Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anet.k

ty vogo

tyjo holky. podívejte se na svoje profily lide.cz už tam to je v novém desingu *14* *14* *14* *14* ale všichni uživatelé mají jméno napsané modřw, což se mi nelíbí =( protože holky mají mít červenou a kluci modrou *15* pak nikdo neví jestli ten uživatel je kluk nebo holka *9*
    • anet.k

Re: ty vogo

je to tam fakt upe nový *14* *15*
      • zuzanka666

Re: Re: ty vogo

Ale předtím to bylo lepší ted je to takovy divny...
        • anet.k

Re: Re: Re: ty vogo

noo mě se to aji líbí ale štve mě že se mi neukazuje na mém profilu kdo mě byl navštívit *9*
  • hannah54miley59

?pro polinku?

Jako kde se to o tebě píše
    • polinka

Re: ?pro polinku?

když máš hlavní stranu u MJ tak vlevo máš takovej panel a tam máš napsali o mně
  • ááá Ben

vypadl!!!!!!!nééééééé,to je zlej sen snad!!!!!chudááááááááááá áček!!!chjoooo,to se muselo stát???toje hroznýýýý,a to sem mu ještě poslala hlasy!!!!!!!! *9* *9* *9*
  • tea301

ahooj!

ahoooj!! hej lidi já z michaela dostávám takový smrtelný šoky!! jsou to jen náhody ale tak včera večer!! bylo PŘESNĚ za pět minut 12 (vim to zbudil mě kámoš prozváněním blec!) a šla sem na wc!! no a když sem vycházela všimla sem si že jsou otevřený dveře na verandu!! nechápala sem to protože je na noc zamykáme a byli dokořán! tak sem je zavřela a zamčela a když sem se otočila viděla sem stín člověka s kloboukem jen do pasu zbytek nebyl vidět!! uplně sem se VYDĚSILA chvilu sem tam stála a nevěděla jestli mám začít řvát nebo...prostě sem byla mrtvá strachy!! pak mi došlo že michael nosil klobou tak sem šla na místo odkud stín vycházel a jen co sem se podívala za roh uplně sem vykřikla!! stála tam osoba v bundě a klobouku!! až sem se uklidnila všimla sem si že je to moje bunda a klobouk na věšáku!! lidi ale v ten moment sem myslela že umřu!! MICHAELE PŘESTAN MI TOHLE DĚLAT! *9* *14* *15* ale ty otevřený dveře mi doted nejsou jasný!
    • mrs_jackson

Re: ahooj!

holky my sme spolu snad nějak propojený nebo co *1* *15* *4* mě se něco podobnýho stalo dneska *3* ale napíšu vám to až zejtra jo??musim totiž jít *9*
      • dancitko

Re: Re: ahooj!

no taky se mi to stava je to nejaky divny a velmy podezrely
    • anet.k

ahoj. mno kdybys to psala bez toho konce tak jsem taky mrtvá *15* *15* *15* já jsem se ted taky upe bala a to jsem jenom četla =) ale ty otevřený dveře jsou divný
      • tea301

nervím třeba jen tatka ty dveře zapoměl zamčít ale proč byli otevřený to nevím! *15* *7*
    • bajush

koukám, že už ti z Michaela taky začíná všešchno přerůstat přes hlavu
      nic si z toho nedělej, já jsem někdy taky úplně mimo (z Majkího) *15*
      • tea301

kdyby jen přerůstat přes hlavu začíná mi hrabat to je horší!! každá takováhle maličkost a já myslím že je zase zpátky a pak další tři hodiny strávim brečenim a poslkouchám pořád dokola will you be there a zase se smiřuju stim že je pryč!! *14* *9*
        • bajush

Re: Re: Re: ahooj!

já se taky ještě nesmířila s tím, že nežije. (jakoby nestačilo, že mi včera umřela andulka) jeho odchod mě zabolel, ale po This is it jsem mu prostě propadla. tuhle se mi o něm zdálo, kolikrát mám pocit, že je u mě v pokoji a nejsem schopná poslouchat nic jinýho, až na středu, kdy mám břišní tance, tam mi Majkího nehrajou *15* *9*
        • dancitko

Re: Re: Re: ahooj!

ja kdyz se mi tohle stane a brecim(coz je skoro furt)tak posloucham Heal The World
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: ahooj!

to mě vždycky uklidní nějaká pecka protože když si pustím you are not alone nebo nějakou takovou tak je ještě víc do pláče *9* *9* *9*
  • mischicka

Veselé vánoce

Přeju vám všem veselé vánoce :) hlavně tobě Majkí :-* ikdyž tu už nejseš ale já vím že zítra si budeš s tvýma dětma robalovat dárky *9* *4* *9* sice tě neuvidí ale budou vědět že si s nima :-* :)
  • angie72

Gramy...

Ahojte, kdo jste neviděl, tak u mě na blogu jsem dala popis a video. Musím říct, že Prince Michael má stejný hlas jako Michael. Moc to Paris i Princi slušelo!!!

http://healtheworld- mj.blog.cz
    • janikoz

Re: Gramy...

Nějak se mi ta Tvoje stránka nechce zobrazit *9* Hlásí mi to vniřní chyba systému *10* Příští sobotu bude u nás na plese 11.letý imitátor Majkýho, pokusím se to nahrát na video a hodit to na net. *14* Už se nemůžu dočkat *14*
      • angie72

Re: Re: Gramy...

Je tam mezera v tom linku koukám...

