Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • terinda321

fanoušci

Ahoj lidičky, ted jsem přišla z práce a přečetla všechny příspěvky během dne. Chtěla jsem říct, že jsem taky ráda, že si mám takhle skvěle s kým pokecat, protože kdybych se takhle chtěla bavit se svýma kamarádama, tak mě asi pošlou někem, což nechápu. Je to bezva a díky vám za to!!!!
  • mikkk

Michael

Ahojkyyyyyyy,nevím jestli jste koukali min tyden na Top Star.Jestli ne tak koukněte na netu,je to 27díl a jen tam i O Majkíím a moc pěkně tam o něm mluví,žádný lži...
    • Re: Michael

jo to jsem viděla a mluví tam vážně pravdu sto jí to zato
      • mikkk

Re: Re: Michael

to jo,všude je toho tolik o něm,že už mi to hlava nebere
  • lask1

Videa Mikiho & Fans v náručí

http://www.youtube.com/watch?v=Jb GxupW1qBs&feature=related

http:/ /www.youtube.com/watch?v=mgz2ZGDaj0 I&feature=related

http://www.you tube.com/watch?v=saa_ke1mRF0&featur e=related

You Are Not Alone = je tam viac podobných videí

*4* *4* *4*
  • angie72

Petice...

Já tedy nevím, jsem tam a jsem i přihlášená a vůbec nevím co mám dělat...
    • lady_jackson

Re: Petice...

kdyz uz jsi tam prihlasena, pise ti to "welcome tvoje jmeno" tak to uz jsi podepsala.. *3* to uz klidne tu stranku zavri..
      • lenka31

Re: Re: Petice...

Prosím vás jak je ta adressa na tu petici děkuji?
        • lady_jackson

Re: Re: Re: Petice...

http://www.petitionspot.com /petitions/mjnobelpeaceprize/#signp etition
    • kristyn875

Re: Petice...

už nemusíš dělat nic *3* ti to tam napsalo...Thank you for signing: Michael Jackson nomination for Nobel Peace Prize *4*
      • angie72

Re: Re: Petice...

Acháááá, děkujiii :-)
        • Re: Re: Re: Petice...

a já nevím jak to tam mám dát... *9*
  • mischel5

Jojo Holky

Michael byl skvělý pořád brečím.jezdím v autě a poslouchám jeho písničky...http://michaeljacksonw eb.cz/ Přečtěte si to....brečím jak malá *4* *9*
    • lady_jackson

Re: Jojo Holky

díky za tenhle odkaz! Jak tak na to koukám, je to super web
  • Michael Jackson

Ahoj holky kde jste všechny torema?atd... ty co tu byli se mnou od začátku co ten srazím v Praze nic se konat nebude co někam zajít a oslavit Majkího narozky zavzpomínat..... *3* *9* I love you Michael *14*
    • kristyn875

Re: Michael Jackson

mno já bych do Prahy mohla mě to nedělá problém..ale ne každý to má tak blízko...taky bych někam zašla a oslavila jeho narozky *3*
  • monis159

myslenka

lidi..napadlo vas nekdy ze majki zije..?ja vim je to hloupy ale neo ve me stale veri ze zije..neco stale nemuze uverit ze je mrtvy..jsem blazen ze..?
    • lina25

Re: myslenka

Strašně bych si přála aby to tak bylo...ale bohužel nemůžu tomu věřit...
    • m.jacksonka

Nejsi blázen.Jsi pouze člověk =)
    • kristyn875

ne nejsi blázen..já mám poslední dobou stejný pocit..prostě o něm mluvím v přítomném čase prostě jako by tu byl. *3*
      • lina25

Re: Re: myslenka

Já taky o něm mluvím v přítomném čase. Vždyť jeho duch je tu stále s námi:)
        • monis159

Re: Re: Re: myslenka

ja taky o nem porad mluvim v pritomnem case..ja citim ze jeho duch je sem tam se mnou..treba jak jsem tedka byla v praze an prazskym hrade tak jsem porad citela vuni jakou jsem nastrikala jeho plakat..na nebi kazdy den sviti velka hvezda..mno spis noc..jsem cvok kdyz si s ni hcodim povidat..? *1* *1* *1* *3*
          • Re: Re: Re: Re: myslenka

ja taky,neboj :D

P.S. jsem to ja,akorat jsem se zase nezaregistrovala
    • luciq-dc

*1* *1* *1* já zase přemejšlim o "jeho duchovy" *1* treba se diva na svoje děti, na fanoušky, na to jak ho tu všichni oplákávají, na celou rodinu.... *3* ....sem taky blazen ze??
      • zanesskaaaa

Re: Re: myslenka

ducha ještě beru.. sami jsme viděli to video.. ale nežije.. to by neudělal.. na to je až moc HODNÝ!!.. vidí jak všichni trpíme, fanoušci, rodina, děti.. už kvůli nim by to nedokázal udělat!.. prostě se jenom vytratit.. BLBOST!!.. kvůli němu se zabilo 12 lidí.. myslíš že by tohle dopustil??.. TEN Michael Jackson, co bojoval proti válkám, pomáhal dětem.. NE!.. .. myslím že by na to ani nedokázal pomyslet!! Nebo pomyslel a zjistil co by se stalo a hned to vyvrátil!!! *3*
        • monis159

ja vim ze by to NIKDY neudelal..on takovy nebyl..ae kamoska porad rikala ze nemuzu vedet jaky on byl a ze je nekde na dovolene..me uplne narsala kdyz rekla ze on by to byl schopny udelat pro svou karieru..
        • kristyn875

cože??dvanáct lidí??o tom vůbec nwm..mno mě ta zpráva, když jsem to četla 26. ráno mě docela dost vzala..ale nejdřív sem si myslela, že je to jenom blbost tisku.. *9*
        • zanesskaaaa

I když, musím se přiznat.. doufala jsem, že to tak je.. že toho 13.7. vystoupí a všichni budem šťastní.. *9*
  • januska100

hezký večer

ahoj lidičky *9* *9*
    • zanesskaaaa

Re: hezký večer

ahoj:).. aa nesmutni:))
  • jak by mohl

jak by mohl žít vy jste se zbláznili paris se psychycky zhroutila a to by všem fanouškum neudělal vy jste se ZBLÁZNILI!!!!!!§ *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
    • Re: jak by mohl

O čem mluvíš? Jen jsme probírali věci, které jsou na youtube a dospěli jsme k závěru, že jsou to nesmysly. Jestli by to fanouškům neudělal? Nebo svým dětem? Já myslím, že udělal, kdyby měl pocit, že tím svoje děti ochrání.
  • terinda321

....

Dáme nějaký kontrolní otázky... jenom pravá aleksa bude vědět pravdu, ale mě nic nenapadá...
    • aleksa

Re: ....

Jsem se omluvila.... *15* *15* *15* za tu záměnu...ale to lze dohledat, ale co "nová" Aleksa nedohledá...pamatuješ na tu fotku (zvětšenou) co jste mi s Angie zaslaly mailem? Nebudu psát, o co šlo, jen že jsme se strašně pobavily nad tou naší detektivní kanceláří.
      • terinda321

Re: Re: ....

víííítěěězzzz... tohle je pravá aleksa....
        • aleksa

Re: Re: Re: ....

Jupííí...a ty táhni zmetku... je to zvláštní nadávat vlastnímu nicku *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit