-
ahojky
ahojky lidičky jsem tu jen víjmečně kuli škole asi mam štěstí a majkí pokud si tohle čteš tak hezké ránko *14* *14* -
-
Re: ahojky
ahoj,a majkímu také přeji hezké ranko a jak se máš janusko? *15* -
-
Re: Re: ahojky
hezky ale piš mi to jinam
-
-
-
pro Zanesskuuuu
Zaness jen sem chtěla vědět proč si řikáte jeptišky, prej se mam zeptat tebe *15* *15* -
-
Re: pro Zanesskuuuu
Nooo to je na dloouho *15* .. ale prostě a jednoduše... jednou jsme se prostě s thesimsou a jednou holčinou, že jsme jí prej zkazily.. noo a my se bránily, že néé, že my jsme hodný, nejsme vůbec úchylný.. prostě ze srandy.. a buď thesimsa nebo já jsme prostě napsaly slovo jeptiška.. noo a tak nějak to prostě vzniko.. aha tak to není na dlooohou *15* -
-
Re: Re: pro Zanesskuuuu
Mám takovej pocit, že jsme zkazili zrovna ji ne? *15* -
-
Re: Re: Re: pro Zanesskuuuu
koho..?? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: pro Zanesskuuuu
mrs_jackson
A tebe už taky *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pro Zanesskuuuu
Lama jako nadávka *15* V Lineage to byl hráč začátečník nebo hráč kterej neměl svůj den *15* -
Lama je taky něco jinýho než zvíře..?? *7* *15* *15* -
No na bohoslužbě bylo uplně super jako *15* Sem vás tam vůbec neviděla jak to ? *15*
Já si akorát pamatuju, že měla jako ikonku Michaela s lamou(myslím zvíře) *15* -
a proč byste mě kazili?? *15* *15* -
A heléé kdo k nám přišel.. tak jak bylo na Bohoslužbě? *15* ..
Myslíš? *7* .. já už vůbec netuším, kdo to byl, ale así jo *15* -
aha... *15* *15*
-
-
-
-
aha tak to jo *15*
-
-
Re: pro Zanesskuuuu
Pry to je nadlouho.. *4* -
-
aha...a můžu být taky přijata?? *3* *15* pls -
-
Re: Re: Re: pro Zanesskuuuu
Já jsem čerstvě přijatá..Ale prý tři jsou víc než dost...Nevím musíš se zeptat zanesky a thesimsy...
-
-
-
-
Ahoj
Holky právě jsem dorazil z Krkonoš. Už se mi moc stýskalo. -
Dobrou všem + Majkímu
Já už du spát su unavená jak prase,čau zétra..
MJ I♥YouSoMuch. -
-
Re: Dobrou všem + Majkímu
Papa měj se. *4*
-
-
tribute dance beat it
http://www.facebook.com/video/video .php?v=1224024605805&ref=share
koukam na tohle a brecim,byla to proste nadera,nezapomenu na to.Byl tam nekdo odtud? Jinak,jestli to jeste nevite,28.8.2010 v Praze se to bude konat znovu,ale na Thriller,a bude to pry mnohem lepsii,bude to pokus o rekord takze trenujte *15* ..je to sice za dlouho ale strasne se tesiim *4* -
-
Re: tribute dance beat it
musite mezi tim odkazem vymazat ty mezery .. no vsak vy asi vite jak *4* -
Re: tribute dance beat it
Hmm thriller nemohli vybrat nic lepšího ... To nezatancuju ani kdybych se měla po**** *15* *15* -
-
Re: Re: tribute dance beat it
ja uz to nakej tyden umim,takze parada a neni to zas tak tezky :D,kazdej clovek je dobrej,zkusim premluvit aby do toho sla i mama ale to nevim no *15* *15* bude to pokus o svetovy rekord! -
-
Re: Re: Re: tribute dance beat it
Není to zas tak těžky ? *15*
Já jsem na tancování totální poleno *15* *15*
-
-
Re: Re: tribute dance beat it
facku!!! *15* říká se posadit na zadek!! *15* *15* ale jako thriller neumim..!!!!! *15* já se těšila příští rok na další beat it!! *15* -
-
Re: Re: Re: tribute dance beat it
Na Beat it bych dotáhla i mamku a jejího přítela, ale na Thriller ... Oni jsou eště větší polena jak já *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: tribute dance beat it
řiká se jejího přítele *15* a já bych tam dotáhla kámošku..to neni problém když ho u nás zbožňujou všichni *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: tribute dance beat it
Polib mi zadnici *15* *15* Připadám si jak debil, když píši spisovně *15* *15*
-
-
-
-
-
-
ahoj...
Ahoj,jak je? *7* *3* *15* *3* *4* -
majkíííí
moje ségra mě buzeruje za to že furt koukám na videoklipy majkla nebo že furt poslouchám jeho písničky moji mámě to ani nevadí naopak je ráda že ho mam ráada ona na něm prožila mládí ségra ta na něm vyrostla ale prej jí to už leze na nervy -
this is it
ahojky lidicky..nevite nahodou nekdo jestli je na netu ke stazeni nebo online film this is it..? jestli jo tk pls kde.. diky moc vsem.. -
-
Re: this is it
jo! možná nějaký pirátský.. *15* někde jsem narazila na jeden..bylo asi 3 týdny před premiérou..to je strašný co? *15* *15* -
-
Re: Re: this is it
*15* *15* tk doufam ze bude aspon v tv nekdy.. *3*
-
-
-
:(hroznej den!!
Ahoj holky...Jak se mate??Ja se mam hrozne a je mi do place!! *9* *9* -
-
Re: :(hroznej den!!
a pročpak?? -
-
Re: Re: :(hroznej den!!
asi mi umira pejsek,kterej byl se mnou od 3 let!!! *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: :(hroznej den!!
jo já to znám já už sem obrečela 2 psy a ted se chystám že obrečim třetího -
-
Re: Re: Re: Re: :(hroznej den!!
njn -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :(hroznej den!!
Ne nevzpomene, ale už jí to nebude líto .. já měla psa od dvou let do třinácti .. a to jsme ho s bráškou dostali v nejhorším období našeho života .. takže myslím, že vím, jak jí je .. -
to teda nevím smrt domácího mazlíčka je strašná věc kdyby se stalo něco mému morčátku tak by mě to dost vzalo *9* -
To bude v pohodě za dva týdny si na to ani nevzpomeneš ;) .. věř mi .. já to zažila ..
-
-
-
-
-
-
klikarna
ahojte prosim bezte do klikarny
http://www.ujdeto.cz/qcha rts.php?sid=1597&q=fdd418381b8f01cc 559f0c662dd7bc44 -
-
Re: klikarna
už tam du musíme ho dostat na 1. místo!!!! *3* -
-
Re: Re: klikarna
jj jinak by to nebylo fer
-
-