...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ TO SOU LIDI SLEPÝ...TEDA SPÍŠ HLUŠÍ??? NEJSPÚÍŠ HLUŠÍ PROTOŽE KDYBY JEN CHVILU POSLOUCHALI VŽIVOTĚ BY NEPOSLALI HLAS LACHOVI A ON TAM ZUSTAL A KVŮLI NĚMU ŠEL BEN!! *9* život je nefééér!!! jooo a ta reklama je tady zas!! kterej debil to sem dal?? *16* *15* ještě jednou ahoooj!! -
-
Re: ahoooj
ahoj. jo ti lidi sou fakt hluší i slepí a v mozku mají piliny *15* *15* -
-
Re: Re: ahoooj
noo.. tak to se od nich zas až tak nelišim!! *15* *15*
-
-
-
Pro zlatou ANGIE::)
Ahoj Angie chci jen říctže máš na 100procent pravdu s tím názorem na Titulek:sasa87 *3* Cítim to stejný jako ty ale take si moc přeju aby to byla je novinářka ´´Kachna´´Ale jinák s tebou Angie souhlasím *3* *14* -
-
Re: Pro zlatou ANGIE::)
Besto ty jsi miláček, viď? Já tu teď nejsem, jen občas nakouknu... Měj príma den ♥
-
-
moje video
tak a mám tady další výplod nudy!!! *15* http://www.youtube.com/watch?v=ZhoM wDSohaY ten úsměv byl asi lepší, ale mě už nic jinýho nenapadlo *15* jakékoliv ohlasy potěší! *15* *4* -
-
Re: moje video
jj dobry -
Hééj dobře ty .. Slash hned na začátku .. *15*
Eště se setkal s Rockym .. *15* -
-
Re: Re: moje video
Balbolou? :D:D -
-
Re: Re: Re: moje video
áno .. *15* nemůžu si zpomenou, jak se ten herec jmenuje .. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: moje video
Silvestr Stalone :D .. nejvíc film !! ♥ :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: moje video
Ahá ... *15* Jn ten jeho výraz je k sežrání .. *15*
-
-
-
-
-
Skvěle Ty :D:D .. krásný :) ♥ .. v Oblíbených :D -
-
Re: Re: moje video
prej skvělě ty *15* *15* *15* no já z tebe nemůžu... ty máš dost holka *15* a děkujíííí *4* jo a spešl pro Tebe a Simču jsem jako prvního dala Slashe *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: moje video
Co je na tom tak směšnýho? :D:D ..
Za pravdu se neděkuje ;) :D
Všimla jsem si :D .. taky DĚKUJEM ;D
-
-
-
dobře ty!! *4* *15*
-
-
fotky
ty jo konečně se tady trochu začínají rozrůstávat fotky!!! *14* *4* -
-
Re: fotky
ju no sem se nudila tak sem k Majkímu pridavala fotky.. docela hodne sem jich pridala a to jeste nejsou vsecky tak doufam ze se tam někdy objeví *14*
-
-
Proč?
Já fakt nevím, ale na tuhle diskuzi by měli povolit přístup pouze registrovanému uživateli, protože když jsem někdo přijde urážet Michaela, tak je většinou neregistrovaný a už je to fakt hrozný. Myslím, že si těch keců ještě něco užijem, zvlášť když je to výročí od úmrtí. Fakt ti lidé jsou ubožáčci, protože ani nevědí proč to píšou......jaký je toho cíl? Chcou snad vytáčet fanoušky, nebo špinit diskuzi sprostejma řečma? Zdá se, že asi oboje... -
-
Re: Proč?
Any, ted' jsi to opravdu fakt dobře vystihla, a souhlasím s stebou!! -
-
Re: Re: Proč?
Myslím si, že Michael není jediný urážený. Určitě i nějací hlupáci chodíjou urážet i jiné osobnosti. I já jsem to kolikrát viděla. Ti neregistrovaní uživatelé jsou tak ubozí, že se bojí i pod svým kecem podepsat. Napíšou jen pár písmenek, nebo nějaké nesmysly....:(
Díky, že mi dáváte za pravdu, ale už se o tom nebudem moc bavit...
Mimochodem víte, že na Barrandově prý bude opět to živé Michaelovo vystoupení (nebo já přesně nevím, jak se to jmenuje). Já jsem to o Silvestru nebiděla, protože jsme ten kanál neměli, ale teď už ho máme :) -
-
Re: Re: Re: Proč?
jj slysela se mi zda ze je to vystoupeni z roku 2001 ale nwm *4* my ten kanal doma nemame takze to zase neuvidim *9* uz jsem se sice ptala ale neni Barrandov nekde na netu online? -
-
Re: Re: Re: Re: Proč?
jojo, je to to vystoupení z roku 2001. Slyšela jsem, že je možné si to stáhnout na ulozto, počkej, za chvilku ti donesu odkaz :) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Proč?
jj na youtube jsem to uz nasla ale ses hodna dekuju *3* *4* -
aha, tak nic....
Ale kdyžtak jsou nějaký videa i na Youtube.com
Chceš poslat odkaz? -
jj stahlo se mi to ale nejde mi to spustit ale dekuju !! -
Tak tady to je :)
http://ulozto.cz/1862981/michae l-jackson-30th-jackson5-usher-chris -tucker-n-sync-wl...r-.avi
Já jsem to nestahovala, takže nevím jistě, jestli je to ono, ale uvidí se :) -
jj dekuju *4*
-
-
-
-
-
Re: Proč?
asi se nudi!! cas ktery strati timto urazenim by meli spis venovat k tomu aby doopravdy poznali jaky je MJ !! doopravdy nas chteji vytocit a nasrat v mem pripane se jim to povedlo hlavne v tom druhem pripade !! *16* mas pravdu neregistrovani uzivatele by tu nemeli vubec psat a navic jeste takovy kraviny!!
-
-
navždy...
po shlédnutí posledního rozloučení mi opravdu dosly slova...
Michael-v bílé košili a v černých kalhotách zpívá a tančí celému světu.takto si ho já budu navždy pamatovat.on miloval nás a my milujeme jeho.
věřím že se jednou setkáme.... -
R.I.P.
tak dnes už je tomu 2 roky co není meti náma..dneska jsem si to chtěla maximáklně užít ten den ale včera jsem měla rozlučák tak jsem dnes z toho ještě dost vedle a odpoledne jsem prospala..takže doufám že mi MJ odpustí...ale podle mě můžeme zavzpomínat kdy chceme a nemusí být zrovna 25.6..:( chybíš nám Majkíí..We love you forever..!!