-
..
Jste tu někdo? tak dáme téma.. Přiznejte se kdo brečel u Moonwalkera, když Michaela zkopali do bříška?? jáá *15* -
ahoj
ahoj sem tu zas *15* *15* sem se dívala na ty videa jak se tam Mike směje a teď mám děsný výtlemy ze všeho *15* *15* *15* -
-
Re: ahoj
ahojky ano Michaelův smích je ten nejkouzelnější jaký znám *14*
-
-
:) akademie
Dneska jsme si konecne byli skusit Thriller do sokolovny !!! takze uz celkem vime jak to tam je ale uz se tesim na generalku a hlavne na to predstaveni !!! *4* doufam ze se to MJ bude libit a bude stat pri me kdyz to budem tancit *4* doufam ze ho tim treba nestrapnim nebo tak neco to bych vazne nechtela *9* !!! -
-
Re: :) akademie
ty se mass,ja se nam kam dostat *16* *9* A myslim ze mu to nezkazis...Ja si myslim ze i kdyby si to zkazila,tak se mu to libit bude a jenom se nadtim pousmeje *3* -
-
Re: Re: :) akademie
ale nechtela bych to zkazit kdyz uz jsem konecne tu nasi tridu prekecala aby se tancilo neco poradnyho !! a navic kdyz jsem je to ucila ja a pak bych to zkazila to by me hodne mrzelo *9* *9* ale hlavne kvuli MJ.... co kdyz si budou pak ti lidi neco myslet o MJ co neni pravda... *9* ja bych mu takto pospinila jmeno *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: :) akademie
Neboj ja verim ze to nezkazis! Ty chodis na krouzek? Ja myslela ze jezdis na treninky jak se bude tancovat na majkího vyroci... -
-
Re: Re: Re: Re: :) akademie
ja to budu tancit ze tridou na skolni akci jmenem akademie *4* nn na ty zkousky bouzel nechodim *9* *9* ale chtela bych moc !!!! *9* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :) akademie
jako na ty treninky bych se nejak dopravila ale do te Prahy zdrejme nn *9* *9* a ani nwm jestli by mi to rodice dovolili *9* -
PRESNE *9* -
no ale pochybuju ze bych se tam dostala *9* -
JA BYCH TAKY CHTELA! *16*
-
-
-
-
-
-
ahooj
ahojky jak se tu máte?? já mám dneska ale boží den *15* *15* -
-
Re: ahooj
Ahuuj :D To mi trvalo, než jsem se sem dokopala *15* -
-
Re: Re: ahooj
asi tak *15* *16* *15* -
-
Re: Re: Re: ahooj
Dovíkdo to zas zpomalil....nějakej celoosobnostovej vir :D
-
-
-
-
Tribute for MJ
http://www.youtube.com/watch?v=KaNo ba6JCls tak to se opravdu povedlo úžasné,ke konci vystoupení jsem brečela s ním,ta písnička je prostě hodně dojemná-teď obzvlášť *9* *9* ale krásná *14* -
?
je tu nekdo? -
fb
heeej *1* mate tu nekdo fb-facebook *7* rada bych si vas pridala do pratel pokud nw *7* *15* *15* -
-
Re: fb
Mě máš :) -
-
Re: Re: fb
jj mam *4*
-
-
Re: fb
Mám :), zadej moje příjmení z profilu a najdeš mě, je to jediný, který tam exituje :/ :D -
-
Re: Re: fb
fajn *15* *15* uz jsem si te pridala Zani *15* *15*
-
-
-
MJ
JoJo holky zase si stěžujete *15* Máte si prostě najít téma a pořádně ho probrat. *1* Jsem byla v obchodě a na sobě měla tričko King of Pop.Šla jsem k pokladně a začali hrát Beat It.Naštěstí jsem měla mikču tak jsem se zapla aby nikdo to triko neviděl a ten pokladník se na mě tak nechápavě podíval. *15* No trapas.A dneska jsem vyděla kluka,nebudu lhát byl škaredej,a měl to sami tričko.A ještě k tomu mu bylo nějaky velky. *15* -
-
Re: MJ
*15* Já byla v New Yorkeru (už to je dávno) a zkoušela sem si kalhoty a k tomu náký triko a oni začali hrát myslím Dangerous *14* tak sem tam v tý kabině tancovala a pak ségra otevřela a já sem si jí nevšimla a viděla jak tam nák tancuju a za ní byl takovej krásnej a ségra dostala totální výtlem a ten kluk se podíval čemu se tlemí no a viděl mě no... tak sem si jich pak všimla a taky sem se smála ale trapas jak něco no... *15* *15* -
-
Re: Re: MJ
A to všechno kvůli Michaelovi. *14* A v jedne parfumerii ho hrají pořád.To já se tam vždy zdržuju skončí písnička a začne další od MJ.Tak těžko se pak odchází. *1* *9* A moje kámoška si pořád hraje na Michaela v Thrilleru a to i na ulici *15*
-
-
-
...
Posílám vám jedno tribute, které mi poslala Angie *4* . Je to vážně hezký, taková malá holčička *4* . A má přehnaný vlasy *15* . A ten imitátor je fakt výbornej *4* .
http://www.youtube.com/watch?v=GOQjhM3iaWc -
-
Re: ...
jo to už jsem viděla... Ten imitátor je hroznej a ještě si vezme do takovýho dojemnýho tributu zlaťáky... No IQ... *15* Jinak ta holčička je úžasná... -
-
Re: Re: ...
Proč hroznej ? Na imitátora je výbornej, umí skvěle moonwalk, všechny Michaelovo nejznámější pohyby a ten kostým je úžasnej. Myslím, že není tak "HROZNEJ". *4* Znám i mnohem horší imitátory *3*
-
-
Re: ...
BTW, je vidět, že je to opravdu upřímný !! :)
-
-
sen
*4* Konečně se mi zdál sen s Majkím! *15* *14* Sice tam byl jenom chvilku ale i tak... *15* Mě se zdálo že se ségra vdává a já sem družička a za mnou stojí můj kluk a vedle něho Majkí a oba se na mě usmívají... můj kluk tak jako že mi splnil přání a Majkí úplně hafo mile... prostě to se nedá popsat *4* *14* -
-
Re: sen
njn to Majkííí umi *3* *15* *15*
-