Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Michael

Všetko okolo jeho života je zaujímavé a prazvláštne.
    Mal nevšedný život, ktorý len tak hocikto nezažije.
    Je okolo neho vela záhad a špekulácií zo všetkých strán jeho života.
    Všetko okolo neho je skrátka zvláštne.
    Každopádne mnoho záhad okolo neho bolo aj vymyslených, alebo nafúknutých snaživými bulvármi.

Mal nielen nevšedný život, ale aj nevšednú smrť.
    Veď keď si vezmeme, veď on ešte nebol ani podla informácií (ak sú pravdivé)
    definitívne pochovaný.
    Je možné, že preto sa ešte jeho duša potuluje niekde po svete...
    • lady_jackson

Re: Michael

to jsi napsala moc hezky a pravdivě.. *3*
    • zanesskaaaa

Re: Michael

Ano on je pořád na světě. On je v našich srdcích a to je to nejdůležitější. Od tamtud nám ho nikdo nikdy nevezme. I kdyby mě za to mučili, NIKDY na něj nezapomenu. *14* *14*
      • lask1

Re: Re: Michael

Len škoda, že si ho viac všímajú po smrti ako počas života.
        Tie jeho skladby majú naozaj šťavu.
        Aj niektoré zabudnuté pesničky, ktoré som dávnejšie nepočula ma velmi oslovili.
        Ani si neviem vybrať ktorá sa mi viac páči, sú na rovnakej úrovni.
        Dokonca sa mi zapáčili aj tie čo som predtým nepoznala.

Bolo na ňom úžasné, že nespieval len ústami, ale aj srdcom a dušou, že to prežíval.
        Je to na ňom vidieť podla toho ako sa tvári a podla pohybov. A to je viac ako mať iba pekný hlas a vedieť spievať.
      • Re: Re: Michael

moc pěkné *4*
  • lina25

Pro Veronicu 13

Prosímtě, myslíš že je vhodné, aby ta fotka ze sanitky byla ve fotogalerii? Pochop, že se mezi ty všechny jeho krásné fotky kde se usmívá, a vypadá nádherně moc nehodí. Pokuď někdo nebude zásadně proti, smaž to prosím.
    • zanesskaaaa

Re: Pro Veronicu 13

já taky přemýšlela že jí tam dám.. al byla hrozně smutná tak jsem jí sem nedala.. ale nejkrásnější je tam kde stojí u toho zrcadla.. NEJKOUZELNĚJŠÍ a ROZTOMILEEJ!!! *14*
      • lina25

Re: Re: Pro Veronicu 13

Noooo, kdyby jsi jí tam dala, tak by tahle sprcha patřila na tvojí hlavu:)) Né, fakt tahle se tam prostě nehodí.... To je hrozný
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Pro Veronicu 13

právě proto že se sem nehodí jsem jí sem nedala:))
    • terinda321

No jako promin, ale to souhlasím, ta fotka je úplně mimo, nemusíš nám připomínat, že už nežije, je to dost smutný, takže jí prosím tě vymaž... nehodí se to tam
    • lask1

Presne. Nehodí sa.
    • simoona

To je pravda.Ta fotka se tam nehodí.Kdyžtak jí prosimtě smaž,protože se tam opravdu nehodí mezi ostatní fotky
      • torema

souhlasím. Prosím smaž ji. Tenhle okamžik by nejraději všichni nechtěli mít v paměti , ale bohužel je to tak. Bylo by lepší ji vymazat. Děkujeme.
        • torema

Není to myšleno nijak zle. Ale prostě nehodí se tam mezi usměvavého Michaela.
      • lina25

Hele fakt je to tam jak pěst na oko...
        Ale Simčo, tvoje fotky jsou nádherné!
        S tím holoubkem nebo ohoz ala remember time *14* Dobrá práce
        • simoona

Jéé děkuju:)ta fotka stim holoubkem se mi taky moc líbí.To máš pravdu že to tam je jak pěst na oko.Jak sem tam viděla tu fotku tak sem na ní civěla no a pak si hodila koment tak sem ho musela taky hodit,protože ta fotka se tam opravdu nehodí!
          • lina25

Re: Re: Re: Re: Pro Veronicu 13

Fakt dobrej výběr. Vypadá tam jako ve we are the world, a tam mu říkám princátko, protože tam ještě v té zlaté vestě, vypadá fakt jak princ. No ta fotka totálně ničí tuhle stranu fotogalerie.
            • simoona

Re: Re: Re: Re: Re: Pro Veronicu 13

Princátko:)tak to je hezký!Tak doufejme že tu fotku brzy smaže a nahradí jí nějakou jinou.
  • misuliinka

Ten Oliwer a ten řetízák

Teda vy tu Báru terorizujete.Musím vám něco říct.Kdysy což je hodně dávno sem se s ní bavila je to 7 let zpět.Ale ona je fakt divná.Asi před 3 týdnama spadla z koně na studnu a měla otřes mozku,krvácení do mozku,hematom,naprasklou spánkovou kost.A ten pád na ní zanechal její blbost.Je fakt děsně střelená.Asi fat potřebuje psychyatra.Já už jí neřeším radši.
    • zanesskaaaa

Re: Ten Oliwer a ten řetízák

tak jo nevím o co tady jde.. jsem nějak mimo.. ale příjde mi to trošku ujetý *15*
    • angie72

Balusko nechceš toho už nechat? Není ti trapný se takhle chovat?
      Zajdi k psychiatrovi, protože ty ho potřebuješ jako sůl!!!
      • simoona

Re: Re: Ten Oliwer a ten řetízák

Balusko 1,je ti 15 vidˇ??Tak se podle toho prosimtě chovej!!!A nechovej se jak 5 děcko,nevim co tim chceš dokázat.Vzpamatuj se!!!
      • baluska1

Re: Re: Ten Oliwer a ten řetízák

OK přestanu.Teď vám klidně odpřísáhnu že:Už nikdy tohle neudělám.Se vším tímhle přestanu.Napíšu sem něco když to bude fakt nutný.Třeba když zase tady někdo bude něco kecat že je Majkí vůl atd.Za nepřihlášený lidi se fakt nevidávám.Nic bych o Majkím takhle hnusnýho neřekla.Víc sem psát nebudu.Max pošlu odkaz na nějaký video a to je vše.Už s tím vším skončím přísahám.
        • angie72

Re: Re: Re: Ten Oliwer a ten řetízák

Ne, víš co? S tebou se nemá cenu bavit. Na tohle já totiž nemám náladu. Na cvoky, nebo puberťáky... Ne, to ne, to po mě nemůže nikdo chtít tohle to!!!
          • terinda321

Re: Re: Re: Re: Ten Oliwer a ten řetízák

Jestli se nudíš, tak si kup medvídka mývala a neotravuj lidi, kteří ho skutečně miloujou... nenutíme tě, abys jsi se nechodila, jenom se chovej normuálně... doted jsi se totiž chovala jako ujeteeej cvoook.... zamysli se nad sebou...
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Ten Oliwer a ten řetízák

tak jo, už tě nebudu otavovat, když na mě nemáš náladu *3*
            • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: Ten Oliwer a ten řetízák

Ale prdlajs, tím puberťáky jsem měla namysli ty, kteří se neumějí chovat a to je tady jen baluska1. Se podívej co dělá? Ta holka není evidentně normální!
            • zanesskaaaa

ahááá... já myslela že když jsi napsala, že nemáš náladu na puberťáky, že do toho spadám i já.. promiň moje chyba:))
            • angie72

To není na tebe, ale na baluska1.
    • terinda321

Boooože.... ty jsi ujetáááá.... studna? prasklou kost.... bože... kam na to chodíš...
  • m.jacksonka

Kravinkáá

Já vím že řeknu úplnou kravinu joo..Ale jméno Bashir mi připomíná název psa Jorkšír *15*
    • zanesskaaaa

Re: Kravinkáá

*15* *15* tak to jsi mě dostala *15*
      • m.jacksonka

Re: Re: Kravinkáá

*15*
  • chiaramj

**

Dobrý poledne všem.Tak sem to včera nějak vydržela do těch 23:48...A na obloze úplně krásně zářila hvězda...Byla trošku jiná než ostatní myslím že byla právě Michaelova =(=(
  • hannah54miley59

jj

blbec dežotek magor debilek *5*
    • angie72

Re: jj

No já mám takový pocit, že jsi omylem psala jako registrovaná, ač jsi chtěla jako neregistr psát... Tak co si o tom teď myslet???
      Psát jsi to musela ty, jen ty jsi pod svým nickem a heslem.
      • zanesskaaaa

Re: Re: jj

Angie.. netuším jak je to možný.. ale podívej někdo psal i za linuš.. no protože kde nás zdraví má fotečku a nahoře nemá.. někdo si z nich asi dělá srandu nebo co?
        • angie72

Re: Re: Re: jj

Vydržte prosím, už jsem psala adminovi.
          • tea301

Re: Re: Re: Re: jj

jako tohle je hodně blbá sranda! *9*
        • tea301

Re: Re: Re: jj

HOLKY JÁ TO DOOPRAVDY NEPSALA nechápu jak se někdo dostal na můj profil ale vážně jsem to nepsala! *9*
      • tea301

Re: Re: jj

nj ale já to vážně nepsala!! a lina má fotku a ted ju taky nemá!!
    • tea301

Re: jj

hej co to je to sem nepsala já!? *7*
  • Michael Jackson

Michaeli SBOHEM! *4*
  • kika...

ou...

ůůůplně dokonalý.. *14*

http://spacecollective.org/user data/7WAt4FSk/1246042771/michael-ja ckson_1.jpg
    • polinka

Re: ou...

jo tu fotku už jsem viděla a myslim že je ze soudu *9* *9* *9*
      • kika...

Re: Re: ou...

a tady ta...nemám co dodat...

http://media.photobucke t.com/image/michael%20jackson/kfc_h anoi/michael_jackson_110707.jpg
    • pajka52

Re: ou...

jo jooo ... *14* dobráá fotka *14*
  • anet98

Páá

Tak pááá. *4*Krásný sníky o Majkím. *14*
    • zanesskaaaa

Re: Páá

Páááá *4*
  • anet98

Holky...

Holky mám úspěch už jsme ve třídě tři kteří žerou Majkího tak aspoň nejsem jediná ze třídy. *15*
    • chiaramj

Re: Holky...

Já sem sama a nějak mě to netíží,protože u nás ve třídě jsou samý ignoranti *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit