-
Vse nej Mike :-)
Vsechno nejnej Mike :-) We love You ! :-) 4ever *3* Rest in Peace :-* *3* *4* -
Captain Eo cz
Asi jste nejspíš viděli ale kdyby ne na ulozto už je Captain Eo s Cz Titulkama! http://www.uloz.to/5059058/captain- eo-film-s-cz-titulkami-a-making-of- avi -
-
Re: Captain Eo cz
tak co stahujete? -
-
Re: Re: Captain Eo cz
25% *15* -
-
Re: Re: Re: Captain Eo cz
no už jen 75% :D -
-
Re: Re: Re: Re: Captain Eo cz
už to mám stáhlý *3* pudu si zaběhat a pak si to pustím *3* ..
-
-
-
-
-
fotka s MJ ♥
nějak mi jdou vkládat příspěvky jen když nejsem přihlášená ale to je jedno nechci se chlubit ale koukejte co mám..: http://www.xteen.cz/vesak/808323-michael-jackson sice je to jen figurína ale jsme na tuhle fotku pyšná. :) ♥ I Love You Forever MJ ♥ -
-
Re: fotka s MJ ♥
na tomhle učtě už mi jde psát komenty přihlášená..takže moni87 = monis159 ale budu tu psát pod touhle přezdívkou ---> monis159 chtělo by to tu zase rozhýbat..pamatuju si jak tu bylo i 5 příspěvků za minutu a skoro se to ani nestíhalo čísta teď je to lidu prázno..:( -
-
Re: Re: fotka s MJ ♥
jsem se dívala na tu fotečku:-)) krásná:-)) a s tím, že je tu poslední dobou pusto prázdno máš absolutní pravdu -
-
Re: Re: Re: fotka s MJ ♥
chtělo by to tu zase nějak oživit..:) ale otázkou je jak to dokázat....
-
-
-
-
MJ!!!
Njn. Machr v tom co dokázal tento člověk co jinýho na to říct *5*
750 milionů alb prodat je výkon *3* -
michael
michael neni mezi namy.ale je v nas -
Michael!!!
Sice nepatřím k jeho velkejm fanynkám a myslím si, že v hlavě to asi taky úplně v pořádku neměl, ale ti, kdo tady píšou, že to byl děbil, čůrák, pedofil...by se měli zamyslet. Kdo jinej toho dokázal tolik, co on? Koho jinýho znají ÚPLNĚ všichni na celým světě? (kromě Madonny) Od koho jinýho zná každěj alespoň jednu písničku? Kdo měl víc než jedno velice úspěšný CD? O kom jiným mluví i ti, co ho nesnášeli? Kdo jinej tak moc ovlivnil hudebu, oblékání...??? A taky vím, že kyždýmu se líbí něco jinýho-ale ti co sem píšou o Miley Cyrus, jsou asi trochu mimo-to se nedá vůbec srovnávat!!! Neříkám, že je špatná a nic neumí-asi něco umět musí...ale oproti Michaelovi nedokázala vůbec nic a dost pochybuju o tom, že za nějakých 5 let si ji bude ještě někdo pamatovat! Ale Michaela znají všichni-od důchodců až po malí děcka a ještě dlouho se na něj nezapomene! -
-
Re: Michael!!!
Myslím,že jako zpěvák a tanečník prostě neměl konkurenci! A to jaký byl jako člověk? To si jen z médií netroufám hodnotit!A zkuste si jen tak aspoň na chvilku představit,jak byste se chovali,kdybyste byli na jeho místě? Naprosto normálně? Pochybuju! Myslím,že fenomenální,světový a neopakovatelný úspěch jako měl on by asi semlel každého!
-
-
Sen s MJ
Abych pravdu řekla taky mě napadlo zkusit Michaela vyvolat dokonce sem si napsala co mu chci říct a pak sem se pokoušela to přeložit do AJ aby tomu rozuměl.Prostě sem mu chtěla říct že na něj nikdy nezappomenu atd....Jenomže sem si uvědomila že by to taky nemuselo vyjít a že si taky zaslouží trochu klidu.No a jelikož sem tak trochu střelená tak sem si stoupla před plakát a mluvila na něj *1* .Asi mi tady začnete doporučovat psychyatra ale ještě tu noc se mi zdálo že stojim na nějakym neznámim místě na trávě a kousek ode mně MJ.Začal na mě mluvit anglicky řek asi 3 věty a pak najednou zmizel v tom okamžiku sem se probudila.Hned sem si v hlavě přehrála co mi to řikal a pokusila se to přibližně přeložit Řek něco v tom smyslu že mě poslouchal a že ho mrzí že se tolik lidí kvůli jeho smrti trápí.A pak něco zamumlal ale newim co.No pak sem se probudilaMyslíte že to moch bejt skutečnej MJ nebo jenom moje fantazie???? *7* -
-
Re: Sen s MJ
Přesně to co píše Angie pode mnou, už jsem tu zmiňovala, ještě s dodatkem, že poku´d ho špatně odvoláš, můžeš se těšit na jezdící nábytek, nebo blik/zhas světlo. Bouchání dveří a co já vím co ještě dovedou. A věř mi, že by jsi zešílela hrůzou. Navíc můžeš vyvolat úplně jinýho ducha. Kašli na to, než budeš litovat -
-
Re: Re: Sen s MJ
Neboj vyvolávat ho rozhodně nebudu!!!!!!!Já na duchy věřim a vim co dovedou už s tim mam skušenosti a to sem ani nevyvolávala!!!! Navíc ho chci nechat v klidu.zaslouží si ho *4* -
-
Re: Re: Re: Sen s MJ
Díky za něj:)
-
-
-
Re: Sen s MJ
Tak nejdříve prosím k tomu vyvolávání. Nedělej to!!! Ducha musíš umět odvolat a netrap ho. Nech ho v klidu.
A to další? Ano, mohla jsi mít živý sen. -
-
Re: Re: Sen s MJ
Kdyby to byl živej sen bylo by to super *4* ale to se asi nikdy nedozvim jestli to bylo skutečný *9* Každopádně ten sen je 3 dny starej a od tý doby se ni zdálo zatim jenom o něm.Ale to už sou ulítlí sny jako třeba že byl u nás v obýváku atd... ale v těhle snech mluvil normálně česky.Jenom předtim mluvil anglicky.Třeba to byla vážně skutečnost *15* *14* *1* jenomže jaká je pravděpodobnost že by zavítal zrovna do mího snu *9* *9* *9* .Takže já vážně newim jestli to bylo skutečný nebo ne *7* *7* *7* -
-
Re: Re: Re: Sen s MJ
Cítila jsi, že s ním mluvíš? Odnesla sis z toho snu něco? Pokud jsi cítila klid, tak byl živý.
Mám moc příkladů, ale tady se nedají psát. To je vážně na články, ale věř mi, že realita snůje možná a možná tím, že jsi u něj stála a povídala mu, tak přišel... -
-
Re: Re: Re: Re: Sen s MJ
Myslíš jako že bych ho tim mluvením nechtěně vyvolala????? *7* *7* *7* Každopádně sem v tom snu myslele jako v realitě jako kdyby to sen nebyl.Když sem ho viděla tak jak stojí kousek vedle mě nechápavě sem se na něj podívala a on se jenom usmál a začal mluvit!!! Já sem měla co dělat abych se tam nerozbrečela štěstim že ho vidm *14* *14* *14* . Každopádně když sem se probudila nějaká ta slzička přece jenom ukápla *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
Kéž bys nám mohl vrátit, Bože...
No comment :(
Michael Joseph Jackson, Once AND Future King (R.I.P.)
http://www.youtube.com/ watch?v=y_1_W_G1aXI -
Miluji tě
Ehmm ten příspěvek od SaaaBinKa je ode mě *15* sem nebyla registrovaná -
Jsem stroj na peníze...
Peníze...peníze...
Pár barevných papírků zaslepila vaši mysl
Všechno ostatní už pro vás postrádá smyl
Nevím komu mám věřit... kdo má rád mě a kdo moji kasu?
Kdo mi pomůže když přijde krach komu mohu svěřit mojí spásu???
Nevím... oči do lidí nevidí, to vše ukáže když přijde nouze a já budu volat po vašem objetí, a podpoře.
Na koho se potom obrátím?
Snad jen na toho nahoře...
Nechci vám křivdit, ale musím se přiznat
Že vás skutečně nemám šanci poznat. Dokuď mám peníze,slávu a majetek moje dobrácká povaha dostane mě často do nesnáze. A proto si myslím, možná právem a možná ne....že jsem pro vás jen stroj na peníze.... -
-
Re: Jsem stroj na peníze...
to teda nejsi proc bys mela byt jenom kasa na penize.mozna si ale jato nevim a myslim si ze sinormalni divka jako jsme my. *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
-
Re: Re: Jsem stroj na peníze...
Ty básně jsou slova Majkího. Pokud jsi jeho fanynka, tak přeci musíš vědět, jak myslel, jak žil, co se o něm říkalo, atd. :-) -
-
Re: Re: Re: Jsem stroj na peníze...
Děkuji Angie!
-
-
Re: Re: Jsem stroj na peníze...
To jsi asi nepochopila že... To jsou Majkýho myšlenky!
-
-
Je to hezký, opět! Já bych dneska měla už vypnout a věnovat se něčemu jinému, jinak mi pukne srdíčko. -
to je pěkný taky nemám slov *4* -
to je fakt nadhera... nevim co bych k tomu jeste dodala...
-