Hlasujte tady prosím pro mě http://www.reknitosmilkou.cz/index. php?hash=139fd73fe2daffa0b3987d4cdf a0471a9d328cdb1791526420

Pochopíte, kde hlasovat a vzkaz, který bude zveřejněn na metru Anděl je vpravo v srdíčku... Děkuji moc!!!
        • anet98

Re: Re: Re: Gramy...

Tak sem hlásla fakt moc krásnej vzkaz.Zítra hlásnu určitě znovu.Boužel to jde jen jednou deně. *3* *4*
  • zuzanka666

Give In To me

Zase poslouchám *3* Ta písen je prostě moje srdcovka *3* *14* *14* Husina po zádech mi běhá *14* Moje závislost
  • polinka

polohy č. 2

hey polohy se přesunuli na druhou stranu a zabírá tam CELOU druhou stranu!!! *15* takže poholy č. 2 *15*
    • thesimsa

Re: polohy č. 2

Bavili jste se tam o pláži, ale že by tam ten písek trochu škodil :D, tak co takhle:
      Velká postel plná růží, uprostřed pláže, při západu slunce, šumnění moře, a pak ...........
      (To, že je blbost mít postel na pláži neřešte) *15*
      • tea301

Re: Re: polohy č. 2

jo a ještě při západu slunce ležet v Michaelově objetí *15* *14* *14*
        • thesimsa

Re: Re: Re: polohy č. 2

Kdyby jen objetí *15*
          • tea301

Re: Re: Re: Re: polohy č. 2

a co jiného než objetí? já jsem slušná a rozhodně bych v přítomnosti pana Jacksona nedělala nekalosti a rozhodně bych nedělala něco co by nechtěl a stoprocentně bych ho neznásilnila takže jaksi nechápu co bysme tam dělali, opalovali se? *15* *14*
            • tea301

Re: Re: Re: Re: Re: polohy č. 2

za milou slušnou, jiný věci se ani neopovaž vyslovit *15* *15*
            • polinka

nechtěj vědět za koho tě mám *15*
            • tea301

pžesně co mám řikat já já ty chudina litám větrat a pro ledový obklady na čelo *15* *15*
            • polinka

prej ňuch ňuch, no já z vás tady nemůžu *15*
            • tea301

ale no tak za kho mě máš? já jsem vzorná *15* *15*
            • polinka

už vidim jak zrovna TY bych nedělala žádný nekalosti *15*
            • tea301

pravda slunko zapadlo...škoda opalovat se nemužem no tak já nevim asi bysme...asi bysme...bysme...já bych to nevydržela skočila bych na něho a ňuch *14* *15*
            • thesimsa

No tak vzhledem k tomu, že by to bylo při západu slunce, tak by jste se asi moc neopálili *15*
              Ale já nejsem slušná, takže by mi objetí rozhodně nestačilo .. *15*
    • tea301

Re: polohy č. 2

hej nechápu jak se něco s názvem polohy mohlo tak rozebrat áá mys končili na té skládce pokud si dobře pamatuju *15*
      • anet.k

Ty máš teda dobrou paměť. Hlavně že učení se nedá zapamatovat. No já to prostě nechápu. Když se šrotím a čtu si to pořád dokola, prd si zapaatuju, ale když jsem tady a nic si nečtu, jak to jde do hlavy samo žééééé*15* *15* *15*
        • polinka

jo přesně *15*
        • tea301

tak tady myslíš na jiné věci než na nějakého Karla IV. *15* *15*
      • polinka

no ale my si pleteme pojmy... skládka je místo, ale poloha je něco ehm jinýho *15*
        • tea301

ale tak bylo by to zajímavé mezi těma šlupkama od banánu, kelímku od kafe, plísní, všemožnými brouky proč ne? *15* hlavně že by tam byl MJ *14*
  • tea301

blog

Thesimso nevim, jestli sis to četl, ale měla sem návrh že besme si my čtyři založili blog (já ty, poli a nikky) a tam dávala to co kdo napsal o Mj a pak bysme psali společně povídku nějakou společnou povídku ale jelikož poli říkala, že už jeden blog má a dva by neutáhla tak nevím, co ty si o tom myslíš? *7*
    • thesimsa

Re: blog

Četla sem to .. *15* .. dobrej nápad *15* určitě to bude velice pikantní povídka .. *15*
      Tak bude muset omezit videa jako "MJ is very sexy" a utáhne třeba i tři blogy *15*
      • tea301

Re: Re: blog

tak super tak to se pak dohodnem! páč abych se přiznala, ještě nikdy sem blog nezakláda, sice jeden mám, kde píšu ffku s Mj ale tam sem eště se dvouyma kámoškama a zakládali to ony řakže ... a stejně prvně bysme se měli dohodnout na názvu, ale to bych všechno neřešila tžady? nebo jo?
        • thesimsa

Re: Re: Re: blog

No a já sem blog nikdy neměla ... takže budu ráda, když budu umět přidat článek *15*
          • tea301

Re: Re: Re: Re: blog

tak to sme dvě já tam umím dát jen ten článek...ale my si porasdíme, světlo Michaela nás povede *15* *14* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: blog

že světlo Michaela nás povede *15* *15* mě z vás sexne *15*
        • Re: Re: Re: blog

já jsem měla už asi 5 blogů... ale to mi bylo tak 11 a byla jsem úplně posedlá blogerka *15*
          nemůžeme to vyřešit až večer? *7* já už totiš musím *9*
      • Re: Re: blog

nee, takových videí není nikdy dost *15* *15* *14*
    • Re: blog

o povídce už thesimsa taky ví *15* *15* *4*
  • sasa87

ahoj holčiny

tady je nějak trochu mrtvo co?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit