-
Jak mu mám říkat
Holky musím říct že jste pěkne nadržené.Ty vaše obědnávky.MJ bez zlatých kalhot *15* .Jste velice zábavné.JInak prolezl jsem pár stránek a nevím jak ho mám oslovovat.Četl jsem tu Mickei,Majkí,Michael,Micky tak nevím jak mu mám říkat.Zanesko poraď mi. -
-
Re: Jak mu mám říkat
Já mu říkám Michael *3* .. je to takový víc sexy *15* .. takový mužný *15* *14* -
Re: Jak mu mám říkat
Tak holky poraďte mi. -
-
Re: Re: Jak mu mám říkat
No mi mu říkáma Majkí. *4*
-
-
-
Papa!!
Tak ahoj ženy...já mizim jdu ven s kámoškou, která ale nesnáší mího milovanýho Majkího *9* *9* Jsem taky na ní proto naštvaná!! *1* Ale ona o tom neví *1* -
Ahooj!!
Zléé Kuře vás zdraví.. tak koukám, že se nám Miley dostala na první místo.. no co ať si to tam uije, stejně tam moc dlouho nebude... ale stejně ty čísla pořád nechápu.. to je jedno.. vidím, že si nikdo dneska nevšiml, kdo má svátek.. takžee Michaeli, přeji ti všechnoo nejlepší k českýmu svátku *15* .. hodně štěstí, zdraví.. no to asi už ne.. a lásky tam nahoře *14* -
-
Re: Ahooj!!
ahooj bad chicken!! přidávám se k tobě a taky přeji michaelovi tam nahoře hodně štěstí a at ho tam mají rádi!! jak si se dnes měla?? *7* *15* -
-
Re: Re: Ahooj!!
Ale joo docela to ušlo *15* .. ani matika nebyla tak hrozná *15* .. a naštěstí jsem měla jenom do půl jedný.. takže pohodaa.. co ty? *7* *15* -
-
Re: Re: Re: Ahooj!!
super!! my jsme dnes měli školu do čtvrt na 12 takže taky super!! dívala jsem se co jste dali pajce za přezdívku a musela sem se smát prej sperma a spermonardo!! *15* *15*
-
-
-
-
hmmmm
hej vyste fakt čekali???nemožnýý.,.já tomu snad nevěřim.. *15* *15* to máte takovou úctu k prdovi??? *15* *15* oh...to jste taááák milíí"""!!!! -
-
Re: hmmmm
jasně prde!!!!!!!! *15*
-
-
lucinka
jakson??????????????fuj ani náhodou *13* -
-
Re: lucinka
tak co sem lezeš????????Papa a už se sem z5 NEVRACEEEJ!!Akorát tu otravuješ ty co ho maj rádi (jako třeba já) *15* *15* -
tak co sem lezeš?? *15* *15* -
Tobě hrabe ne?Michael J. is beeeeeeeeest!!!!!!!!!!!!!!! *1*
-
-
z5 xD
Lidi jsem z5 *15* nemohla jsem to bez Majkího vydržet *14* *14* *15* -
aaaaaaaaaaaaa
ty už jedeš na this is it??chjo ty se tak máš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ -
Jé
http://www.youtube.com/watch?v=t2t_ 5uzCOPc
Tady Majkí trénuje We are the world. Fak pěkný,ale ten refrém začne zpívat celý až ke konci, no tak se na koukni. -
-
Re: Jé
mislíte že měl michael sex -
-
Re: Re: Jé
Určitě měl sex ... A i kdyby ne .. Tak co ? -
-
Re: Re: Re: Jé
Hmm tak on/ a se z toho posadí na zadek, to jsou ale otázky, on má tři děti a nebude mít se, to mu ty děti přinesl čáp a vrána. A žil jako mnich.
-
-
Re: Re: Jé
Co to je za blblou otázku. Když má asi 3 děti, tak asi nežil jako mnich. Tovíže měl. A příště se na tovíhle kraviny neptej. Má 3 děti.
-
-
Re: Jé
jůůů to je krásný *14* *15*
-
-
* :D
holky jak máme doma tři pc tak chodím z jednoho na druhej a hlasuju =) -
-
Re: * :D
my jedem alee :D s takovou za chvili budem 12.! -
-
Re: Re: * :D
jj doufám!! musíme ho dostat nejmín pod 10 třeba na 8 mísrto pro dnešek i dál ale postupně ho dostaneme na PRVNÍ!! -
-
Re: Re: Re: * :D
jj musíme! *15* ještě mám 200sekund čas a už jdu zase klikat *15*
-
-
-
Re: * :D
skvely *15* sem jednou kuli te klikarne sedela u kompu do 4 do rana *15* -
-
Re: Re: * :D
? *7* fakt *15* *15* ..jejda ja musím hlasovat na ty další 2 PC *15* *1*
-
-
-
Profiloví Fotka
Hele holky..estli někdo chce si změnit fotku a nece čekat,než se to načte tak stačí když:
1. Normálně si tam dáte tu fotku kterou chcete a dáte uložit
2. Hned na poprví se vám to neukáže, samo vám to tam naběhne..třeba za půl hodiny a aby ste nemuseli čekat, tak stačí zmáčknout F5 a čekáte..když se vám to poprví nezobrazí, klikněte znova..takhle klikejte na to F5 dokavaď se vám to tam neukáže=D