Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zuzanka666

Fotka

I kdyby na té fotce žil tak už jí do prdela smažte vždyt se na to nedá dívat *16*
    • riki.002

Re: Fotka

Jo, smažte ji! Všude je Majký veselý, šťastný a najednou se tam objeví tady ta fotka! Smažte ji někdo, zeptám se admina správců, aby to smazal...na tohle se nedá jen tak koukat, vždyť u toho brečím a aji když se na ni nedívám, tak brečím, protože vím, že tam ta fotka je a vypadá děsně! *9* *9* *9*
  • kristyn875

tak copak se dnes dělo?:)

ahojky...tak koukam, že v diskusi minimálně přibilo takových 200 příspěvků..nechcete mi někdo stručně říct co se tu dnes řešilo..sem strašně zvědavá, ale nece se mi číst takových stránek *1* *3*
    • kristyn875

Re: tak copak se dnes dělo?:)

tak ¨to se divim *1* néé..ti věřim..tak to je škoda že sem tu nebyla když se probíralo téma sexy Michael *1* *14*
    • zanesskaaaa

měli jsme tu hádku.. ale představ si.. já v ní nejedu:D:D.. a ta hádka začala kvůli fotce.. kde nevíme jestli Michael spí nebo je.. ty víš.. hodně deprimující fotka..
    • m.jacksonka

Tak především hádka mezi Riki.002 a Terindou... Tohle téma je uzavřené, takže o něm nebudeme mluvit ;)
      Potom se probíral Living with Michael Jackson jak Bashir neumí lézt na stromy. =D
      A pak Sexy Michael...=)
      • lask1

Re: Re: tak copak se dnes dělo?:)

Nevie liesť na stromy, ale zato ničiť druhým život a kariéru, v tom je macher.
        • kristyn875

Re: Re: Re: tak copak se dnes dělo?:)

přesně tak..sráč zákeřnej..normal jednou večer sëm se s popcornem koukala na filmík ..potom šla reklama tak sem to zapla na MTVčko jestli nepujde Majky a tam bylo něco o celebritách a zrovna on s tou jeho starou...twe mě to tak naštvalo, že sem vzteky hodila po telce ten popcorn *1* *1*
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: tak copak se dnes dělo?:)

*15* *15* dobře ty *15*
        • m.jacksonka

Re: Re: Re: tak copak se dnes dělo?:)

Jo... Já bych zničila jeho, to by viděl...!
  • bibianka

Ahoj

Ahoj zdravím právě jsem přišla z venku.Jak se tu máte?
  • pajka52

PRO: mylove

Skus se podívat na tyto stránky, jsou tam Majklovi písničky, třeba tam bude i ta kterou myslíš :))))))

http://michaeljacksonmp3.letem. cz/obrazky/web/logo.jpg
    • tea301

Re: PRO: mylove

jo ale potom sem napiš která to byla to by mě zajímalo co jsi myslela tím tttnananan!! *4*
      • lask1

Re: Re: PRO: mylove

Nie je to náhodou Jam.
      • lask1

Keby aspoň napísala či je to staršia skladba, alebo neaká trochu novšia z 90 rokov.
      • pajka52

jj napiš, sama jsem zvědavá :)))))))) *3*
    • lask1

Re: PRO: mylove

Alebo nech sa skúsi pozrieť na túto stránku, tam sú tiež jeho klipy.
      Možno bude medzi nimi tá čo hladá.

http://kultura.idnes.cz/ jackson.asp?param=1
  • zuzanka666

MJ

Dnes jsem si při odchodu do školy obouvala boty a najednou jsem se strašně rozbrečela a vůbec se mi nechtělo do školy a po cestě sem na Maikiho nedokázala přestat myslet.Strašně se mi stýská a je to snad čím dál tím horší a to jsem myslela že se to nástupem do školy zlepší a ono ne.Maiki je pořád v mé mysli a v mém srdci.
    • angie72

Re: MJ

Jo tak to znám, když se z ničeho nic rozbulím :-(
      Jsou to okamžiky, kdy to nečekáš. Prostě to přijde. Stačí malá chvilka něčeho a je to tu.
      Víš, jak můžeš komunikovat s Anděly? Nejen tím, že k nim mluvíš, ale aby se ti ulevilo, tak můžeš psát dopisy, nebo do PC. Komunikuj tak. A věř mi, že Michael je tu s námi. Jeho energie tu je a skrze Anděly může komunikovat, ale já si stejně myslím, že Majkí už na zemi byl Andělem, takže se jen vrátil mezi nebeské bytosti.
      Komunikace s Anděly vyžaduje učení, hooodně učení, aby je člověk mohl vnímat, ale věř v ně. Protože oni skutečně jsou... Jen tak se ti uleví, když budeš komunikovat a naučíš se i přijímat odpovědi v podobě znameních.
      • zuzanka666

Re: Re: MJ

Díky angie72.Ted si mě strašně dojala ale ted nemůžu brečet protože jsem ve škole a kolem jsou spolužečky a já musím byt silná.A máš absolutní pravdu Maiki se vrátil domů mezi ze světa který ho nepochopil(až ne miliony fanoušků).
        • angie72

Re: Re: Re: MJ

Nemáš zač! A když bys chtěla pomoct, tak mi napiš do vzkazů. Hodně se zajímám o Nebeské bytosti a Anděly hlavně. I lina25 by ti mohla říct, jaké máme zkušenosti. Jak komunikujeme a cítíme se mnohem mnohem lépe.
          Já byla po pohřbu na dně. Neměla jsem ani sílu komunikovats Anděly, ale to byla chyba, protože Andělé tu jsou a chtějí nám pomáhat. Jsou moc rádi, když je žádáme. Tak pokud budeš mít otázky, napiš, jsem tu.
          • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: MJ

Po Maikiho odchodu jsem se teky začela zajímat o nadpřrozeny věci,anděly,Boho o životě po smrti...A v knihovně beru vše co se tohom týká.Kdyby mi bylo cokoliv nebylo jasny tak stopro napíšu.
            • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: MJ

Já si kupuju knížky od Doreen Virtue. Ona je naprosto vynikající. Takže už jsem dočetla 3 knížku a budu si kupovat další. Tam jsou i příběhy lidí, kteří se sešli s Anděly, nebo dostali znamení. Také co znamená, když pořád vidíme stejná čísla. Já pořád vidím 22:22. Můj syn to má stejné. A jednou jsem byla objednaná na operaci. To bylo na 22.02.2000 Byly to ty čtyři dvojky a já se přeobjednala.
          • lask1

Re: Re: Re: Re: MJ

Michael bol aniel aj na zemi aj na nebi tak ako aj Diana a mali vela spoločného a bojovali s tými istými problémami.
            • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: MJ

Přesně tak, lask.
              Jooo, lask, už asi týden nemůžu přidat do odkazů link. Pořád mi to píše, že tuto osobnost spravuješ ty *8* *15* . Dělám si srandu, já si počkám *15*
  • kika...

.:)

Brej wečír kočky moje...jakpak se dneska máme..?? *4*
    • zanesskaaaa

Re: .:)

Dobrej, sousedko, dobrej!! *15*
  • zanesskaaaa

Zdavíím..

Ahoooj prcci *15* .. tak jsem se konečně vrátila z ústavu.. a coo jak se máte? *15*
    • lina25

Re: Zdavíím..

ahoj zlatí! Dobře co ty?
      • zanesskaaaa

Re: Re: Zdavíím..

Ahojky zlatí.. ale joo ujde to.. jsem nějaká unavená.. *4*
    • kika...

Já ti dám prcka to budeš koukat.. *15* *15* Ale jinak se mám celkem dobře..
      • zanesskaaaa

Bojim, bojim *15* *15*
    • chiaramj

Dobrý podvečer *15* Nedrží vás v tom ústavu nějak dlouho?? *15* *15*
      • zanesskaaaa

Jooo to je u nás normální *15*
        • chiaramj

Re: Re: Re: Zdavíím..

To máte dobrý *15* *15*
      • tea301

jn já sem doma ze školy každej den přesně o půl 3!!
        • chiaramj

Re: Re: Re: Zdavíím..

Já dneska přišla už v půl druhý to je rekord *15* Jinak tam trčím dýl *9* *9*
  • tea301

zdááár

zdár lidi!! sem tu!!! jak se máte?? nějaké novivnky?? *15*
  • Tereza

...

musim se pro tuhle chvílu rozloučit..mějte se..
  • zanesskaaaa

Morééé

Lidíí doufám, že věříte, že to nejsem jáá *15* .. to zas nějakej trapák za mě píše.. opravdu příísahám.. laidy45 bych nejradši poslala k Jedličkůům.. a klidně Vám to nějak dokážu.. se mě na něco zeptejte, co bych věděla jenom jáá *15*
    • luciq-dc

Re: Morééé

fajn jak se jmenuje tvoje přezdívka anglicky|??? *15* *15* joa p.s.:ještě tady chvíli budu ...večer pak už tu budu na plný pecky.. *15* táta s macechou se ještě nevrátili tak pak budu s bráchou si hrát *15*
      • zanesskaaaa

Re: Re: Morééé

Bad Chicen neboli Zléé kuře *15* *15*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Morééé

Omluva.. Bad Chicken *15*
    • pajka52

Re: Morééé

Ty vole,mě je z toho všeho tady na blití.... *15* Se musím pochlubit, prej sem si dneska koupila triko s Rihannou.. *15* *15* Ani nevím že sem byla dneska nakupovat *15* *15*

P.S. - pěkně trapný (pro toho kdo to psal) *15* *15* *15*
      • zanesskaaaa

Re: Re: Morééé

*15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit