-
ahooj
zdraví syflis všechny ze seznamu!! kdo tu je strácím přehled!! *15* -
-
Re: ahooj
ich :D -
Já tu jsem.. -
Já tu jsem... *15* -
-
Re: Re: ahooj
sorry ale vám to nebylo!! *15* -
-
Re: Re: Re: ahooj
To bylo na mě, žejo? *5* -
-
Re: Re: Re: Re: ahooj
jak si věří!! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahooj
Však už tam nejsem, neměj strach *1*
Heh, pamatuješ si jak jsem Ti říkal, že mám vždycky ke všemu co říct? *5* -
ne není a žádám tě aby jsi mi nechodil na profil!! nevim sice jak se ti to povedlo ale neles mi tam!! -
To jo! *15* -
Řekni že je to ták. *4*
-
-
-
-
-
Neboj, jsem tu! *14*
-
-
už zase pro:8.ball.8
hhhmmm!!!co si mě vůůůbec všímáš??proč jenom mě??laskavě mě nech na pokoji!!vždycky si začneš že??no a já být tebou(což bych nikdy nechtěla)tak sklapnu nebo budu na tebe mooooc zlááá!!!!! *16* *15* *15* -
Papa
Mějte se všichni krásně a ty Majký samořejmě také.Zítra tu celý den nebudu,protože jedeme do Prahy.Doufám že si koupím něco hezkého s Majkím. *14* *15* Tak se tu mějte a až se vrátím tak mi povíte co jste řišili jo?Papa a krásný sníky samořejmě o Majkím. *4* *3* *1* -
pa
pa dávám si zase malou pauzu. ale určitě se ještě dneska ukážu *15* do půlnoci je času dost *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: pa
tak bye *3* -
-
Re: Re: pa
jinak taky jdu,zdar vsichni! *5* *1*
-
-
-
ahůůj..
Tak už zas no.. *15* ale nwm co psat,je něco za tu chvilinku co sem tu nebyla něco nového??teda myslím hlavně o Majklovi?? *7* *15* *15* -
-
Re: ahůůj..
O pár řádků níž máš například vtip, kterej se úplně strašně moc týka Michaela .. -
-
Re: Re: ahůůj..
a kde jako??=D *15* -
-
Re: Re: Re: ahůůj..
Právě, že nikde .. -
-
Re: Re: Re: Re: ahůůj..
zhe no!! *15* fakt vtipnýýý,ne tak jak se máš??já teda blbě no *15* *15*
-
-
-
Re: Re: ahůůj..
Přesně ..
-
-
-
sen
jo jasne o nem se mi zdaji sny vzdicky -
-
Re: sen
TY se máš=) to ti závidím. *1* jak to děláš? *7* děláš přes den něco zvláštního, krom na osobnoszech? *15* -
-
Re: Re: sen
ani jen Mika cely den posloucham a uy nic -
-
Re: Re: Re: sen
Mě se o něm zdá málokdy *9* naposled skoro před 2 tejdnama.. *9* -
Re: Re: Re: sen
a já ho sdam neposlouchám? ho poslouchám každej den a celej den. jenom zrovna teď ne *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: sen
ja ho posloucham furt a zpivam a koukam na videa a brecim -
-
Re: Re: Re: Re: Re: sen
myslíš že mi chybí to brečení? *7*
-
-
-
-
-
-
no nic
ten titulek mě začíná rozčilovat!! už nevím co tam mám fůrtpsát!! když jde o nějaký ..krásný video s michaelem najdese toho hodně ale jinak... no jdu obědvad..večeřet? nevím!! tak zatím se mějte! -
berry gordy
http://mjjgallery.free.fr/thriller/ awards/grammy_84/press/049.jpg je tohle berry gordy? *7* -
-
Re: berry gordy
Hmmm .. je to možný :D .. dcla mi ho to připomíná :D .. ale nejsem si jist :D:D
-
-
kiss
když nad tím tak přemýšlím!§ v kolikati klipech se michael libá s nějakou holkou!! vím že remember the time , you rock my world...a víc nevím?? hej pěkný že být nějakou tou hokkou!§ si řekněte že ten záběr točí třeba nevím šestkrát!! *14* *14* *15* -
-
Re: kiss
já znám ještě IN THE CLOSET A THE WAY YOU MAKE ME FEEL a určitě je toho ví a víc.
jinak už přijeli naši tak jim pudu pomoct s nákupem =) -
-
Re: Re: kiss
nj ale přo the way you make me feel a in the closet se nelibaj nebo jo?? já myslela libání a ne kde hraje s nějakou holkou! ale tak zas nadruhou stranu klidně in the closet by mi stačil!§ nebo prostě být jen u toho natáčení vidět ho!! *14* *14* *9* -
-
Re: Re: Re: kiss
mno u In the closet si nejsu jistá ale the way you make me feel se určitě kissovali *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: kiss
aha v tom stinu to vipadá že se jen objali! *7* neva!! ale i to muselo být úžasný s michaelem! *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kiss
jj to jo =) *14*
-
-
-
-
-
-
hm..
ted sem se dělala dva kvízy na FB jeden jak znám MJ tak mi vyšlo že ho poslouchám a že je nejlepší a pak sem si dělala kvíz jakou hudbu poslouchám a vyšel mi pop! *15* *14*