-
Ahoj
Ahojíky, dívala jsem se tady hned na tu první fotku a zdá se mě, že ta ženská co je tam s Mickym je herečka co hrála v Aktech X, nebo mám vlčí mlhu:-) -
-
Re: Ahoj
Máš vlčí mlhu. To je jeho bývalá žena Lisa Marie Presley -
-
Re: Re: Ahoj
Teď mi to došlo, ta nebyla na pohřbu. No možná na rodinném byla.
-
-
-
nazdárek
je mi moc líto že jsem tady nebyla takovou dobu ale nešla mi zapnout tahle stránka proto jsem tu až teď. *9* -
Dotaz na Angie
Ahoj! Občas vám tady koukám tiše přes rameno, ale při nejlepší vůli si nemůžu dovolit sledovat každý den, jaké odkazy a co zajímavého přibylo. Dřv jsem diskusi vždycky po pár hodinách prohlédla a stahala si aspoň odkazy, abych se k nim mohla případně vrátit, ale pak mě napadlo, že to možná pečlivě eviduješ Ty a možná máš nějaké stránky. Teď když jsem Tě chtěla požádat o informaci, jestli je máš, vidím, že je nade mnou zrovna někdo chválí. Napíšeš mi, prosím Tě, adresu Tvých stránek? Díky! -
-
Re: Dotaz na Angie
Než jsem stihla reagovat, tak se o to postarala riki :-) -
-
Re: Re: Dotaz na Angie
promiň Angie. :) Na tvé stránečky se nedá zapomenout chodím tam snad každej den (když mám čas) a vždycky si tam můžu něco nového počíst. :)
-
-
Re: Dotaz na Angie
Ahoj jen oprava: *pode mnou zrovna někdo chválí... *1* Ta adresa je: www.jirinkaw.cz -
-
Re: Re: Dotaz na Angie
Díky. Už jsem to našla...
-
-
-
dobrou zanesskoooo
Tak dobrou *4* lidi bude si tu se mnou ještě někdo psát nebo už mam jít taky spát??? *7* *7* *7* -
-
Re: dobrou zanesskoooo
ja si taky cu ete povidat *3* -
Re: dobrou zanesskoooo
ja budem kľudne...=] -
-
Re: Re: dobrou zanesskoooo
ok tak o čem budem diskutovat?????????? *7* *7* *7* -
-
Re: Re: Re: dobrou zanesskoooo
taak asi o Michaelovi =D...hmm si jeho fanúšik už od detsva? -
-
Re: Re: Re: Re: dobrou zanesskoooo
Tak posloucham ho asi od deseti to sem se akorát začínala zajmat o hvězdy.... a ty? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: dobrou zanesskoooo
ja no ani neviem pamätám si že sa mi páčila jeho hudba už od mala ale rodičia ani nikto nie sú jeho fanúšici takže ma k tomu nijako neviedli...úplne že milovať som ho začala minulý rok myslím...mrzí ma že až tak neskoro ale som rada že to bolo skôr ako zomrel =(...hovorila som si že veď má len 50..môže žiť ešte aspoň 20 rokov ...snáď ho uvidím aj na živo niekedy =(...ale nečakala som že umrie tak skoro =(...veľmi mi chýba =(...a nenormálne ma rozčuľujú tie nepravdivé články o ňom =(
-
-
Re: Re: Re: Re: dobrou zanesskoooo
ako ešte nie si dospelá ale myslím tak že či si na ňom vyrastala...
-
-
-
-
-
Majklík
lidicky pojdte di nekdo povidat plosim??? -
-
Re: Majklík
a očem si chceš povídat :-) -
-
Re: Re: Majklík
no taktreba o Majkím???
-
-
-
Kdo má zájem?
Kdo by měl zájem o zpěv Michaela bez hudby? Zpívá svoje skladby sám bez nástrojů. Mám ICQ i Skype, tak Vám to můžu poslat. Napište mi sem na osobnosti. Mějte se. -
-
Re: Kdo má zájem?
já, napíšu ti na Skype, díky
-
-
:)
Krásný den všem, tak koukám že se objevil další tatínek *1* To už si snad dělají srandu.... Je to směšný a smutný zároveň, svět potřebuje více lásky říkával Majký, ale já mám pocit že po jeho odchodu je ho čím dál víc. Všichni co tady dělali ramena, že jsou otcové jeho dětí, a vyhrožovali DNA... Nikdo z nich to neudělal to už by se tady dávno vědělo. Je mi líto jeho dětí, protože nejvíc to odnesou právě ty děti.... A Majký už se fakt musí obracet v hrobě -
-
Re: :)
Ahoj zlatíčko,
to si jako všichni myslí, že by byl Majkí tak hloupej, že by dovolil, aby otcem jeho dětí byli celebrity? Aby se to mohlo kdykoli provalit?
Nehledě na to, že Prince I. a Blanket jsou jako by mu z oka vypadli. Já ani na chvilinku nepochybuji a lituji všechny, co pochybují. -
-
Re: Re: :)
Přesně tak zlatí! Vždyť ty děti jsou jeho přesné kopie! Majký plodný byl!Paris je spíš po Debie a přijde mi nelogické, když mohl poskytnout svoje sperma v případě Prince, proč by tak nemohl udělat v případě Paris a Blanketa. Nikdy mě žádný bulvár nepřesvědčí, že děti nejsou jeho....
-
-
Re: :)
to jsme zvědává jestli si fakt nechá udělat ty testy DNA... namachrovanec jeden... -
-
Re: Re: :)
Já tomu nevěřím. Jen na sebe strhává pozornost a chce tzv. 5 minut slávy....Akorát ze sebe udělá pitomce, ale kdo chce kam pomozme mu tam -
-
Re: Re: Re: :)
Já bych mu přála aby si testy nechal udělat, potom by se zjistilo že kecal a pak by byl za pitomce! *1*
-
-
-
-
tapeta
Ahojky.Dneska jsem přidala 2 tapety co jsem našla na nějaké Anglické stránce.Dou
fám, že je tam dají jsou moc krásné, i když smutné -
MJ
http://www.michaeljackson.com/us/ph otos/foi-se-um-homemmas-ficou-seu-l egadomjj nemám slov -
-
Re: MJ
Jako by říkal.. a co jako vole *15* -
-
Re: Re: MJ
xD co se tady nerozebere chudák by se červenal kdyby si tohle přečel! *15* -
-
Re: Re: Re: MJ
a diví se?.. kdo by nerozebíral tak sexy a dokonalýho muže *15* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: MJ
kdo by ho nerozebíral tak to ti mužu řict KLUCI ale my na 100pro jo! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: MJ
ti přihřátý asi taky *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: MJ
Aji nekteri kluci by ho urcite radi rozebirali *1*
-
-
-
-
-
Re: MJ
Houu *1* njn Michael je kral ve vsech ohledech *15*
-
-
zatím lidičky
musím jít,zatím se mějte lidičky ahoj......na majkího budu myslet pořád *14* *9* pááááápáááá -
-
Re: zatím lidičky
papa majko
*15* -
-
Re: Re: zatím lidičky
ahojky všichníííííí
-
-
Re: zatím lidičky
Páá. *4*
-