Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • baluska1

Holky jsou spát..pořád myslím za Zdeňulku..a chybí mi moc..jako vám všem..snad se donese zpráva že je živá a zdravá..:) kdyby jo byla šťastná..zatím můžeme jen doufat..tak pá..a Zdeňulko nedělej to
  • zzj

opet ahoj :D

ahojky *4* je tu nekdo nebo jste se vsichni rozplynuli z toho videa *15* *15* BOOMBÁÁÁ *15* *14*
    • terullka00

Re: opet ahoj :D

ahojky zlati!! *3* zatim sem se nerozplynula ale nemám od toho daleko..! *15* *15* jakpak se máš?? *7* *4* *3*
      • zzj

Re: Re: opet ahoj :D

ale ujde to *15* za me tu pise rozzhavena lava *15* *15* *15* co ty ? *4*
        • terullka00

Re: Re: Re: opet ahoj :D

u mě ok.. ty lavo .. *15* *15* *15*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: opet ahoj :D

skoda ze nwm jake zvuky dela lava *15* *15* *15*
            • terullka00

Re: Re: Re: Re: Re: opet ahoj :D

a co to vůbec je?? *7* *15* *15*
  • terullka00

fotka

http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/93877 *14* no coment! *14* *15*
    • petrulka007

Re: fotka

Opravdu bombová *14* *14* *14* *3* *3* *4*
    • mischicka

*14* *14* *14*
  • polinka

Lisa vs. Debbie

eh, kontrolní otázka *15* : kdo má rád Lisu Marii a kdo má rád Debbie? *7*
    • thesimsa

Re: Lisa vs. Debbie

Já mám radši Lisu .. :D
      • Re: Re: Lisa vs. Debbie

Já se taky přikláním k Lise :). Byla pro Michaela mnohem lepší, než byla Debbie. :) Sice mu nedala děti, ale kdo ví, jak by to pokračovalo dál, kdyby se nerozvedli. :))
        • Re: Re: Re: Lisa vs. Debbie

jak píše simsa, přesně... jste má děvčata *15*
          • Re: Re: Re: Re: Lisa vs. Debbie

Jedem na stejný vlně :D *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: Lisa vs. Debbie

Přésně ...
      • anet98

Re: Re: Lisa vs. Debbie

Já mám radši Lisu. Jinak FB mám. *4*
        • anet98

Hii pardon to Jinak FB má patřit k tomu zzj příspěvku, ale to neřešte. *15* *1*
    • zzj

Re: Lisa vs. Debbie

obe jsou v poho ale radeji mam Debbie *15*
      • polinka

Re: Re: Lisa vs. Debbie

proč máš radši Debbie?
        • zzj

tos mi prijde takova..... takova .... proste lepsi pak dala MJ deti,pomohla mu pri soudu atd. .... ale jako Lisu mam taky rada ale proste mam radsi Debbie!! *15* *15* zamotane *15* *15*
  • terullka00

fotka

hele ted jak je na osobnostech new fotka ta první tak ta je dost krutě kláásná!! Lucko kde to bereš??? *7* *15* *15* *14*
    • majka096

to nwm kde je bere Lucka, ale občas najdu na facebooku nějký new fotky *4*
      • zzj

Re: Re: fotka

jj ja taky *15* *15* jsem si je davala do slozky ale ted se mi seka a kdyz ji otevru tak se mi sekne cely pc *9* takze ji budu muset vyhodit *9*
    • Re: fotka

jo je úžasná *14* taky siříkám, kde to pořád bere *15* třeba ta ze Screamu je úžasná.. *4*
      • terullka00

Re: Re: fotka

jaká ? *7*
        • Re: Re: Re: fotka

http://foto.osobnosti.cz/michael-ja ckson-461560 tahle *4*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: fotka

hej jj ta je dobra *3*
  • terullka00

...video...

ženy to musíte vidět! http://www.youtube.com/watch?v=rxks Z21bAgM&feature=player_embedded *5* dost dobrej co ? *5* *15* ale na Mika nemá! *15* *15*
    • zanesskaaaa

Re: ...video...

Na to, že je mu 12 tak je to ÚŽASNÝ ! Naučit se tak těžkou sestavu je vážně výkon, takže 100% palec NAHORU ! *4* Ještě k tomu chudinka koktal *4*
      • terullka00

Re: Re: ...video...

tj !! *4*
  • bajush

boty

Ahojky. Dlouho jsem sem nic nenapsala.. Tak to teď napravím. *15* Dneska jsem si šla koupit zimní boty. Prošla jsem 2x obchod a žádný se mi nelíbily. Pak jsem si všimla jedněch vysokejch bílejch a rozmejšlela se, jestli je vzít. V tu ránu začli hrát Black or White, tak jsem si řekla, že to budu brát jako znamení a botky si koupila. To jsem měla najednou radost, když hráli Michaela. *15* A tuhle jsem byla na bazéně a začlo hrát Bad. Tak jsem z toho měla takovou radost, že sem začla řvát: Michael, Michael!! Akorát mě štvalo, že to hrálo strašně potichu, takže to skoro nebylo slyšet. *15* Kámoška se divila, jestli si nevymýšlím, ale na Michaela mám sluch dobrej. *15*
  • KUK

POSLOUCHAM MICHAELA JACKSONA OD 3LET A JE MI 13.VSICHNI RIKAJ JACKSON JE UCHYL.ALE JA HO ZBOZNUJU JE PRAVDA ZE TED VYPADA STRASNE ALE TY JEHO PISNICKY JSOU BOZI.A KDO JE STEJNZHO NAZORU TAK AT MI NAPISE A MUZEM ONEM NEKDY POPOVIDAT MUJ EMAIL JE:MICKA.MICKA11@SEZNAM.CZ PISTE
  • no...

No já si taky myslím, že ti, co posuzují lidí podle vzhledu, tak je ubožák. ono totiž neznamená, že když na pohled vypadá ošklivě, že i uvnitř je ošklivý... kdoví, co se v něm skrývá...
  • intoska

michael

To byla hodně nečekaná zpráva,že Michael zemřel.....první jsem myslela,že je to novinářská kachna,ale bohužel je to pravda.....dost mně to zarazilo,Michael totiž plánoval velké turné.Ale nedávno se také objevily zprávy,že Michael cítí,že brzy zemře.....asi měl předtuchu.Je ho škoda. *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit