-
THIS IS IT
http://www.youtube.com/watch?v=E09W z3UuYfw&feature=related
Vide z THIS IS IT. -
???
Je tu někdo??? *7* -
bay
tak já valímm...ale přijdu zase večer *3* *15* -
-
Re: bay
niuflkmxkhgismvojretionhetgčmkfndn ggghbvghgd vrtzjhbfcky,,,,,,,,.-.§ů§ú.!LD. ,JL
§)§W)§ů)P)Ů(/Y
§
LCŮ
§
§
lÚAŮPÚ)-.,CJVLŮSAIR/o -
Re: bay
HELLO
-
-
Jeee..
Je tam! Je tam! *15* *14* -
-
Re: Jeee..
co zasnes kdo to je na tej fotce? *15* na prvni pohled sem se trošec lekla.. sem se tě na to chtěla opítat už včera ale zabúdla jsem na to.. *15* *15* -
-
Re: Re: Jeee..
jeziis sorry tam má být Zanes .... *3* -
-
Re: Re: Re: Jeee..
Jaký lekla ? *15* *15* co se ti na něm nelíbí ? *15* Po Michaelovi druhej nejhezčí chlap *15* ... ale je hodně pod Michaelem *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Jeee..
Aha.. *15* -
Re: Re: Re: Re: Jeee..
Noo neasi *15* ... dokonce mám video, kde mluví o Michaelovi.. ale je to jenom takový bla bla *15* .. nic záživnýho *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jeee..
Taky jsem viděla video kde o něm mluví *15* a nic jinýho než bla bla jsem nerozumněla *15* *15*
-
-
-
Re: Re: Re: Jeee..
Jááák lekla *15* Tsss *15*
Saul Hudson (Slash).. ten kytarista který hraje v Michaelově písničce Give Into Me nebo Privacy.. *14* *15*
-
-
-
-
áááááááá
ahooj!! myt toí dokázali!! michael je na kliákárně PRVNÍ!! za necelý třidny ze sednástýho místa na PRVNÍ!!!! *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Čaveeeccc....
tak cooo???????jak je holčinýýý muéééééééé???co??tak jaký téma máte neladěný?!!!!! *15* *14* a co majkííí!!nějaký novinky ohledně majkího??!!no honem no co??pííšte *15* *15* -
30000
Už budeme mít 30000 příspvků, Majkí by byl na nás pyšný. Ale jinak, už sem zapálila 3 svíčku. Já tady zapaluju jednu za druhou. Dohoří jedna zapálím druhou. Etě že mamka koupila včera balení ze 100 svíčkama, ale do večerra tam nebude ani jedna *15* -
-
Re: 30000
*15* nemám slov *15* vlastně mám. to se máš *14* mě by máma zabila *15* -
-
Re: Re: 30000
No jo no. Mě mamča říkala, že její ségra(mue teta)když jí bylo tka jako mě, že byla do Majkla úpa největhší blázen, a že všude po pokoji měla vylepený plagáty Majkla, a já jí řekla že proto zná tolik písniček. A denska mi řekla, ať jí připomenu až to bude rok, aby koupila 2 balení a smála se *15* -
-
Re: Re: Re: 30000
*15* *15* *15* *15* *15* *15* takže ta tvoje teta ho pořád miluje? *14* *14* *14* *7* *15*
-
-
-
-
papapa
TAk doborou a hlavne Majkímu a preju hezky sny o Majkím *14* -
AhOOOj
ahooooooooooooooooooooj holčinýýýýýýýýýýýý!!! *14* *15* -
-
Re: AhOOOj
avoooj
-