-
Thriller dance rekord
Holky, potřebovala bych poradit. Když se tady http://www.thrillerdance.cz/ zaregistruju na Thriller dance a nakonec nebudu moct dorazit, co se stane? *7* možná je to blbá otázka, ale vážně bych to potřebovala vědět -
-
Re: Thriller dance rekord
nic! prostě ví, že máš zájem a když se ti nepodaří se tam dostat tak se svět nezboří ... já ty už chodím na tréninky a mamka se pořád rozhoduje, jestli mě pustí bo ne ... navíc můžu onemocnět prostě se zaregistruj a hotovo *4* -
-
Re: Re: Thriller dance rekord
děkuju *4* právě jsem se zaregistrovala *4*
-
-
-
pejsek
prijdu domu od kamosky a vidim malynkeho pejska *4* *4* uplne roztomilouckeho !! rikam jak se jmenuje? mamka odpovi jeste jmeno nema! a prvni co reknu je Majkííí a mamka - jenomze to je fenka *15* *15* a samozdrejme otec si neodpusti poznamku ,,a neni to vlastne jedno"! *16* *16* blbec!! hej to vazne nemusel !!! *16* skazil mi naladu !!! *8* ted premyslime nad jmenem Piper a Niky ale nwm ktere to bude mozna uplne jine *15* *15* -
-
Re: pejsek
Tátův had se taky jmenuje Majký *14* *15* Ikdyž on o tom tak trochu neví *15* ale všichni ostatní jo *15*
Od toho táty tak taky nebylo zrovna moc milé, ale na tohle si prostě musíme zvyknout...
A k tomu jménu- určitě hlasuju pro Niky *15* *15* -
-
Re: Re: pejsek
to je jasne NIky ze budes hlasovat pro Niky *15* *15* az ted mi doslo ze by se vlastne jmenovala jako ty *15* *15*
-
-
ahoj hele tvoj tata asi našeho Mika moc nemusí ale s toho si nič nerob hlavna vec že ho milujeme my všetci a pre pejska by bolo pekne meno Niky *14* *15* -
-
jj *4* ja si taky myslim Niky ale jeste pry mozna Angie a lola nebo teda ta Niky *15* *15*
-
-
Od tvýho táty to sice nebylo nejmilejší, ale kvůli tomu bys ho ještě nemusela urážet, vždyt je to tvůj táta... -
-
Taky jsem si to pomyslela... a už to tu bylo víckrát, ale je to tvoje věc.. -
-
Re: Re: Re: pejsek
ale taky záleží na tom jaký mezi sebou máte vztah.. -
-
Re: Re: Re: Re: pejsek
ja to nechci resit s policii mozna by to bylo jeste horsi *9* jako on me nebije kazdy den ale proste bije nwm jestli jste to pobrali *7* *15* my se spolu bavime jedine kdyz musime jinac nn on mi nerika nijak ja mu rikam otce !! nekdy je v poho ale vazne jenom nekdy !
-
-
-
tak kdyby te byl,ponizoval,delal jdi naschvali atd. tak to nwm s jakou lasku bys mu rikala TATI !! -
-
Re: Re: Re: pejsek
No tak jestli tě tvůj táta bije a ponižuje (myslim jako když tě fakt bije, nemyslim, když ti vrazí facku za to, žes dostala ve škole pětku), tak bys to v tom případě měla někam nahlásit, např. na policii...
-
-
-
jé, tak to ti gratuluju. :-) jakápak to je rasa? Niky je pěkný jméno. Já mít psa, tak to je Billie Jean. *15* *15* (ale to je pouze můj názor, podle Michaela bych pojmenovala snad každý zvíře... *15* *15* ) -
kdybch měla vybrat mezi těma dvouma tak Niky *5* *14* *15* -
-
a s tím tátou.. *13* nwm je to hnusný.. *16* ale nic proti tvýmu tátovi *4* ..ale je to hnusný *5*
-
-
-
...
Nevíte někdo něco o téhle knížce: http://www.arara.cz/product/296907 ?
Jak je napsaná, jestli tam nejsou bulvární žvásty nebo tak ? -
-
Re: ...
já bych neřekla, že to bude bulvár... ale nevím... -
-
Re: Re: ...
Tuhle knížku ještě nemám ale podle toho co je napsany na přebalu by nemusela být špatná.Navíc jsou v k ní i různé předměty.Jako masky,fotky z ročenky,patentky...jestl půjdeš do knihkupectví tak se podívej jestli jí tam nemají.Je sice zabalená ale jde tam vydět že tam ty předměty jsou.Osobně si myslím,že za nákup stojí. *3* -
-
Re: Re: Re: ...
Já už sem se dívala .. mají tam tu knížku aji na prohlídnutí .. ale pokud by to bylo bulvární, tak bych si to nekoupila.. ikdyž jsou tam sběratelský předměty .. bulvár rozhodně podporovat nebudu .. -
-
Re: Re: Re: Re: ...
To máš pravdu.Bulvár ničí slavny lidi.Nejhorší kniha o Michaelovi je to od Chrise Robertse.Přes polovinu té knihy jsou nesmisly. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Tak to jsem nečetla.Beztak nechápu jak si to můžo dovolit.Knížka má být seriozní.Kniha není bulvár. -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
A od Halperina .. Taky pěkný žvásty ..
-
-
-
-
-
-
..
další díl povídky Ve spáru závislosti je tu
http://my-angel-michael.blog.cz /1006/ve-sparu-zavislosti-11-dil -
-
Re: ..
Už jsem ji četla ráno *4* A málem jsem nestihla školu, protože jsem ti prostě musela napsat komentář *15* -
-
Re: Re: ..
jj četla jsem komentář... *3* sem se divila, páč si ho psala někdy v 7.40 *15* -
-
Re: Re: Re: ..
v 7:38 a musela jsem vyjít v 7:40, takže jsem nestíhala *15*
-
-
-
-
....
http://www.zkracovatko.cz/tdd -
-
Re: ....
ty jo..ta se má!!! *8* kdybych měla takovouhle možnost a takhle by sme se muchlovali.. - tak bych se už asi někdy nemyla!!! *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: ....
no tssssssss... děvka jedna *15* nééé vůbec si mě nevšímejte, to ze mě mluví jenom závist... *15* -
-
Re: Re: ....
*15* *15* .. nejsi jediná, kdo závidí *15*
-
-
-
výraz 2
http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/63470 *15* *15* já mám na ty výrazi nějaký štěstí.. *14* *14* *15* *15* a hlavně - zlaťáky *3* *14* *15* *15* -
-
Re: výraz 2
óóóóó *14* *1*
-
-
mozna budoucnost :D
http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/94077
vy mate nejake tetovani s MJ? *7* -
-
Re: mozna budoucnost :D
Nemám, ale ráda bych.
Chtěla bych na předloktí ten Michaelův znak. Snad víte, co myslím. :D A pod to napsat 1958 - FOREVER. Ale jelikož se bojím jehel a nemám ráda bolest a krev, tak nevim nevim :D. Rozhodně bych ho chtěla až po 18ti, takže si ještě dva roky počkám, možná i dýl :). -
-
Re: Re: mozna budoucnost :D
to ja bych taky chtela.... asi na rameno *4* ale nwm co *9* nejake napady *7* *15* *15*
-
-
Re: mozna budoucnost :D
no jasně mám jich na těle stovky *15* -
-
na to jsem ti vazne skocila *15* *15* skoda zes nevidela muj prvni vyraz *15* *3* jen ti ho popisu otevrena huba *15* *15* nn!!........ *15* *15* -
ha ha ha *15* -
Já chtěla... ale mata mi to nechce dovolit, přitom mi říkala, že když ho budu poslouchat přez rok tak že můžu... ale najednou si to rozmyslela... *5* -
-
Re: Re: Re: mozna budoucnost :D
tos rodice *15* *15* meni nazory jak ponozky *15* -
-
Re: Re: Re: Re: mozna budoucnost :D
jo... prostě je budu muset přemluvit... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: mozna budoucnost :D
no ja vim no *15* *15* -
ty máš dobrý nápady *15* *15* *15*
Asi to využiju *1* -
no asik bude!! *15* jinac ti reknou jj a pak si vymeni ponozky a reknou nn !! *15* tak musim se jich zeptat oni reknou jj a pak jim schov ponozky aby nezmenili nazor *15* *15* *15* -
To se nějak zvládne... kdyžtak počkám do osmnácti... Ale snad to nebude potřeba *15* -
preju hodne uspechu !! *1* a hlavne jim schov ponozky *15* *15*
-
-
-
-
-
-
!
ja vas upozornuju.. jestli mate epilepsii nebo nejake jine zachvaty tak si toto video rozhodne nepoustejte pac by mohlo dojit k vaznym zdravotnim problemum.. nasledujici scenky sou silne nazhavujici.. :D
http://www.youtube.com/watch? v=d6civenLBhI&feature=youtube_gdata -
-
Re: !
heh no sem rada ze sem vam udelala radost a nic se vam nestalo :D -
žádný zdravotní problémy nemam ale stejně mi máma asi bude muset volat sanitku protože tohle nejde... xD
Věděla sem že Majký má velký p*** ale tohle video ho dělá ještě víc sexy *14* *14* Prostě sem to musela napsat *15* -
ty FOGO *14* *14* ňuch ňuch *14* on je tak !!! *14*
-
-
obraz
V tom Bulharsku sme byli v Albeně a tam měli takový stánky a měli tam stánky s obrazama a v tom jednom tam měli obraz Majkího *14* *14* Já sem ho pro vás vyfotila takže jestli chcete tak vám ho můžu poslat *3* -
-
Re: obraz
jj jasne posilej *3* Zlamalova18@seznam.cz *4*
-
-
Ghost
http://www.youtube.com/watch?v=PhIC X4yPbPw&feature=player_embedded *14* hustý !! *14*