Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lisamj

michael

já už sem tu dneska psala jako keren,ale nikdo na to nereagoval s krz co se si tu přečetla o tom,že snad mj žije.... no kéž by... ale ....
    • anet.k

Re: michael

kéž by *9* ale jestli už na tomhle hrozným světě není, tak mu dopřejme ten klid *3* i když mi moc chybí ale to asi nám všem
      • lisamj

Re: Re: michael

přesně tak, ten klid a to smíření,že už je někde kde je mu snad moc moc mo dobře,než tady kde pořd něco proti němu bylo ach jo
  • klikárna

Ahojte holky pojdte hlasovat prosím na klikarnu Michael je až 6.
  • vrtinek

Michael Jackson Tribute 2009 Awards

Ahoj nevíte jak se jmenuje ta písnička z Michael Jackson Tribute 2009 Awards ta uplně poslední z janet J. je tam napsáno gravity ale já jí nemůžu nikde sehnat nemá jí někdo ?
    • dancitko

Re: Michael Jackson Tribute 2009 Awards

http://www.mp3stahuj.cz/28646/micha el-jackson-feat-janet-jackson-screa m/
      • vrtinek

Re: Re: Michael Jackson Tribute 2009 Awards

moc děkuju
    • zanesskaaaa

Re: Michael Jackson Tribute 2009 Awards

SCREAM :)
  • polinka

Michael Jackson se naskenoval

Král popu Michael Jackson v roce 1996 vytvořil své robotické dvojče. Jak to udělal? Nechal se 3D naskenovat. Díky tomu ho dnes mohou autoři použít do videoklipů, počtačových her a filmů. Britský bulvární deník Daily Star informoval, že jeden americký byznysman se tyto naskenované snímky údajně pokoušel prodat za milion dolarů. "Snímky byly v našem trezoru od té doby, co si je Michael pořídil, od jeho 37 let - tedy ještě před tím, než se mu zbortil nos a stal se světovou jedničkou pop music," řekl... (eva) co to má bejt?!
    • mrs_jackson

Re: Michael Jackson se naskenoval

Tohle jsem ani nevěděla.Ale nos se mu teda rozhodně nezbortil!
  • terunkaaa

Halooo

Holkýý jste tu někdo??Pokecáme
  • zuzanka666

This is it

Včera jsem si koupila this is it tu dvoudiskovou speciální edici.Fakt super *14* Miluju Maikiho a ty harémovy kalhoty mu fakt moc sluší *14*
    • Re: This is it

jaky haremovy kalhoty ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ?????????????????????????????????
      • zuzanka666

Re: Re: This is it

Takovy ty zlaty.Vypadá v nich fakt luxusně *14*
        • Re: Re: Re: This is it

Tak se tomu říká??? *1* *7* *15* *15*
          • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: This is it

No já jsem to četla v časopisu tak asi jo.Ale neni duležity jak se tomu říká ale to že mu to slušelo *15* a nevypadal tak vyhuble
            • Re: Re: Re: Re: Re: This is it

Prááávda...Slušijou mu!!! *15* *14* *14*
  • pajka52

*

Tak co lidi, jaký bylo to Grammy? Líbilo se vám to? A co všechno tam bylo o Michaelovi? A co ty jeho děti? Vám závidím co jste to viděli!! *15* Tak mi to tu prosím vše vypište... :-))) *4*
  • majki

bol dobry pedofil,preto zomrel.bozie mlyny melu pomalu,ale iste. *5*
    • Re: majki

drz klapacku. *10* *10* *10* *10* *10* *10*
    • i4u

Re: majki

Bulvár ho chtěl akorát pošpinit...aby si vidělal, už neměl čím pomlouvat lidi a vymýšlet si nesmysly. Michael nebyl nikdy pedofil.Nechápu to, proč museli zrovna řešit Michaela, že si dělal pár plastických operací, když si je dělají všichni v Hollywoodu. Jen at' se podívají na Madonnu, jak vypadala v 80.letech a jak vypadá ted'...skoro každý koho bych tady napsala alespon jednu měl, tak proč zrovna Michel? *7*
    • king of pop

ti píčo jedna skurvena co si to řekla na michaelka ti namyšlena kravo aby si chcípla ty pod jednou vteřinou ti chcipaku zmrde jeden pomrdanej to ji jsi ten pedofil ti štětko *16* *16* *5* *5* *10* *10* *13* *13* a tady\ maš *5* *8* a di do pppppíííííííííííííči ti k...o nebu
    • thesimsa

Vypadni .. ignorante ..

Ano, boží mlýny melou pomalu ale jiste, proto budou taky ty, který zavinili smrt tohohle nejhodnejšího, nejsrdečnějšího a najnadanějšího člověka, kterej kdy žil pořádně pykat!
    • zanesskaaaa

Ulevil sis ? .. Jo ? .. Tak zas jdi a už se nevracej.
    • bibavi

hele toto su stranky pre fanušikov a nie pre ignorantov aby tie mlyny neplatily na teba *16* *16* *16*
      • bajush

Re: Re: majki

Hele nepruď tady. Když věříš bulváru a né pravdě, nech si svý názory laskavě pro sebe.
        • zzj

Re: Re: Re: majki

nech si sve idiotske a nepravdive nazory pro sebe ,akorad to tu zabira misto !!!!!
          *5*
    • mischicka

*8* *8* říká ti něco slovo "mozek"?? *7* si myslim že ne protože bys věděl že Michael nebyl pedofil a že dělal pro děti jen to nejlepší... tak rači mlč *8* *8* *16*
      • Re: Re: majki

strkat ptáka do maličkých dětí ti příjde od něho dobré ? styďte se prasata BOŽÍ MLÝNY MELOU *10*
        • i4u

Re: Re: Re: majki

Jenže to není pravda, ty pošahaný ignorante!!! Kde máš takovou jistotu, že to je pravda? Viděl si ho přitom? Si stejně prohnilý jako ostatní a nechápeš, že si to media vycucali z prstu. Je mi z tebe na blití. PRASE SEŠ TY, KDYŽ SE V TOM TAK VYŽÍVÁŠ! *10*

*16* *16* Jak tohle můžeš říct?? Vůbec nic o něm nevíš, tak radši sklapni! Michael nebyl žádný pedofil, měl jen rád děti a pomáhal jim a to je snad dobře ne? On si smrt vůbec nezasloužil a navždy to bude ten nejlepší člověk... A navždy ho budu milovat já i všichni ostatní fanoušci a ty, který nic nevíš a nemáš úctu k mrtvým se vyjadřuj buď slušně nebo radši vůbec..
      • Re: Re: majki

dobry kitinikky mas pravdu nebyl pedofil a pmahal a ne nezaslouzil si smrt. *9* *9* *9* *9*
  • tea301

poli thesimsa

já vás rozsoudím...takže Michael byl jak malovanje tak naživo prostě kanec ano!! *14* *14* *15* *14*
    • thesimsa

Re: poli thesimsa

No .. raději bych chtěla realnýho Michaela, než malovanýho *15*
      • polinka

Re: Re: poli thesimsa

jo neni nad real Michael *15* *15* *15* víte jak to myslim že *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: poli thesimsa

Vííme *15* *15*
      • tea301

to všichni ale i tak ta fotka byla nádherná a bylo mi příjemě si předsatvit že tam leží on ňuch *14* *14*
    • polinka

Re: poli thesimsa

no jo jasně *15*
      • tea301

ironie nebo fakt?? ten smajílk je dvojsmyslnej, vůbec selá ta věta *15* *15*
  • thesimsa

...

Ehm ...
    http://www.zkracovatko.cz/nwf
    • polinka

Re: ...

ehm ehm jakým právem sem dáváš odkazy na MŮj blog?!?!?!?!? *15*
      • thesimsa

Re: Re: ...

Buď ráda, že jsem dala odkaz *15* .. sem nejdřív chtěla akorát zkopírovat text .. *15*
      • Re: Re: ...

buď ráda za reklamu *15* *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: ...

ano *15*
    • thesimsa

Re: ...

Toš já být na jejím místě, tak na něj asi skočím *15*
      • terullka00

ty jo já určitě taky *14* *15*
        • zzj

Re: Re: Re: ...

jj *14* *14* *15*
      • Re: Re: ...

*15* souhlas *15* ale nějak opatrně ať mu nezlomím vaz *15* *15*
      • zzj

to ja bych ho svalila na zem a zacala vsude libat (uplne vsude) *15* *15* a rikala bych mu porad dokola ze ho miluju moc moc moc !!!! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit