-
borec
http://www.youtube.com/watch?v=U8Rw WcDklJk&feature=related tak tohle je vážně borec!! úpe úžsný..se mu to vážně povedlo..!!! *4* -
-
Re: borec
normálně z toho mám husinu..! *3* -
-
Re: Re: borec
a koukám že ve 4:34 ta ženská v porotě taky.. *15* -
-
Re: Re: Re: borec
je uzasny !!! *4*
-
-
-
-
:-/
http://sranda.kdecoje.cz/srandovni_ obrazky/k3-s13-Osobnosti.html
*16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: :-/
to znám! je to hrozný!!! *16* *8* *10* *5* -
-
Re: Re: :-/
největší ubohost kterou lidi můžou dělat fakt! jako ať se prvně podívají na svůj vzhled a pak až nadávají někomu jinymu... bože tak si nechal udělat plastiku nosu a co kolik lidi to dělá? -
-
Re: Re: Re: :-/
přesně.. *16*
-
-
-
-
!!!
tak kde je nas vic? *7* dneska mame vzpominat na MJ!! tak nebudte lenosti a pridejte se !! -
-
Re: !!!
souhlas na to jak ho vseci oplakavaj a ja se priznam ze me dneska taky ukapla slza tak je nas tu celkem dost malo...
*9* *9* -
-
Re: Re: !!!
tak to je super ze se tu ozvalo vic lidi *4* -
Já jsem zde. :)
-
-
Já tu jsem, ale za chvilku budu konit :( Můžem pokračovat i zítra :) -
-
ja jsem zde take *4*
-
-
já se přidám..jaký bude téma? :P -
JÁ TU JSEM POŘÁD A VZPOMÍNÁM NA MJ.CELÝ DEN ALE I CELÝ ROK CO TU NENÍ.
-
-
čau
ahojky tak sem tu.. je tu někdo?? *7* -
-
Re: čau
ahojky *4*
-
-
:D
prave som si spustila jeho radio,a tak nahlas mi dalo ze :D prekonavam sok hu hu huuuu *15* *15* *3* *3* *3* -
Michael...
Hejky no teda já ho nemusela ,ale je mi ho líto...Zpívat i tancovat uměl =) =( -
..
to jsem tady sama?? pojdte si někdo povídat!! -
-
Re: ..
NEJSI *3*
-
-
MJ
Bože to je tak dojemný. Chápete to? Vždyť Majkímu se povedlo to, čeho chtěl za život dosáhnout.
Jestli někdo chcete, tak se podívejte ke mě na web. Psala jsem tam o Majkím články. Ten poslední je taková má úvaha.
Pokud chcete zajít, tak je to www.jirinkaw.cz
Bulím jak želva, musím nakoupit, nesundám brýle z očí. -
-
Re: MJ
Teda angie, článek moje myšlenka mě normálně beze srandy rozbrečel!!! Je to paráda -
-
Re: Re: MJ
Moc děkuju, opravdu moc.
Já dnes bulím od rána. Jsem fakt v háji a do toho ty klipy :-(
-
-
Re: MJ
To máš pravdu...Jo, ten web doporučuju. Já ho viděla, a fakt teda pecka:) Dobrá práce. Hlavně ty články které Angie vymyslela fakt vedou k zamyšlení
-
-
S pravdou ven
hele Oliwerovo kamaráde řekni nám jak to teda celý je.Ať se to konečně dovíme.Prostě kápni Božskou. -
-
Re: S pravdou ven
Ten už tu není!!
-
-
Fanoušci
Asi vás nepotěším, ale nové zprávy asi během 14 dní nebudou.
Můj bývalej, otec mého syna, žije v USA, tak jsem si s ním teď psala a hledal mi u nich novinky a píší, že ještě asi 14 dní, než budou výsledky pitvy. Prý stále čekají ohledně toxikologie a vpodezření je skutečně lékař.
Jinak vám všem děkuji za krásná slova :-)
Jste broučkové... -
-
Re: Fanoušci
Tady je ta fotka čistá, když byste jí někdo chtěl vidět. Je to přímo z LA... Já si právě všimla, že je vidět, jak mu masírují srdíčko :-((( Pláču...
http://twitpic.com/8f 43x -
-
Re: Re: Fanoušci
Já taky pláču, vypadá tam tak nevinně, krásně *9* *9* *9*
-
-
To víš.... jseš naše hvěěězda *14* -
No,doufám že ani nějaký nechutný zprávy v bulváru nebudou.
-