-
...
Ahoj .. i já se též přidávám ..
Přeji Vám všem Veselé Vánoce a Šťastný nový rok 2010 .. užíte si krásnou rodinou pohodu bez hádek .. rozbalte si vysněné dárky .. radujte se a buďte šťastní .. na Silvestra se moc neopijte, aby Vás Michael nemusel vítat moc brzo :D .. a doufejme, ať rok 2010 nepřinese další smrt výborných hvězd v showbiznisu :) ..
Takže ŠŤASTNÉ A VESELÉ !! ♥ -
-
Re: ...
taky přeju všem krásné a veselé Vánoce, lásku, zdraví a štěstí a ať pod stromečkem najdete SUPER SOAKER *1* a nějaký ten dárek s Majkým *4* *4*
WE LOVE YOU MORE MICHAEL! REST IN PARADISE <3 -
Re: ...
tobe taky
-
-
grr
holky asi budu vraždit...tedkon sem ještě naposled projížděla hudební kanály..a zrovna na MTVčku budou dávat v jedenáct Majkyho..to je pech..proč to nemůžou dát dřív..parchanti *9* *16* -
CD
Ted jsem si vzpoměla že jsem si koupila CD Jackson 5 *14* Prodavačka ho odmarkovala pak otočila na přední stranu kde byla fotka všech členů takže i Michaela a strašně dlouho jí pozorovala.Jsem si říkala mám jí říct kterej je Michael??Já tady nechci stát půl hodiny.A pak ta prodavačka řekl hmmmmmmmm *14* *15* *1* A podala mi ho.Asi další fanynka *15* -
postrádám
Postrádám tu dva michaelofili... POLINKO THESIMSO kde jste?? *15* *15* *7* *16* -
-
Re: postrádám
Jsem tu *15* sorry .. jsem odpoledne tak trochu usnula a probudila se až teď *15* -
-
Re: Re: postrádám
Já taky spalaa :D .. to dělá ta škola :D -
-
Re: Re: Re: postrádám
Že ? *15* měli by na všech školách odebrat, alespoň 6 hodin, aby všichni nebyli furt unavení *15* -
-
Re: Re: Re: Re: postrádám
jo!! *15*
-
-
přesně ustav jeden ale já nespala *15* ale párkrát sem si taky zívla *15*
-
-
ježiš ty jsi trubka *15* no nic hlavně že si se dobře vyspinkala a ted už vcážně..máš nějakou fotku? *15* -
-
Ale nejsou to zlaťáky :D
http://jacksonaction.com/bad/sl ides/bad_25.htm
-
-
-
Re: postrádám
řekla bych že se učí *15* *15* včera na to nebyl čas a tak zůstaly naše hlavinky úplně prázdné *15* *15* *15* -
-
No nebyl čas při mě stál snad sám Pán Michael protože sem to nechápala ale dostanu za jedna *15* a to sem byla tady a zároveň se učila *15* -
-
jj, já se ale nemůžu učit, když jsem tady *15* za chvíli tady budou zase nějaké žhavé šukézní fotky a jak se na to mám soustředit?? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: postrádám
tak to je pak už težký jako kdyby ses učila rozmnožovací sopustavu tak by to možná šlo samo ale jako být na tom jak já a učit se Mineráli a Uhličitany do chemie při tech fotkách...to nejde *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: postrádám
*15* *15*
-
-
-
-
-
-
Niky
Niky je konecne zpatky !! *4* pojdte ji spolecne privitat !!! *15* *15* takze : Ahojky Niky *15* *15* -
-
Re: Niky
no čáááu tys nám tady chyběla!!! (bez ironie) *15* to byla doba, kde ses tak dlouho flákala? *15* -
-
Re: Re: Niky
kdyby to byla ironie, tak si mě nepřej *15* *15* trochu jsem omezila počítač, ale bez vás se nedá vydržet *15* *4* -
-
Re: Re: Re: Niky
to je pravda s vama je tu sranda *15* *15* *15* zhe ? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Niky
největší *4* *15* *15*
-
-
-
-
Re: Niky
čaaau *4* *4* tak to tu rozjedeme ne? *15* je to fajn, váš tu zase všechny vidět *15* *15* *4* -
-
Hoj *15* Bys měla dostat nějakej diplom, že si vydržela tak dlouho bez PC *15* -
-
*15* *15* můžete mi ho udělat *15* hlavně ať na něm je michael ve zlaťácích *14* *15* -
-
ale tobe se musi udelat pres celou zed !!! *15* -
tak jj *15* me staci jenom nejaky plakat kde ma na sobe zlatacky a kde mu vynikl *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Niky
škoda, že žádný takový nemám *9* *15* *15*
-
-
-
-
jasne ze to tu rozjedem a ve velkem !!! *1* *1* *1* *1* pokud me sestra nevyhodi *15* *15* *9* *9* *15* *15* *1* -
-
tak to mě vyhazují hlavně rodiče *15* *15* -
porč by tě byhazovalal setra ted jsi tu konečne to rozjedem ve velkém co na to říkate holky tak jedem
-
-
-
-
ahoj
Ahojec tak co?? nějaký zprávy o zzj?? *9* Teď sem četla že Lisa Marie byla navštívit Mika na hbitově.. a taky sem se dívala na Paris a Blanketa na www.michaeljacksonweb.cz *15* *15* jestli ste je ještě neviděli tak se na to podívejte *3* -
-
Re: ahoj
Já o ničem novém zatím nevím
-
-
ahojky
ahojky ahojky je tu někdo? *14* -
xD
ahojky.. tak co je tu někdo..já tady koukám už od tří nebo od kolika se to tu rozjede a zatim hov**.. xD *7* ale napadlo mě sem napsat až ted..já vim sem blbá.. *15* *15* tak co jak se máte je tu někdo? *4* *7* *15* -
-
Re: xD
No já tu sem, ale dneska jsme s holkama ze třídy zapíjeli poslední uspěšnou zkoužku a už mně ten chlast tak lezl do hlavy, že jsem radši jela dom dojela jsem dom stouplo mně to dohlavy ještě víc takže jsem uplně mimo, ale ještě dokážu napsat nějakou tu větu takže zatím ještě dobré, ale asi to bude horší *3* -
-
Re: Re: xD
ty jo... *15* *15* tak aspon že můžeš psát.. *15* *15*
-
-
-
:)
Ahóóój tak jsem tu *15* *15* stýskalo se vám? Já ráno byla babičce pomáhat na soudě a potom odpoledně sme se jeli vykoupat do rybníka a potom sme jeli do takový hospody a tak bylo asi 6 pěkných kluků a 3 znich se na mě úpa dívalo, ale jeden černovlasej nejvíc a byl aji celkem pěknej... No nic a co u vás? jaký byl první den prázdnin?? *4* *4* -
xDxD
*15* *15* Majkí se stal tyranem http://www.funnystuffblog.com/images/michael-jackson-tied-kid.jpg *15* *15* *15* -
-
Re: xDxD
já nevim jestli je to vtipný nebo nee -
tak tohle ale neni vůbec vtipný... je to hnus... -
Mně to až zas tak vtipný nepříjde, vzhledem k tomu, že je to nejpíš vytvořený kvůli těm obviněním .. -
to znám... *15* *15* *15*
-