Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jirineczka

Majklík

lidicky zlaty je tady jeste nekdo kdo by si chtel jeste popovidat o Majkím a o tom jaky je,byl a bude???
    • goosexd

Re: Majklík

aj ja
      • nikkyt

Re: Re: Majklík

a já sem tady taky
        • jirineczka

Re: Re: Re: Majklík

takja teda zacnu ju??? jsem se dneska dozvedela od pravdivych zdroju ze prej o Majklíkovy děti se bude starat jeho sestra tak to je snad dobře nebo ne??? ma k nim uz vytvoreny vztah a vi na co jsou zvykli a jakou lasku potrebujou,sice jimuz neda takovou lasku jako Majklík ale muzu vam rict ze kdybych mohla tak jeho deti bych adoptovala
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Majklík

Ktera sestra?
            Prej je chce tahat k jehovistum nebo co..
            • jirineczka

Re: Re: Re: Re: Re: Majklík

ona je sice trochu verici ale deti to mu zasvecovat pry nechce
            • jirineczka

janet jackson
          • goosexd

no je to dobré...lepšie ako tá Debbie...ale je mi ich hrozne ľúto...vraj Paris chcela zložiť pre Michaela pesničku...ale nechcú jej to dovoliť lebo Mike sa stále snažil ich veľmi nezviditeľňovať....
            • lady_jackson

to je fakt.. Paris si prý vylepila celý pokoj jeho plakáty a fotkami a každý den mu píše dopisy.. *9* nejhorší na tom je, že i kdyby mu těch dopisů napsala tisíc, tak TOHLE UŽ NEJDE VRÁTIT.. *9* *9* *9*
            • goosexd

no to by mohli ale neviem či je to pravda alebo len bulvár...
            • jirineczka

takto by ji sbad mohli dovolit ne?? je to jedno jeho dcera takma pravo na to uctit pamatku sveho tatinka a slozit mu pisnicku
    • goosexd

Re: Majklík

aj ja
    • Re: Majklík

Já tu jsem..
      • jirineczka

jses tu al emocink yteda nepises
      • jirineczka

to je dobre
        • jirineczka

Re: Re: Re: Majklík

tak nekdo zacnete neco povidat o Majkím jsem dneska videla jeho voskovou figurinu
          • goosexd

ani nevieš ako ti to závidím =(
            • jirineczka

no jako ta cena byla fakt palka jako dat za dva vstupy bo jse ta sla i se sestrenkou dat jako 280 korun to mi bylo sice doceal lito ale za tu podovanou to fakt stalo mam asik 200 fotek s jeho figurinou a porad na nej mylsim aky to byl skvely cloviceka kolik lasky dokazal rozdat kdybych mohla takumru zanej jenom aby tu mohl byt zase s nama a rozdavat nam radost a nehu kterou on dokazal dat
  • angie72

Billie Jean

Koukala jsem, že se dopoledne někdo ptal na Billie Jean, jestli je podle skutečnosti.
    Ano, Billie Jean je dívka, která tvrdila, že s ní čeká Michael dítě a on věděl, že spolu nic neměli. Ona ho obvinila a potom to zase zrušila, protože věděla, že on se nedá a nevyhrála by. Přiznala, že spolu nic neměli...
    Takhle vznikla Billie Jean.
    • zanesskaaaa

Re: Billie Jean

jé to jsem se ptala já.. děkjuji za vysvětlení.. je to hrozný furt by z něho jenom tahali prachy. ale neví co se mu děje uvnitř.. jak ho obvinili z toho zneužívání dětí tak se totálně zhroutil.. koukala jsem na jedno video.. a tam říkali že když Michael zemřel byl psychycky nadně.. a za to mohlo všechno tohleto co o něm říkaj.. oni za to maj prachy ale za to on trpěl.. to jim nestačilo jeho dětství??.. jsou to ubožáci *9*
      • angie72

Re: Re: Billie Jean

To jo, je to strašný. Strašně moc přemýšlím a jsem z toho už tak unavená, že snad v září po volnu půjdu do práce víc unavená, než kdybych makala v jednom kuse.
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Billie Jean

tjn.. jim je ukradený že to Michaela totálně zničilo.. hlavně že maj PRACHY.. to je pro ně to důležitý.. můj názor je že ho prostě ze 3/4 zabili těmahle kecama.. a ne že za to mohly ty plastiky *13* ..
          • lady_jackson

Re: Re: Re: Re: Billie Jean

přesně tak! Já se ani moc nedivím, že užíval tolik antidepresiv.. trpěl vitiligem, a udělali z něj pomatence, který se nechal předělat z černocha na bělocha. Miloval děti, nikdy by jim neublížil, a udělali z něj před celým světem pedofila. No kdo by nebyl psychicky na dně.. *9* Strašně mě tohle mrzí, čím si musel projít.. nebylo to fér
  • angie72

:-)

