Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • petulkamilashekpsmj

Kam jsme to dotáhli...

Omlouvám se předem,jestli tím někoho pobouřím,ale je to můj názor a na ten já mám právo.Tohle už není fanklub Michaela Jacksona,kam jsme se to dostali?Lidi se zde jenom dohadujou,místo toho,aby zde uctívali památku toho umělce...Lidi,vzpamatujte se!Musím se přiznat,že docela věřím,že by Michael mohl žít,ne jenom z důvod,že je to moje přání,ale taky z toho důvodu,že se dokážu vcítit do jakékoli osoby.Michael by měl nesčetně důvodů,aby nahrál svou smrt.Více než 40 let z 50 v showbussinesu.Lidé ho milují a chtějí ho stále mít na očích,ale on není Bůh,on je člověk..a ten potřebuje soukromí.Lidé to nerespektovali.Opravdu bych se nedivila,kdyby došel k závěru,že tohle je jediné možné řešení.Neklaďte mi otázky,na které neznáte odpovědi a nevyčítejte mi,ani na mne neútočte za můj názor. .....Pokud Michael došel k tomuto závěru,velmi to respktuji a chápu to.Jestli to tak není a Král popu opravdu není mezi živými,tak doufám,že nalezl klid,který hledal přes pětačtyřicet let....
    • masno

Re: Kam jsme to dotáhli...

To jo.
    • zanesskaaaa

No Kur*a už.. kolikrát vám to mám sem psát aby jste to už konečně pochopily!.. nudělal by to.. i když je to moje největší přání, aby to udělal, ale neudělal.. prostě NE!! chápete.. zabilo se kvůli němu 12 lidí.. myslíte že by to dovolil.. TEN Michael Jackson co nenávděl války, a zabíjení lidí.. to jste ho ještě nepoznali.. kur*a kdy už to konečně pochopíte, už mě nebaví to furt opakovat..
      PS: promiňte, že jsem byla sprostá.. ale už mě to fakt nebaví..
      • jacksonka

Re: Re: Kam jsme to dotáhli...

zanesskoooo tohle tady bylo už milionkrát....ale ty nevíš jaký to je!být 40 let zahrnutá špínou!....já vim je to sice divný ale prostě.......ach jo tohle je PŘÍŠERNÝ.....UŽ DOST!POĎME SE O NĚM BAVIT JINAK!PĚKNĚ JAK SI TO ZASLOUŽÍ! *8* *8* *8* *8*
      • petulkamilashekpsmj

Re: Re: Kam jsme to dotáhli...

nemusis se rozcilovat,psala jsem,ze je to muj nazor...kdyz si myslis,ze jsi to uz nekolikrat napsala,nemusis to psat znovu,ja jsem tvoje prispevky cetla,a vim co si o tom myslis,to ale neznamena,ze nemuzu napsat,jak to vidim ja...mas pravdu,nedovolil by,aby se kvuli nemu nekdo zabil,ale kdo bya to predpokladal?ja kdybych byla slavna,tak bych to nepredpokladala....a jak by si to on mohl vytipovat,kdo to udela?ty bys vybrala treba z 400 milionu lidi,i vic..12,kteri se zabijou?NE....
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Kam jsme to dotáhli...

joo promiň trošku mi ujeli nervy.. faakt promiň.. jenom říkám, že on by to nedovolil.. vždyť měl přeci před velkým Comebacem.. víte jak se na to musel těšit.. být zase po tolika letech na pódiu.. on miloval svoje fanoušky, četla jsi to o tom vlaku.. řekl: Stejně je miluji, oni nevědí co dělají.. nebo tak nějak to bylo.. on je prostě zbožňoval.. nenechal by je si koupit lístky a pak prostě zmizet.. to k němu přeci nejde.. a ještě jednou prmiň dneska je toho na mě moc:)).. pohoda?:))
          • petulkamilashekpsmj

Re: Re: Re: Re: Kam jsme to dotáhli...

jasne ze jo...pohoda *4* kazdej ma pravo na svuj nazor a ja ten tvuj respektuju....po nikom z vás nežádám nic jinýho,než trochu tolerance *4* nemusíte semnou souhlasit,lidi,ale nemusite mi za kazdou nutit svuj nazor jenom proto,ze vy si myslite,ze je to ten spravny....tohle uz bylo mysleno mimo tvou osobu zanesskoooo
            • petulkamilashekpsmj

Re: Re: Re: Re: Re: Kam jsme to dotáhli...

no jo...trochu jo...sak my si to v soukromi vyjasnime,ze jo?*1*bez hadek samozrejme..... *3*
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: Kam jsme to dotáhli...

jasný no.. tohle je svobodná diskuze.. ale tak musíš mi dát trochu za pravdu.. alespoooň trošičku:D:D
    • lask1

Mňa tieto ich hry tiež nebavia, nemmyslím tým pravú Aleksu.
      Nech sa radšej idú zahrať videohry, tam by aspoň získali neaké body.
  • allmichaeljackson

Pro Angie72

No někdy jí ignoruju a hlavně to moc nečtu, protože jsou ty komentáře strašně dlohý, ale někdy, když si to přečtu tak musím reagovat.Tvrdí, že má nějakého manžela v LA a ten tam mluví s "jistou blízkou osobou" a že ona má ty nejlepší a 100% zdroje.Vůbec jí nevěřím.Ani to, že se s Michaelem setkala, to by neplácala takové stupidity.
    • angie72

Re: Pro Angie72

Já teď reaguju i u tebe na blogu (je to tvůj blog, že?)
      Víš, až když četla tady, že jsem v kontaktu s blízkou osobou, tak to začala používat všude ona. Nesmíte jí nic věřit. To co píše je skutečně hodné na léčbu. Já jsem si s ní tady hodně užila. Fanoušci by mohli povídat, jak mě dokázala vytočit, že jsem nemohla ani dýchat a to nekecám.
      • allmichaeljackson

Re: Re: Pro Angie72

Já jí nikdy nevěřila, ale zase nechci ranit ty ostatní co jí věří, proto ji nechávám.Pro někoho to může být velmi těžké, a kdybych byla zlá a sakrastická mohlo by jim to ublížit, ale Laidy to vždycky natřu.Je to hussa a nevím jestli jí mám věřit i to, že je to ženská.I když chlap by takhle nevyváděl.
        • angie72

Re: Re: Re: Pro Angie72

Já u tebe raději nebudu reagovat, protože bych byla asi zlá na ní hodně. Já vím co vyváděla tady a stačilo to...

Lidičky, jdu na chvíli od PC, jsem unavená z toho běhání po městě. Mějte se krásně a tobě přeji pevné nervy a zapomněla jsem tě přivítat, tak ať se ti tu s námi líbí a máš hezký blog *4*
    • tea301

Re: Pro Angie72

prosimtě je to kráva namyšlená která píše jen samý debiloviny ji nemužeš věřit ani nos mezi očima(ikdyž ten asi nikdy neuvidíš) no to je jedno víš co tím chci říct vůbec se nad jejími komentáři nepozastavuj jsou pěkně stupidní!! *3*
  • anet98

Ahojík

Ahojík všichni.Tak co jak je? *4*
    • luciq-dc

Re: Ahojík

"krutá nuda".. *1* *1* jak už jsem řekla *3* a jak se máš ty co? *15*
      • anet98

Re: Re: Ahojík

No celkem to ujde.Ale měli by jsme vymyslet nějaké téma.Mě ale vůbec nic nenapadá. *9*
        • luciq-dc

Re: Re: Re: Ahojík

jo promin já tedka byla v obchode.. *1* no nad témem jsme přemýšleli už minule a nějak se to nechytlo... *15*
          • anet98

Re: Re: Re: Re: Ahojík

V pohodě neomlouvej se. *3* Já bych navrhovala téma SEXY Majkí.Jo můžu si tě přidat do přátel? *7*
  • petr_jackson

Pro polinku

Už jsem to smazal. Jo a přišel mi jeden e-mail od tebe ty noty. Takže to asi de.
    • polinka

Re: Pro polinku

omg... jeden... jsem jich poslala asik milion *15* no nic já to pošlu znova.
      • petr_jackson

Re: Re: Pro polinku

Už vm proč to nejde mám zaplněnou schránku. A to je ten tvůj jedem e-mail. Ale víš co? Pošli to na Báry e-mail, ta má neomezenou schránku. Její e-mail je: Bara.E@seznam.cz
        • petr_jackson

Re: Re: Re: Pro polinku

Ještě že jsem na to přišel včas, to by ses uposílala.
  • polinka

heal the world

před chvílí jsem na blaníku slyšela heal the world *14*
  • kika...

Zatím

No nic du dolu máme tady návštěvu tak se du za něma mrknou. Nejspíš se tady dneska ještě ukážu, ale kdyby náhodou né tak pá zlatka.. *3*
    • luciq-dc

Re: Zatím

ahoooj prckuu *15* *15*
  • petulik5c

lucinka

jakson??????????????fuj ani náhodou *13*
    • thesimsa

Re: lucinka

Zalez ty vymatlanče !!!
    • Re: lucinka

nechte už všichni majkýho napokoji,nevím proč ho skoro nikdo nesnáší *16*
  • mrs_jackson

z5 xD

Lidi jsem z5 *15* nemohla jsem to bez Majkího vysržet *14* *14* *15*
  • zanesskaaaa

Páá

Tak ty jedna, co mě nepodpoří v mém jeptiškovském hnutí *15* .. Dobrou *15*
    • thesimsa

Re: Páá

Jeptiškovském hnutí ? hezký no *15*
      Dobrou *15* *15* Ať tě bůh obdaří ... sny o kom..to si snad domyslíš *15* *15*
      • zanesskaaaa

Re: Re: Páá

*15*
        Nooo to už by taky konečně mohl jako *15* .. jsem dlooouho žádnej neměla *15*
        Tebe ať taky obdaříí *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: Páá

Taky by mohl *15* už asi měsíc se mně o něm nic nezdálo Grr *15*
  • baluska1

?

Je tu vůbec někdo?
    • mischicka

Re: ?

já jo *1*
      • Re: Re: ?

je tu někdo