-
pro balušku
v práci ;-) *5* -
-
Re: pro balušku
Aha. Jo četla si co napsali v NAPSALI O MĚ?
Ty jo ty doktoři neví, jak už by se těch hvězd zbavili.
Jo a nagooglu, jsem našla fotku, jak Majkl vypadal po smrti, udělali to doktoři na PC.Je to udělaný tak že je tam,jeho obočí jak vypadalo, když žil a to. No já když to viděla,tak sem si říkala že to není možný. JInak sem dneska koukala na video s Majklem a tam choval děti a já začale bulet jako malá a říkala sem Condrate Murray proč sho zabil,mohl dál žít. Jedině on věděl jak světu pomoci. Proč si mu odepřel děti.Kdybys mi přišel na oči zak bych tě zmlátila.
Tohle sem si říkala. Bože pořád si nemůžu zvoknout na to že už tu není. -
-
Re: Re: pro balušku
baluška: co jew to za fotku? pošli mi jí, díky -
-
Re: Re: Re: pro balušku
Já sem pošli link.
-
-
-
-
Rukavice
V Blesku úplně na konci bylo něco o Majklovi. A psali přesně tohle:
DRAŽBA RUKAVICE
Za 1,25 milionu korun se na dražbě v Loa Angeles prodala svítící rukavice Michaela Jacksona(+50). Měl ji běhěm svého světového turné Victory v roce 1984. -
JUCHŮ
MAJKÍ JE PÁTEJ *14* *14* *14* -
-
Re: JUCHŮ
jo a když přiložíte šipku na ty interprety, tak se vám tam ukáže jak je ta písnička stará. MAJKÍHO písnička tam je 103dny marián vojtko je tam 1679 dní. NO TO TEDA KLOBOUK DOLŮ VŠEM KLIKAČŮM NA MAJKÍHO *14* *14* *15* -
-
Re: Re: JUCHŮ
Skvěly *15* *15* Natřeme jim to a Maikiho vyzvednem na první místo *14* *15* -
Re: Re: JUCHŮ
to tedy ano!! možný tak myslel smrad ty roky!! ale když se tam i tak podíváš třetí místo vede od čtvrtýho o 4hlasy takže když doženeme toho čtvrtýho dáme lehce třetí místo!! *15* -
-
Re: Re: Re: JUCHŮ
JJ dneska to dáme určitě na 3. *15*
-
-
-
my jedeem *15* *15* -
SUPÉÉR JSME DOBŘÍ ale ted nás čeká přes 100 hlasů na 4.místo!§ ale jako včera byl myslím ještě 15 nebo 15 takže velký úspěch!! *14* *14*
-
-
Polofluska
takže já jsem polofluska a BACHA!!! Flusám na všechny i když jsem jenom polo *15* -
-
Re: Polofluska
nóó *15* jestli budeš flusat na všechny *15* tak ti dáme nedofluska *15* a máš po srandě *15* -
-
Re: Re: Polofluska
no ale já jsem POLOfluska a ne NEDOfluska *15* pakže po ptákách budete mít vy *15* -
-
Re: Re: Re: Polofluska
čím víc polo tim víc drzí! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Polofluska
hele nedovoluj si na starří ok? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Polofluska
no ted je to o rok ale v těch 60 to bude JENOM o rok víš *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Polofluska
jenom o rok jóó? počkej v šedesáti mi budeš závidět na plný pěsti!! *15* *15*
-
-
-
-
-
-
dobré ráno
no to teda moc dobrý není já sem se moc nevyspala a nevím proč možná je to tim že je 25 že je 4 měsíce po smrti -
30.000
Tak a máme 30.000 komentů..sme borci.. -
-
Re: 30.000
jooo pro michael vše!! DÁME VÍC!! *14*
-
-
titulek
óu kristyn já na to jdu zítra..děsně se těšim tyv*le *15* *15* ta atmosféra musí bejt totální *15*
a jinak LUCH všem.. *15* *15* jako že dobrou *15* *15* -
-
Re: titulek
pa *3*
-
-
zdáááárec
nazdar baby *15* *15* prominte že sem tu dlouho nebyla ale máma mě učila štrikovat v pondělí sme se to učili ve škole a nechápala sem to a zejtra nejspíš za to zabiju učitelku že si to vymyslela *15* *15* -
-
Re: zdáááárec
*15* *15*
-
-
*
chtělo by to nahodit nějaké jiné téma co? -
-
Re: *
OK navrhni nejake *1* -
-
Re: Re: *