Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pajka52

*

čaute kočeny... ;)))
    • Re: *

čaau *15*
      • zzj

Re: Re: *

ahoj *4*
  • :)

Zdarec holky,čtu si tady ty vaše příspěvky a u některých se fakt dost bavím(tím vás nechci urazit *3* )je vidět,že ho máte fakt hodně rády stejně jako já *14*
  • zzj

:(

achjo *9* za 10 dni to bude rok co majkíí odesel *9* *9*
    • sasa87

Re: :(

ano máš pravdu za 10dní to bude rok co tu už není a to není možné jak ten čas letí.Že jsi zachvíli bude připomínat rok od jeho smrti.
      • zuzanka666

Re: Re: :(

Samota přidává smutku na objemu.Byl to hroznej rok a jen tak ta noční můra neskončí.Nejde prostě uvěřit tomu,že už tady není tak milej člověk jakým Michael byl *9*
    • anka6959

mno jo je to hrůza jak ten rok utekl rychle mě to přijde jako kdyby to bylo před měsícem *9* *9* *9* *9* *9*
      • zzj

uteklo to nehorazne rychle clovek nemel vubec cas se s tim smirit a ted aby se smiroval s tim ze to bude rok *9* strasne mi chybi !! *9*
        • zuzanka666

Re: Re: Re: :(

Chybí mi taky ůplně nejvíc *9* Tohle asi nikdy nepřeboli.Někdy se to ani nedá vydržet jak moc se mi stýská.
          • zzj

Re: Re: Re: Re: :(

je to neskutecna bolest !! *9*
            • terullka00

Re: Re: Re: Re: Re: :(

já naštěstí budu možná skámoškou která ho taky miluje..a budeme celej den čučet na televizi ty hudební programy prej tam celej den budou pouštět Majkího! *9* *9* *9*
            • zzj

ja jsem je taky videla ale u me to probyhalo podobne ale bouzel osamote *9* chtela jsem tam byt s tema lidima ale bouzel Praha je daleko *9* *9* takze i po roce ta to budu sama *9*
            • majda1997

Já tomu taky neůžu věřit, že už je to rok, co se celým světem rozlítla zpráva o jeho smrti. Pamatuju si ty záběry těch lidí, jak brečeli...vůbec jsem se jim nedivila, páč mě to taky hrozně vzalo!! Hrozně mi tu chybí!! Michael, we wont you back!!
    • baluska1

jo je to hrůza :(:(:(:(
      • sisule

To je pravda a strašně to letí přitom mi příjde že to bylo nedávno co odešel a už je to rok *9*
  • zzj

ahoj

ahojky jak se mate? *4* vcera nastesti to nebyl slepak v noci me to bolelo vic ale pak jsem si to zchladila a usla a rano me to uz nebolelo *4* *3* takze je to dobry *4*
  • tea301

MJ

Nehledej krásu, ta srdce nemá. Hledej srdce, krása přijde sama. *14* tohle je přesný příklad MJ. Člověk může být nádherný, že se za ním lidé otáčejí, ale je bezcitný. Michael má veliké srdce plné citů a lásky a to z něho dělá toho půvabného, neodolatelného sexy muže. MJ, není pochyb o tvém velkém srdci. *14*
    • mischicka

Re: MJ

přesně on *14* *14*
    • terullka00

ooo very very good!!! *14* *14* *14*
    • zzj

tos klasne vystihla *4* a mas pravdu k nemu to sedi!!
  • anet98

Dobrou noc

Tak dobrou noc všem. A krásný sny s Majkým. Zítra naviděnou. Papa. *4*
  • nechte ho už být::::::::::::::::((((((((((((((( ((((((((((((((((!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!

kurva už nechtoho chudačka komu se nelibi at si prdel polibi nechte ho o mrtvych jen v dobrym milujute majky a vzdycky budu co sem se na tebe nabrecela pusinko moja ty zijes a vzdycky budes pro me miluju te jako nikdo..... ja tomu stejnak neverim ze uz tu s nama nejsi proc zrovna ty lasko miluju te budes tu porad s nama forever majky Y love you *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* zlaticko nejhezci na svete a vy kteri jste ho nemeli radi tak bezte do prdele
    • Re: nechte ho už být::::::::::::::::((((((((((((((( ((((((((((((((((!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!

*9* Máš pravdu jsou to zrůdy nevědí co říkají je to přeci král a miloval lidi ikdyž není mezi námi bude žít v našich srdcích *14*
  • michael

Michael je jedinecny posloichala jsem ho a vzdy taky budu.A nenadevejte
    • kacenka33

Re: michael

on byl úžasný ...ale prostě některý z nás to tak vzalo že se o něm musíme bavit pořád i když by se to nemělo...
  • Pro Aleksu

Nevím, jestli se vracíš zpátky k reakcím na Tvé reakce, napsala jsem něco, k čemu jsi mě inspirovala, je to pod Tvou odpovědí asi o stránku nebo dvě zpátky. Díky.
    • Re: Pro Aleksu

Jdu se podívat. *4*
      • Re: Re: Pro Aleksu

Odpověď máš na první stránce. Tedy prozatím, na první. čas cca 22:50
  • angie72

Comeback

Podívejte, tady Majkí ohlašuje comeback, je sladkej, brouček.

http://www.youtube.com /watch?v=3lo87SKox2s&feature=fvw

Někde jsem četla, že když ohlásil návrat tak slíbil, že tedy bude jíst, není krmná husa :-)))
    • lask1

Re: Comeback

Keď si predstavíte, že vážil 50 kíl, jedol vraj len 1 krát denne.
      Neviem ako by tie koncerty zvládal.
      Údajne bral aj tie lieky.

Ešte ku všetkému bol plešatý a nosil parochňu.
      Nieviem, prečo tak početná rodina mu neak viac nepomohli, keď bol vtakom stave, napr. aj psychicky, poradiť mu...
      Určite ho niečo trápilo.
      Hlavne, že mal priatelov a nikto mu poriadne nepomôže, keď si nevie sám pomôcť. Aj tí doktory boli sprostý, keď mu tie silné lieky dávali. On bol hlúpy, že riskoval.
      • angie72

Re: Re: Comeback

V té knížce píší, že se léčil. Šel sám, chtěl to. Nepsali, že už potom začal opět brát léky.
        To co mu lékař dal na bolesti díky tomu, že se při té reklamě na pepsi popálil, bylo nerozumný. Takhle silný lék... Je logický, že když dostaneš lék podobný morfiu, že už potom nezabere nic a ty musíš dávky zvyšovat.
        Hledáme viníka? Ukažme na doktora. On měl napsat léky, ale slabší, které by se daly časem nahrazovat, ale dát mladému člověku takový lék? To je šílenost!
        • lask1

Re: Re: Re: Comeback

Neobviňujem doktora, ale doktor by mu mal dôrazne vysvetliť všetky riziká. Tak aby to pochopil. Vraj sa varovaniu iba smial.
          Vraj neaká jeho doktorka u neho 3 mesiace pred jeho smrťou prestala pracovať, požadoval od nej jeden liek, ktorý sa používa výhradne vo výnimočných prípadoch v nemocnici, že nie je na bežné používanie.
          Hovorila, že po tomto lieku, by sa nemusel prebrať.
          Vraj mu lieky spôsobovali lepšiu, veselšiu náladu...
          Ku všetkému ešte požadoval anstézie pri operáciách, aj pri tých jednoduchších.
          To tiež nie je pre telo dobré.
          • angie72

Re: Re: Re: Re: Comeback

Máš to pomíchané. Nepřestala u něj pracovat doktorka, protože měl leta doktora.
            Říkala mu to zdravotní sestra, že se nemusí probudit. A já doktora obviňuju. Kdo jiný nese vinu za to, že pacient bere léky. Mohl s tím něco dělat. Byl jeho lékař. Já, kdybych byla lékařkou, tak za žádnou cenu nedovolím svému pacientovi, aby užíval to co užíval. A nějaké, že měl svojí hlavu... Vždycky si nechal poradit. I s tím jídlem řekl, že bude jíst tedy, ale málo, že není krmná husa.
            Neměl podporu, nebo důvěru? I to je možné.
            • lask1

Re: Re: Re: Re: Re: Comeback

Asi máš pravdu.
              Je to zamotané.
              Vraj mal aj depresie a bral na to lieky.
              Keby som zažila to čo on, tie obvinenia atď..., chcela by som žiť, ale už by ma ten život nebavil. Nečudujem sa, keby tie antidepresíva bral. Aj tak ho obdivujem, že má v tých rozhovoroch ešte zmysel pre humor.
      • lina25

Re: Re: Comeback

Tak já si zase nemyslím, že by se mu nikdo nesnažil pomoct nebo poradit. Teď nemyslím tu jeho rodinu, jenže co když si prostě poradit nenechal?
        • lask1

Mne to tiež pripadá, že mal takú svoju hlavu a vo všetkom sa sám rozhodoval.

Hovorili asi v tv, že mu neaký známi hovoril , aby tie lieky moc nebral, niečo v tom zmysle.
        • angie72

A ty se nerozptyluj a čti knížku *15*
          • lina25

Re: Re: Re: Re: Comeback

No ale mě by se po vás stýskalo:)
            • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: Comeback

Nooo, ale nám po tobě taky :-) A nekoukej pořád na mě tak šibalsky *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit