Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nikcajacksonka

Jupíí

Ahojky tak uz jsem konecne zase tady *15*
  • majka111

ahooooj

ahooooooj,jak se máte??já fajn a koukala jsem že tu jsou zase nádherné fotky majkla *14* *14* *14* a to je dobře *1* *14*
    • anet.k

Re: ahooooj

ahoj. já aji sKVěle *15* co ty? díky ty máš taky krásnou *15* *14*
      • majka111

Re: Re: ahooooj

ahooj,já se mám fajn a díky za tu fotku *15* *15*
  • anka6959

kate.szv

bože jak ona může napsat že MICHAEL je trapnej CITRUSKA je trapná furt se předvádí bez fotra by nic nedokázala když sem to četla já myslela že vzteky bouchnu *16* *16* *16* *16* *16*
    • skih

Re: kate.szv

jj *16*
  • baluska1

Další hra

http://www.extrahry.de/hra/always-b rightest-jackson
    Tohle je mazec Hra.
  • pajka52

.

http://www.mjfcvn.com/gallery/data/ media/20/img009ao.jpg ♥♥♥
    • polinka

Re: .

on tam má takovou zvláštní pěšinku, jako v Bad. *14* to je zvláštní říct: Michael Jackson má pěšinku... *15*
      • pajusska007

Re: Re: .

je tam šíleně sladkej *14* *14*
      • pajka52

je tam mooooooooooooooc kráááásnýýýý *14*
      • dancitko

jj je to dost dobry pudobnou jako ja ale ja nemam tak kudrnaty vlasy(skoda)
  • kristyn.jackson

michael

Nekdy semi zda zeto vubec neni pravda ze uz neni! nekdy se rozbrecim vim ze setim nevrati ale meto celkem porad boli byl to proste king at si kazdy rika co chce vadi my treba ze onem rikaj zeje pedofil to me stve.kika
    • zuzanka666

Re: michael

Máš pravdo mě to taky strašně bolí *9* říkám si vždyt je to už půl roku ale tohle nepřebolí nikdy nebyl to jen king byl to taky strašně moc krásnej sladkej sexy človíček...a nebyl pedofil nerozpadal se ani nic stoho co za kraviny o něm psali za kraviny.Mj byl první člověk který mě rozbreče svou písní(Childhood),když mi bylo třináct.Nikdy nezapomenu na jeho usměv a psí očíčka *9*
      • bajush

Re: Re: michael

Ahojky. K Vánocům jsem dostala Moonwalk. *4* Ale když jsem ho začla číst, najednou se to všechno kolem Michaela vrátilo. Zas ho musím neustále poslouchat a strašně mě mrzí, že už tu není. Do tý doby jsem se s tím tak nějak smířila, ale jak to tak čtu, zjišťuju čím dál víc, že tenhle člověk je jedním slovem dokonalý. Prostě.. vyrovnat se s jeho odchodem mi zas nějaký čas zabere... *9*
        P.S. 30.1. má babi 70 a bude to asi velká oslava... Mě se tam moc nechce, ale těším se na to, že si vezmu tričko King of pop! *14*
        • zuzanka666

Re: Re: Re: michael

Já mám Moonwalk už delší čas ale ještě jsem ho nezačala číst protože nemám pčečteny knihy které o něm vydali jiní.MJ jsem vždy brala jako jednoho z nejkrásnějších lidí na téhle planetě.A až po jeho odchodu jsem si uvědomila že nejsem jediná komu se líbil jako muž i po roce dvatisíce.S jeho odchodem se nejde jen tak vyrovnat. *9*
          Jo a na té oslavě se hlavně přejez to já dělám vždycky *1*
          • bajush

Re: Re: Re: Re: michael

S jeho odchodem se vyrovnat nedá. Akorát nevím, jestli se s tím chci vyrovnat.. Vždyť v našich srdcích stále žije! Bohužel mě mírně deprimuje tatík, protože neustále opakuje, že takhle vzniká závislost a že jsem na MJ závislá atd. Myslím, že to je tím, že on sám ho nemusí a proto mu přijde hroznej. Kdyby ho ale znal tak, jak my, asi by názor změnil. Jenže...
            A přejíst se? No, nevím, guláš mi moc nejede a nepředpokládám, že bramborový salát bude tak dobrý jako od maminky. *15*
            • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: Re: michael

Můj tata začal mít Maikiho rád až po smrti protože si dřív myslel že mněl jen rychly písně.A jednou ještě když tu s námi Maiki byl tak hráli jeho pomalou písen v rádiju a já na tatu to je Michael Jackson a on že to není že nemá tak krásny písně a já že to je že ho poznám protože ho mám ráda a tata se úplně divil jak ho můžu mít ráda.Ale taky říká že my všíchni fanoušci jsme už blázni a dostanem se do blázince...
              Taky moc guláš nemusím ale zase tam bude dost sladkýho ne?
  • MICHAEL

JO JO JÁ JSEM MICHAEL JACKSON *1* *15*
    A TO JE PRAVDA!!!!!!! *16* *8*
  • mischicka

this is it

ahojky sem tu jen na skok nevite kde by mamka mohla 26. ledna sehnat this is it?? já mám totiž 27. ledna narozky...myslíte že by to bylo v jihlavě v Citi parku??
    • Re: this is it

ahoj já mám narozky 24.ůnora a dostanu knížko Život jako tanec.Michael Jackson.
    • anet.k

Re: this is it

jj vím =) tu stránku ti najdu =) vím že to stojí 399,- =)
      • anet.k

Re: Re: this is it

http://www.bontonland.cz/film/hudeb nivideo/Michael-Jacksons-This-Is-It -2DVD-696204.html
        to je ono =) *15*
        This is it=)

te%d jsem si na něco vzpoměla *15* učitelka vešla do třídy a řekla ,,To je ono" ani nevím proč to říkala *15* a já jsem zas řekla This is it :D děcka to slyšeli ale učitelka asi ne *15*
  • anet.k

Ahoj =)

Ahoj :) ....vypadá to, že už jsem zdravá =) ale do školy jsem ještě nešla. Stejně:
    1) by mi ujel autobus
    2) aspoň jsem se ulila z -fyziky *15*
    • skih

Re: Ahoj =)

*1* *1* *1*
    • nina-20

Re: Ahoj =)

jo jo taky nemám ráda fyziku blééé to já se vždicky v hodině dívám na mikiho fotky *15*
  • anet98

Ahojííík

Ahojíík je tu někdo na pokec o Majklovi? *7* *4* *3*
    • anet.k

Re: Ahojííík

já jo :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit