-
Videjkoo
http://akonmp3dl.com/
Tak joo.. tohle sice není SEXY video.. ale je mooc krásný.. smutný.. ale nádherně udělaný.. je to písnička Cry out of joy od Akona.. myslím, že jí asi všichni znáte.. ale musím to sem dát.. prostě mi to nedá..
PS: za mokré oči neručím!! *4* *9* -
-
Re: Videjkoo
já jsem se z toho rozbrečela...moc krádný video :'-( -
Re: Videjkoo
Krásný video.Slzy jsem měla na krajíčku.
-
-
dloooooooooooooooouho
ahoj dlouho jsem tu nebyl no ale skola ukoly a nefunguje nam moc net tak doufam ze si dnes moc pokecame co nove? -
-
Re: dloooooooooooooooouho
Ahojík ty jstu opravdu hoooooooooooooooooooooooooooooooodn ě dlouho nebil.Už si nám tu chyběl. *4* -
-
Re: Re: dloooooooooooooooouho
FAKT??!!!!taky jste mi chybeli a take budete budu muset za chvili koncit *9* *4* *9* *4* -
-
Re: Re: Re: dloooooooooooooooouho
Škoda. *9*
-
-
-
Re: dloooooooooooooooouho
Ahoj.. no ty jsi tu dloooooooooooooooouho nebyl.. takže je toho hooooooooooooooooně moc *15* *15* -
-
Re: Re: dloooooooooooooooouho
to mi chybelo ty me vzdy rozesmejes::) -
-
Re: Re: Re: dloooooooooooooooouho
Jéééé já jsem Ti chyběla?.. to je milý *15* -
-
Re: Re: Re: Re: dloooooooooooooooouho
to asi vsem kteri tu dlouho nebyli *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: dloooooooooooooooouho
To zas nééé *15*
-
-
-
-
-
-
Paa
vypadá to že už taky musim jít klavír nepočká už mě mamka volá přijdu večer tak tu buďte =) pa -
-
Re: Paa
Pa *3* Já tu budu na 100% *15* -
Re: Paa
Ahoooj. *4*
-
-
Ježiši tady je k nakousnutí
Holky něco pro vás. Majkí tam tančí bez trička a pak v 0:58 to byste chtěla každá. Líbá se tam ze svou přítelkyní. Holky vy máte ,ale výhody. Tady je to video:http://www.youtube.com/watch? v=sU T6C2CKUPs&feature=PlayList&p=FEEE7E 973C1D7EF1&playnext=1&playnext_from =PL&index=40
A nejlepší je jak tam prší on si stoupne kouká nahoru do nebe a stojí a prší na něj. A on si ty vlasy hodí ještě dozadu. Pane bože. -
-
Re: Ježiši tady je k nakousnutí
jak se to jmenuje? mě tady píšou že adresa URL poškozovala ID videa -
-
Re: Re: Ježiši tady je k nakousnutí
vymaž mezery.. jáách ty jsi se to ještě nenaučila? *15* -
Musíš vymazat mezeri.
-
-
Re: Ježiši tady je k nakousnutí
Ahoj Pe'to *15* -
-
Ahoj -
lol *15* -
-
Re: Re: Re: Ježiši tady je k nakousnutí
*15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
ve škole
ahoj mám infošku tak vám píšu co je nového ??? máme 5minut volno takže můžem být na netu kolem dvou budu doma takže čekejte *15* mátze už koupení lístky na this is it ?? a máte do Ovy ?? pa kolem dvou zu budu -
-
Re: ve škole
já už mam lístky jooooo *4*
-
-
hele
hele taky musiš překlikat někam jinam aby se ti tam oběvil ten můj komentář nebo se ti tam oběví normálně? -
-
Re: hele
jo taky musim překlikat *15* -
-
Re: Re: hele
máš vzkaz...odemě *1*
-
-
-
Budu muset...
Holky budu muset si udělat uplně novej profil nedá se nic dělat.Ach jo proč se to muselo stát. *9* *9* *9* -
-
Re: Budu muset...
Já se na to vykašlu a už sem asi nebudu chodit protože nemám nervy na to aby tady za mne někdo psal picoviny. *8* -
Re: Budu muset...
Na tvém místě bych nic jiného neudělala!
-
-
....
Hele to já se jdu najíst,tak za 5 minutek jsem tu. Tak zatím.
A napiš mi jak dlouho Majkího posloucháš díky. Já 5 měsícu no teď už 6. A moje prní písnička, kterou sem od něj slyšela byla: Remember the time. -
-
Re: ....
moje asi You are not alone ale remember the time sem viděla taky mezi prvníma *3* -
-
Re: Re: ....
Promiň že mi to tak dlouho trvalo, já musela etě ze psem. Promiň. -
-
Re: Re: Re: ....
dobrý já se dívala na film *3*
-
-
-
-
prosím
kolik je tu klikačů abych věděla?? kdo kliká napíše třeba já!! JÁ!! -
-
Re: prosím
JÁ -
-
Re: Re: prosím
JÁ *15*
-
-
Re: prosím
já *15* *15*
-
-
ahooj
ahooj lidi mějte se du jíst a pak jedu do města tak ashooj a užite si to tady! *15* *14*