-
Zdeňul
Zdení s tebou na FB jsi fakt super holka..mám tě ráda -
-
Re: Zdeňul
jj ty jsi taky super holcina *4* na ten hokej zajdem..... MUSIME!!!... a kterypak hokejsta te uhranul svym pohled a hrou ? *15* *15* -
-
Re: Re: Zdeňul
Tenhel..hele my dvě pojedeme na Finále..pokud se tam ty naši borcí :-* dostanou
-
-
-
...
Ahoj děvčata :) ..
Zrovna jsem dokoukala na Óčku Sympaťáka roku. Vyhrál to muž. Vysokej, úžasný tělo, milounkej, blonďák (nebo to bylo hnědovlasý :D), barman ale to nejhlavnější je , že měl na sobě tričko In memory King of Pop (černý) a že při volný disciplíně předváděl barmanské kousky s tím tričkem na písničku od Michaela, Black or White. Takže to vypadá na fanouška, ale bohužel je zadanej :/ :D
No nic jen jsem vás o tom chtěla informovat, aby jste věděli, že to vyhrál Michaelovo fanoušek. :D -
-
Re: ...
Michaelovo fanoušci jsou jenom samí sympatáci... jinak by to ani nemohli být fan MJ *15* -
-
Re: Re: ...
mozna proto jsou vseci zadani *9* *15* *15*
-
-
Re: ...
skoda ze je zadanej *9* !!! jeste ktomu fanousek *9* ja mam vazne smulu !!! *15* *15*
-
-
ahoj
Ahoj. Dlouho sem tu nebyla *4* a teď sem vám du jen říct že mě mamka objednala na aukru obal na mobil s potiskem Mika *15* *15* *14* se už těším až to přijde *3* *14* *15* . Tak já zas du papa -
-
Re: ahoj
ahojky..se máš *9* .. mě máma řekla at si na aukru nic neobjednávám protože tam prej že když se tam něco objedná tak se může zvýšit cena.. *9* -
-
Re: Re: ahoj
ahoj *4* se mas ja bouzel nemuzu si objednavat *9* ale mam vyhlidnutych asi tak 100 veci kterych bych chtela *15* -
-
Re: Re: Re: ahoj
*15* *15* já bych si objednala všechno kromě triček v dětský velikosti *15* *15*
-
-
-
-
Koncert
Asi už to všichni víte ale já to sem beztak napíšu *1* 26.6. Budou dávat na Barandově koncert Michaela *15* Strašně se těším i když ho už dávali *14* Michael je tam úplně nejvíc krásnej -
-
Re: Koncert
ja bouzel nemam satelit tudiz se nemuzu divat *9* *9* neni nekde barrandov online na netu ? *7* -
-
Re: Re: Koncert
neni na netu, ale muzes dojet k nam. *1* *15* -
-
Re: Re: Re: Koncert
co jak to *9* tak fajn balim kufry *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Koncert
Já taky nemám satelit ale Barandov mám.Ale zase na ůkor Očka *9* Myslím ale že ten koncert najdeš po částech na youtube.Stoprocentně. *3* Tam je všchno *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Koncert
Z roku 2001,když oslavoval 30.let své solove kariéry.Na youtube je to pod MJ 30th Aniversary Celebration.Je tam spoustu hostů a samozřejmě Michael a vystupuje i se svými bratry -
Re: Re: Re: Re: Re: Koncert
a jaky je to koncert s kama?
-
-
-
-
-
-
?!
No já teda zírám...pár hodin tady nejsem a stane se tady tolik věcí...nebo spíš jedna věc,ale mířená na nás všechny...nechápu co si tím ta(ten?) lollipap chce dokázat?Vidím to na nějakou maximálně desetiletou rozmazlenou holčičku,která někde pochytila pár sprostejch slov,přečetla si ty kraviny o Majkým co píšou v bulváru a myslí si,že nás tím ohromí...jak jsem si to teď pročítala,tak jsem měla chuť tam něco napsat,ale pak jsem si řekla,že nemá cenu se zahazovat s někým kdo o MJ vůbec nic neví a nesahá mu ani po kotníky...doufám,že už se tady neukáže,protože sem chodím jenom proto,že je to asi jediný místo,kde mají Majkýho všichni rádi.A pokud by sem začala psát nějaká malá kráva tyhle věci častěji,tak už fakt nevím s kým bych se o MJ bavila *9* *16* *9* -
-
Re: ?!
Přesně tak... nevím, co tím chce dokázat... neví o něm nic, tak ať mlčí... jen sprosťačit... k čemu asi? *9* -
-
Re: Re: ?!
jako já ani nechápu,proč zrovna tady píše takový blbosti?Proč zrovna u Majkla?Proč to nepíše,já nevim třeba u Biebra(to je jenom příklad,neurazte se kdo ho má rád *3* )?!Ubohost některých lidí prostě nechápu a asi nikdy nepochopím.. -
-
Re: Re: Re: ?!
oni akorat chcou naprudit fanousky a pak se smat tem komentarum co pisem k tem jejim priblblym prispevkum *10* ..proste magori..
-
-
-
-
čau
čau *9* -
-
Re: čau
čus *15* co jéé? *7* -
-
Re: Re: čau
smutná a zároveň naštvaná!!! *9* -
-
Re: Re: Re: čau
proč si smutná? a proč naštvaná? a líbí se ti má nová fotka? -
-
Re: Re: Re: Re: čau
ále toje jedno.. a jj líbí je krásná!! *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: čau
to já vím... já to jen tak zkouším -
ty ji nespravíš .. *1* -
dík *3* a čím by se ti spravila nálada?? *7*
-
-
-
-
-
-
---
Všechno nejlepší , ať se v tom "pop nebi" máš dobře ;) :) -
:D
to je konec *15* *15*
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000257253827&ref=profile#!/photo.php?fbid=180451998641958&set=a.179885545365270.36293.100000314766778
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000257253827&ref=profile#!/photo.php?fbid=180157715338053&set=a.179885545365270.36293.100000314766778&pid=514162&id=100000314766778 -
-
Re: :D
*15* *15* it's the end *15*
-
-
dabing
Věděli jste(určitě ano),že Michael daboval jednu postavu ve Simpsnech?Nějakého Leonarda,co se vydával za Majkýho... http://www.youtube.com/watch?v=xKY5 11tyluQ&feature=related -
ja ho zrovna v lasce nemam ale je to nejlapsi zpevak a tanecnik vsech dob a vim ze je neviny o