Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • polinka

VOX

jestli máte někdo TV stanici VOX tak si jí zapněte, je tam totiž něco o MJ až do 13 h nebo tak nák *15*
  • lopata
  • Michael

http://www.michaeljackson.estranky. cz/
  • Michael

Souhlasím s váma.Michael je upe nej má nejlepčí hlas.mu fandim...fakt KING of POP..nejlepšííí *4*
  • nehg

R.I.P

Pořád tomu nemůžu uvěřit, že je mrtvý byl to král popu.Jeho písničky budou znít ještě hodně dlouho

R.I.P Michael Jackson
    • Re: R.I.P

No přesně, já tomu pořád nechci nebo nemůžu uvěřit, Michaela jsem vnímal jako jistotu, jako fenomén, jako legendu jako velikou Celebritu, miloval jsem jeho genialitu..... Je mi to moc líto.
  • majkl je

king the of pop.to si zapamatujte. *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
  • Michael

To je první člověk, který mi přijde sexy.
    • b.e.t.u.l.i

Re: Michael

On byl nadhernej clovek *4* Andel.. a nejen zvenku, ale i uvnitr..
  • valkikulka

MJ

SICE SEM TU NNOVA ALE JE TO TU SUPER A NAVIC TAKHLE JAKO ZME JEHO FANOUSCI NA VEKY A ON NAS KRAL TAKE ...

*9* *4* *4* HODNE STESTI NAHORE MICHAELE JACKSONE *4* *4* *4* *4*

ME SE ZDA ZE BUH HOTAM CHTEL MOC BRZO . *4* *4* *4* *4*
    • lina25

Re: MJ

Vítej mezi námi:) A připoj se k nám dnes večer:) Mám na mysli to rosvícení svíčky ve 20:00
      • Re: Re: MJ

Ja si take zapalím svicku ve 20:00 je mi to tak hrozně líto že umřel
      • Re: Re: MJ

Můžu se také připojit??? Je to neuvěřitelné dnes měl mít 1 koncert *9* *9* děkuji hodně mi pomáhá te
        • lina25

Re: Re: Re: MJ

Samozřejmě:)
  • nechtěný odchod

bohužel budu muset jít, ale né napořád!!!!!!!!!!!!!!!!! *9* *13*
  • Zase to nefinguje

Angie, napiš, ja se ten klip jmenuje. youtube zase nefunguje. Hlási mi to vadné video. s tím jsou pořád problémy.
    Já si to najdu. A ten poslední klip ze zkoušky, tam kde se na nás naposledy usmál, se mi vůbec nejeví, že je jako Michael strašně fit, jak psala AIG. Mě tam příjde bez energie, pohyby, jak je srovnám, jsou unavené a nedotažené. A vypadal jak rengenový snímek. On by na tom podiu umřel.
    • angie72

Re: Zase to nefinguje

To jsem dnes psala taky. Tam, kde měl stát udělal ještě krok dozadu, zadýchaný byl-chudinka... Mě ho je tak líto...
      Já nevím jaké video, necháme to na zítra? Půjdeme spát?
      • Re: Re: Zase to nefinguje

Zdravím holky a všechny účastníky diskuze. Je něco nového? A co náš web Scotland Yard , nějaká horká stopa? *5* *3*
      • Re: Re: Zase to nefinguje

Odkaz, kde jsi říkala, že je to první foto z Brava. Ale, nechejme to na zítřek, když jsi unavená.
        • angie72

Re: Re: Re: Zase to nefinguje

Jo aha, tak to musíme nechat na zítra, já to nemám uložený, ale zítra to najdu hned. Nevadí?
          • Re: Re: Re: Re: Zase to nefinguje

ne é *4*
    • terinda321

Re: Zase to nefinguje

já si taky myslím, že by to nezvládl, že by na tom podium zkolaboval!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit