-
Ahoj,zdravím Vás vím,že jsem tu dlouho nebyla.Přišla jsem po dlouhý době.A když čtu co se tu o Michaelovi píše tak je mi z toho zlé. *16* Chci se vás zeptát jestli tento fanklub má svého správce protože je hrozný,že tu nechavají takové hnusný přispěvky které píšou ty co nemají radi Michaela.Pokud je tu někdo správce tak ho prosím aby smazal to co napsal derek (anonym) ! ! ! -
moje video,prosim okomentujte mi to
http://www.stream.cz/video/3/397810 -kral-popu-michael-jackson -
-
Re: moje video,prosim okomentujte mi to
Je to pěkný .. akorát mi po 1:55 už nic nehrálo, ale to nevadí :D .. začátek byl fakt krásnej .. a jak psala Angie s těma písničkama .. tak mě to teda vůbec nevadí, pokud tam nedají písničku, kterou nemám ráda a tuhle zbožňuju, ale mohla by tam být nějaká od Michaela .. ale chápu, že to musí být strašný vybrat jednu písničku, když se člověku líbí tolik písniček od něj, kterou by tam chtěl dát .. znám to :D .. a navíc je tady jedna malililinkatá spojitost téhle písničky a Michaela .. a tou je Kenny Ortega .. takže alespoň takhle malililinko :D:D .. ale jinak fakt krásný .. začátek ;) :) -
-
Re: Re: moje video,prosim okomentujte mi to
Mě to vadí ty písničky. Někdy je krásné video a k tomu ujetý metal... A začalo mi strašně vadit, že někteří dokonce srovnávají Michaela s Patrickem Swayzem. To mi fakt vadí... Hříšný tanec krásný film, ale nelíbí se mi míchání k Michaelovi... -
-
Re: Re: Re: moje video,prosim okomentujte mi to
Teda obráceně, Patricka k Michaelovi srovnávají... -
-
Re: Re: Re: Re: moje video,prosim okomentujte mi to
Je srovnávají v tanci ne ? .. já bych to nesrovnávala .. protože srovnávat nesrovnávatelný je blbost .. oba jsou výborní tanečníci .. ale k čemu je srovnávat ? .. k ničemu ..
-
-
-
-
Re: moje video,prosim okomentujte mi to
A proč jsi k tomu nedala hudbu Michaela? Video je hezké, ale kazí to ta hudba Hříšného tance. Neber to špatně. Chtěla jsi ohodnotit, tak hodnotím...
Na Youtube to taky často dávají a je to strašný, když člověk kouká na Michaela a hraje k tomu jiná hudba...
Jinak jsi šikovná...
-
-
Ahoj
Ahoj,jsem ráda že vam to Zaneska vyřídila,mě včera potom jednom příspěvku nešlo osobnosti:oD A co jinak jak se máte? -
-
Re: Ahoj
ahoj =)
a u mě to ujde ale mohlo by být i lepší =)
-
-
:D
Segraměla otevřený okno a tam někdo zařval: Hoří nám auto !!!! *15* -
-
Re: :D
LoL *15* -
ajaj smůla *15* *1* -
*15* a hoří?? *15* -
-
Re: Re: :D
ne ale je tam poplach jak kdyby hořelo. *15* celá obec vzhůru *15* -
-
Re: Re: Re: :D
škoda....sis mohla opíct buřta *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :D
a na čem? když prší :D *15*
-
-
-
-
-
Důležité!!!:)
Ahojte *4* . Mě tady neznáte, ale pokud se na mě nebudete zlobit, chtěla bych Vás poprosit zda byste mohli hlasovat tady:
http://tweeter.faxo.com/Top_ Michael_Jackson_Nation
můžete hlasovat každých 20 minut, jsem si jistá že patříme rozhodně mezi nej 3 státy které milují majkího nejvíce na světě *14* . Přeju hezký den Jacksonky pa *4* -
-
Re: Důležité!!!:)
milik1988
Ahojky, já hlasuji pořád..... *1* *1* -
-
Re: Re: Důležité!!!:)
To je moc dobře, já taky hlasuju a doufám že to dotáhnem aspon na 3 místo máme na to ještě 21 dní *3* *4*
-
-
-
Jéj
http://www.mjchris.altervista.org/i mages/preview/grammy88.bmp
Tady jééj Ňuch -
-
Re: Jéj
dobrá ikonka *15* úplně tu samou jsem jednou taky měla *15* *15* -
Re: Jéj
Jjo :) Má dobře rozcuchaný vlasy :D -
-
Re: Re: Jéj
uplne sukezni *14* *14*
-
-
-
pp
tak už musim pp a sshs s MJ *3* *15* *15* *4* *14* -
dokument
Ahoj holky, tak co řikáte na ten dokument o MJ? Já musim říct že mě celkem dost zaujaly některé věci, něco z toho co tam bylo jsem totiž vůbec nevěděla... teda pokud to nejsou jen další kecy!
Jinak mě opět nejvíc rozbrečel Parisin proslov, bylo mi jí moc líto, i jejích sourozenců. *9* A Ten idiot Murray mě naopak nejvíc naštval. Jak je možný že někdo kdo nám zabil našeho Majkího ještě ani po roce nesedí za mřížemi??? Je to prostě nespravedlivý! *10* -
-
Re: dokument
Napsala jsem si o tom dokumentu článek na blog, tak si ho kdyžtak můžeš přečíst *4*
iloveyou-mj.blog.cz
S tou Paris a sourozenci s tebou naprosto souhlasím *3* -
-
Re: Re: dokument
Díky moc ráda si ho přečtu *4* -
-
Re: Re: Re: dokument
Ahoj, no já mám z toho dokumentu smíšený pocity... Ten člověk, Halperin, tak ten se mi moc nelíbí. Nijak mi nepřipadalo, že by se o Michaela opravdu tak zbožně zajímal, spíš se chtěl udělat zajímavým. Nevím, je to můj názor, ale nelíbilo se mi to.
Taky mě štve, že Murray si furt běhá na svobodě. Byla tam spousta zvláštních informací, dnes jsem o tom přemýšlela.. Myslíte, že fakt musel udělat TII jen aby zaplatil dluhy? Těžko říct, kde je pravda, ale ten dokument mi přišel fakt zvláštní. Jsem zvědavá na druhý díl, jak tam ta ženská řekne, že byl určo pedofil... To je lež, jak věž.
Jo a když tam ty jeho blízcí přátelé říkali, že Michaelovi dal pokaždý někdo jinej lék a že ho lidi využívali atd. Proč to nevěděli před tím a nesnažili se ho před těma lidma bránit? Dyť to co se objevuje v médiích si hrozně protiřečí...
-
-
-
Re: dokument
ta paris mě taky nejvíc robrečela *9* *9* -
-
Re: Re: dokument
I just wanna say, ever since I was born, daddy has been the best father you could ever imagine and I just wanna say I love you... so much! *9* *9* *9* *9*
-
-
-
;-)
tady vypadá zamyšleně... *14* na co asi myslí *7* *7* *15* *15*
http://www.mjsite.com/pics/1137.jpg -
-
Re: ;-)
no prece na nas *14* *15* *15* -
-
Re: Re: ;-)
ženksý vy máte ale téma..! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ;-)
my vite *15* *15* originalni jako vzdy *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ;-)
no jasně normálka..! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ;-)
*15* *15* *15* -
jj kdyz jsem pak lezela v postylce tak jsem ani usnout nemohla porad jsem se smala *15* *15* -
ale byla sranda vid zlato?? *3* *15* *15* -
to me vcera *15* *15* -
to teda jo! ještě ted mě bolí břicho.. *15* *15* *15* -
to je ta fantazie *15* *15* -
vsak ty to taky znas *15* ze jak vcera *15* *15*
-
-
-
-
Re: Re: ;-)
nooo... až na to že já v tý době ještě nežila ale ok viď *15* *15* beztak že si na nás vzpoměl a říká si " O čem asi dnes diskutují" *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ;-)
no to by bylo otazka *15* *15* prece o nem *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ;-)
*14* *14* by byla celkem sranda kdyby sem tajně chodil si nás číst *15* *15* *15* -
-
jejda ten by se chlamal dalsi stoleti *15* *15*
-
-
-
-
-
-
ahojky :) / Nikus-pejsek
ahojky *15* jak je? *7* u me celkem dobry!! *1* vcera jsem Nikusku prevlikla za miminko a natocila *15* tak jestli chcete tak se mrknete *3* *15* ale radeji si vypnete zvuk pac jsem se u toho smala ale vypada to jako bych delala uplne neco jineho *15* *15* http://www.youtube.com/watch?v=1soTSDLJhyg -
-
Re: ahojky :) / Nikus-pejsek
ahojky tak to je tak milučke *3* *15* *15* aj som sa u toho nasmiala *15* *15* *15* -
-
Re: Re: ahojky :) / Nikus-pejsek
to ja taky *15* *15* skoda ze jsem ji nenatacela kdyz jsem ji oblikala a chovala jak mimi *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ahojky :) / Nikus-pejsek
no to je skoda to musela byt velka sranda *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ahojky :) / Nikus-pejsek
jj to byla *15* *15*
-
-
-
-