Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tea301

zdravím

zdravím osobnosti... Michaela *14* a vás všechny tu *4* ja se máte? *15*
  • zzj

hriste 7

v reklamach na Hriste 7 davaji pisnicku od MJ Billie jean *4*
    • luuuca

Re: hriste 7

oooo *5*
  • zanesskaaaa

..

Týýjo, tady ta diskuse teda proudí *15*
    • polinka

Re: ..

nedivte se, že je tady nuda... vždyt včera večer jsem tu nebyla JÁ!!! *15*
      • zanesskaaaa

Re: Re: ..

Teď jsem se málem udusila smíchy *15*
        • polinka

Re: Re: Re: ..

udusila smíchy? Pche... *15*
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: ..

:P *15*
        • mischicka

Re: Re: Re: ..

*15* *15* máš říct...já bych ti poslala MJ aby ti udělal dýchání z úst do úst *15*
    • thesimsa

Re: ..

*15* Že ? .. úplně nestíhám odpovídat *15*
      • zanesskaaaa

Re: Re: ..

To hej *15* . Normálně mám z toho zavařenou klávesnici a net mi nestíhá *15*
  • mj

Jo a ještě jsem chtěla dodat,že doufám, že je ještě dost lidí,co si na Michaela udělají objektivní názor a nebudou podléhat tomu,co se všude píše.Bulvár je hyenizmus!
  • škoda jednoho z nej.........

přisli jsme o jednoho z nejlepších zpěváku na světě a proslul se také jeho měsíční chůzí takový zpěvák tu už nebude není za něj náhrada Michaeli Jacksone si na FOREVER *9*
  • dostal mě

Nikdy jsem nebyla skalní fanoušek M.J., ale teď si vždy na chvíli sednu k PC a sleduji jeho koncerty a klipy. Dostává mě jako tanečník, kdy s plným nasazením zpívá a jen tak mimochodem vystřihne figuru, při které by se každý druhý přinejmenším zabil. A dostává mě jako zpěvák. Teď jsem sledovala záznam z koncertu, kde zpíval Will you be There? No lidi já se úplně rozbrečela. Pokud vnímáte slova, která zpívá, tak to nikoho nemůže nechat v klidu.
    Díky Bohu za Michaelovy písničky a odkaz, někteří na něho naházeli tuny špíny, ale myslím, že v mnohém byl sám obětí. Kdo vnímá jeho plachost a citlivost, nemůže věřit ničemu z toho, co si vymyslel a vymýšlí bulvár.
  • angie72

MJ

Ahojky lidičky, právě jsem se zaregistrovala, tak snad se orientuju.
    Dnes jsem se podívala na dokument o MJ z roku 2003 a byl skutečně moc pěkný. Jen mi ho ke konci dokumentu bylo moc líto, protože palba otázek byla hrozná.
    V dokumentu jsem si ho ještě víc zamilovala. Byl jako děcko, jeho smích byl tak krásný a láska ke všemu živému...

Někteří lidé se domnívají, že žije, že se jen chtěl odpoutat tady od toho všeho. Já bych se mu nedivila a přála bych mu, aby právě teď ležel někde na pláži a byl v klidu...
  • Pojďme spolu pomáhat

...Teď mě napadla ještě jedna věc k mému příspěvku na téma, že co už nemůže udělat na pomoc dětem Michael, je nás, kteří jsme tu ještě zůstali:

Michael byl takový, jaký byl, protože byl týraným dítětem - a místo, aby to druhým vracel, když se stal slavným, bohatým a mocným, soucítil s trpícími a snažil se jim poháhat tím, že jim pomáhal materiálně, plnil jim jejich sny a přání, dával jim najevo svou lásku a pozornost. (K věčně probíranému tématu jeho sexuality bych chtěla dodat jen to, že mezi heterosexuály a homosexuály je ještě úzký prostor pro tzv. asexuály, kteří v sobě zřejmě mají natolik vyvážený mužský a ženský prvek, že jsou v podstatě komplexní a sex prostě nepotřebují; možná to podvědomě cítí ti, kteří ho označují za anděla...)

To, co Michaelovi působil jeho otec, byla v podstatě šikana a šikana je i zásadním problémem dětí v civilizovaném světě. Před dvěma lety jsem napsala příručku "Postavme se šikaně!", která je (nebo v době vydání byla)i podle odborníků jediné souhrnné dílo shrnující pohledy na šikanu pohledem dětí. A je to čtení velmi emotivní a zavazující. Příručku jsem psala proto, aby si především dospělí uvědomili, jaké utrpení šikana i v jejích počátečních stádiích dětem působí, o čemž většina dospělých nemá ani ponětí, a jak i psychické týrání zraňuje dětskou duši a často ovlivní život dětí, bohužel opačným způsobem, než u Michaela .

Pokud máte někdo o tuto příručku zájem, abyste mohli informace šířit mezi svými známými, napište mi svou adresu na:
    daja.spalkova@email.cz, zdarma Vám ji ráda pošlu...
  • lina25

Turné History

České Republice se v roce 1996 dostalo té cti, že u nás bylo zahájeno turné History. Majkl si vybral určitá města, a prohlásil, že tam kde se objeví jeho socha bude i koncert, a my byli prvníííí:)Určitě to všichni víte:)
    Ještě taková zajímavost z Majklova pobytu u nás
    Majkl šel do hračkářství, aby nakoupil dětem do Motola hračky. Nakoupil jich dva plné kufry auta. Ale co mi přijde nejkrásnější, že v obchodě byla maminka s malým chlapečkem, a Majkl si sním pouštěl půl hodiny autíčo na setrvačník. Mezitím však na ulici způsobil dopravní kolaps. Auta jezdily v protisměru, a tramvaje museli zastavovat před davem.Údajně se během 5 ti minut schromáždilo před výlohou asi 5000 lidí. To jsou slova bodyguarda, který Majkla chránil
    • angie72

Re: Turné History

To je nádherný!!! Musel být jak děcko. Úplně vidím, jak mu svítí oči. Brouček...

Teda to je od rána doják dneska...
      • lina25

Re: Re: Turné History

No jestly tam ještě klečel na čtyřech na zemi, tak ho vidím v živejch barvách:)
        • janinkaa

Re: Re: Re: Turné History

ale chudák, protože byl pořád pod vysokým tlakem...vyšel ven a hned na něj přiběhlo několik fandů (div ho neumačkali) *9*
          • lina25

Re: Re: Re: Re: Turné History

A přesto je miloval *14*
  • simoona

Will You Be There

Tet sem doposlechla zrovna Will You BeThere a tet poslouchaám Earth song to je taky moc pěkná písnička!:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit