-
OMG koukněte na to
Koukněte na to:http://www.stream.cz/video/37782 9-nove-zabery-duch-michaela-jackson a-mluvi
Duch MJ mluví.. A pak mi řekněte jaký máte z toho vide pocit..koukněte na to do konce.. -
-
Re: OMG koukněte na to
Báro, nechtěj znát mé pocity. *5* -
-
Re: Re: OMG koukněte na to
Jaký..Já se lekla jako sv** -
-
Re: Re: Re: OMG koukněte na to
*15* Já taky *15* sem málem dostala infarkt *15* -
-
Re: Re: Re: Re: OMG koukněte na to
*15* *15* Já když sem na to koukala já byla nalepena na PC a najednou toho..já se odstrčila od stoulu a zaječela..pak přiběhl taťka a říká: Báro co to blbneš,co tu řveš.. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: OMG koukněte na to
Vidíš to, chudák táta. *5*
-
-
Re: Re: Re: Re: OMG koukněte na to
Děvčata, nepřehánějte. *5*
-
-
Re: Re: Re: OMG koukněte na to
Promiň, za to může ta fotografie. Nemůžu za to, že se každému líbím. *4*
-
-
-
-
mno..
mno.. tak se zase loučím mějte se krásně a sladký sníky o michaelovi všem!! *14* *15* -
-
Re: mno..
všem? takže i mě? *5* dobrouu *3* -
-
Re: Re: mno..
počkat nenene *15* tam neměl být tenhle smajlík→ *5* ale tenhle smajlík→ *15*
oni jsou u sebe tak blízko *15*
-
-
-
Teď bez urážky
Nejlepší je...že ty co říkají,že tu sou porát..tak vůbec nepíšou *15* *15* (ae nemyslím to ZLE) -
-
Re: Teď bez urážky
Já tu su *15* -
-
Re: Re: Teď bez urážky
ich bin hier !!!! *15* i německy to jde *15* -
-
Re: Re: Re: Teď bez urážky
Prase jedno *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Teď bez urážky
Jáj *15* *15* dobře ty *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Teď bez urážky
*15*
-
-
Re: Re: Re: Re: Teď bez urážky
prej prase?? *15* když už tak uchrochtanče.. *15* ale i to je nechráněný *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Teď bez urážky
Chrocht, jako chrocht *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Michael
Michael má pekný úsmev. *14*
http://www.youtube.com/watch?v=jOD32z2kQzc&feature=related -
-
Re: Michael
neeej *14* *1*
-
-
:)
No vcera som si kupila This Is It je to genialne spracovane a su tam same obrazky z filmu This Is It, Michael tam ma pekne fotky a dnes som si bola kupit DVD Michael Jackson Live in Bucharest I love MJ a taketo tricko s tymto napisom si nabuduci rok chcem kupit, aby sa na Michaela nezabudlo ani v uliciach mojho mesta :) -
-
Re: :)
Ahojky, to jsem si objednávala v létě a zrovna dneska jsem na něj opět koukala... Miluju ty kroky, ty úskoky, ty pohyby, ten vřískot, prostě vše co tam je... Nádhera!!!
-
-
LWMJ take two
nevíte kde bych našla překlad dokumentu Living with Michael Jackson take two? *7* -
-
Re: LWMJ take two
nevím co zrovna myslíš ale já se zrovna dívám na ten celovečerní =)
http://www.stream.cz/video/36 1/322038-dokument-o-michaelu-jackso novi# -
-
Re: Re: LWMJ take two
To je verze Bashira .. Take Two je ta neupravená verze .. -
-
Re: Re: Re: LWMJ take two
já to stejně nechápu tak to máš jedno :D -
-
Re: Re: Re: Re: LWMJ take two
já jsem prostě praštěná *15* *15* *15*
-
-
-
-
Re: LWMJ take two
myslíš ten celovečerní dokumen? Jako to vím kde,aee jestli je 2 tak to...
-
-
Ahoj
Ty jo holky dneska sem na zboru zpívali Thriller a taky you are not alone...a Thriller jsem zpívali 2x a You are not alone 5x -
pro angie72
ahoj angie::)koukal sem se na tvuj blog a hlasnul jsem pro tebe *3* pls taky sem napsal vskaz na srdicko a to se jako objevi vsem i kdyz pro ne nikdo nehlasoval??jako myslim na te zastavce *3* jestli se to objevi vsem i kdyz nemaj hlas::)diky -
Bad tour
Viděli jste někdo Bad Tour?jak tam zpíval She´s Out Of My Life a jak dal pusu te japonce??? Já bych se asi zbláznila,ta japonka musí mít růžové sny i po tolika rocích. *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Bad tour
já jsem to viděla na youtube a docela jí zavidím *15* kdyby dal pusu mě tak bych se na něj vrhla a už bych ho nepustila *14* *14* *14* -
Re: Bad tour
ne *9* neviděla...ale závidím jí *1* *1* ale jak vždycky říkám, já kdybych majkla viděla, obejmula bych ho a nikdy v životě bych to už nepustila *14* *14* *14* *14*
-
-
Tapeta
dala bych si to jako tapetu, ale obávám se, že by mě tata zabil, kdyby to viděl *15* *14* *14* to je přímo RÁJ
http://www.karaoketexty.cz/fotky/michael-jackson-2971/78109 *14* -
-
Re: Tapeta
Mohlo by to mít o něco větší rozměry *15* tohle by se rozplesklo na ploše a nebylo by nic vidět .. *15* .. BTW nemáte někdo tu velkou fotku, co tam je ? *15* -
-
Re: Re: Tapeta
kéž bych ji měla...prej rozplesklo tak to by bylo Michaelovi binbací ozdoby škoda *16* *14* *15*
-
-