-
Dobrou..
No nic, holčiny, už musím jít,chce sem ségra a navíc jsem zjistila,že zítra píšem z dějáku a já neumim ani slovo *15* *15* tak možná by mně jedna pětka neuškodila,ale nebudu riskovat *1* tak se mějte krásně a SSSM *3* -
AHOJKY LIDIČKY
Tak dneska to je 11 měsícu co MJ už mezi námi není a já se stím nemůžu smířit že už nikdy nevyspoutí.A pořád ho moooooooc miluji a budu milovat. -
-
Re: AHOJKY LIDIČKY
ja ho taky bude porad milovat !!! *14* *14* moc mi chybi moc moc *9*
-
-
pp
tak ja valim zlaticka pp *4* mozna jeste prijdu *4* -
pls
holky hlásly byste PROSÍM tady : http://majjkinko.blog.cz/1006/1-kol o-sonbarvy-info-k-tomu# pro mě terullka00 - zelená ??? *3* *4* *4* MOC MOC PROSÍM!! *4* -
-
Re: pls
už sem ti hlásla:) -
-
Re: Re: pls
a kdy? a jinak moc díky *4* -
-
Re: Re: Re: pls
těd.. ted alspon myslim, že jo *15* -
-
Re: Re: Re: Re: pls
že tam nic nepřibylo.. *15* *15*
-
-
-
-
-
Ahoja všem prodávám knížku Michael Jackson LEGENDA, Michael Jackson obrázková 1985-2009 encyklopedie a cd The Jacksons. Kdyby jste někdo měl zájem tak pište na email mischel.jc@seznam.cz Popřípadě pošlu podrobnosti *3*
-
ahojky holky
Tak zítra by MJ oslavil 52.narozeniny.Myslim na Tebe každý den. -
Superstar
Sledujete SuperStar? Já jo ale ne rád vadí mi tam Habera jak si vždycky děla srandu z lidí co neumí zpívat..on si asi neuvědomuje že to ty lidí třeba raní...asi fakt ne..!To mi na něm vadí on je schopnej lidem zničit náladu... *13* -
Michael je nejlepsi zpevak a tanecnik vsech dob
-
skoda,ze je PEDOFIL
ako,majky ma sqely hlasoq,ale je pedofil...mno skoda! *5* -
-
Re: skoda,ze je PEDOFIL
A jak tohle můžeš vědět ty si byla jeho obětí??!!! To je jen hnusný způsob jak z lidí vytřískat peníze!!!!!!!!!!!!!!! Podle mně to je čistá duše on by N I K D Y neublížil dítěti!!!!! Jak prohlásil: Raději bych si usekl ruku než abych ublížil dítěti!!! Já vůbec nechápu jak někdo může tomuto věřit(že je pedofil)!!!!!!! I LOVE MICHAEL!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
The KING of POP
MICHAEL JACKSON is The KING of POP and ALWAYS will be