Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sf

i love you michael !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4*
    • Re: sf

I love him too *14*
    • zzj

Re: sf

i love you Michael too *14* *15*
  • autobus

Ahoj chtěla bych vám jen něco říct. O mojí nejlepší kamarádce, netuším jakou měla přezdívku ale vím že sem chodila. Několikrát mi o téhle stránce vyprávěla. Včera mi řekla, že se asi něco stalo a po škole pojede za nějakou Zdenkou, tak jsem jí řekla ať teda jede. Jenže večer mi volala s pláčem její máma, že když ve Zlíně přestupovala na jiný autobus, spadla pod kola autobusu a bohužel nepřežila :-(. Znaly jsme se od malička a pořád musím brečet
    • Re: autobus

Jak Se Jmenovala Ta Tva Kamaradka?
      • Re: Re: autobus

Jmenovala se Nikča
        • sasa87

Re: Re: Re: autobus

já jsem jsi s ní před dvěla dny psala a vím jakou měla měla přezdívku to snad není možné co se stalo.
      • baluska1

Re: Re: autobus

Já z toho nevím jestli se jedná o zdeňulku a nebo o zdeňulky kamrádku..jestli to je zdeňulka..tak nevím
        • kubistamjforever

Re: Re: Re: autobus

Teď jsem tě vůbec nepochopil.Mohla bys mi to říct jednodušeji prosím.=)
      • kubistamjforever

Re: Re: autobus

Doufám,že se nejmenovala Nikola.Přijmení boužel neznám.
  • tea301

Thriller

kdo jste tady z Olomouce a okolí, přidejte se na Thriller tréninky... 25.6. chceme tancovat po celém Olomouci Thriller a vůbec trénujeme na Thriller do Prahy *14*
    • thesimsa

Re: Thriller

Ty tam jedéš ? *4*
      • tea301

Re: Re: Thriller

ted nevím ... kam?
        • thesimsa

Re: Re: Re: Thriller

Na Thriller Dance *15*
          • tea301

Re: Re: Re: Re: Thriller

já chci ... a okud mě naši nepostí tak se prej holky rozjedou a pojedou překecávat naše xD jstou to suproví holky viděla jsem je párkrát a přesto by tohle pro mě udělali, pojedeme jako skupinka :-)
    • zuzanka666

Re: Thriller

Já jsem z olomouce. *15* Takže kde přesně to bude.jako úplně v šude?V každé ulici po celém olomouci a okolí *15*
      • tea301

Re: Re: Thriller

no tak se přidej! už od února se scházíme a trénujeme http://www.facebook.com/pages/Miluj u-SMS-na-dobrou-noc-/11894172147044 6?v=wall#!/group.php?gid=1753223469 87 tady se můžeš přidat, poslední trénink byl před týdnem v pondělí :-) kdyžtak ti všechny podrobnosti ještě napíšu :-) *4* a chceme se převléct za zombie a tancovat jen v olomouci toho 25 v praze chcou stát se svičkama a my to rozjedeme... teda chceme *4*
  • polinka

klóbrc :)

sem dneska byla utrácet peníze z mojí vyhublé peněženky... koupila jsem si klobouk alá Michael Jackson *14* a flitrama, černej... a jsem z něho úplně vyteklá (narážka na simsu *15* ) je fakt krásnej, a ted ho mám zrovna na hlavě *15* a je z CA...
    a ještě v New Yoreru měli tričko s nápisem Love is my message (Michael to řikal v tý reklamě *15* ) a chtěla jsem si ho taky koupit, ale vypadalo na mě divně *15*
    takže mám aspon ten klobouk *15*
    • mischicka

Re: klóbrc :)

pchéé.. *15* my v pondělí byli v Cityparku a když sme šli kolem CA tak sem si říkala že tam pudu ale pak sem na to zapoměla *9* *9* achjo já sem kráva pitomá *15* *15*
    • thesimsa

Taky sem naprosto tekla, když sem si koupila klobouk ... *15* ale to už je dost dávno :D
      • polinka

Re: Re: klóbrc :)

a už netečeš, jo? *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: klóbrc :)

ne *15*
    • anet.k

tak ten ti závidím :D
    • terullka00

se máš!! *3* *3* a kolik stál??
      • polinka

Re: Re: klóbrc :)

250 *3*
        ještě jsem zapomněla dodat: můžete začít blednout závistí *15*
        • thesimsa

*15* no kila ti závidím *15*
        • terullka00

to teda jo!!! *15* *15* *15* *14* *14*
  • thesimsa

...

:D to se mu trochu nepovedlo :D
    http://www.jacksonaction.com/da ngerous/slides/dangtour22.htm
    • tea301

Re: ...

stane se *4* chudák *14*
    • polinka

trochu jo? *15* trochu víc *15*
      • mischicka

Re: Re: ...

říkáš hodně? *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: ...

Ne ... říká trochu víc *15*
          • mischicka

Re: Re: Re: Re: ...

kurňa proč mě furt stíráte *7* já sem vám něco udělala *7* *15*
            • tea301

Re: Re: Re: Re: Re: ...

to se tak dělá :) *15*
  • mischicka

photos

Tak sem tu našla pár fotek tak jestli chcete tak se na ně podívejte *3* *15*

http://www.fanpop.com/spots/michael-jackson/images/18188866/title/smile-photo MJ jako klaun *15* by mě zajímalo jak to ti vizážisti dokážou takle ho nalíčit... *15*

http://www.fanpop.com/spots/michael-jackson/images/18188642/title MJ- policajt *15* *14*

http://www.fanpop.com/spots/michael-jackson/images/18162388/title/mj-3-photo krásný má brýle *15*
    • misuleee

Re: photos

*15* ta první je dobrá *15* i všechny další *15*
      • mischicka

Re: Re: photos

že jo... *15* *15*
        • misuleee

Re: Re: Re: photos

jop *15*
  • besta

...

Michael je úžasný skvělý dokonalý prostě vše(Já wm že to víte..Ale chvály není nikdy dost zvlášt' když se jedná o Michaela♥)
    • monikam

ano je to potřeba stále připomínat:-)))
      • monikam

Re: Re: ...

Jinak jsem se chtěla zeptat, dřív se tu dveře netrhly a teď je tu poslední dobou pusto prázdno, proč to tak je..:-(( ale jsem ráda, za to, že tu to aspoň někdo drží nad vodou jako besta,misulee, mischicka,janikoz, zuzanka66...jestli sem na někoho zapoměla, tak se omlouvám, ale tyhle lidičky tu nikdy nezapomenou přijít:-)))tak by jste nám trochu mohli pomoct a vrátit to do starých kolejí:-))
        • besta

Re: Re: Re: ...

Jj pravda..Ale je dobře,že sem nechodí lidi Michaela kritizovat jak kdysi..(Ne vy,ale ti blbci ;-) )
          • misuleee

Re: Re: Re: Re: ...

na Michaela si čas udělám dycky :)
            • monikam

Re: Re: Re: Re: Re: ...

s tím přihlášením mě to taky šte, kolikrát se sem ani člověk nemůže dostat, poslední dobou jsou s tím jen samé problémy, a ani smajlíci nefungujou:-( ale my si nějak poradíme:-) děkuji ti Jani za pochvalu, těšímě to:-) PS: Právě jdu "od tebe" :-) a to album ti přeju, ty si poslední dobou kupuješ jen samýho Mika:-))
            • Re: Re: Re: Re: Re: ...

Díky Mony za vzpomenutí si na mě, jo držíme to tady, snažíme se. *1* Na Michaela myslím 24 hodin denně, to bych ani nebyla já *4* Jediný co mě štve je, že se sem nemůžu normálně přihlásit, už to trvá nějakej ten pátek a štve mě to.:-(jinak se mám dobře a mám objednaný album s Mikem-Bad, moje nejoblíbenější. Jo a máš moc hezkej blog Mony.
  • Je to hvězda

Je hodně dobrej, sice nechau co ze sebe udělal ale je SUPER! Ty časopisy co ho pomlouvaj sou blbý! Má tu někdo rád písničku Beat It nebo Billie Jean? Zbožnuju! *4* *14* *14*
  • b.e.t.u.l.i

:(

on byl proste ten chlapek co si nechal vsechno zoperovat a kazdej si z toho strilel.. ale zpivat umel..
    • terkatolarova

Re: :(

Ty jsi ale kráva co ?? *10*
  • Michael Jackson

Kdo se trefuje do Majkla?Byl jaký byl!
    Co si v dětství prožil,to se mu ani
    nedivím.Byl hrozně milý,hodný a moc fajn.
    I hodně znamená,co se týče populární
    hudby.Jeho hrozně škoda.Já jsem mu
    ty koncerty ,že byl tak odhodlaný
    moc přála.Bohužel. I taková ztráta hodně bolí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit