-
ahoooooj
tak co tu je novýho?? jak se máte?? *15* *15* *15* *15* *15* *15* já sem včera nemohla jít na komp prtože jsem měla dlouho školu domů jsem přišla až o pul 5 a musela jsem dělat ukol z matiky a ještě referát na fyziku. -
-
Re: ahoooooj
no novyho nic moc a mam se docela dobre pac mame konecne ty chripkove prazdniny pac nas ve skole chyby 30 procent a na jine skole(bouzel pobliz)maj praseci chripku -
-
Re: Re: ahoooooj
no my nejspíš taky budeme mít chřipkové prázdniny nás je ve škole 5 a pul ale ředitel to nechce dovolit a pořád to probíraj jestli máme mít ty praázdiny nebo ne a tady u nás v Jablonci je prwej taky prasečí chřipka ale myslím si že to je blbost. -
-
Re: Re: Re: ahoooooj
no ale skolu musi zavrit higiena -
-
Re: Re: Re: Re: ahoooooj
no já nevím ale by to lepší kdyby nám dali prázdiny tam u nás je věčně někdo nemocnej a na facebooku jsem se přidala do skupiny že chceme prasečí prázdniny bylo by to super kdyby u nás byla prasečí chřipka protože bych mohla nosit roušku jako MICHAEL *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahoooooj
no to jo
-
-
-
-
-
-
MJ
Nejsladší polibek
A tak vroucí dotyk
Nejmilejší úsměv
V tomhle chladném a silném světě
Blízko plamene
Hoří jasněji
Nechce pohasnout
A smutně nás opouští
nejbezpečnější náruč
A všechna laskavá slova
Nejhlubší důvěra
V tomhle chladném a krutém světě
This Is MJ -
....
Ahoj prajem vám Krásne a Veselé Vianoce...a hlavne Michaelovi tam hore... *4* GOD BLESS YOU -
MTV
nezapomente dneska MTV 23.00 hod. top 10 Michael Jackson *14* -
-
Re: MTV
já to určitě zkouknu!!! =D=) -
Re: MTV
mi MTV nemame tak se divej i za me jo
-
-
:(
bože můj na nově hraje madonna *10* -
-
Re: :(
co dělá madonna na nově?? -
Re: :(
madonna? -
-
Re: Re: :(
jj na nově je ted 'mtv' tak tam pouštěli nějakou její písničky..ted je tam..nějaký chlap..nevím jak se jmenuje *7* *15*
-
-
-
Ahhhooooojky..
Holky!!!!!Jakpak je??..Ted sem se koukala na telku a dávali tam reklamu Zamilovaný profesor(tedkom nevim jestli 2?? *7* )a ještě něco tam bylo napsaný noo,a ukazovali tam Eddieho Murphyho a Janet Jackson a já taký:coooo???Janet Jackson??Tak na to sem musím podívat *15* *15* *15* a dávali k tomu kousek BLACK OR WHITE!!..Ježiš holky,mě všechno připomíná Majkího,aspon na něho nikdy nezapomenu *9* *15* *15* -
-
Re: Ahhhooooojky..
Jo je to dvojka a taky se moc těším jak to budou dávat.Janet je tam moc pěkná. Ale někdy mě štve jak je po MJově odchodu je ho všude plno a předtím na něj házeli jen špínu a nikdo si ho nevšímal v dobrém(tedy kromě nás *15* ) -
-
Re: Re: Ahhhooooojky..
JJ!!Přesně..no.. *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Ahhhooooojky..
To co je ten tvu obrazk tak to je urcite michael jackson-no jo cikan jakej zpevak je popularnejsi nez cikan.cikani jedou jooooooooooooooooooooooo *8* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahhhooooojky..
Taky Ty jsi dobře trapnej .. až jsi k smíchu :D .. větší kravinu jsi ze sebe snad vydat nemohl :D
-
-
-
-
-
MICHAEL
Žije v našich srdcích , i když už není fyzicky přitomen, nikdy na něj nezapomeneme a nenechámeho z našeho srdce odejít,... nikdy na tebe nezapomeneme...
We love you Michael very much...
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *14*
A ty, kdo píšeš ty nesmysli o Michaelovi, si to odpusť... a nechej ho už v klidu spočinout v uměleckém nebi *4* *4*
Myslím, že mluvím za všechny, kteří Michaela miluje a vždycky budem i kdybi se dělo cokoliv....stojíme při tobě Michaeli *3* -
Grammmy
To bylo super =) jsem se dívala na celý =)
ale při tomhle jsem se málem rozbrečela jak tam byli Michaelovy děti
http://www.youtube.com/watch ?v=Wjsx8i1EGRw -
pa
tak já vílím adios amigos dobrou Michaele *15* *14* -
-
Re: pa
coo?? *7* tak brzo *7* vždy´t si teprve přišla *4* -
-
Re: Re: pa
však vy si bezemě poradíte *5* -
-
Re: Re: Re: pa
no to nwme zhe ? *15* *14*
-
-
-
pp a sladoucke sny -
Nééé *15* buď tady eště *15* -
-
Re: Re: pa
nee padám *15* mám doma novej film a chci o zkouknout *15* -
-
Re: Re: Re: pa
Tak ho zkoukneš někdy jindy *15* -
-
Re: Re: Re: Re: pa
tssssss to je psychické vydírání *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pa
Děkujem, děkujem, děkujem, děkujem, děkujem *15* *15* -
aale, ty to přežiješ *15* *15* jinak díky, díky, díky *15* *15* -
noo dobře co bych pro vás neudělala, ale je vám doufám jasné jakou obět sem právě podstoupila? *15* -
To není vydírání, ale přemlouvání *15* -
ale přece nás neopustíš *15* *15* mám v záloze pár šukézních fotek *15* *15* *14* *14*
-
-
-
-
-
-
kabelka
mam tu neco pro holciny *4* libi se vam tato kabelka http://www.m-i-n-a.cz/products/kabe lka-michael-jackson/
chtela bych poradit jestli si ji mam koupit *15* -
-
Re: kabelka
aach *14* *14* ta je skvělá, každopádně to hned ber *15* *15* *15* -
-
Re: Re: kabelka
asi jjj ale nwm jestli mi ji mamka dovoli koupit *15* jako o to mi zas nejde ale ona by musela jit na tu postu pro to rekla by mi at rovnou na to zapomenu *1* ale chcu ju !!!! *14* -
-
Re: Re: Re: kabelka
ahaa, mamka je zlá *15* *15* moje taky *15* ona mi nechce nic kupovat *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: kabelka
to moja taky a kdyz jde o Majkíhoo tak to už vůbec !! *9* ale ja si to koupim vzdycky sama *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kabelka
uplne zbytecny predmety ! *16* *5* *1* zbytecne kazi vysvedceni !! *15* -
z M,F,Z takovy blbosti !!! *16* *16* *10* -
jaaj *9* *15* a z čeho?? -
hej ten prsten chci taky ale ten neukecam !! vsak vis ze propadam ze 3 predmetu *15* tos to mi nekoupi ani za nic *15* -
jj, přesně *16* *15* jsem ráda, že jsem ji ukecala aspoň na ten moonwalk *15* *15* *14* teď chci prsten king of pop *15* ... ale dost pochybuju, že ji ukecám *15* ještě s mýma výsledkama ve škole *15* *15*
-
-
-
-
-