-
Pro: baluska1
Máš to hezky napsaný, akorát ty nohy neměl rozpíchaný, ale do tý nohy ho kousl pavouk, jehož jed napadá tkán! Bulvár z toho, ale udělal tohle! Alespon vidíš, že nemůžeš uvěřit všemu, udělali z něj fetáka! -
-
Re: Pro: baluska1
Aha tak to sorry to jsem nevěděla.Omlouvám se -
-
Re: Re: Pro: baluska1
Ty se nemáš za co omlouvat! *3* -
-
Re: Re: Re: Pro: baluska1
OK máš ICQ??
-
-
-
Re: Pro: baluska1
přesně,to jsou celý novináři.jak já je nenávidííííííííím! *16* *10*
-
-
Lidičky
Pro dnešek končím. Mějte se krásně a děkuji za komentáře.
Zítra bude další téma, píšu jak ďas. Pááá -
-
Re: Lidičky
Ahoj Angie, měj se hezky a děkujeme *4* -
papa..a nepředři se nám *4* *3* -
-
Re: Re: Lidičky
Ahojky
-
-
papa -
ahojky
-
-
Re:.)
ja mám taky pochybnosti že žije a věřím tomu někde psali že možná žije třeba to je pravda! *7* -
Klid
Holky klídek, vždyť sme sem dali jen dvě videa s ní, a víte proč, aby všichni viděli jak je trapná, že se po něm opičí...my by sme to sem nedávali, dobře uznávám to moje bylo zybtečný, ale myslím, že zaneskaa, sem nedala zbytečný video, holky vždyť tam zpívala Billie Jean, i kdyby to zpíval Karel Gott, tak by sem to video přišlo, prosím, klídek. -
-
Re: Klid
dala jsi mi o dvě a míň:D:D.. ne sranda:D.. a děkuji že ses mě zastala:).. opravdu jsem je nechtěla naštvat:(.. mrzí mě to:( -
-
Re: Re: Klid
Tak se pořád neomlouvej, vždyť už je to v pohodě. Navíc Michael bral Madonu v poho jinak by se s ní přeci neukazoval. *5* -
-
Re: Re: Re: Klid
No právě že v poho by ho měla kdyby ho dostala do postele! -
-
Re: Re: Re: Re: Klid
Chá, Chá tak to utřela pěkně hubu. *1*
-
-
-
Re: Re: Klid
Ne, Zany, to se neomlouvej, stačí jednou...nevím, proč se kvůli blbýmu videu rozkamarádíme...už sem nikdy takový video nedám, ale takovýho sprda si teda nezasloužíme.
-
-
-
Fotka
Tá fotka tam medzi tými ostatnými ozaj vyčnieva.
Úplne ti udrie do očí.
Na ostatných je veselý. -
-
Re: Fotka
taky si říkám.. je to jako s tou fotkou než ho dali do sanitky.. i když tam už bylo jasný že je mrtvý.. tady to nevíme jistě.. ale stejně je deprimující.. je tam jako pěst na oko.. -
-
Re: Re: Fotka
Tu iba spí. Ja o tom nepochybujem. To má asi červené obliečky. On mal rád červenú farbu. Nosí aj červené košele na rôznych záberoch. Mal rád aj čiernu farbu. -
-
Re: Re: Re: Fotka
taky si myslím že má červenou košili.. ale ta fotka by se měla vymazat.. i když jenom spí.. stejně je taková hodně smutná.. -
-
Re: Re: Re: Re: Fotka
To hej. Radi ho vidíme veselého. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Fotka
Přesně.. tady je takový smutný..
-
-
-
-
-
-
můj bratr
můj starší bratr tady Michaela pomlouvá před celou rodinou a říka že to byl pedofil a že vypadá jak teplá baba. co mu mám říct? -
-
Re: můj bratr
MLadý kluci vždycky žárlí na idoly žen. Navíc, kluk v mladém věku nikdy neůže říct, že je hezkej, nebo dobrej, to šel proti sobě. Prostě ho nech... -
-
Re: Re: můj bratr
jo nechám ho radši na pokoji
-
-
U nás ho má táta i bráška rádi.. takže v poho *5* .. asi s snim zkus promluvit.. -
mě ho pomlouvá celá rodina..kupodivu jedinej brácha je v poho *7* -
-
u nás jen sourozenci *1*
-
-
Můj bratr taky Majkího pořád pomlouvá. -
-
Zvláštne, že sú to vždy iba chlapi čo na neho nadávajú, asi mu musia hrozne závidieť. -
-
Re: Re: Re: můj bratr
no jasný, když se nějaké holce líbí krásný muž tak je to hned, buze*ant, šampón, trapák, atd. atd... ale když jim se líbí nějaká žena, tak to je v pořádku.. -
-
Re: Re: Re: Re: můj bratr
Přesně.
-
-
-
alespoň nejsem sama *3*
-
-
-
Včerejší Michaelovo nazky v Praze.
Ahojky. Smazej a to bude nejlepší. Včera v Praze to nemělo chybu. Bylo cítit, že Michael byl my a my jsme teď Michael. Prostě nemám slov. Bylo to super a kdo tam nebyl asi nepochopí. Nádhera a famozni. Tak jako je Michael. Děkuji za včerejší den. -
rytmus života
Četli jste ten článek v rytmu života??Je tam napsáno, že Michael mohl žít kdyby měl jiného doktora...Rozbrečelo mě to! *9* -
-
Re: rytmus života
Dnes sem si to zrovna půjčila v knihovně pěkně mě to rozesmutnilo *9* *9* -
Dneska ukazovali jedného našeho doktora a povedal, že ten Michaelov doktor bol debil, lebo že doktor by sa nemal nechať prinútiť svojím pacientom, aby mu podával také lieky.
Ja si myslím, že Michael by si poradil a našiel by si vždy takého doktora čo mu vyhovie.
Ale ak by mal doktora, ktorý by sa mu snažil poradiť a nájsť lepší spôsob ako sa vyliečiť. -
-
Re: Re: rytmus života
Máš pravdu. Když ti lékař řekne, že tohle ti nemůže ublížit, tak mu uvěříš, protože to je lékař. Tohle byl debil nad všechny debili.
Když si vzpomenu na to video, kde je Majkí vlastně den před smrtí, no pomalu už v den smrti, jak byl krásnej, jak mu to slušelo, jak byl šťastnej... Řvala bych vzteky a bolestí... -
-
Re: Re: Re: rytmus života
To áno, on bol medzi debilmi král.
Keď vedel, že mu dal viac rôznych liekov, tak ho mal aspoň kontrolovať.
Ešte ďakuje svojím priaznivcom za podporu, neviem za čo ho podporujú, za jeho sprostosť.
-
-
-
No tak to je jasný, že mohl žít, kdyby neměl Murraye. Měsíc doktorem a takhle to pohnojí. Nooo, už by ho měli tenhle týden sebrat...
-
-
Michael Jackson
Ahoj holky právě jsem ted byla celou dobu na facebooku a nestihla jsem Vás tak hezké sny o Majkím..... *3* *14* *14* -
Básnička
Ahoj nemám moc času máme přetávku.
Denně zní tvoje písně a já stále toužím
řeknu to upřímě,abys mě vzal do své břímě.
Celý den sedím a myslím na tebe,na to že si právě ty odešel do nebe.
Dopis na rozloučenou ti píšu a s bolavím srdce a slzách v očích,ach bože tvůj život už končí.
Po nebi slyším tvé kroky,než se spolu setkáme budou to nekonečné roky.
Tvou hudbu stále poskoucháma rádi na ní tančíme,nikdy s tím neskončíme.
Já vím tvůk otec tě byl,ale já jedno vím.Určitě tě měl rád,ale na jevo to nechtěl dát.
Pak to dopíšu.