Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • polinka

jsem tu nová...

ahoj. vy tady pisete o michaelovi tak krasny veci!!! ja si s nikym z myho okoli o nem popovidat nemuzu. a tady mam snad sanci. vite ja sem ho zacala poslouchat az kdyz umrel... a to je mi hrozne lito. vsude na mtv a vh1 a tak davali ty jeho uzasny pisne a klipy a ja sem se do neho uplne zaposlouchala. driv sem si rikala "co na nem vsichni maj?" ted uz to vim... a ted kdyz uz tady neni....... *9* ach jo... mam pocit ze se s tim nikdy nevyrovnam *9* *9* *9* *4* doufam ze me prijmete mezi sebe *4*
    • majka111

Re: jsem tu nová...

jasně vítej *3*
    • lina25

Jj, vítej!
      • polinka

Re: Re: jsem tu nová...

tobě taky moc díky *4*
    • angie72

Ahoj a vítej mezi námi :-)
      • polinka

Re: Re: jsem tu nová...

díky za přivítání! *4*
  • riki.002

Foto

Ahoj všichni tady rozebíráte fotku, podívejte, možná je to fotka v den jeho smrti,ale mám tu důkazy, které říkají, že to fotka z jeho smrti není:
    1.Má čerevnou košili, když umřel, měl ji BÍLOU.
    2.Kdyby tato fotka byla jeho poslední, tak by se hned zobrazila na netu, v časopisech ve všem...chápete?
    Co když je to třeba fotka, no víte, když byl Michael obviněn ze zneužívání těch chlapců, tak co když ho jeden z těch chlapců brzo ráno vyfotil...ale musel to udělat rychle a opatrně, aby se Majký nevzbudil...každý vypadá nějak když spí.
    Jestli jste si též všimli, fotka je tak trošku vyfocená nakřivo...nemyslím, že je to fotka z jeho smrti...nikdo nemohl být tak blbej, aby ho fotil místo toho, co jej měli zachraňovat!
    • chiaramj

Re: Foto

Souhlasim s Bestou =D
      • Re: Re: Foto

Děkuji, jsi zlatíčko! *4*
    • angie72

On neměl na sobě žádnou košili, když zemřel. Tohle jsou červené cejchy a ne košile. A když tu fotku uložíš a otočíš, tak jí vidíš jinak. Když se pořádně podíváš na fotku ze sanity, přiblížíš si jí, tak vidíš detaily.

V té době obvinění nevypadal takhle, jak na té fotce. A věř mi, že s eještě objeví takových fotek z té doby, že se nestačíme divit. Dokonce na jednom videu byla fotka ze sanity a u toho otazník co to je a vypadalo to na kameru. Fotek se tam děalo dost. To mi věř. Pro prachy se totiž udělá všechno.

Taky bych byla ráda, kdyby spal. My nepíšeme, že vypadá blbě, jak píšeš, že každý nějak vypadá, když spí, ale vypadá tam jinak. Brouček.
      • lask1

Re: Re: Foto

Podla mňa spí asi vo svojej posteli.
        On mal rád červenú farbu.
        To budú asi jeho periny.
        Ak mal domáce videa z narodenín..., tak môže mať aj neaké fotky, keď ho niekto odfotil.
      • zanesskaaaa

souhlasím.. ale když tu fotku otočíš a přiblížíš na krk.. tak tam má červený límeček.. nechci se hádat nebo tak.. jenom aby ses koukla:)
        • Re: Re: Re: Foto

Děkuji za podporu, já si věřím svému výzkumu, ne tomu co povídá Angie72 a Lina25
          • angie72

Re: Re: Re: Re: Foto

Výzkum? Ty tomu říkáš výzkum? Tak mi řekni, jak jsi přišla na to, že v den smrti měl bílou košili, když neměl žádnou!
            • riki.002

Re: Re: Re: Re: Re: Foto

viděla jsem záběry, kdy ho vezli vrtulníkem do nemocnice a tam ležel a měl bílou košili! Holky, co se s váma děje, přestaňte mě furt podezírat, věřím jen tomu poslednímu co napsal besta:„Nebojte se o mě. Jdu si lehnout,“ říká Murraymu. Jsou to jeho poslední slova. Už se nikdy neprobudí.
            • lina25

Re: Re: Re: Re: Re: Foto

No přesně? Kde měl košili??? To by mě taky zajímalo?
        • angie72

Re: Re: Re: Foto

Já jsem se byla podívat, ale podle mě to je cejcha. Já nevím, já to tak vidím.

Já tady netvrdím, že to je po smrti fotka, aby to tak nevypadalo. Jen tam prostě vypadá jinak. Hned se mi sevřelo hrdlo, když jsem jí viděla.
          • zanesskaaaa

ok.. mě to připadá jako límeček.. tobě jako cejcha.. a souhlasila jsem s tebou co jsi napsala..
          • lina25

Souhlas mě taky
        • lina25

To není límeček jen nahrnutá cejcha! Podívej se pořádně ty
          • zanesskaaaa

nemusíš se hned naštvat.. mě to prostě připadá jako límeček.. tobě ne, fajn, v pohodě.. nechtěla jsem nikoho urazit..
      • lina25

Hele takhle opravdu vypadal v době comebacku! Pro peníze skutečně lidi udělají cokoliv. Já jen čekala kdy se nějaká taková fotka objeví. To byla jen otázka času jestly tam teda opravdu nespí....
        • angie72

Lidi víte kolik fotek se ještě objeví? A třeba právě i z patologie? A videí? Lidi na prachy bohužel slyší a udělají pro ně cokoli. Neštítí se, nemají svědomí. Já bych tohle nedokázala nikdy, ale bohužel oni jo. Už to udělali. Prodávali ionformace...
    • besta

tez jsem si rikal ze tam neco nehraje jsi jednicka *4* *4*
      • Re: Re: Foto

Děkuji, jsi brouček! *4*
  • kristyn875

pro Lask

mno k těm dnům do prodeje lístků..ty tam máš 846 dní??? *7* já tam mám 1 den, 18 hodin, 35 min...a ty sekundy *7*
  • zuzanka666

Hvězda

Četla jsem si vaše příspěvky a narazila jsem na to jak jste si povídali o té jasné hvězdě a spoměla si že v noci jsem se šla napit podívala se z okna a viděla tu nejjasnější hvězdu v svém životě.Nejdřív jsem si říkala že je to určitě letadlo ale vůbec se nehíbalo tak sem siřekla že to bude vážně hvězda.Pak jsem nemohla usnout a myslela jsem na Maikiho.Dnes se skusím dívat jestli znovu bude zářit a pustím si k tomu MJ
  • lina25

:)

Tohle je nádhera

http://tapety.osobnosti .cz/michael-jackson/20460
    • zanesskaaaa

Re: :)

Úžasný!! *14*
  • tercule

přeložítwe někdo??

http://www.youtube.com/watch?v=eNu3 QGprTlw
    • zanesskaaaa

Re: přeložítwe někdo??

zkráceně.. Ten reportér se Joa ptal jestli je Omer Michaelův syn.. on odpověděl že je.. že je to perfektní tanečník.. a v tom je ta ironie, že by si na něm Joe vydělal.. asi tak nějak:)).. poud jsem to pochopila správně.. Jeo je hajzl *1*
      • lask1

Re: Re: přeložítwe někdo??

On tým chce asi zakriť tie fámy, že by Michael mohol byť kôli nemu neplodný.

Nechápem keď písali, že ten Omer ide na tie DNA testy a stále nič.
        Tie testy nemôž hádam trvať tak dlho.
        Asi to bola tiež len fáma, alebo čakajú že sa to všetko oklo Michaela utrasie.
      • angie72

Re: Re: přeložítwe někdo??

Přitom Majkí poznal Omerovu maminku déle, než samotného Omera...
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: přeložítwe někdo??

Což znamená, že Omer není Michaelův syn.. a Joe řekl, že je.. a tím si na měn bude chtít vydělávat? *7*
  • baluska1

Pro aleksku

Nevím proč mě obviňuješ z něčeho co není pravda.Napřed si to prověř jestli je to tak skutečně jak ty píšeš.
    • aleksa

Re: Pro aleksku

Vykašli se na plagiát... je to zase ta piz*da co polykala prášky.
      • baluska1

Re: Re: Pro aleksku

a kdo spolikal zase prášky nebo co?
        • aleksa

Re: Re: Re: Pro aleksku

Promiň, ale nemám sílu reagovat...musíš si projet zpětně diskuzi.
  • angie72

Prý důkazy :-)

Podle laidy jsou prý tohle důkazy, že Majkí žije. Ona je tak stupidní, že nenacházím slov.
    Hlavně, jak prý řekla La Toya, že stále žije a dívá se na nás. Ona nechápe vůbec smysl těch slov!!!

Od laidy na blogu allmichaeljackson:
    Odkrytí masek dětí-ukázali je schválně,abychom si mysleli,že to jsou skutečné děti MJ,a to proto,aby biologické děti MJ se mohli normálně pohybovat na veřejnosti třeba i bez tatínka,aby je nikdo neobtěžoval,což je celkem logické
    změněná slova v písni do množného čísla
    změna image MJ,aby se lišil právě od dvojníků
    nápis na plakátu s MJ za podiem-já stále žiju
    pohybující se tělo ve vrtulníku
    Proslov La Toay,která řekla:"je právě tady a dívá se na nás"
    loučení rodiny s MJ před smrtí
    • fleur-flower

Re: Prý důkazy :-)

:D:D jo to si pamatuju :D když jsem viděla ten ejjí nick na tom blogu + ty kecy hned mi byla povědomá :D
    • tea301

Re: Prý důkazy :-)

*15* *15* *15* co to je to je snad ta největší kravina jakou jsem kdy četla sundaly masku aby se jeho pravé děti mohly pohybovat po světě tak tos mě dostala!! *15* *15*
      • angie72

Re: Re: Prý důkazy :-)

Ta má dost co *15* No jo no, laidy. Co od ní můžeme čekat.
        No teda to je síla, teď jsem četla od allmichaeljackson, jak píšeš, že řekla, že zpíval LIVE. Tak to je snad ještě horšní s ní, než jsem myslela :-)
        • mylove

Re: Re: Re: Prý důkazy :-)

*15* *15* *15*
      • mylove

Re: Re: Prý důkazy :-)

ty jo nezdrhla z blázince???????..nechci být podlá ale na to jsem se musela zeptat?
  • pajka52

omg :D

tady se podivejte na bezva fotku co sem nasla na diskuzi na lide.cz

http://mjjgallery.free.fr/dange rous/various/africa/019.jpg *15*
    • chiaramj

Re: omg :D

nějak mi to nejde ta stránka =(
      • polinka

Re: Re: omg :D

a vymazala jsi mezery? no to je teda fotka *15* jako dobrý mno *1* to je asi jak tam maj Majkío za prince bo nak tak ne?
        • pajka52

Re: Re: Re: omg :D

no pravdepodobně jo... chudák.. *4* neví jak sem má tvářit.. a ještě ty dvě ženský *15* *15*
      • pajka52

Re: Re: omg :D

Zkus to takhle: http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akc e=forum_data&forum_ID=20106&auth=

.. a potom musis hledat :http://mjjgallery.free.fr/dangerou s/various/africa/019.jpg tak si na to klikni... snad ti to už půjde... :)
        • chiaramj

Re: Re: Re: omg :D

Jo tak to je fakt vtipný *15*
  • mischicka
    tak já du asi taky spát.Dobrou všem :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit