-
Liz and Mike
hele já jsem četla revue nebo co to je asi bulvár že?? *15* jo sem tam četla že prostě něco o elizabeth taylor a k tomu byla diskuse a někdo tam napsal: hele myslíte že se s michaelem navzájem viděli nahatýý? *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* jako taky by mě to zajímalo *15* *15* ach bože já u toho mlátila se jistých 30 sekund *15* *15* *15* -
-
Re: Liz and Mike
Eh dobrá otázka *15* ale bohužel neznám odpověď *15* -
-
Re: Re: Liz and Mike
*15*
-
-
Re: Liz and Mike
ty voléééé *15* ty seš ňáká zvědaváááá.. *15* :)))))))))))))
-
-
ááá
Ahoj zlata...Tak já tu po dlouhé době o5 mezi vámi.. Nebyla jsem tu asi 5 dní a bylo mi po vás šíleně smutno.. *9* *14* *14* Tak mi zhrněte posledních asi 5 dní do pár vět musím všechno vědět...Tad už tu budu snad častěji.. *9* -
-
Re: ááá
Ahoooj pcku *14* *15* -
Ahoooj já myslím že se tady nic zvláštního nedělo.No a jak se máš? *4* -
-
Re: Re: ááá
Potvrď to ty zmutovaná kapavko. *8* -
-
Re: Re: Re: ááá
jj vždyť říkám že to bylo hrozný. *9* -
Re: Re: Re: ááá
Co jak se vám dostali do profilu..??..Potvory...Jo já se mám dobře..a co vy jakpak..?, *7* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: ááá
Prolomili heslo.Tak jsem si dala pořádný který by snad prolomit neměli.No já se mám fajn. *4*
-
-
-
-
Takže čim začneme.Já sem tu bylo skoro furt takže vim skoro všechno.Někdo se nám vloupal do profilů a vydával se za nás! *16* -
-
Re: Re: ááá
Jo no to bylo hrozný. *9*
-
-
-
SSN
http://snidane.nova.cz/clanek/novin ky/uterni-snidane-na-pocest-michale -jacksona.html
KOukali ste na to někdo? Já jen chvylku tak 30 minut. A mamka mi pak řekla, že tam byla soutšž etě o lístky. Vyhráli to nějaké dvě malé holky, a nějaký tlustý chlap. Celkme 5 lidí, ale prej tam byl jeden chlap, ten měl na sobě oblek z BAD a prej měl trvalou, vlasy obarvený na černo a černou tužku. A prej byl úpa skvělej, kopírka Majkla= toť mamky názor.
A le já jí říkala: ŽE MAJKÍHO NEJDE ZKOPÍROVAT,KAŽDÝ JEHO KROK JE VÝJMEČNĚ ORIGINÁLNÍ, A NIKDO HO NEMŮŽE ZKOPÍROVAT. -
AHOOJ
ahooj lidi jen na skok!! jak se máte?? mmchdm majko máš stejnou ikonku!! *1* SE UŽ TAK TĚŠÍM NA THIS IS IT!! ŽE TO ASI NEVYDRŽÍM!! JDU AŽ V PONDĚLÍ 2.11!! -
Mrtvoooo
Bože..tady všeci spí u PC..a člověk tu usíííííííííííííííín nnnnnnnnnnnnáááááááááánud ou a šíbe v beddddddddnnnnnnnněěěěě...a konkréééééééééétně myslííííííímmmmm SSSSEEEBBBBBBBEEEE *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
čááááááágo
no já asi taky pujdu -
slavík
holky dívaly jste se na českýho slavíka včera? slyšely jste Gotta? *15* *15* *15* -
-
Re: slavík
jj, to byl mazec!! *15* *15* *15*
-
-
*
Všem a Michaelovi přeju veselé Vánoce a bohatého Ježucha *1* *4* *14* pak už jen št'astný Nový rok 2010.. *3* *8* -
-
Re: *
děkuji tobě Mikovy i všem ostatním přeji šťastné a veselé Vánoce
-
-
Ahojky XD
Ahojky:D Jak je??Víte jak na Silvestra davaji vzdycky takovy ty blbosti jak se tam tancuje,zpiva atd...??Dneska jsem videla ukazky a budou tancovat i na Majkíího *14* Byli i takk obleceni *3*A jinak uz se nemuzu dockat na 7.hod. zitra!!! *14* *4* -
mike
http://www.youtube.com/watch?v=iaW_ mpjz9UY&feature=related
jeeeee koukněte se je to dobré,nejlepší je jak je v tom bazénu a jak tancuje v tom autě. *15* *14* *15*