Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • terinda321

Pro: baluska1

Máš to hezky napsaný, akorát ty nohy neměl rozpíchaný, ale do tý nohy ho kousl pavouk, jehož jed napadá tkán! Bulvár z toho, ale udělal tohle! Alespon vidíš, že nemůžeš uvěřit všemu, udělali z něj fetáka!
    • baluska1

Re: Pro: baluska1

Aha tak to sorry to jsem nevěděla.Omlouvám se
      • terinda321

Re: Re: Pro: baluska1

Ty se nemáš za co omlouvat! *3*
        • baluska1

Re: Re: Re: Pro: baluska1

OK máš ICQ??
    • Re: Pro: baluska1

přesně,to jsou celý novináři.jak já je nenávidííííííííím! *16* *10*
  • angie72

Lidičky

Pro dnešek končím. Mějte se krásně a děkuji za komentáře.
    Zítra bude další téma, píšu jak ďas. Pááá
    • lady_jackson

Re: Lidičky

Ahoj Angie, měj se hezky a děkujeme *4*
    • kristyn875

papa..a nepředři se nám *4* *3*
      • lenka31

Re: Re: Lidičky

Ahojky
    • zanesskaaaa

papa
    • Re: Lidičky

ahojky
  • Re:.)

ja mám taky pochybnosti že žije a věřím tomu někde psali že možná žije třeba to je pravda! *7*
  • riki.002

Klid

Holky klídek, vždyť sme sem dali jen dvě videa s ní, a víte proč, aby všichni viděli jak je trapná, že se po něm opičí...my by sme to sem nedávali, dobře uznávám to moje bylo zybtečný, ale myslím, že zaneskaa, sem nedala zbytečný video, holky vždyť tam zpívala Billie Jean, i kdyby to zpíval Karel Gott, tak by sem to video přišlo, prosím, klídek.
    • zanesskaaaa

Re: Klid

dala jsi mi o dvě a míň:D:D.. ne sranda:D.. a děkuji že ses mě zastala:).. opravdu jsem je nechtěla naštvat:(.. mrzí mě to:(
      • bibi1

Re: Re: Klid

Tak se pořád neomlouvej, vždyť už je to v pohodě. Navíc Michael bral Madonu v poho jinak by se s ní přeci neukazoval. *5*
        • lina25

Re: Re: Re: Klid

No právě že v poho by ho měla kdyby ho dostala do postele!
          • bibi1

Re: Re: Re: Re: Klid

Chá, Chá tak to utřela pěkně hubu. *1*
      • riki.002

Re: Re: Klid

Ne, Zany, to se neomlouvej, stačí jednou...nevím, proč se kvůli blbýmu videu rozkamarádíme...už sem nikdy takový video nedám, ale takovýho sprda si teda nezasloužíme.
  • lask1

Fotka

Tá fotka tam medzi tými ostatnými ozaj vyčnieva.
    Úplne ti udrie do očí.
    Na ostatných je veselý.
    • zanesskaaaa

Re: Fotka

taky si říkám.. je to jako s tou fotkou než ho dali do sanitky.. i když tam už bylo jasný že je mrtvý.. tady to nevíme jistě.. ale stejně je deprimující.. je tam jako pěst na oko..
      • lask1

Re: Re: Fotka

Tu iba spí. Ja o tom nepochybujem. To má asi červené obliečky. On mal rád červenú farbu. Nosí aj červené košele na rôznych záberoch. Mal rád aj čiernu farbu.
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Fotka

taky si myslím že má červenou košili.. ale ta fotka by se měla vymazat.. i když jenom spí.. stejně je taková hodně smutná..
          • lask1

Re: Re: Re: Re: Fotka

To hej. Radi ho vidíme veselého.
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: Fotka

Přesně.. tady je takový smutný..
  • horse-smj

můj bratr

můj starší bratr tady Michaela pomlouvá před celou rodinou a říka že to byl pedofil a že vypadá jak teplá baba. co mu mám říct?
    • angie72

Re: můj bratr

MLadý kluci vždycky žárlí na idoly žen. Navíc, kluk v mladém věku nikdy neůže říct, že je hezkej, nebo dobrej, to šel proti sobě. Prostě ho nech...
      • horse-smj

Re: Re: můj bratr

jo nechám ho radši na pokoji
    • zanesskaaaa

U nás ho má táta i bráška rádi.. takže v poho *5* .. asi s snim zkus promluvit..
    • kristyn875

mě ho pomlouvá celá rodina..kupodivu jedinej brácha je v poho *7*
      • horse-smj

u nás jen sourozenci *1*
    • anet98

Můj bratr taky Majkího pořád pomlouvá.
      • lask1

Zvláštne, že sú to vždy iba chlapi čo na neho nadávajú, asi mu musia hrozne závidieť.
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: můj bratr

no jasný, když se nějaké holce líbí krásný muž tak je to hned, buze*ant, šampón, trapák, atd. atd... ale když jim se líbí nějaká žena, tak to je v pořádku..
          • anet98

Re: Re: Re: Re: můj bratr

Přesně.
      • horse-smj

alespoň nejsem sama *3*
  • torema

Včerejší Michaelovo nazky v Praze.

Ahojky. Smazej a to bude nejlepší. Včera v Praze to nemělo chybu. Bylo cítit, že Michael byl my a my jsme teď Michael. Prostě nemám slov. Bylo to super a kdo tam nebyl asi nepochopí. Nádhera a famozni. Tak jako je Michael. Děkuji za včerejší den.
  • u4ever

rytmus života

Četli jste ten článek v rytmu života??Je tam napsáno, že Michael mohl žít kdyby měl jiného doktora...Rozbrečelo mě to! *9*
    • zuzanka666

Re: rytmus života

Dnes sem si to zrovna půjčila v knihovně pěkně mě to rozesmutnilo *9* *9*
    • lask1

Dneska ukazovali jedného našeho doktora a povedal, že ten Michaelov doktor bol debil, lebo že doktor by sa nemal nechať prinútiť svojím pacientom, aby mu podával také lieky.

Ja si myslím, že Michael by si poradil a našiel by si vždy takého doktora čo mu vyhovie.
      Ale ak by mal doktora, ktorý by sa mu snažil poradiť a nájsť lepší spôsob ako sa vyliečiť.
      • angie72

Re: Re: rytmus života

Máš pravdu. Když ti lékař řekne, že tohle ti nemůže ublížit, tak mu uvěříš, protože to je lékař. Tohle byl debil nad všechny debili.

Když si vzpomenu na to video, kde je Majkí vlastně den před smrtí, no pomalu už v den smrti, jak byl krásnej, jak mu to slušelo, jak byl šťastnej... Řvala bych vzteky a bolestí...
        • lask1

Re: Re: Re: rytmus života

To áno, on bol medzi debilmi král.
          Keď vedel, že mu dal viac rôznych liekov, tak ho mal aspoň kontrolovať.
          Ešte ďakuje svojím priaznivcom za podporu, neviem za čo ho podporujú, za jeho sprostosť.
    • angie72

No tak to je jasný, že mohl žít, kdyby neměl Murraye. Měsíc doktorem a takhle to pohnojí. Nooo, už by ho měli tenhle týden sebrat...
  • Michael Jackson

Ahoj holky právě jsem ted byla celou dobu na facebooku a nestihla jsem Vás tak hezké sny o Majkím..... *3* *14* *14*
  • Básnička

Ahoj nemám moc času máme přetávku.
    Denně zní tvoje písně a já stále toužím
    řeknu to upřímě,abys mě vzal do své břímě.
    Celý den sedím a myslím na tebe,na to že si právě ty odešel do nebe.
    Dopis na rozloučenou ti píšu a s bolavím srdce a slzách v očích,ach bože tvůj život už končí.
    Po nebi slyším tvé kroky,než se spolu setkáme budou to nekonečné roky.
    Tvou hudbu stále poskoucháma rádi na ní tančíme,nikdy s tím neskončíme.
    Já vím tvůk otec tě byl,ale já jedno vím.Určitě tě měl rád,ale na jevo to nechtěl dát.
    Pak to dopíšu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit