-
ano je to tak díky za uznání
-
Nobody replace him!! He will forever be King of Music! Forever in my heart ❤. RIP. ILY ❣
-
Michael Jackson
Ahoj lidičky jak se máte .Vzpomínám na den kdy jsem viděla MJ a on byl tmavý ale já ho znala jako bělocha a nevěděla jsem ze žačátku že má strátu pigmentu že má vitiligo ale já ho neodsuzuji jako moje celá rodina mám ho rada i kdyby byl černoch a nebo běloch.Protože jsme ho poznala jaký ve v srdci a nezáleží jakou bervu pleti má a měl.Proto že jsem nevědala že je to jeden a ten samý člověk.Nechápu proč ho lidé i po jeho smrti pořád nějak odsuzijí.A moc mě štve že ho odsuzují i hvězdy jako zpěváci,zpěvačky.Porotže niv oni nedokázaly jako samotný Král popu do charit a dětem dál miliony neboli miliardy dolarů.Klidně jsi je měl nechat ty peníze a nemusel je dávat dětem,ale on je chtěl dát a hlavně pomoc dětem to byl jeho cíl ale taky pomával naší oplanetě.Měj te se moc hezky.Ahoj lidi.Jsem ráda že jsem vás poznala.Michaele pořád tě moc miluji.A zdravím vás tady všechny fanoušky Krále popu. *14* *14* *14* -
-
Re: Michael Jackson
Ahoj.já se mam docela fajn až na to že jsem ve škole.Ale už jen tři hodiny *15* Doufám že se máš taky dobře.myslím si že si to napsala opravdu krásně.Mně třeba naštvalo když Kenya west kratce po Michaelově odchodu se nazval králem popu,nebot on nedokázal ani z desetiny to co MJ.Pro Michaela byla pomoc potřebným a ostatně celé planetě jako droga.jeho snem byl světový mír,láska,aby všichni měli co jíst a kde bydlet...A dělal vše aby se tomu aspon trochu přiblížil.A za to ho obdivuji. *14* -
-
Re: Re: Michael Jackson
Máš pravdu chtěl světový mír bohužel už se toho nedožil.Ani nevím Kenya west se nazval králem popu ale pro mě toto označení bude spojené pouze s Michael Jackson.Já MJ taky moc obdivují co pro nás lidi udělal.Moc mě mrzí že mnoho lidí co znám se otočily zády k MJ když byl obžalovám za zneužívání dětí to podle mě nebyly pravý fanouškové zde jsem teprve viděla kdo je opravdu při MJ a kdo není.Ale oni se semnou do dnes moc nebaví protože jsem bránila podle nich pedofila ale on nebyl. proto jsem jsi našla jiné holky které MJ moc obdivovaly.Když jsme MJ poslouchala já nikdy mě nenapadlo že za 10let jsi budu psát s další generací fanoušků MJ.A byla jsem zvědavá zda dnešní dospívajicí lidé budou MJ rádi jako když jsem byla já mala o v roce 1994.Jsem moc ráda že vám znám.Nikdy mě opravdu nenapadlo že jsi budu psát o tolik let mladšíma fanynkama MJ,jsem moc ráda že ho posloucháte i v dnešní době.Buhužel jedu na víkend pryč ale v neděli se vrátím.A tak se mějte moc hezky.A přeju vám krásné sny o MJ.Ahoj Holky.
-
-
-
dobrý den
ahojky holky *1* konečně jsem zase mezi vámi *4* -
ahojky kamarádi
ahojkmajký byl dneska u mě při hudebce( dostala sem jedničku)ale pak...
jak se máte????*7* až miřeknete ja se máte řeknu vám to já *1* -
-
Re: ahojky kamarádi
mám se good...u mě byl dneska asi při všem... -
-
Re: Re: ahojky kamarádi
Prosimtě proč to sem posíláš tolikrát? -
-
Re: Re: Re: ahojky kamarádi
asi se jí sek comp :D
-
-
-
Re: ahojky kamarádi
Já dobře, stáhla sem si dalších 5 nových písniček do mobilu. A jak se máš ty?
-
-
MJ
Možná je teď blbost co napíšu, ale co když skutečně došlo k n ásilnému činu a MJ nám tím jak prošel po Neverlandu chtěl něco říct?
Stává se, že pokud je někdo zabit, tak nemůže odejít, dokud se to nevyjasní. -
-
Re: MJ
Však on musí cítít tu bolest kterou všem svým odchodem způsobil. Podle mě před tou kamerou prošel zámerně. Něco jak vkaz: Jsem tady -
-
Re: Re: MJ
Jo to je take možné at se třeba tolik netrápíme
-
-
http://mj.ph7.cz/
Překlady textů -
Pro mě to nemí blbost také se to může stat -
-
Re: Re: MJ
dnes je možný všechno...
-
-
-
Ahoj
Já o žádném strašákovi nic nevím. *7* Bylo to někde na netu? -
-
Re: Ahoj
když dáš napsali o mě tak to je hned na začátku *3*
-
-
ahooj lidi
ahoooooooj lidi,já nebyla na počítači asi od pátka nebo od soboty a můžu vám říct,že se mi po vás a po téhle diskuzi docela stýskalo a jak se máte?? -
-
Re: ahooj lidi
ahojky
-
-
dotaz
Ahoj..chci se zeptat..nevíte jestli je někde v ČR nějakej obchod s věcma s MJ..kromě internetu ...?? díky za odpověď *4* -
čauuuuuuuuuu
čauuuuuuuuuuuu holkyyyyyyyyyyyy a klucíííííííííí!!!!!ale spíš ty holky!!!!............proč sem lezeš ty debile???!!!ptal se te nekdo na něco??já sem teda mika měla i driv ve fans!!!!pro ar!!!