-
Dobré ránko:)
Ahoj všichni
Myslím že tenhle článek po ránu je hodně smutný
http://www.blesk.cz/clanek /showbiz-legenda-jackson/119325/jac ksonuv-syn-se-pta-kdy-se-tatinek-vr ati-z-dovolene.html
Chudák Blanket.... *9* -
-
Re: Dobré ránko:)
ahojky!já už jsem to taky četla a skoro jsem se u toho rozbrečela...je mi ho líto *9* *9* -
Re: Dobré ránko:)
Ahojík linuško, to je strašný s tím Blanketem. Mě až slzy šly do očí a neudržela jsem se.
Je to tak smutný!!!
Co mě tedy naopak potěšilo, že ten film s Majkím vyjde. Poslední dny jeho života. Moc se na to těším. Sice to bude asi pěkně drahý, ale bude to stát každopádně za to!!! -
-
Re: Re: Dobré ránko:)
Angie to máš pravdu. Po proslovu Paris je tohle další pecka! Ten film taky moc chci!
-
-
-
MUŽ V ZRCADLE
Docela dobrá historie. Sice tam Michael nehraje ale je to o něm.Slovensky.
http://www.youtu be.com/watch?v=oThIw9cinSc&feature= related -
-
Re: MUŽ V ZRCADLE
BOMBA.
Díky. *4* -
-
Re: Re: MUŽ V ZRCADLE
Konečne budem aj niečomu rozumieť do konca, nie len každé 10 slovo.
-
-
Re: MUŽ V ZRCADLE
díky!
-
-
Klid před bouří
Teda lidi to je hnusnej klid. Žádné nové zprávy nic, prostě nic!
Jen psali, že včera policie v LA udělala přepadovku na lékárnu. Zjistili, že skutečně Majkí dostal propofol v den smrti, takže ho tam musel Murray vyzvedávat.
Jinak nic, prostě nic... Už jsem z toho nervózní. -
-
Re: Klid před bouří
Jestli budou nějaký nový zprávy, tak typuju že na 99% to budou bláboly z AHA. -
-
Re: Re: Klid před bouří
a nebo z Blesku *15* -
-
Re: Re: Re: Klid před bouří
Je to divný, takhle dlouho jsme snad nebyli bez jakýchkoli zpráv. Já se toho vážně bojím.
Tak ať nám už hlavně napíší, že je pohřbený.
Já vám napíšu, jakou bych chtěla číst zprávu. A to sice tuhle:
Michael Jackson¨bude pohřben toho data v tolik a tolik hodin v Neverlandu. Rozloučit se se svým idolem mohou i fanoušci". Nebo" Michael Jackson bude pohřben na hřbitově Forest Lawn, kam budou mít přístup i fanoušci".
No řekněte. Nelíbilo by se vám, když by byl hrob se jménem? S fotkou?
Žili bychom s vědomím, že je na veřejném místě a my máme možnost jednou za Majkím zajet... -
-
Re: Re: Re: Re: Klid před bouří
Libilo a ja bych si prala aby byl pohrben v Neverlandu protoze to bylo jeho misto kde se mel moc dobre!A chci aby tam byl pohrben protoze v osemnacti jedu k tete na 5 let studovat do Ameriky kousek od Neverlandu tak chci aby tam byl pohrben uz kvuli tomu ze to bylo jeho nej misto a kvuli tomu ze tam budu tech 5 let! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Klid před bouří
Ale on se tam už nikdy nechtěl vrátit! Už to pro něj nebyl ráj a domov. Po tom, co mu policie prohlížela dům, zničila vše co mohla, rozpárali matrace apod. Rodina řekla, že z toho důvodu tam Michael pohřben nebude.
-
-
-
-
-
Re: Klid před bouří
On přijde ještě nějakej šok. Tohle je ticho před bouří. Akorát mám obavy že místo seriózních zpráv to bude zase chuťovka z Aha.... -
-
To je fakt.
Už ho rozobrali zo všetkých strán, ale oni si zase niečo vymyslia.
Fantázii sa medze nekladú.
Pravda o ňom sa asi ukáže až s odstupom času. -
to jo pak přijde neco co nas poradne vysokuje
-
-
-
MJ
ahoj lidicky tak uz vite kde se bude konat ten sraz v ostrave porad o tom jen mluvite a 29 se rychle blizi *7* -
-
Re: MJ
to fakt nevím *8*
-
-
MJ
no tak se tu mějte a zase v pondělí...to zas ty příspěvky budu číst cele dopoledne :-)... a jinak Majkýho v duši pa holky jacksonky :-) -
-
Pa a krásný víkend měj! -
Ahoj.
-
-
100let
Takový člověk jako Majkí se narodí zase jednou za 100let. -
-
Re: 100let
To přideej... -
-
Re: Re: 100let
blaznite za sto let???za 20..prece blanket prince a paris...
-
-
-
Pá
Já jdu a ahoj,jo a Zaanessko úromiň mi to ujeli my nervy tak jsem jim to řekla. -
-
Re: Pá
jak říkám mě je to jedno, ale myslím že tý Tereze asi moc ne:)
-
-
♥♥
Dobré ráno všem, vidím že jsu tu asi první :))))))) Snad jste se pěkně vyspali:)) *14* -
pro thesimsa
prosím a jak se jmenuješ..??? -
-
Re: pro thesimsa
Simona Pěničková -
-
Re: Re: pro thesimsa
ok diky..:)
-
-
Re: pro thesimsa
kdo? -