Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zanesskaaaa

...

Ahoj .. i já se též přidávám ..
    Přeji Vám všem Veselé Vánoce a Šťastný nový rok 2010 .. užíte si krásnou rodinou pohodu bez hádek .. rozbalte si vysněné dárky .. radujte se a buďte šťastní .. na Silvestra se moc neopijte, aby Vás Michael nemusel vítat moc brzo :D .. a doufejme, ať rok 2010 nepřinese další smrt výborných hvězd v showbiznisu :) ..
    Takže ŠŤASTNÉ A VESELÉ !! ♥
    • xlenniex

Re: ...

taky přeju všem krásné a veselé Vánoce, lásku, zdraví a štěstí a ať pod stromečkem najdete SUPER SOAKER *1* a nějaký ten dárek s Majkým *4* *4*

WE LOVE YOU MORE MICHAEL! REST IN PARADISE <3
    • dancitko

Re: ...

tobe taky
  • kristyn875

grr

holky asi budu vraždit...tedkon sem ještě naposled projížděla hudební kanály..a zrovna na MTVčku budou dávat v jedenáct Majkyho..to je pech..proč to nemůžou dát dřív..parchanti *9* *16*
  • zuzanka666

CD

Ted jsem si vzpoměla že jsem si koupila CD Jackson 5 *14* Prodavačka ho odmarkovala pak otočila na přední stranu kde byla fotka všech členů takže i Michaela a strašně dlouho jí pozorovala.Jsem si říkala mám jí říct kterej je Michael??Já tady nechci stát půl hodiny.A pak ta prodavačka řekl hmmmmmmmm *14* *15* *1* A podala mi ho.Asi další fanynka *15*
  • tea301

postrádám

Postrádám tu dva michaelofili... POLINKO THESIMSO kde jste?? *15* *15* *7* *16*
    • thesimsa

Re: postrádám

Jsem tu *15* sorry .. jsem odpoledne tak trochu usnula a probudila se až teď *15*
      • zanesskaaaa

Re: Re: postrádám

Já taky spalaa :D .. to dělá ta škola :D
        • thesimsa

Re: Re: Re: postrádám

Že ? *15* měli by na všech školách odebrat, alespoň 6 hodin, aby všichni nebyli furt unavení *15*
          • tea301

Re: Re: Re: Re: postrádám

jo!! *15*
        • tea301

přesně ustav jeden ale já nespala *15* ale párkrát sem si taky zívla *15*
      • tea301

ježiš ty jsi trubka *15* no nic hlavně že si se dobře vyspinkala a ted už vcážně..máš nějakou fotku? *15*
        • thesimsa

Ale nejsou to zlaťáky :D
          http://jacksonaction.com/bad/sl ides/bad_25.htm
    • Re: postrádám

řekla bych že se učí *15* *15* včera na to nebyl čas a tak zůstaly naše hlavinky úplně prázdné *15* *15* *15*
      • tea301

No nebyl čas při mě stál snad sám Pán Michael protože sem to nechápala ale dostanu za jedna *15* a to sem byla tady a zároveň se učila *15*
        • Re: Re: Re: postrádám

jj, já se ale nemůžu učit, když jsem tady *15* za chvíli tady budou zase nějaké žhavé šukézní fotky a jak se na to mám soustředit?? *15* *15* *15*
          • tea301

Re: Re: Re: Re: postrádám

tak to je pak už težký jako kdyby ses učila rozmnožovací sopustavu tak by to možná šlo samo ale jako být na tom jak já a učit se Mineráli a Uhličitany do chemie při tech fotkách...to nejde *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: postrádám

*15* *15*
  • zzj

Niky

Niky je konecne zpatky !! *4* pojdte ji spolecne privitat !!! *15* *15* takze : Ahojky Niky *15* *15*
    • polinka

Re: Niky

no čáááu tys nám tady chyběla!!! (bez ironie) *15* to byla doba, kde ses tak dlouho flákala? *15*
      • Re: Re: Niky

kdyby to byla ironie, tak si mě nepřej *15* *15* trochu jsem omezila počítač, ale bez vás se nedá vydržet *15* *4*
        • zzj

Re: Re: Re: Niky

to je pravda s vama je tu sranda *15* *15* *15* zhe ? *15* *15* *15*
          • Re: Re: Re: Re: Niky

největší *4* *15* *15*
    • Re: Niky

čaaau *4* *4* tak to tu rozjedeme ne? *15* je to fajn, váš tu zase všechny vidět *15* *15* *4*
      • thesimsa

Re: Re: Niky

Hoj *15* Bys měla dostat nějakej diplom, že si vydržela tak dlouho bez PC *15*
        • Re: Re: Re: Niky

*15* *15* můžete mi ho udělat *15* hlavně ať na něm je michael ve zlaťácích *14* *15*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: Niky

ale tobe se musi udelat pres celou zed !!! *15*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: Niky

tak jj *15* me staci jenom nejaky plakat kde ma na sobe zlatacky a kde mu vynikl *15* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Niky

škoda, že žádný takový nemám *9* *15* *15*
      • zzj

Re: Re: Niky

jasne ze to tu rozjedem a ve velkem !!! *1* *1* *1* *1* pokud me sestra nevyhodi *15* *15* *9* *9* *15* *15* *1*
        • Re: Re: Re: Niky

tak to mě vyhazují hlavně rodiče *15* *15*
        • sasa87

Re: Re: Re: Niky

porč by tě byhazovalal setra ted jsi tu konečne to rozjedem ve velkém co na to říkate holky tak jedem
  • mischicka

ahoj

Ahojec tak co?? nějaký zprávy o zzj?? *9* Teď sem četla že Lisa Marie byla navštívit Mika na hbitově.. a taky sem se dívala na Paris a Blanketa na www.michaeljacksonweb.cz *15* *15* jestli ste je ještě neviděli tak se na to podívejte *3*
    • sisule

Re: ahoj

Já o ničem novém zatím nevím
  • tea301

ahojky

ahojky ahojky je tu někdo? *14*
  • terullka00

xD

ahojky.. tak co je tu někdo..já tady koukám už od tří nebo od kolika se to tu rozjede a zatim hov**.. xD *7* ale napadlo mě sem napsat až ted..já vim sem blbá.. *15* *15* tak co jak se máte je tu někdo? *4* *7* *15*
    • sisule

Re: xD

No já tu sem, ale dneska jsme s holkama ze třídy zapíjeli poslední uspěšnou zkoužku a už mně ten chlast tak lezl do hlavy, že jsem radši jela dom dojela jsem dom stouplo mně to dohlavy ještě víc takže jsem uplně mimo, ale ještě dokážu napsat nějakou tu větu takže zatím ještě dobré, ale asi to bude horší *3*
      • terullka00

Re: Re: xD

ty jo... *15* *15* tak aspon že můžeš psát.. *15* *15*
  • mischicka

:)

Ahóóój tak jsem tu *15* *15* stýskalo se vám? Já ráno byla babičce pomáhat na soudě a potom odpoledně sme se jeli vykoupat do rybníka a potom sme jeli do takový hospody a tak bylo asi 6 pěkných kluků a 3 znich se na mě úpa dívalo, ale jeden černovlasej nejvíc a byl aji celkem pěknej... No nic a co u vás? jaký byl první den prázdnin?? *4* *4*
  • mischicka

xDxD

*15* *15* Majkí se stal tyranem http://www.funnystuffblog.com/images/michael-jackson-tied-kid.jpg *15* *15* *15*
    • mischicka

Re: xDxD

já nevim jestli je to vtipný nebo nee
    • polinka

tak tohle ale neni vůbec vtipný... je to hnus...
    • thesimsa

Mně to až zas tak vtipný nepříjde, vzhledem k tomu, že je to nejpíš vytvořený kvůli těm obviněním ..
    • terullka00

to znám... *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit