-
Rukavička
já sem se asik fkt zcvokla *15* já spím v rukavičce *15* jsem se jednou v noci probudila a měla jsem upe divný pocit....tk sem si dala tu svojí bílou úžasnou rukavičku a hned sem usla *15* no tk asi budu spát v rukavičce pořád *15* *15* -
-
Re: Rukavička
tak to je hustý spát v rukavičce. *15* a neboj nescvokla ses *15* -
-
Re: Re: Rukavička
to sem ráda *15* ale v ní se spí fkt dobře *15* -
-
Re: Re: Re: Rukavička
ty máš rukavičku *7* *15* já bych si jí zničila kdybych v ní spala *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Rukavička
jj *15* ale mi se záhadným způsobem ete nezničila *3* *15*
-
-
-
-
-
-muj nazor
Jacksona posloucham od 9let.Nejsem zadna histericka fanynka.Je fakt ze Michael uplne normalni neni ,ale kdo z hodne slavnych osobnosti ,kteri neco dokazali je normalni napr.Mercury ,Presley ,Ozzy Osborne atd.a taky je to podle mne na zblbnuti nemoct nikam jit bez doprovodu bodyguard a taky narok verejnosti na vykon.Mne by rozhodne stvalo ze nemam zadne soukromi.Hudba Jacksona je uplne jiny zanr hudby ,texty jsou poslanim a ne jen blaboly o lasce i jine.Kdyby na tom neco nebylo proc myslite ze ho posloucha tolik lidi??? -
PoP King
Michaele,nikdy na tebe nezapomeneme
"MICHAEL,WE WILL NEVER FORGET YOU" -
zůstává s námi...
NIKDY NEZAPOMENEME Michaele!!! <3 :-*****
FOREVER... *14* *14* -
Nový článek
V napsali o mě je nový článek. Mrkněte na http://tn.nova.cz/magazin/hry/novin ky/michael-jackson-se-po-smrti-dock a-dalsi-videohry.html -
-
Re: Nový článek
mě to nejde *9* -
-
Re: Re: Nový článek
Nevadí, kašli na odkaz a jdi do sekce napsali o mě. Je to v levém menu. Ale musíš jít asi k sobě do profilu, tady v tom levém menu to není...
-
-
-
hlavička
Všimli jste si jak měl chudák spálenou makovičku při tý reklamě. Jinej by na jeho místě řval jak bejk a on byl tak trpělivej, chudáček. Já ho žeru!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: hlavička
Ale jak mu to začalo hořet tak si toho hned nevšim,ale až po chvilce.Musela to bejt strašná bolest -
Re: hlavička
No,taky mě to udivilo...I když on byl asi tak překvapenej že mu křičet nešlo...
-
-
Why
Lidičky, jestli máte možnost podívat se na klip Michael Jackson a 3T s písní why, tak si to najděte. Já bych vám poslala link, ale já to mám přímo v PC. Já na to denně koukám. Tam je Majkí sladkej. A ti kluci by měli být jeho bratránci :-) Tenhle styl hudby by mu taky tak slušel... -
-
Re: Why
Né, že by měli být, ale jsou.
3T feat. Michael Jackson
http://www.youtube.com/w atch?v=SIzhIxTQ7DY -
-
Re: Re: Why
Je to úžasný, že jo.
A jak jsou hezcí všichni. A potom, že má Majkí za sebou X plastik. Se podívejte na ty kluky. Prostě jde do rodu k někomu ze strany rodičů a typovala bych k mamince.
Je to nádhera!!! -
-
Re: Re: Re: Why
Jsem Ti to říkala, že jsou si strašně podobní.:) Hlavně ten jeden (syn Jarmaina). Tak ať o plastikách drží huby, hyeny z médií. Jen se bojím, že jeho děti nejsou jeho a já si tak toužebně přeju, aby tu po něm někdo zůstal. Já ho v těch dětech nevidím. :( Víš, jak to myslím, že? -
-
Re: Re: Re: Re: Why
Blanket je celý on a všchny tři mají stejný nos. Jsem viděla fotku, když šli z nemocnice, když se byly rozloučit s Majkím :-(
Všechny tři stejný nosánek...
-
-
-
-
-
Odkazy Michaelovi Jacksonovi 2
SYMI
"Michael bol človek, ktorý mal veľký vplyv nielen na vývoj dnešnej hudby, ale aj na ľudí. Veľmi ma dnešná správa šokovala a je mi ho ľúto. Určite by som ho rada videla v Londýne naživo, ale to sa už žiaľ nestane. Obdivujem jeho talent a aj to, ako zvládol prežiť tento život pod tým nátlakom, ktorý bol na neho vyvíjaný. Česť jeho pamiatke."
DIVÁK
"Nikdy nezabudnem na to, keď som dostal moju prvú kazetu a bola to kazeta môjho milovaného Majkiho! Odpočívaj v pokoji, už Ti nemôže nikto nič,... Maj konečne pokojný spánok. Navždy tvoj fanúšik!"
LÍVIA
"Bol si a vždy budeš najlepší spevák a tanečník sveta. Patrí ti sláva a česť na veky. Budeš celému svetu chýbať a môjmu srdcu obzvlášť. Teraz je z teba anjel, ktorý bude ochraňovať všetkých fanúšikov. Nikdy na teba nezabudnem. Love you Michael. We love you. Forever Michael (Navždy Michael)."
JAMAJČAN
"Bol to veľký, nenahraditeľný muž, osobnosť, kráľ popu. Strašne mi budeš chýbať. Stále som chcel ísť na jeho koncert, ale asi mi to už ostane navždy v predstavách z videoklipov a fotiek. Michael was the best (Michael bol najlepší)."
JANKA
"Nechce sa mi veriť, že je mŕtvy. Už od štrnástich rokov som ho uznávala, obdivovala. Bol veľká hviezda a umelec. Jeho piesne ma sprevádzali celým mojím životom a teraz ho niet. Bude mi neskutočne chýbať a navždy ostane v mojom srdci. Jeho piesne tu zostanú a vždy mi ho budú pripomínať. Pokoj tvojej duši Michael."
Janka 29.06.2009, 09:35 Vždy som ho milovala, jeho smrť ma nesmierne zasiahla. Som rada, že som stihla koncert v 1996 v Prahe. Bol úžasný!!! Navždy zostane Kráľom!!! Odpočívaj v pokoji, Michael!!!
"Zomrela hlavná podstata hudby" -
Článok
Píšu tam teraz ten článok - tá petícia fanúšikov na nobelovu cenu mieru pre Michaela. -
Paul McCartney Michael Jackson - Say Say Say
*14* *15* *14* http://www.youtube.com/watch?v=kqBgn_sN94Y&feature=related -
-
Re: Paul McCartney Michael Jackson - Say Say Say
No to je bomba video. Paul a Majký! To se nám legendy sešly.On Paul měl taky moc hezkej hlas. A když se to spojí s ještě hezčím Majkýho hlasem, nemá to chybu *14*
-