Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zanesskaaaa

...

To tu ještě nikdo dneska nenapsal, co je dneska za den ? Styďte se *15* .
    • majka096

Re: ...

Rok od pohřbu! *9* *9*
      • majka096

Re: Re: ...

Ale souhlasim s polinkou že ten jeho přílet do Prahy je veselejší! *3*
    • polinka

jo... a taky přesně před 14ti let přiletěl Michael do Prahy... to je aspon trochu veselejší *4*
      • Re: Re: ...

Jo veselejší to byl, to mi bylo ještě sladkých ..náct, kamarádka byla tehdy do Michaela blázen.

A teď mi připadá, že ten blázen je čas. Letí jak splašený a od konzertu už je to POLOVINA mého života. Jsem stará *3*
    • thesimsa

Rok od pohřbu .. nechtěla jsem to připomínat ..
      • zanesskaaaa

Re: Re: ...

Mělo by se to připomenout ;), uctít památku. I když to není veselá věc.
  • alesha08

Michael Jackson

Miluji ho mocinky moc pusíínku Michaele abi se mni dobře spínkalo *14* *14* *14* *8* *14* *4*
  • nej v historii

hele ti co ho nenávidíte, je to nejlepší zpěvák na světě!!!prodal nejvíc desek má tolik hudebních cen a jenom proto, že začal experimentovat s plastikama ještě z něho nedělá nejhoršího člověka prostě Michael je Pan Zpěvák *3* *15* *15*
  • Král POPU

Michael J. je v tanci a hudbě Bůh s talentem nevídaných rozměrů, s uměním šokovat jako nikdo jinej!!Člověk s takovýmto štítem ale nemůže dojít klidu na téhle Zemi,mrchy lidi se ho snaží hold odedávna systematicky zneškodnit,a Michael je hold citlivá duše,takže se na něho nabalují neustálé problémy teď i tím víc ty zdravotní!Doporučuji jeho knihu básní a úvah:"Tanec jako sen!"kde jsem nahlédla do jeho duševních rovin a smyslů *4* Do pekel s jeho protivníky.. *16* *16* *16*
  • blonde

To je v prdeli.....

No tak to mě teda celkem dostalo *9* ,,Já sice nejsem nějak jeho fanynka, ale tohle mi je strašně líto..takovej král popu a on umře *9* ,,Takovýho člověka jako byl on, už nikdy nenajdem *13* ,,on byl vyjímečnej...Michaele byl si super! *9*
  • triller

haloooo lidičky,
    nevíte někdo jak se jmenoval celovečerní film s Michaelem jak tam hraje ZOMBIE ? Díky moc
  • terinda321

kniha

Ahoj lidičky právě mi přišla ta kniho o michaelovi, tak ¨jsem strašně tvěědavá!! Jinak vë 20 hodiny bych se přidala, jestli teda můžu!!!
    • angie72

Re: kniha

Jááák, jestli můžeš. Musííííš!!! :-)
      A sejdeme se tady v těch 20 hodin, ju? Budu bulet holky, fakt...

Jakou knížku máš? Já nic nevím. Odkud jsis jí objednala. Jdu do toho taky...
      • terinda321

Re: Re: kniha

Minulý týden jsem si objednávala knížku Michael Jackson (1958 -2009) Od davida Hermitta a dneska mi přišla!!! Tak jestli si ji chceš objednat tak to zadej do googlu a ono ti něco vyjede!! Je to novinka!
    • lina25

Re: kniha

Tak pak písni jaká byla:) No samozřejmě že můžeš:) Bez tebe by to nebylo ono:)
      • terinda321

Re: Re: kniha

ooo děkuju je to pro mě čest!!! *3*
        • lina25

Re: Re: Re: kniha

Není zač:)
  • majk

Pane Bože co já bych dala za to, být na jeho koncertě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • terinda321

:-(

linuš jsi tu?? mě vypadl počítač!!! icq mi nešlo nahodit, ale jsem tam!
  • lask1

Odkazy Michaelovi Jacksonovi 1

Vlastimil Klimeš z českého fanklubu Michaela Jacksona nám však odkázal, že nie je schopný vyjadriť sa k spevákovej smrti. Jeho smrť ho veľmi zasiahla.

Aj takéto odkazy nechali zosnulému Michaelovi Jacksonovi zarmútení slovenskí fanúšikovia.

DADA
    "Mala som ho rada. To, čo dokázal v hudbe sa len tak nezopakuje. Plakala som, keď zomrel Fredy Mercury a teraz to cítim rovnako. My ľudia si nevážime géniov. Ocenení sú až po smrti. Michael, prajem ti len to naj, odpočívaj v pokoji."
    NICO
    Strašne ma to vzalo. Neubránila som sa slzám. Jeho odchodom to tu už nikdy nebude to, čo bývalo. Jeho hudba tu však zostala a to ho robí nesmrteľným."
    LENUŠKA
    "Pre mňa je najväčšia hudobná ikona, rest in peace (odpočívaj v pokoji). Bude mi neskutočne chýbať, chcela som vidieť jeho plánovaný koncert."
    IGOR
    "Mám 41 rokov a jeho pesničky boli, sú a budú na prvom mieste. Pripomínajú mi moje najkrajšie roky, keď sme Michaela počúvali každý deň. Správa o jeho smrti ma veľmi zasiahla a priznám sa, aj slzy sú. Veľmi som ho chcel ešte raz vidieť na koncerte. Bohužiaľ sa to už nestane, ale viem, že Michael Jackson bude pre mňa kráľom popu. Česť tvojej pamiatke, nikdy na teba nezabudnem."
    DIANA
    Ráno, keď som to počula, normálne som sa rozplakala. Bol to môj idol už od detstva. Pripočúvaní jeho piesní to už bude iné, také smutné...
    sharon stone06.07.2009, 13:23je mi strasne smutno a nemam silu ani sa vyjadrit k tomu,že jackson uz nie je medzi nami..Viem,že bulvár teraz prinása vsakovaké pikošky,ale netreba verit vsetkému o nom,čo pisu.Jedno je isté,ze taký spevák ako bol on,nech uz bol ako človek akokolvek zranitelný,uz nebude a preto smuti celý svet....jeho pesnicky sa teraz hrajú po celom svete,každý si kupuje jeho piesne a doteraz ak som na neho natrafila v nejakom časopise,tak len spomenuli,ze ho uz nikto nepočúva...paradox,akku tvrdu dan musel zaplatit,svojím životom,aby opat bol králom na hudobnom nebi...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit