-
...
Neměla sem ho moc v lásce, ale škoda že umřel!!:-( -
..
http://www.youtube.com/watch?v=NIVU 2snA-yU
na to se podívejte ale až 2:38.. to budete čučet.. teda pokud jste to už neviděli:D:D -
-
Re: ..
to je taková vopica...opičí se aji po Majkým, ani to neumí zpívat!! *10* -
Re: ..
Ty vole tak to je hustý ona začala zpívat Billy Jean *1* -
-
Re: Re: ..
stacil mi videt kousek... zpivat neumi a tohle vubec neni billie jean. pravou pisen billie jean umí zpívat jenom Majkí -
Re: Re: ..
Co si ta čubka bere do huby Majkýho hity??? -
-
Re: Re: Re: ..
Celej den tady řešíme co je Madona za krávu, jak Majkýho urazila a vy se pak klidně cpete jeho Majkýho hity který si ta čubka dovolila vypustit s tý svojí tlamy???? Tohle se mi snad zdá. Proč si tak protiřečíte??? Celej den tady bojujete za titulku, a když to teda nejde a Majkýho nevrátí tak se přidáte jeho písničky zpívaný tou nulou???? Tohle teda fakt asi nepochpopím -
-
Re: Re: Re: Re: ..
A Lini, to si jako myslíš, že sme to sem dali, aby sme tě naštvali? To se teda ohromně pleteš, my sme to nemyslely zle, i kdyby to zpíval třeba Joe Jonas, tak sem to video přijde, proč nás hned chceš seřvat? To zas já tě asi nikdy nepochopím. Daly se sem dvě písničky a vy div k tomu nespustíte třetí světovou. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
No protože tady na ní nikdo není zvědavej. Nezlob se na mě, ale já když vidím tu odbarevnou nádheru, tak se mi otvírá kudla v kapse! Natož když zpívá Majkýho hity, a ještě si po jeho smrti dovolí prohlásit, jak toužila s ním nazpívat duet!!! V...t ho akorát tak chtěla nic jinýho! A když jí nedal, prohlásila o jeho písně...to už tady bylo řečeno...Začíná mi vystupovat žíla
-
-
-
Re: Re: Re: ..
Vždyť je to z roku 1985, proč to tady řešíte? Mě tedy vadí, že sem taháte to koště!!!
O titulku se hádáte, o nesmyslnou titulku, ale Madonnu cpete k Majkímu? -
-
Re: Re: Re: Re: ..
ještě jednou se ti za to moc omlouvám.. jenom jsem to chtěla ukázat.. prosím nezlob se na mě:(:( -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
Já se na tebe nezlobím, nejsi jedinná, kdo to sem dal...
-
-
-
-
-
-
papááá
tak já jdu, mějte se zatím pěkně ahojky.... *4* -
-
Re: papááá
Ahojiik *4* -
ahoj =) -
Měj see =) -
tak papík *3* -
pááá *5*
-
-
sen:D
ahojky všichni *4* ..víte jak sme včera večer kecali na téme Majky na vystoupení a nahý.. *8* mno tak mě se o něm sice zdálo, ale byl tam oblečenej..měl na sobě takový ty jeho klášný třpitivý modrý kalohoty a nějakou černou košili a ty zlatý pásky..mno prostě super..ale bylo divný, že pořád dokola zpíval bad *1* *1* *14* -
Ahoj
Ahoj, taky jsem docela zírala, když sem přidali Josepha Jacksona.... *10* Ten výrok, že vypadá jak buldog schvaluju.... A taky jde vidět, že všechny jejich děti byly po Katherine, protože jsou mooc krásné. Katherine musela být v mládí fakt kočka, když v 79.letech vypadá tak dobře. *3* A hlavně musela být hooodnáááá!!! *14* Tak se mějte... a myslete dál na Mickyho... -
paaa
Tak dobrou noc a krásný sny o Majkím.Já si ještě půjdu číst.Páá. *4* -
-
Re: paaa
Papa *4* -
Re: paaa
Dobrou noc *4*
-
-
MJ
Dnes na Nova Cinema opakovali ze včera o Celebritách, jak tam byl Majkí. Tak jsem dnes poslouchala co říkají, protože včera jsem měla jen a jen oči pro Majkího. Tak říkali, že kdyby nezemřel a vydal další CD, že by opět vylítl navrchol jako tehdy. Že by to byl jeho druhý průlom! -
-
Re: MJ
jo vcera jsem to videl.... -
-
Re: Re: MJ
Besto, ta samá akce, která bude v PHA, proběhne i v OVA. Ptal jsi se na to. Podívej se na facebook, jsou tam i videa ze zkoušek, pa -
-
Re: Re: Re: MJ
diky ale ja ted nevim oco jd.... -
-
Re: Re: Re: Re: MJ
29.8.09 se bude v Praze konat tribute dance (pokračování šňůry) na píseň BEAT IT. Od 15:00 zhruba do 2 ráno bude Tribute party. V prodeji budou trika a další produkty s MJ motivem. Více informací zde: http://www.michaeljacksonweb.cz/bea tit.htm
Ptal jsi se na to, pár stran dozadu. Nebo, že bych se spletla..no, to je jedno. Jen chci říct, že tančit se bude i v Ostravě. *4*
-
-
-
-
Re: MJ
To je pravda, jestli jsem to pochopila dobře, si vem v jaký rychlosti se prodaly lístky!!
-
-
všechny knihy
ahoj všichni..chtěla bych poradit..nemám žádnou knižku o Michaelovi a chtěla bych si nějakou pořídit...ale vůbec nevím kolik jich o něm celkem je a jestli jsou vůbec dostupné tady v ČR?..může tady někdo vypsat všechny knihy a nějakou mji doporučit??děkuju moc -
-
Re: všechny knihy
tanec jako sen bezva...ale radši začni od moonwalkeru *1* a nebo já se ještě zeptám ju? *1* -
-
Re: Re: všechny knihy
a Moonwalker je normálně prodejný??..někde jsem slyšela že ne..ale nevím co je na tom pravdy..:-(..
-
-
Re: všechny knihy
tu 1958-2009 nebrat!!! Je stupidní!! V Čr je dostupná,např.na netu,ale nedopuručuju!! -
-
Nemyslím si že by byla stupido...příjde mi uplně fajn,to uz je asi 3 knížka o něm co čtu a nikdy mě nezklamala takže holky neváhejte.... -
Tu knížku mám a je skvělá. -
Myslíš tú od Harmittea? -
přesně tak..proč by měla být stupidní..´já jen když jsem jí otevřela na fotečkách tak sem se rozplývala jak je klášná...a každý si jí tu chválí. *3* -
-
Re: Re: Re: všechny knihy
Heeej.... tak to vůbec, ta kníížka je luxusní... nevím, proč by měla být stupidní... je moc hezká... já jí teda mám a můžu ti jí vřele dopuručit... vážně, věř mi
-
-
a proč jako??
-
-
-
MJ
http://www.michaeljackson.com/sites /mjackson/files/imagecache/preview/ photos/histor10.jpg sorry skuste tohle -
nuda
Ach jo holky tu je tak strašná nuda.... :( co podniknem? *5* -
-
Re: nuda
nevíííííííííím... *15* nahodte náký tema *15* -
-
Re: Re: nuda
no jo ale jaký? *15* *4* -
-
Re: Re: Re: nuda
Mě napadá jenom jaký je nejhezčí videoklip??Je to sice blbý ale aspon něco *15* -
-
Re: Re: Re: Re: nuda
Taky není špatný klip na píseň In the Closet *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nuda
děwčata máte dokonalý wkus...myslím že by prwní tři byli in the closet. black or white a bad, ale taky není špatný bead it..
-
-
Re: Re: Re: Re: nuda
Nejhezčí? Safra.. na to je těžká odpověd'... :))))))) -
-
Asi nejvíc Bad tam mu to hrozně sluší *14* Nebo Say,say,say *14* -
bad, black or white *14* to řikám pořád *15* -
No právě =)
-