-
Elizabeth Taylorová
Teda dneska to byl pěkný šok,jdu na net a najednou rána "Elizabeth Taylorová zemřela..." Byla to Michaelova nejlepší přítelkyně a i když jí bylo 79 let pořád mi to nepřichází a nemůžu tomu uvěřit...Aspoň tam bude s Majkím *3* Já teda neyla Elizabethina fanynka,protože jsem neviděla ani jeden její film,ale vím,že pro Michaela znamenala hodně moc a je mi to strašně líto *9* Budou zase s Majkím bok po boku,tak jak to má být *4*
I Love you Michael and Elizabeth *4* -
Nemám slov
*9* To že Michael odešel je strašné,každý jednou musíme odejít,ale on nebyl ještě tak starý. Je to král a je ho škoda,slyšela jsem že měl zdravotní problémy ve smyslu rakoviny kůže jestli to tak je je mu ted určitě líp než aby tu byl a trápil se. Nemá žádné s tarosti s pomluvami. Měl moc rád děti obětoval by pro ně vše. Čauky *4* -
zůstane
Zemřel Michael popu král,
lidem lásku rozdával.
Pláčou věrní fanoušci,
je tu s námi na vždycky.
Svoje písně stále zpívá,
z oblohy se dolů dívá.
V našich srdcích žije dál,
Michael Jackson popu král. -
-
Re: zůstane
nádherné... *4*
-
-
pohřeb
Čeští diváci budou moci přímý přenos smutečního obřadu sledovat od 19:00 na zpravodajské stanici ČT24. -
král Majkl
Taky tomu nemůžu uvěřit ,že tady už není mezi námi ale pořád zůstane v naši mysli a v našich srdcích všem kteří ho měli rádi.Byl skvělej ve všech směrech jako tanečník byl nepřekonatelnej jeho písničky měli něco do sebe a dají se poslouchat pořád.Byl to prostě jedinečnej člověk který něco dokázal,měl rád lidi,zvířata a dával nemalé peníze na charity atd...Byl to opravdu KRÁL popu.Ti nuly co sem píšou ,že ho nemaj rádi nejsou nic jiného než závistivý paraziti kteří nic neznamenaj a záviděj.Vůbec se s nima nezahazujte a neodepisujte!!! Mějte se fajn a POSLOUCHEJTE písničky od MAJKLA JSOU SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *4* *4* *4* -
-
Re: král Majkl
Ja počuvam. Aj teraz cez sluchátka a súčasne sem píšem.
Na kultura.idnes.cz/jackson.asp
sú tam dobré hity - videoklipy.
Keď dohrá jeden, naskočí sám od seba druhý.
-
-
MJ
Všimli jste si těch odkazů co tam je?
Jak se přidávají, chtěla jsem přidat a píše mi to, že právě upravuje tuto sekci... Nenapíšu raději kdo, možná je to tajný :-) -
Michael
Musíme všetky čo máme Michaela radi dúfať, že raz už prestanú na neho kydať a, že jeho meno bude očistené.
Musíme sa všetci modliť k bohu ak vôbec neaká božia spravodlivosť existuje.
Niekedy o tej božej spravodlivosti pochybujem.
Prečo najväčšie svine sa majú dobre a dobrý ludia musia trpieť. -
Přátelé
včera jsem se koukala na seriál Přátelé.. určitě to všichni znáte.. a najednou se tam Chandler nebo Joey teď nevim kdo zmínili o holce jménem Billie Jean.. hned jsem si vzpoměla na Michaela.. je to zvláštní:D -
Téma...
Ahojík, včera jsem dávala téma, tak ho teď jen zkopíruju, ať to nemusím psát znovu.
Tak je tu další téma, a jak jsem psala včera, tak je odlehčené.
Dnešní téma je tedy Michael Jackson. Myslím si, že po tématu Murray a vazba je to už na čase :-)
Nespěchejte, jak píši v článku, protože nemám dopsanou předchozí kapitolu. Dejte tomu to tématu čas, protože Majkí si to zaslouží.
Budu se těšit na vaše komenty a názory.
Tady je link...
http://www.jirinkaw.cz/doc uments/blog_2.php -
-
Re: Téma...
Ahoj Angie.. takže to je téma jenom Michael Jackson.. páni tak to bude na hodně dlouhou přemýšlenou:D:D -
-
Re: Re: Téma...
Ahojík, ano, jen Majkí. Takže si dej záležet *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Téma...
Jo to si dám. ale nejhorší je že vždycky toho mám hodně co napsat ale teď nevím:D:D
-
-
-
-
Give in to me
Asi se mi to zdá, ale ta písnička mi něco připomíná.. nevíte třeba kde hrála, film, nebo něco.. nebo jestli nějaký český zpěvák nepoužil tuhle melodii.. pomocte prosím!!:D