Krásné ranko přeji všem...
    • riki.002

Re: :-)

Dobré ráno i tobě.
      • lina25

Re: Re: :-)

Krásné ránko:)
  • terusinaa

Tapety :-)

Ta nová Remember The Time je hezká! Škoda, že není větší a není vidět celá :-(... a ta King of Music... když si jí dám na svojí velikost, tak není vidět nápis :'-(... ale jsou všechny MOC krásný! Často střídám na PC pozadí Michaela :-) ... teď jsem udělala jednu tapetu kde je MJ a Janet :-) dala jsem jí sem, tak sand se objeví a bude se vám líbit. Kdyby se někomu chětlo udělat tapetu s Michaelem a Janet z klipu Scream tak bych byla ráda :-)... vím, že už tu jedna je, ale kdyby někdo udělala ještě s více fotkama a uprostřed by byli oni dva spolu a okolo ostatní fotky z klipu :-) já to takhle hezky neumim :-(
  • janikoz

Vlasy MJ

Ahojíky lidičky, jen jsem se chtěla tak kontrolně zeptat, jak se vám líbily jeho vlasy. Kudrnaté nebo rovné, dlouhé, ktátké nebo po ramena. Zajímal by mě váš názor. Pište *3*
    • Re: Vlasy MJ

nejlepší bylo AFRO za mlada! XD
    • Re: Vlasy MJ

Mě se moc líbil v Stranger In Moscow.
      • polinka

Re: Re: Vlasy MJ

mě se líbí v bad *14*
    • besta

Re: Vlasy MJ

libi se mi dlouhe rovne asi takove jak mel kdyz natacel rember the time
    • tramvaj-tramvajenka

Re: Vlasy MJ

mě se líbili všechny *14* ale asi nejvíc kudrnaté a jak natáčel klip You Are Not Alone
  • baluska1

Hlas

I když se Majkí musel nechat vibělit,tak podle hlasu bylo jasně poznat že to byl černoch.
    • Re: Hlas

Balusko, on nenechal vybělit! Ale o tom už tady popsáno mnoho stran. Najdi s ve vyhledávači něco o nemoci vitiligo. Nic ve zlém, jen jsem si myslela, že v tomhle máme všichni jasno.
  • terinda321

Pro PRAVOU aleksu

Už vím... jenom pravá aleksa ví, na co jsme si s ní a s angie a s linou hrály, když jsme řešily michaelovu fotky... slavná osobnost... tak odpověd...
    • aleksa

Re: Pro PRAVOU aleksu

Odpoveď máš níže...psaly jsme to současně.... Watsone. *3*
    • Re: Pro PRAVOU aleksu

Přesně tak. To je dobrý nápad. Tak se ukaž,ty zlodějko. Na co jsme si hrály ? *5*
  • anetry

tribut koncert zrušen

ty jo lidi, oni to zrušili... prej to bude až příští léto a navíc to nebude ve Vídni ale v Londýně!!!
    to je teda trapas... je mi líto čechů, kteří si koupili lístky v domnění, že to budou mít co by kamenem dohodil... ty jo a teď ten Londýn! sotva někteří měli na to, aby si koupili ten lístek a teď ještě aby jeli za další prachy do londýna + ještě ubytování.
    to je fakt trapas. čuju v tom nějakej nekalej byznis. to je smutný :(
    • zanesskaaaa

Re: tribut koncert zrušen

A kde jsi to četla?
      • zanesskaaaa

Re: Re: tribut koncert zrušen

aháá už vim.. *15*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: tribut koncert zrušen

nemyslím, jestli je to pravda.. to bych se dozvěděla na facebooku. tam je fan kde jeden človíček dává veškeré PRAVDIVÉ zprávy okolo Michaela.. a tohle tam nikde neni *7*
          • anetry

Re: Re: Re: Re: tribut koncert zrušen

je to na novinkách i idnes...
            asi to je pravda
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: tribut koncert zrušen

Joo jasný.. už to dal i na FB tak v pohodě *3* .. Promiň *3*
  • stevie116

ahoj

ahoj lidičky já se k vám přidám jo
    • zanesskaaaa

Re: ahoj

Ne *15*
      • stevie116

Re: Re: ahoj

ale jo
      • chiaramj

Re: Re: ahoj

Bad chicken *15* *15*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: ahoj

*15* *15*
  • pajka52

**

pa holky, jdu spinkat :D tak dobrou, pa michaele *14* čau zétra *15* *5*
    • zanesskaaaa

Re: **

I jáá jdu.. Páá ženy mééé *15* *14* .. Páá Michaeli *14*
      • anet98

Re: Re: **

Papa holky moje. *1*
      • pajka52

Re: Re: **

... ženy mé jediné ... *15* *15* *15*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: **

Anooo.. ženy mé jediné... joo a ještě úchylné *15* *15* .. ale už akt jdu *15* Pááá *14* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit