Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anetry

A zase otravuju :D

Zdárek dámy a pánové, já vím že už sem s tím tady po druhé, ale situace se zhoršila :D
    Můžete mi prosím dát hlas v soutěži? Jsem ve finále s obrázkem Majkla, je to číslo 7.

http://blog.blog.cz/0910/fina le-souteze-o-nejlepsi-fan-art

D
    • anetry

Re: A zase otravuju :D

a děkuji pěkně za každý hlas a omlouvám se, že tady narušuji debatu *4*
      • nikkyt

Re: Re: A zase otravuju :D

hlasovala sme pro tebe už i minule takže mi nejde hlásnout znova *9*
        ale kreslíš krásně *3* máš i nějaký jiný obrázky Majkího? *4*
        • anetry

Re: Re: Re: A zase otravuju :D

děkuji moc za pochvalu... ale jak se zdá jsi jrdna z mála co si to myslí, když mě předběhla i jedna čmáranice co tam je *15* no co, já to nějak přežiju, ale protože na tom obrázku je Majkl, tak mě to štve.
          no zatím mám jenom tento... obrázek namalovaný ze smutku... nevím, jestli bych měla namalovat dalšího Majkýho, myslíš že jo?
          i když možná jo, Majkl je tak krásnej, tak mě moc baví ho malovat *14*
          • nikkyt

Re: Re: Re: Re: A zase otravuju :D

určitě toho nakresli víc *3* já Majkího kreslim furt neni mam okolo 20 obrázků *15* nejsou ale tak dobrý jako to tvoje .. *3*
            • anetry

Re: Re: Re: Re: Re: A zase otravuju :D

tak jo *14* ty tvoje jsou určitě super *3*
        • nikkyt

Re: Re: Re: A zase otravuju :D

oprava: sem
  • baluska1

Zase další

Už sem alší z rozkroke..hele a nebo si mám dát jiný..
    • Re: Zase další

nech tohle!! *15* *14* a kde ty obrázky berete?? *15* víš že bych si dala taky.. *15* *14*
      • baluska1

Re: Re: Zase další

já ti to napíšu do vzkazů..
        • Re: Re: Re: Zase další

jj.Díkyyy *15*
  • anet.k

hej je tu někdo?

je tu někdo? si asi budu povídat sama se sebou *15*
    • polinka

Re: hej je tu někdo?

já jsem tu taky... *15* akorát nepíšu *15* čtu Moonwalk *14* *14* *14*
      • anet.k

Re: Re: hej je tu někdo?

jj tak to se nenech rušit *15*
    • anet.k

tak fajn. no to snad nemyslíš vážně že si budeš povídat sama se sebou?! ty nemáš žádnou trpělivost počkat na holky? dyť za chvilku přijdou
    • zuzanka666

Třeba já tu jsem.Si myslím že lepší než si povídat sama se sebou tak si povidat s Maikim *14* *15* .Jsem dnes šla ze školy a někdo si v autě pouštěl na plny pecky Maikiho Earth Song *15*
      • anet.k

Re: Re: hej je tu někdo?

aaa konečně mě někdo přišel zachránit *15* earth song? *15* *15* tak to je hustý. já bych si spíš představovala třeba black or white *15* *15* *15*
        • zuzanka666

Re: Re: Re: hej je tu někdo?

To já na plny pecky jedině Remember the time *15* což mi připominá že dnes učitel tak milijonkrát řekl Remember a This is it jak se pak má člověk na tu ajinu soustředit když má ty songy v hlavě *15* *15*
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: hej je tu někdo?

to já jsem fakt kráva. já jsem zapoměla si udělat aktuality na dnešek *9* jsem nevyužila jedinou možnost jak říct něco o MAJKÍMU před třídou *9* *9* *9* *9* *9* ale ona to řekla moje kámoška. ona neni jeho fanynkou. ale já takový na ni: hele prosím půč mi ty aktuality z kultury. ale ona mi MAJKÍHO prostě nedala *9* *9* *9* *15*
  • polinka

parfem

http://allmichaeljackson.blog.cz/09 11/parfemy-michaela-jacksona-dekuji -jano#komentare ehm, všichni víte, že já Michael zbožunju, ale neni to trošku divný, že používal ženský parfem? pls neukamenujte mě za to *4* *15*
    • lask1

Re: parfem

Nemôže to byť zase ďalší výmysel, aby na tom zarobili?
      Teraz keď je kríza.
      Michael mal vela faniniek, tak si myslia, že to budú vo velkom kupovať.
      Možno že to je len ďalší obchodný ťah, aby z ludí ťahali peniaze.
      Zaujímalo by ma kto by im to mohol prezradiť aký parfém používal, boli v jeho izbe či čo?
      Nikto nevedel aké mal zdravotné problémy, ale akú voňavku používal to vedia.
      To je zaujímavé.

*13*
    • kristyn875

třeba nebyly dámský...ale jenom představa jak musel nádherně vonět *14* *1* *15* *3*
    • thesimsa

Taky mě to zarazilo .. *15*
      • polinka

Re: Re: parfem

ufff... aspon nejsem jediná koho to... zarazilo *15* jo ale vonět musel... uáááááááááááááá *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: parfem

Ale asi to nebyl takovej ten smradlavej otravnej ženskej parfém ... *15*
          Pánskej, ale slaďoučkej *14* ... nevím jak to vysvětlit .. *15*
  • lask1

Michael

Toto je tiež dobré video.
    *14*

http://www.youtube.com/watch ?v=HXvNEbR2kPU&feature=related
  • baluska1

Ahoj

Ahoj..zdarvím..holky dneska sem byla venku a nademnou prolítnul malý ptáček a když sem se koukla kam letěl tak sem ho neviděla..prostě sem viděla jak mi něco letí nad hlavou..ale co to bylo jestli pták nebo něco to nevím...jo jinak když sme měli Inf..a byla přestávka tam sme z kámoškou zalezli na WC a začali tančit na Thriller..mno a v přízemí u PC tak tam jsou záchody pro kluky a holky..jako každá kabinka je pro někoho jinýho..nmo a kluci nás pozorovali..a pak jak v Thrilleru jak jdou ten nejznámější krork s těma rukama..tak sem rozrazila dveře a začala to tam dělat=tančit..mno a jak sem se chtěla otočit a jít na druhou stranu tak mi to uklouzlo..ale nespadla sem.. *15* *15* *15* Ale prdel byla to jo *15*
    • dancitko

Re: Ahoj

jj to verim to ja to stema rukama delam s kamoskou v telocviku jesteze ostatni holky stim nic nedelaj
      • baluska1

Re: Re: Ahoj

Hey ale já se do toho tak vžila.. *15* *15*
  • polinka

profilová fotka

už by to zase chtělo změnu profilový fotky. *15* tahle už mě nebaví *15* ale samozřejmě, že je tam dokonalej atd. ale stejně *15*
    • zanesskaaaa

Re: profilová fotka

Dobřee :D .. mooc ikonka :D
      • polinka

Re: Re: profilová fotka

*15*
  • paige7

ahooj

čau dlouho sem tu nebyla *9* co nového ??
    za poslední pul hodinu sem se snažila o výtvor: http://img263.imageshack.us/i/obraz224i.jpg/ zítra budu dělat větší a se zlatýma kalhotama *15* *15*
  • polinka

Nisha

http://www.youtube.com/watch?v=EbHy 0lxA29o&feature=player_embedded Nisha zpívá Earth Song... krásné *14* málo kdo umí zazpívat Michaela....... Michael si jí zvolil jako svého nástupce...
    • angie72

Re: Nisha

Michael jí nezvolil jako svého nástupce, nikoho nezvolil... Jen se Michaelovi moc líbil její hlas... Byla hostem v Neverlandu a Michael tam nebyl, tak jí volal a ptal se, jestli má vše co potřebuje, jestli je spokojená a tak... Vážil si jí za její hlas... Za její zpěv...
      • polinka

Re: Re: Nisha

http://www.youtube.com/watch?v=v20l lybrxQU&feature=player_embedded

"Pak mně pozvali, že můžu nějaký čas žít já a moje mamka v Neverlandu, kde jsme pak zůstali několik měsíců, a nahrávala jsem s Michaelem. Bylo to tak opravdové...vzpomínám si že pro nás připravili pokoje, všichni nám pomohli, ukázali nám naše pokoje a ty byly tak veliké..." takže Michael byl v Neverlandu s ní
      • polinka

Re: Re: Nisha

http://www.mediafax.cz/kultura/2957 154-Do-Prahy-prijede-zpevacka-Nisha -Kataria-o-ktere-Michael-Jackson-ho voril-jako-o-sve-nastupkyni
    • baluska1

Re: Nisha

*14* Yeah nemám slov...jako tak krásně zazpívaný od jinýho člověka sem to v životě neslyšela...klobouk dolu holka před tebou... *14*
  • anet.k

Hele

Můžem být rády, že už tu není ten osmibalíček *15* *15*
    To bylo jetšě horší =(
    • thesimsa

Re: Hele

Co ? jakože jsu, jak osmibalíček ? *15*
      Sorry, ale docela mě štve, že se tu všichni baví a každé blbosti jen né o Michaelovi ..
      • dancitko

Re: Re: Hele

tak jo no
      • anet.k

jinak osmibalíček je 8.ball.8
      • anet.k

jj už mlčím *5*
        Tak se budem bavit o Michaelovi ju?
        • thesimsa

Re: Re: Re: Hele

Však já nic neříkám , jen se ptám *15*
          Tak pro mě to není problém se o něm bavit .. jiní si asi budou těžko zvykat .. *15*
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: Hele

jj bude to těžký =( to by chtělo k ty diskuzi něco připsat.

tak můžem pro začátek začít nějakou písničkou nebo videem?
            To se dobře rozpovídá =)
            • dancitko

Re: Re: Re: Re: Re: Hele

jj tak jsem nejaky dej
          • dancitko

Re: Re: Re: Re: Hele

no me taky ne ja se o nem bavim porat a se vsema...takze
    • dancitko

Re: Hele

jj to mas pravdu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit