Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • majka111

ahojky

ahojky lidičky,jak se máte?? *4*
    • terullka00

Re: ahojky

čauwes jo de to a co ty?
  • ..

ahojky zlaticka *4* mam k vam prosbu ktera jaksi nesouvisi s MJ *4* nemate nekdo nahodou stahlou pisnicku od Nazareth Dream On *7* nemuzu to nikde stahnout tak mi ji kdyztak poslete na email Zlamalova18@seznam.cz dik *15*
  • majka096

Happy birthday!

Všechno nejlepší k 52. narozeninám Majkí! MILUJU TĚ!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14*
  • Marta

Taky miluji Michaela Jacksona a ten nový klip je nádherný. Nikdo už nebude jako on, jeho oči, úsměv, sexy pohyby a nenapodobitelný hlas, jeho koncert v Bukurešti nemá chybu. Když jsem ho viděla asi před 10 lety poprvé, tak jsem byla z Michaela úplně mimo. Doteď se na tento koncert dívám bez dechu a sleduji a hltám každý jeho pohyb a gesto, nemohu najít nic, čím by mne neokouzlil.
  • besta

ss

Komu fandíte v superstar?Já fandil Míšovi Šepsovi ale potom co vypadl..Mě to nebaví..Příjde mi to nefér že vypadl Šeps :-( Rozhodně to NEpřeju Adamcovi..Tomu stopro ne!
    • Re: ss

Nefer, ze vypadl? spis je nefer, ze tam byl tak dlouho.
      • besta

Re: Re: ss

Spíš nefer že sem loziš(pokud nejsi fan MJ) a pokud jo prosim nekritizuj meho favorita jo dík :-) a Pokud nejseš MJ fan tak pápa :-)
    • monikam

Re: ss

já to moc nesleduju:-))mě tyhle soutěže přijdou hrozně komerční a tyhle hvězdy většinou rychle zhasnou, ale chápu, že někde se začít musí, a je už na nich jak se prosadí:-)))
  • A je to pedofil
  • Michael je vážně nemocný

MICHAEL JE VAZNE NEMOCNY JE TO SKODA *9*
  • Legenda bude zit věcne!!!

ahoj je to smutne,ze uz neni tady.taky tomu nemuzu uverit!osud je nekdy krutej!no jeho hudba, a vse co vytvoril zustane tady jeste dlouho.lidi ktery ho moc nemuseli tak taky o nem napsali hezke veci. *4* diky.byl to clovek ktery mel rad lidi a hodne nekterym i pomahal.kdyz mel koncert v Madarsku tak tam byl 2 letej kluk ktery byl moc nemocnej a vybirali penize na jeho operaci kterou mohli myslim provest jenom v americe.Michael ho vzal sebou a zaplatil to!kluka zachranili.tak takovej clovek byl M.Jackson!!byl to genius a dobrak.cest tomuto cloveku,uz at se mluvi o nem cokoli.kazdy vime sve a to nam nikdo nevezme.budeme na tebe vzpominat a vzdy zustanes v nasich srdcich. *4* *4* *4*
  • 112j

k

Krmná husa? Měl anorexii a jedl asi jenom prášky!
    • angie72

Re: k

Zase další chytrolín, který ví prdlasj a čerpá z bulváru.
      Jsi na velkém omylu!!!
      • Re: Re: k

presne angie72 :) nemam co bych k tomu dodala reklas vsechno :-)
        • angie72

Re: Re: Re: k

No protože tyhle názory jsou názory někoho, kdo je schopný se zaregistrovat, jen aby někde trávil čas a přitom žere třeba Ivetu Bartošovou.
          Tak co sem leze?!?!?!
          • Re: Re: Re: Re: k

ono je to nejjednodussi precist si v novinach nejakych par radku a konec uz vim vsecko...jak rekl Michael ze by vsechen bulvar nahazel na hromadu a spalil...tak se mu vubec nedivim taky bych to tak klidne udelala :(
            • 112j

Re: Re: Re: Re: Re: k

Teda jako sorry ale vy si opravdu myslíte,že jedl,když vážil 51 kg při výšce 178? To člověk nemusí čerpat z bulváru! Vy ste ho asi znali osobně,že toho víte víc!
              A ani z 20 knih se nedá zjistit skutečnost!
              A hlavně že hned každýho odsuzujete!
  • jirineczka

MJ

lidick mate tu nekdo facebook??
    • lady_jackson

Re: MJ

jj mám :-) pod jakým tam jsi jménem?
    • thesimsa

Re: MJ

Ja mam ale absolutne se v tom nevyznam :D
      Sem si ho zalozila nedavno sou tam naky fankluby Majkyho ale vsechno je v anglictine takze tam radsi nelezu..:-/
      • goosexd

Re: Re: MJ

veď si môžeš nastaviť aj češtinu...ani ja som sa tam najprv nevyznala ale nie je to až také zlé =]...som asi vo všetkých Mikeho fankluboch ale tým aj tak veľmi nerozumiem =D
        • thesimsa

Re: Re: Re: MJ

Ale ja to mam v cestine..Ale ty fankluby tam vsichni mluvy anglicky:-D
          • goosexd

Re: Re: Re: Re: MJ

njn mohli by sme založiť nejaký český =D
            • goosexd

Re: Re: Re: Re: Re: MJ

ale nie..len nie si zvyknutá...ja som sa registrovala asi pred rokom a vykašľala som sa na to =D ..a teraz už skoro všetci priatelia majú facebook tak som mu dala ešte jednu šancu a nejako som sa to naučila =D
            • goosexd

ale nie..len nie si zvyknutá...ja som sa registrovala asi pred rokom a vykašľala som sa na to =D ..a teraz už skoro všetci priatelia majú facebook tak som mu dala ešte jednu šancu a nejako som sa to naučila =D
            • thesimsa

No tak i to je pro me slozity:-D
              A vubec celej Facebook je slozitej:-D
            • goosexd

myslím že áno...tam len treba kliknúť na Create a Page for a celebrity, band or business. ...a registrovať...ale ešte som to neskúšala...=D
            • jirineczka

no to mas pravdu anglicanu mam plen kecky po dnesku
            • thesimsa

Umis to zalozit?:-D
      • jirineczka

Re: Re: MJ

mi ho dej ja ho mam zalozeny teprve 10 minut
        • thesimsa

Re: Re: Re: MJ

Jakej tam mas Nick?