Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zuzanka666

smrt

to prostě nejde stále brečím a myslí na to že před par dny se ještě smál se svými dětmi a ted už tu není odešel BUH POPU ze světa ale z mého srdce nikdy neodejde *9*
  • zanesskaaaa

2.

je smutný že až když zemře se dostane na 2. místo.. nikdy se k němu moc lidí nehlásilo. teď zemře a všichni ho milujou.. nic proti těm kteří ho měli rádi odjakživa *4*
    • Re: 2.

Jako by si nikdy neslyšela jméno Michael Jackson *3*
      Tak je jasný, že když se o Michaelovi Jacksonovi nepíše, tak ho nikdo "tolik" nehledá. Ale jinej případ je jeho smrt.
      Když neuvidíš svojí mámu 10 let, pak se dozvíš o její smrti tak pořád tě nebude zajímat? *3*
      • zanesskaaaa

Re: Re: 2.

já to nemyslela špatně to vůbec... a mimochodem svojí mámu jsem neviděla 13 let a to proto že zemřela.. takže si jí vůbec nepamatuju *4*
    • Re: 2.

Lidi se k němu vždycky hlásili...když měl koncetr tak měl vyprodáno on byl jedinečnej a nikdo ho nenahradí never gon let you go
  • majkííííííííííííííí

je velkej černej zkurvenej čurák,kterej šoustal maly kluky.takovýho dobytka vy tady litujete a oslavujete.jste stejný prasata jako on. *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
    • kretene

co si to dovolujes !! vimrdej svoji matku ktera te tak porodila jako rasistu na rozdil odtebe to byl a bude král a ty si hovno u cesty který smrdi jak schnila krysa čuráku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! *10* *5* *16* *8*
    • michael je legenda idiote !

ty hele drž hubu di do prdele di do píči zasraný ti víš leda tak hovno on nebyl to co ty říkáš buzerante ! *5* *10* tohle všechno si vimysleli ty kreténi bulvári novináři o něm říkali tyhle věci jenom aby odněj dostali peníze víš takže drž hubu ty velká hubo nemáš pravdu dávej si pozor na jazyk co říkáš a jeho zasraná pitomá ségra la toya ho udala jenom aby dostala ty posraný prachy co se z nich až člověk zblázní takže tohle není pravda chlapečku jo tak si sklapni tvojí držku a nech ho beeeeejjjjttt i po smrti víš jak musí bejt jeho dětem blbečku posranej ty spíš malíma klukama ty si pedofil posranej ty kreténe !!!! *5* *16* *10* *5* *16* *16*
    • Re: majkííííííííííííííí

jooo tak jeden z těch kluků se ted přiznal že to jeho otec udělal pro peníze a že si všechno vymysleli!!
      Chudák Michael..

Ježiš se vzpamatuj ty kretene!!!!!!Co ty o tom víš!!!!!!!!!! *16*

ne ty si curakk..to ze udajne obtezoval maly kluky si vymyslela naka vypatlana matka aby z nej dostala prachyy..zamysli se...v zivote slavnych zvezd se staci jneom zminit o nake hovadine kterou si nekdo vymyslel a hned je ztoho to nejzhavejsi tema vsech bulvaru.. *7*
    • Tereza

Re: majkííííííííííííííí

Hmmm zrovna ty máš co tak mluvit o dobytku!z tvýho vyjadřování!
    • klarissa

seš obyčejnej rasista! *10* *8* *10*
      Michael byl prostě nejlepší,je a bude!
    • mikkk

jdi do hajzlu
      • kacenka33

Re: Re: majkííííííííííííííí

nic o něm nevíš tak jdi do prdele a nebuzeruj!
  • zanesskaaaa

video

http://www.youtube.com/watch?v=R9DD TiPzJCk
    úžasný.. normálně bych chtěla být tou holkou *9* .. jak mu bylo jedno že tam je a klidně jí objal.. on je úžasnej *14*
    • Re: video

mi ten odkaz nejede:-(
    • lask1

Re: video

Pozri si - crazy fan
      http://www.youtube.com/watch?v =pe7TmKOd8XQ

http://www.youtube. com/watchv=tF7ZhQ1suLo&feature=rela ted
      • lask1

Re: Re: video

V druhom odkaze mám chybu: chýba ?
        Ešte raz:
        http://www.youtube.com/watch? v=tF7ZhQ1suLo&feature=related
    • thesimsa

Nadherny video uz jsem to videla nekolikrat:-))
      *14* *14* *14* *14* *14*
    • terinda321

tak tohle je moje nejoblíbenější video, jak mu skoči do náruče, ona ho tak miluje, je to strašně kráásný!!!
  • návrh

co takhle majklovi zapálit svíčku v den kdy by měl údajně slavit narozeniny? *7* co? *7*
    • luida

Re: návrh

Souhlas. Půjdu si koupit takovou tu tlustou, červenou a vyryju do ní:M.J. King of pop (1958-2009)
    • torema

Na to už ji mám připravenou a včera jsem taky zapálila. Mělo být jeho první vystoupení v Londýně. Ale to asi tady víme všichni.
      • Re: Re: návrh

jo to víme, já už mám taky svíčku dopředu připravenou. *1*
    • miris

to je dobrý nápad souhlasím s tebou *3*
      • Re: Re: návrh

dík.vždyt si to majkl zaslouží *14*
    • mikkk

to každopádně,jasná věc
  • Miluji tě

Michael.. člověk, kterého miluji a obdivuji.. nejen jako umělce ale i jako člověka.. člověka s upřímným úsměvem, odhodláním pomáhat, talentem a velkým srdcem na dlani.. Byl to člověk, který pomáhal kam mohl.. Nezaslouží si aby se o něm takhle mluvilo, nemuví se o těch dobrých činech co dokázal, ale o tom špatném.. Pro mě bude Michael skvělej člověk, nepochopený, geniální a nenahraditelný.. Svět ztratil něco důlžitého.. ale už to tak je, nikdo nežije věčně.. Michael byl skvělej člověk, tak skvělej, že se na tuhle planetu nehodil.. Věřím, že se máš líp.. Miluji tě..
  • lina25

Výroky MJ

http://allmichaeljackson.blog.cz/09 07/michael-jackson-vyroky
    • zanesskaaaa

Re: Výroky MJ

chudák kluk.. i Michael *9*
      • zanesskaaaa

Re: Re: Výroky MJ

patří k tomu gone to soon *9*
  • misuliinka

Ahoj jsem nová

Ahoj jsem tu nová tak toho moc nevím jak to tu chodí.A ještě něco,ale nemějte mi to zazlí.Mě přijde že si lidi oblíbily Michaela Jacksona až potom co umřel.Lidi mají najednou větší zájem o něm až po jeho smrti.Nemějte mi to za zlí,ale myslím si to.
    • jirineczka

Re: Ahoj jsem nová

no to teda nemas pravdu a jinak Angie ma naprostou pravdu v tom co pise jsi trapna a chovas se jako maly dite a jinak Majkího jsme zboznovali uz kdyz byl na zivu to co dokazal on nedokazal a nedokaze nikdo an svete
      • Re: Re: Ahoj jsem nová

Já si myslím, že má misuliinka pravdu, nejste tím myslený zrovny vy co ste tady fanoučkama, ale ti co na osobnosti třeba taky nechodijou. Nikdo neřekl, že tím myslíme vás!:-)
    • angie72

Re: Ahoj jsem nová

Balusko baví tě to? Dělat tady ze sebe kvočnu?
      Vždyť tohle není normální? Ty si píšeš sama se sebou. Kolikrát jsi rozpoutala hádku, potom jsi přišla neregistrovaná, mě jsi urážela, potom jsi přišla, jako, že to jsi ty a zase jsi se mě zastávala. Potom jsi kopírovala texty, jako, že se s někým hádáš...

Vzpamatuj se už!!!
    • Re: Ahoj jsem nová

Já si to taky myslím! Ale co, my s tím nic nenaděláme! :-)
  • angie72

Debata Liny a Hanele

Už je to moc dole, tak navážu tady.
    Co se týče těch léků a závislosti jako takové, tak není pravda, že se do toho spadne snadno. Je to o tom, v jaké jsi momentální situaci. Jsou lidi, kteří se zhroutí při zlomení nehtu, a jsou lidi, kteří vydrží hodně. Já jsem držák, takže vím, že se dá zvládat hodně. A proto je mi taky jasný, že Majkí vydržel taky hodně. Má toho za sebou od mala dost a pořád hrdě stál na nohách se vztyčenou hlavou.
    Začal léky brát na bolesti, ale bohužel netušil, jak silné mu lékař dal. On to zjistil jeho dermatolog až po Mïchaelovo smrti, bohužel a byl tím dost otřesen.
    Nezáleží na tom jaké máš problémy, ale jaké jsi povahy. Slaboch sáhne po prášku na bolest, slaboch sáhne po prášku na nervy hned, jakmile cítí, že se mu (je to příklad)láme nehet. Silný člověk stojí pevně na svých nohách a nenechá se zlomit.
    Majkí byl silný! Bral na bolesti léky kvůli té plastice po popálení, protože měl celý život už bolesti, ale netušil jak islné léky to jsou.

Nebyl závislý! Majkí ne!!!
    • Re: Debata Liny a Hanele

Angie, vím, že to nechceš slyšet, ale Majkí závislý byl.My všichni ho milujeme, a je to velice těžké si to připustit, ale už to, že ty léky na bolest bral tak dlouho už je závislost.
      bohužel tělo si na ně zvykne, a aby bolest ustoupila musí se dávka zvýšit a už je tu kolotoč.
      • zanesskaaaa

Re: Re: Debata Liny a Hanele

souhlasím s Hanele.. vem si třeba seriál Dr. House.. nevím jestli jsi to někdy viděla.. ale on je zavislí na léku Vikodin.. nebo jak se to píše:)).. to tělo si na to zvykne a musíš ho brát, jinak tě ta rána začne bolet víc a víc... vím je to jenom seriál ale je to jako příklad.. Michael bohužel podlehl proto, že důvěřoval svému ,,doktorovi''.. není to o tom že by byl psychicky slabý.. ale bolela ho rána z popálení..
        • lina25

Re: Re: Re: Debata Liny a Hanele

Ale vždyť o těch popáleninách už se Angie zmiňovala! Myslím že její koment srozumitelný a logický.
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Debata Liny a Hanele

Promiň, ale je mi jenom 15.. jo furt se na to vymlouvám, ale bohužel nemůžu za to že jsou moje komentáře nesrozumitelné a nelogické.. nevím jak Vám to mám vysvětlit aby jste mi správně porozuměli.. fakt nevim... *4*
            • m.jacksonka

Re: Re: Re: Re: Re: Debata Liny a Hanele

Já souhlasím s Terindou. Seriál Dr. House mám ráda, ale někdy mi to taky připadá...No...Smyšlený. My prostě nevíme jak to bylo...To věděl jenom náš Majký. Ale já nevěřím, že byl na těch lécích závislý.
            • terinda321

Jako já nevím, proč se vymlouváš na věk.... čeština je od 1. třídy.... jestli dáváš za příklad tenhle seriál, tak nejsi normální... já ho sice miluju... ale i ty diagnozy jsou tam občas vymyšlený, natož jeho bolesti... To, že Michael užíval léky na bolest neznamená, že je závislý... copak ty jsi u něho seděla, když je bral?? Bůh ví, jakto bylo... bulvár to zase natáhl, jak jich bral 1000...
            • angie72

Jednak nebylo myšleno nic na tebe, jednak nebylo nic myšleno špatně a co se týče věku, tak to už máš dost vysoký na to,aby jsi se uměla přeci vyjadřovat *15*
          • angie72

Re: Re: Re: Re: Debata Liny a Hanele

To nemá cenu asi linuš. Každý chce vysvětlit jak to myslí, a akorát se do toho zamotáme.
            • lina25

Asi nemá no...
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Debata Liny a Hanele

tím nechci říct že to byl tvrdej ZÁVISLÁK.. to vůbec ne ale tak trochu na těch lécích byl závislý.. *9*
      • angie72

Ale tohle to já vím, já to znám. Ale nebyl závislý na drogách. On jen užíval léky na bolesti. On neměl ponětí co to je, jak je to silný. Já nejsem malá holka, abych pochopila, jak léky mohou ublížit. Nehledě na to, že jsem ve zdravotnictví pracovala. Ale není závislý člověk, který trpí nespavostí. Nespavost se dá léčit a Murray to moc dobře věděl. Jenže na co ho léčit, když z toho měl mnohem víc, ne?
        Nemůžeme považovat Majkího za závisláka na lécích. To už by bylo snad moc.
    • lask1

Re: Debata Liny a Hanele

Keby nebolo tej pyrotechniky...
      Alebo keby neurobili chybu, pri natáčaní.
      Ja sa aj trochu bojím chodiť na Nový rok na námestie, lieta to tam okolo vás.
      Jeden mamin kolega tak prišiel o oko, nie je to sranda.
      • angie72

No není nad to být o Silvestra domä. My nikam nechodíme. Já na to nejsem a asi dělám dobře. Vždycky trnu hrůzou, aby syn přišel celej...
  • zanesskaaaa

Dobrou..

No tak už nás tu moc nezbylo.. kdo zas usnul?.. no nic.. pádim.. Páá všem co zbyli:D:D *14*
    • thesimsa

Re: Dobrou..

Dobrou *3*
      Uz asi taky pujdu spat *1*
    • m.jacksonka

Re: Dobrou..

Páá měj se pěkně

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit