Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lucik200

Škoda

Je moc velká škoda,že zemřel:(Byl to jeden z největších umělců světa...Nikdy na tebe nezapomenu!
  • terinda321

...

tak nic zase zítra pááá
  • valkikulka

mj

Byl to ten nej nej chlap na svete byl opravdu nejlepsi zpeva at sw dostal do prusvihu ci neco jineho vzdy mel rados za deti a ostatni proste uzasnej chlap si ce sem ho nevidela na zivo ale byl uzasny a vzdy pronas bude kralem...

Byl kralem a bude kralem *14* *3* *4* *14*
  • angie72

pro:terinda321

Terísku, Majkí byl a je mimořádný člověk. Cítíš k němu něco jako úctu, obdiv, a proto ti je tak smutno. Víš čím prošel, v sobě máš cit, který bys mu chtěla říct, ale ono to nejde...
    Jde to, povídej mu, říkej mu co cítíš. On tě slyší. Neměj mě za blázna. Věř v posmrtný život. Protože on je. Smrtí život nekončí. Jak napsal Mikloško na svém blogu.

Já vám napíšu na web mé zkušenosti s duchy, jestli chcete. Ne, nejsem blázen, věřte mi, že ne :-)
    • Re: pro:terinda321

Určitě napiš Angie. Vím, že jsi tady postovala svůj web, ale připomeň ho prosím, dám si ho oblíbených, ať to pak nehledám.

Mám stejný názor na smrt, zřejmě formovaný budhistickou filozofií. Smrtí nic nekončí a modlit se můžeme za zesnulého, i když je mrtev několik let. Podle budhismu, mrtvý člověk potřebuje "vedení" po smrti až 48 dnů, aby se nebál, protože si z počátku neuvědumuje, že je mrtev. Takže pokud se modlíte nebo meditujete nad Michaelem, tak NE s lítostí, že je mrtev, to jeho duši stahuje na zem, ale upřímnou prosbou k Bohu (kterého vyznáváte), aby Michaela očistil od hříchů (každý je hříšník) a aby ho zahrnul láskou a pomohl mu v další cestě. Aby zůstal po boku Boha a nevracel se zpět a nebo pokud ještě musí projít "školou" tady na zemi, aby se narodil jako člověk a do rodiny plné lásky. Možná to zní hloupě, ale mě tyto modlidby pomáhají.
    • terinda321

Re: pro:terinda321

Děkuju za podporu!! Nejsi blázen!! Já taky věřím a doufám, že michael je ted ve společnosti prima lidí a směje se!! A hlavně je moc rád, že mi takhle moc milujeme!! Jeho, sebe navzájem a vůbec všechno! Je to prostě klasika!!!
      • angie72

Re: Re: pro:terinda321

Nemáš zač :-)

Je přirozený, že se lidé objímají. Moje kolegyně měla trápení a brečela. Hned jsem jí chytla a pevně jsem jí držela a hladila po vlasech. Nepřijde mi to divný. Nepřijde mi divný, když se muž rozpláče, naopak. Je to jen člověk. Nepřijde mi divný, když se muži obejmou. Mají také city a pocity a potřeby a pochopení...
        • lina25

Re: Re: Re: pro:terinda321

City, ty Majký uměl projevit, ty slzičky v očích, při těch emotivních rozhovorech, nebo ten stud, no prostě brouček:)
          • terinda321

Re: Re: Re: Re: pro:terinda321

Já si taky myslím, že zrovna Michael byl v tomhle mistr, i všechny písničky má tak procítěný, jako klip k you are not alone, to je jedna velká fantazie, nádhernej klip.... my the best
            • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: pro:terinda321

Pamatujete z toho pohřbu, jak tam vyprávěl ten zpěvák, který složil písničku a přišel k Jacksonům a slyšel Majkího zpívat si jí? Majkí mu musel ukázat rodný list, protože nemohl pochopit, že tak malej kluk cítí o čem to je a procítí to.
            • lina25

To jo, dneska jsem si zase našla pár překladů, a fakt mě to dostalo!
    • lask1

Re: pro:terinda321

Ja tiež verím na posmrtný život.
      A občas som si myslela, že sa človek môže druhý krát narodiť, teda na minulé životy.
      • angie72

Re: Re: pro:terinda321

Když mi zemřela sestra, bylo jí 37 let, tak jsem chtěla vědět, kdo se v ten moment narodil. Kdo, nebo co...

Dnes jsem ráno držela Samuelka(kocourek)a řekla jsem mu "proč jsem ti nedala jméno Majkí" a začala jsem řvát jak pakouš:-)

Dnes mě naštval kámoš. Psal mi negativně o MJ a já měla stochutí mu napsat, ať táhne do háje, ale vzpomněla jsem si na Majkího, on by řekl, že mu odpouští, tak jsem to taky udělala.
        Michael Jackson mění svět...
        • terinda321

Re: Re: Re: pro:terinda321

Mě se zase všichni kvůli tomu smějou, ale mě to nevadí!!! Já jsem strašně ráda, že si o tom může pokecat s váma, jinak bych se pěkně dusila!! On dokáže měnit lidi i po smrti, to se každýmu nepodaří!!!
          • angie72

Re: Re: Re: Re: pro:terinda321

Oni nevědí co dělaj. Mají na to právo. Oni ho neznaj, třeba jim to jednou dojde.

Mě se líbil Majkí v tom dokumentu. Ten strom, jak to prolnuli s tou hudbou... Těším se na ráno, až si ho pustím.

Linuš jsi tady? Nějak mlčíš.
            • terinda321

Já se taky těším, pustím si ho taky hned ráno, dneska už na to nemám. To bych pak bulela jak želva celou noc!!
            • lina25

Jj. Jsem jen nestíhám reagovat:))
  • m.jacksonka

Dobrou=)

Tak já si jdu lehnout a pustím si Mp3 s hity Michaela..Doufám že se mi o něm budou zdát hezký sny..=) A vám je přeju taky!=) Dobrou noc
  • oliwer.w.

úplná pravda

OK teda s pravdou ven: Oliwer existuje.
    Jednou když byl Oliwer s rodičema na dovče,tak spadlu s druhého patra a prasknul mu slepák,odvezli ho do nemocnice.Opravdu v Neverlandu byl.To vám můžu odpřísáhnout.Pak se vrátil do Anglie a teď je tu v česku na výměný pobit na roky.No a řekl mi všechno o tom jak byl v tom Neverlandu.Napřed jsem mu to nevěřil až když mi ukázal fotky.Jak se fotili.Jak je vyfocenej s Michaelem.A pak jak se dověděl o tý smrti Michaela Jacksona hned ho to složilo.Nejedl nespal,když přiletě z toho pohřbu tak se složil.A potm spolikal ty prášky a teď je v tom kritiském stavu v nemocnici.A já sem se chtěl podělit s váma abyste věděli jaký je Michael doopravdy.a tak jsem na psal ten celý den v tom v NeverlanduPřesně jak mi to Oliwer říkal.A s těma fotkama sem si myslel že vím kde je má,ae nevím.Máte pravdu o fotkách vím jen málo.Jen těch pár,ae ty co by vám to dokízali,tak o těch nemám potuchy kde jsou.Jestli Oliwer bude vůbec žít tak mu řeknu ať vám je pošle.Vím udobřit a vrátit se to nedá.Víte mě ta smrt taky docela dost zaskočila,ať už si tomu věřte.Víte mě před rokem umřela máma.Viděl jsem jak jí srazil vlak.Podřezal sem si z toho žíli.a teď Oliwer je toho na mě moc.Ještě sem se nevzapamatoval s mamky smrti.Pořád jí mám před očima ať už si tomu věříte mě je to jedno.A smrt Michaela Jacksona ta tomu dodala teprv to pravý.Oliwer se chtěl zabít.a já už to prostě neunesu.Já to v sobě držím s tou mámmou dlouho a potřebuju to někomu říct.Vám.Michael JE NEJLEPŠÍ ZPĚVÁK,OBDIVUJU HO,MÁM HO MOC RÁD,TAKY MI CHYBÍ A jak říká Oliwer bez něj nemá jeho život smysl.KRÁL POPU V MÍM A VE VAŠICH SRDCÍCH NAVŽDY ŽIJE.MOC SE VÁM OMLOUVÁM ŽE SEM VÁM NA ZAČÁTKU NEŘEKL PRAVDU BUDU SI TO VYČÍTAT.I KDYŽ UŽ MI NIKDY NEODPUSTÍTE.ALE VÍTE JAKÉ TO JE KDYŽ VÁM PŘED OČIMA VLAk ZABIJE VLASTNÍ MÁMU,A PAK JI VIDÍTE NA KOLEJÍCH NA KAŠI.ASI NÉ A VĚŘTE JÁ TO ZAŽIL.
  • terinda321

....

Ahojky zlatíčka, jsem ráda, že vás mám.... bez vás by to nebylo ono!!
    Angie a Linuško *14*
    • terinda321

Re: ....

Ale to ahojky zlatíčka, jsem ráda, že vás mám bylo na všechny!!! Jsem opravdu moc ráda, že vás mám, pomáháte mi to překonat a toho si moc cením, spousta mých kamarádu by se ke mě otočila zády a vy jste tu pro mě a já jsem tu pro vás....DĚKUJI VÁM
      A michaeli, tebe miluji ze všeho nejví, díky tobě jsem poznala tyhle super lidičky, i když mě mrzí, že za takových okolností.... MILUJI TĚ ANI SI NEDOKÁŽEŠ PŘEDSTAVIT JAK!!!
      • kacenka33

Re: Re: ....

juu a já sem taky ráda že Vás Mám *1* *14*
  • zanesskaaaa

Dobrou

Taky přeju dobrou noc všem.. ještě jsem chtěla napsat že sem se teďkon koukala na video Michaelova ducha.. no a oni do toho dali takovou hnusnou hororovou muziku.. normálně jsem se až bála:D:D... no nic pa lidčky zase zítra.. no teda vlastně iž dneska tak ve dvanáct:D:D
    • lask1

Re: Dobrou

Muzika robí divy, pôsobí psychologicky.
      Tak ako aj farby.
  • rockstar

Všem

Taky si myslíte že Michael vypadal líp když byl jako černoch stím afrem ??....
    • zanesskaaaa

Re: Všem

jojo byl fakt krásnej když byl černoch.. já sem na ty černochy uplně vyhrazená:D:D.. ale jako běloch byl taky krásnej:D:D.. ale až na ten ďolíček v bradě.. ten se mi moc nelíbil.. ale on za to nemůže:))
      • thesimsa

Re: Re: Všem

Jo ja jsem taky na černochy uplne ulitla *14*

Ale Majky byl krasnej i jako černoch i jako beloch *14* *14* *14*
        • lina25

Re: Re: Re: Všem

S afrem jako černoušek byl sladkej.
          Ale jako černoch v thrilleru, we are the world, beat it byl zralej na tornádu v peřinách:)) Když byl pak bílej,tak byl taky nehorázně sexy, a opět ho vidím v těch peřinách:))) Vypadal prostě dobře všude, ať bílej černej, bílej, ať mu bylo 5, 15,20, 30 nebo padesát *14*
          • terinda321

Re: Re: Re: Re: Všem

Moc hezký Linuš, máš pravdu, na to tornádo v peřinách bych to teda taky viděla... Přišroubovat postel a jde se na to *1* *1* *15* *14*
            • lina25

Re: Re: Re: Re: Re: Všem

No že váháš Terísku *1* Pořádně pevný šrouby *14*
          • lask1

Re: Re: Re: Re: Všem

PRAVDA.
            BLACK OR WHITE.
            TO JE JEDNO.
            MICHAEL COOL. *14*
            • lina25

Hezky řečeno *3*
            • simoona

Mě se líbil jak černoch tak i bílej.Jemu slušelo obojí:)Hlavně když nadhodil ještě ten jeho kouzelnej úsměv tak bych ho zlíbala *14*
        • torema

Re: Re: Re: Všem

Jo to je i můj názor. Jako černoch i jako běloch. Prostě krásnej.
  • zanesskaaaa

Dobrý

Dobrý no teď už poledne vám všem!! *15* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit