Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • terinda321

Pro lask...

Ono se to tam nějak vytratilo.... no to máš pravdu... taky si myslím, že se u některých otázek docela dobře bavil... a mě to taky bavilo, když jsem ho viděla, jak se směje... je pravda, že oprah byla taky dost zvědavá, ale věděla, kdy má přestat... viděla, že když ho to bolí o tom mluvit, tak to nechala,... narozdíl od bashira... ten když viděl, že na to michael nechce odpovídaat, a že mu to není přijemný, tak to ještě víc rozpitvával... podle mě se oprah povedlo nejlepší interview v historii... dokázala rozpovídat jinak nepřístupného michaela... taky se z toho stal 4. nejsledovanější pořad v historii TV...
    • lask1

Re: Pro lask...

A to druhé video kde je to natočené s tou Michaelovou kamerou, je tam aj rozhovor s Debie.
      Zaujímalo by ma čo hovorila.
      To si tež určite videla.
      • Re: Re: Pro lask...

Existuje překlad
    • lask1

To máš pravdu, ja som raz písala, žekeď s ním urobila rozhovor žena, tak sa nestal žiaden problém.
      Bashir mu asi závidel, že si užíval priazeň fanúšikov a nákupy, a hlúpo to potom komentoval.
      O jeho tvorbe sa bavil 10 minút a ostatné ho zaujímali len klebety a škandály.
    • zanesskaaaa

Hmm. jak to tak čtu, tak se na to asi podívám, dneska jsem to nestihla, tak někdy jindy *15*
    • polinka

nevíte pls jestli je někde ten rozvohor přeložený?
      • Re: Re: Pro lask...

??? http://www.vimeo.com/6281967
        • polinka

Re: Re: Re: Pro lask...

ale neni to náký krátký??? *7*
        • polinka

Re: Re: Re: Pro lask...

JÉ DÍKY MOC!!!!!!!! *4*
          • Re: Re: Re: Re: Pro lask...

není to celé, ale prý bude pokračování
            • polinka

Re: Re: Re: Re: Re: Pro lask...

jo aha dobrý *4*
  • zanesskaaaa

Blou..

Tak přeji krásnou noc všem, dneska jdu brzo páč mám zejtra od sedmi a k tomu je to tělák *15* supeer no *15* Blouu *15* *14*
    • thesimsa

Re: Blou..

*15* My mame az posledni hodinu nastesti *15*
      Dobrou ..
    • lask1

Re: Blou..

Dobrú noc.
  • anet98

Holky...

Holky má tady někdo zvás icq?Tady je když tak moje 581 333 420 Mohli bysme si povídat(no to můžem i tady). *15*
    • mrs_jackson

Re: Holky...

Já si tě přidám jo?? *3*
      • anet98

Re: Re: Holky...

Jj. *1*
    • pajka52

Re: Holky...

Já sem si tě už přidala tak si mně pak taky přidej ju?
      • anet98

Re: Re: Holky...

jj *4*
  • Sen

Holky jednou jsem už sem psala, že Michaela začínám poslouchat a také že si mačíná líbit. A už se mi líbí. Mojel láska k němu už je veliká. Propadla jsem mu. A hned se mi zdál sen a to tenhle:. Zdálo se mi že jsem neteř Baraka Obamahi a že každý den se setkávám z hvězdami. A pak jsem se měla setkat s Michaelem Jacksonem a měli jsme s ním jít na oběd. On, ale přijel dřív. Tak jsem si s ním povídala. A z Barakem se dohodly že druhý de budu u Michaela. Michael spal v Bílým domě. A hned ráno jsem jeli do Neverlandu. Hned ráno jsme se šli projít. Všude byly rozkvetlé stromy a Michael se ke mně přiblížil a začali jsem se líbat. A on se mě chtěl zeptat jestli s ním nechci chodit. Souhlasila jsem. A ten den měl večer koncert a já jela s ním. Tam všem oznámil že semnou chodí.
    Krásný sen. Moc se mi líbil.
    No ta neteř vím, ale bylo to v tom snu.
    • petr_jackson

Re: Sen

Mě se zdál ošklivý. Zdálo se mi že ležím v Neverlandu na lehátku a najednou se přede mnou objevil Majkí a já se ho ptal ,,nemáš být mrtev‘‘? A měl jsem u sebe pistoly a zastřelil jsem ho. Utekl jsem ze zahrady dovnitř. Běžel jsem dlouhou chodbou a vběhl do prvních dveří. Tam zase on tak jsem vzal meč a usekl jsem mu hlavu. Nějakým způsobem se mu vrátila zpět. A já jsem si chytl kůži a stáhl sem jí ze sebe a najednou jsem byl Murray.

No a pak jsem se probral. Bylo to dva dny po jeho smrti.
    • zanesskaaaa

Re: Sen

Baraka Obamahi *15* *15* .. ježiiš chudák Obama.. takhle mu zk.. jméno *15* *15* *15*
      • chiaramj

Re: Re: Sen

*15* *15* B.CH?? *15*
        • petr_jackson

Re: Re: Re: Sen

*15* *15* *15* *15* *15* *15*
        • zanesskaaaa

Co? *7* *15* *15*
          • petr_jackson

Re: Re: Re: Re: Sen

Nejsi sama taky to nechápu. *7* *15*
          • chiaramj

B.CH=Bad chicken *15* *15* *3*
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: Sen

Ahááá *15* *15* .. si Blbáá *15* *15*
            • petr_jackson

Jo aha.
      • thesimsa

Re: Re: Sen

On se přejmenoval to nevíš? *15* *15* *15*
        • zanesskaaaa

Tak to fakt nevim *15* *15*
          • thesimsa

No vidíš já taky ne *15*
            • pajka52

... OMG *15* kdyby to viděl Obama... :D:D *15* *3*
            • zanesskaaaa

*15* .. ale to předtím se mi líbilo víc *15*
  • tea301

??

hlasovali jste někdo na nově pro toho kdo pojede do ameriky na this is it?? mě se nejvíc líbí to poslední video!! je to pěkně udělaný aji ta holka pěkně zpívá!! *4*
    • tea301

Re: ??

áá tak nic už to skončilo ale jsem zvědavá kdo vyhrál!!
  • thesimsa

...

luciq-dc
    Re: Re: Re: Re: Re: Jaký dáme téma? - 16.10.2009 21:36 Oznámkuj jako ve škole: 1 2 3 4 5
    my jsme spravedlivost tyršovky

----------------------------------------
    Ty jsi z Tyršovky ? OMG v kuřimi od tam pocházej největší blbci GRRRR *15*
    Jungmannka is the Best ! Pche *15*
    • tea301

Re: ...

já furt nemužu z té kuřimi zní to jak...od slepice!! *15* *15* ale tak nemužem zato kde žijem ani sem nevěděla než jsem tě poznala žže je na světě nějakej kuřim!! *15*
      • thesimsa

Re: Re: ...

Kuřim musí znát každej .. *15*
        Pamtuješ si Kauzu Kuřim ? asi před rokem to bylo furt ve zprávách ...
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: ...

Kuřim se tak krásně proslavil *15*
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: ...

Hmm uplně úžasně ... Když byla ta kauza kuřim, tak od nás z věznice utekli eště dva vězni ...
            Předtím několik lidí skočilo pod vlak a vnučka zabila svou babičku a nechala jí vykrvácet (ale to už je dlouho )
            Město hrůzy .... *8*
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Lidi jsou svině .... Neštítí se ničeho ... ani zabít ...
            • zanesskaaaa

Noo tak malinko.. ale byl to hrozně hodný kluk.. nejhorší je, že zemřel kvůli TOTÁLNÍ, ale fakt úplně TOTÁLNÍ blbosti prostě..
            • thesimsa

Pštrosa ? *15* jaj *15*
              Ty si toho kluka znala ?
            • zanesskaaaa

Noo.. jedou tu kluk bodl druhýho kluka (R.I.P. Tome) a pak jsme byli v televizi, protože jedna autoopravna je na takový velký ploše.. my tomu říkáme Plac *15* .. noo a oni měli Pštrosa jako hlídače *15* .. takže si nás nikdo nepamatuje *15* .. naštěstí *15* .. noo i když tu máme ještě Thunský porcelán.. noo tak možná i s tím trochu jenom ti zasvědcení *15*
            • thesimsa

Proš jste byli ve zprávách ? *15*
            • zanesskaaaa

Ještě že my sjme byli ve zprávách asi tak dvakrát a stejně nás nikdo nezná *15* ..
            • tea301

tak to jo!! unás se zas srazil vlak s autobusem a to taky bylo ve správách!! nj!! a to sme jen městys!!
          • tea301

Re: Re: Re: Re: ...

nn nepamatuju!! my jsme zas proslavení ve zprávách že unás hořeli dva domy, že unás chlab zastřelil svou manželku(a to vždycky když jsem se sním bavila byl to takovej slušnej člově) no zastřelil ju a hodil do septiku vedle domu!! a pak tím že se u nás natáčel kamenák 1,2 a pak tím že tu byl karel gott lucka bílá a další známí hvězdy čr!! aj z afriky knám přijeli aji s paříže každoročně se tu pořádají takový festivali!!
            • thesimsa

U nás byla Ewa Farná *15* *15* A prej tu kdysi přespal i Napoleon, ale co je na tom pravdy to nevím ... *15*
  • baluska1

?

Kdo tu všechno je?
    Celoblb. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • thesimsa

Re: ?

nikdo *15*
      • baluska1

Re: Re: ?

To spíte u pC bo co? *16*
      • pajka52

Re: Re: ?

ju já už du spát, tak dobrou vám a i Michaelovi.... *14*
        • thesimsa

Re: Re: Re: ?

dobrou *15*
  • mrs_jackson

4

Ahoj asi by bylo blbý psát dobrý ráno když dobrý neni co? *9* dneska jsou to už 4 měsíce!Nemůžu uvěřit tomu že to tak utíká *9* Ach jo, tolik ho miluju a tolik mi chybí!! *9* *9*
    • anet.k

Re: 4

hmm...taky se mi po něm moc stýská *9* sem si říkala, kam tu svíčku mám zapálit, protože kdybych to udělala doma, tak mě mama zabije *9* tak mě něco napadlo.: šla jsem za vesnici, kde nikdo není a anitam nejezdí auta. na tom místě byl kříž, který je tam sám a upe zarostlej šípkiovým keřem a trávou, že ani nejde vidět. tak jsem to tam vytrhala a s tím šípkem jsem se taky docela poprala *15* .no a potom jsem tam zapálila čajovou svíčku, něco jsem se pomodlila *4* , povídala jsem si s MAJKÍM (jakože) a zpívala jsem písničku HEAL THE WORLD. to byla fakt krása. jenom mě tam štvali ti koně co tam stáli vedle v ohradě. *9* alespoň sem jim dala tu hromadu trávy. *15* fakt to bylo tak romantický. upe jsem si připadala že jsem tam sama s majkím *14* . tak to budu dělat každý měsíc *14* *3*
      • anka6959

Re: Re: 4

u mě v pokoji má Majkl takovej oltář mám tam vyvěšený plakáty s ním a kytky sem mu tam dala mám tam i svíčku ještě tam chci dát jeho nějaký cd ale kde to mam sehnat a vypalovaný by to bylo blbý no k vánocům bych si moc mocinky přála jeho cd nebo něco s ním tak snad mi někdo přání splní
      • mrs_jackson

Re: Re: 4

tak to mě by taky máma zabila kdybych jí dala doma *15* *15* dík žes to sem napsala budu to taky tak dělat *4* a jak si psala že to bylo jako by tam byl...to se mi taky někdy stane že se mi zdá že tam je se mnou *14* ale nevim jestli to neni jen mou fantazií *15* co myslíš? *4*
        • anet.k

Re: Re: Re: 4

nemáš zač *4* si taky myslím že je to dobrý nápad, protože u kříže je to přece přirozený. *4* jsem tam prostě sama(možná s MAJKÍM) jenom ti koně sou fagt........ *15* nevím jestli tam MAJKLŮV duch byl se mnou, ale jestli mě aspoň slyšel. říkala jsem že ho MILUJU *14* a že se mi po něm moc stýská *9*
  • nikcajacksonka

ahoj

Ahojky,tak jsem zase tu *1*
  • poppy111

pa

tak ja du musím se jit šprtat papa *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit