-
Ahoj
Zdravím holky a všechny účastníky diskuze. Je něco nového? A co náš web Scotland Yard , nějaká horká stopa? *5* *3* -
-
Re: Ahoj
Ahoj, no už jsme na tebe čekaly *15* -
-
Re: Re: Ahoj
Teri, co je s Tebou? -
Já jsem na tu naši "vyšetřovačku" myslela v práci . Myslím, že si kolega myslel, že jsem blázen, když jsem se sama pro sebe uchichtávala. *1* -
Ahojky Teri, kde jste všechny. Tak co? Nějaké horké novinky? Podívaly jste se na toho Murraye?
-
-
-
Parodie
ahoj. zajimalo by mne co si myslite o tech radoby vtipnych videich jako je tohle? http://www.youtube.com/watch?v=4mSF Z4lrISw&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Eodh aleno%2Ecz%2Fhollywood%2F2498%2Dpar odie%2Dna%2Dsmrt%2Dmichaela%2Djacks ona%2Dto%2Dmusite%2Dvidet%2Ehtm&fea ture=player_embedded -
-
Re: Parodie
Fanúšikom sa to asi moc nepáči.
Ale Michael je taká nezvyčajná osobnosť, že je vďačný objekt pre vtipkárov, a možno aj pre závistlivcov.
Mne sa nepáčia aj tie prezývky čo mu dávali - Wacko Jacko... -
-
Re: Re: Parodie
Taky nevim jestli se jim to libi ale me ne
-
-
-
X-MAN
Ty zasranej blbe, už mě dost vytočil, ty seš jenom nějakej 10-tiletej kluk, co si dovoluje nastarší, my všichni jsme už z tvý hubatosti a puberty vyrostly, jen ty ne...to máš vážně takovou drzost tady si vyskakovat?? Mám tě už plný kecky, zalez a jestli sem ještě něco napíšeš, Angie to smaže, to uvidíš... *16* -
-
Re: X-MAN
Já s riki.002 souhlasim.Myslim ze uz si tady vsechny kolme sebe dost nastval.A nejvic angie72 a riki.002 sice sem se s nima pohadala,ale stale verim ze to jsou ty nej holky jaky tu jsou. -
to 10ti letej blbe to bylo ne me???protoze me je 10 a nikdo nevi kolik je X-MENOVI -
-
Re: Re: X-MAN
nene, to nebylo na tebe zlato, ale na x-mana -
-
Re: Re: Re: X-MAN
aha::) ja myslel ze jo euh jestli se chces o me dozvedet vic tak se koukni na lide.cz a napis tam fanda.besta
-
-
-
Já s riki.002 souhlasim.Myslim ze uz si tady vsechny kolme sebe dost nastval.A nejvic angie72 a riki.002 sice sem se s nima pohadala,ale stale verim ze to jsou ty nej holky jaky tu jsou. -
-
Co si myslíš, je mi šumáč...tak asi tak nějak. *1* -
-
myslíš, že někoho ty tvý komnetáře zajímaj? Vrať se do domova postižených na mozku! -
-
Re: Re: Re: Re: X-MAN
Ty jsi toho taky moc nepobrala, že? *1* *1* *1*
-
-
-
díky puso *4* *14*
-
-
A jak si vůbec dovoluješ nadávat na jejího manžela? To ty se jmenuješ X-MAN to tě asi opustila přítelkyně ne? Ani se jí nedivím! *16* -
-
Neječ, hysterko. *1* *1* Zasranej a drzej blb, jseš leda tak ty i s tou tvojí angie. Dej si pozor, ať ti nepraskne žilka. *1* *1* *1* Ono by to sice bylo ve tvým případě jedno...dementnější už být nemůžeš. *1* *1* *1* -
-
Budeš mít dlouho na nás nějaký trapný komentáře??? Angie, pokud si to prosím čteš, už toho bylo dost, prosím smaž toho debila! *16*
-
-
-
-
.)
lidi,myslíte,že Michael žije??? Já mám pořád pochybnosti o jeho smrti,možná jsem naivní,ale věřím tomu,že žije!!! -
-
Re: .)
hm nejses jedina ja mam taky pocit jako ze neni mrtvej..Treba to bylo nejak usity na sponzory a tak...Kazdopadne nejsi jedina... -
-
Re: Re: .)
Pokud jste fanoušci, tak byste Majkího znali natölik, že by tohle nikdy! neudělal. On se moc těšil na comeback. Nechal si už i šít obleky s flitry. Dokonce pomáhal jedné oděvní firmě pomáhat navrhnout šaty. Denně trénoval. Myslíš, že by si potom řekl "kašlu na to, udělám, že jsem zemřel a hotovo". Nikdy by takhle nepřemýšlel! -
-
Re: Re: Re: .)
Angie má pravdu... Majký zemřel. Nikdy by tady děti nenechal, ani by nedovolil aby kvůli němu umírali lidé. Nikdy před ničím neutíkal, na turné se těšil, i když ho to stálo spoustu nervů a netušil jestly to zvládne.... -
Re: Re: Re: .)
Angie má pravdu.. přece by takhle neublížil všem svým blízkým.. i když si občas přeju aby to udělal.. bohužel to tak není.. přece by se Král popu, neobyčejnej člověk, který neměl rád když lidi trpí jen tak nesbalil a odešel někam pryč.. a kdyby to udělal, tak kdyby viděl svůj pohřeb myslím že by se okamžitě vrátil.. ale prostě to tak není je MRTVÝ a je to!!.. už to neřešte..
-
-
-
Re: .)
Ne! Nenechal by tu děti, nedovolil by, aby se o něm takhle spekulovalo, nedovolil by, aby někdo tvrdil, že není otcem svých děti, a nedovolil by, aby fanoušci páchali sebevraždu... Atd., atd.
-
-
LIVE IN BUCHAREST:THE DANGEROUS TOUR
http://www.youtube.com/watch?v=bDfU dZ2vmOw&feature=related....3,5 milionů fanoušku.Tohle je písnička č.5 z DVD koncertu skusím ještě najít tu první(Main Title)ani to pořádně nezačalo a omdlívajicí fanoušky musela ochranka vynášet, aby je neušlapaly...Nářez *15* -
-
Re: LIVE IN BUCHAREST:THE DANGEROUS TOUR
http://www.youtube.com/watch?v=sof_ nI36bFo to je ten začátek koncertu *14* -
-
Re: Re: LIVE IN BUCHAREST:THE DANGEROUS TOUR
WOW! *14*
-
-
Re: LIVE IN BUCHAREST:THE DANGEROUS TOUR
Tak tohle dvd mám doma! Je to pecka! Ale krásný je taky live in Helsinky History tour -
-
Jj já taky. To je bomba. Jsem nedávno zrovna psala, že oni čekají na lístky, těší se na koncert, doma škemrají, aby jim rodiče dali peníze a potom omdlí hned na začátku, chudinky :-) -
-
Re: Re: Re: LIVE IN BUCHAREST:THE DANGEROUS TOUR
No to jo *1*
-
-
tak ten nemám, ale tenhle je fakt bomba....viděla jse to snad 10x a ještě mě to neomrzelo *4* *14* -
-
Re: Re: Re: LIVE IN BUCHAREST:THE DANGEROUS TOUR
To mám stažený z ulozto.cz je to taky pecka! Mylsím ty Helsinky
-
-
V Helsinkách právě tancuje robota na Stranger in Moscov... A Majký si dal záležet:)
-
-
-
....
nejdřív se hádate, že jí nechcete ani na titulce a ted sem cpete její videa?? proč... nás to nezajímá... nebo mě určitě ne -
prosím... :(
Nevím kdo je tady správcem, nebo tak, ale mohli byste ji prosím někdo smazat.. už tak je to těžké, když nevíme jestli tam spí nebo je mrtvý.. prosím, smažte ji někdo!! *9* *9* -
-
Re: prosím... :(
Zatím to nechte. Vždyť nevíme. Tak tam nemusíme chodit na ní koukat zatím. Uvidíme. Snad se brzy zjistí pravda.
Nehledě na to, je to pořád Majkí. -
-
Re: Re: prosím... :(
jo máš pravdu.. nevíme.. ale stejně je ta fotka deprimující..
-
-
-
Video
Ahoj všichni,můžete my někdo říct kde je to video jak si hraje s dětmi?Nebo,můžete mi dát prosím vás odkaz?Nejsem si jistá,aleasi se to jmenuje nějak Domácí video *3* *7* Byla bych vám moc vděčná,kdybyste mi ho sem dali. -
Pohreb
Ja fakt nevim,co si mam myslet.Ted jsem cetla,ze jeho ''tata'' ten pohreb posunul na 31.8.Ja uz fakt nevim,kdy to bude. -
-
Re: Pohreb
Jo, já to taky někde četla a myslím, že se na ty články už vykašlu. Jeden den něco výjde a na druhý den to není pravda... -
-
Re: Re: Pohreb
Mají hodně práce kolem toho. Musí toho dát hodně dohromady. Budou mít hodně policajtů na hlídky... A práce je kolem toho ještě hodně. -
-
Re: Re: Re: Pohreb
Takže při tom bude veřejnost? -
-
Re: Re: Re: Re: Pohreb
Právě, že nebude. Dělají opatření, aby měli na vše soukromí a klid. Konečně se chtějí rozloučit sami, bez kamer, bez publika, bez kamer a to naprosto chápu. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pohreb
Ano, taky to chápu. Ti lidi nemají opravdu žádné soukromí...
-
-
-
-
-
-
zrůda
rozpadající se plastová zrůda nic víc -
-
Re: zrůda
Ty si asi v živote zarobil, lebo myslím m. rodu asi viac miliónov a miliard dolárov ako Michael, navštívil si osobne asi viac detských domovov a nemocníc a dal si do nich viac miliónov ako Michael, a možno si vydal aj viac albumov keď si toto dovoluješ tvrdiť. -
-
Re: Re: zrůda
Zrůda je prostě borec. Je krásný, má charisma, miliony vydaných desek a stamilony USD na účtech. Každým rokem jezdí do Ugandy a staví nemocnice. Charita je jeho druhé jméno. *1*
-
-
Nikdo na tebe neni zvědavý tak zalez, zrůda seš možná tak ty. i kdby byl Michael sebe víc ošklivý (což není) tak je mi to celkem u prd*le.. -
No kamaráde tohle svědčí o tvé inteligenci...Asi na hranici rozpadu...jdi urážet svou matku.... *5* -
-
jdi si urážet svojí -
-
Re: Re: Re: zrůda
hele ty zrudo(600)to 600znamena ze ti je tolik???::)
-
-
-
Hele padej, nebo tě začnu mazat! -
ty 600 spletl/a jses misto titulki jsi napsala sve jmeno a misto jmena titulku takze titulka je 600 a tve jmeno zruda jestli chapes::) -
-
*1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: zrůda
diky ja rad vtipkuju::)ale tohle neslo o vtip...fakt se spletl/a -
-
Re: Re: Re: Re: zrůda
Byla to jasná záměna. *1*
-
-
-